![]() ![]() |
2010.05. 25. - 12:34:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor mindegy, keresek még úgyis képeket. Kioldanád mi? hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerinted?Naná és utána nem találnék alsógatyát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, hehehe!!!! Kioldanám az övet, kész!! Most mi van?Miért nevetsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen képen jót vigyorogtam.Félreértés ne essék nem Jen-en hanem a háta mögött lévő lomtáron. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 25. - 12:35:49
Létrehozva:
|
|
|
hehe elkezdi az előbb az orvos a Tv-ben:
"Beletelik kis időbe, míg magához tér" a csaj 2 másodperc múlva kinyitja a szemét és beszél (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szerinted?Naná és utána nem találnék alsógatyát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most mi van?Miért nevetsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen képen jót vigyorogtam.Félreértés ne essék nem Jen-en hanem a háta mögött lévő lomtáron. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik, ez a mode fiúknál szokás, hogy nem hordanak alsógatyát... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alan sem hord..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 12:42:10
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode legalább is feltételezem,hogy nincs rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Honnan tudod,hogy Alan nem hord alsógatyát?Legalább nem kell gatyát mosnod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom ezt láttátok-e már?Dave a tesóival. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 12:38:52
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 25. - 12:43:43
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode legalább is feltételezem,hogy nincs rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Honnan tudod,hogy Alan nem hord alsógatyát?Legalább nem kell gatyát mosnod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onnan, hogy egyszer egy interjúban megkérdezték tőle, hogy milyen alsóneműt hord, melyiket szereti. Erre Ő mondja hogy "Általában nem hordok alsóneműt, de ha igen akkor..."' nem emlékszem a végére, na majd mindjárt előkerítem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, hogy hol keressem, csak azt kell megnéznem, melyik interjúban mondja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg arra is emlékszem, hogy 3 napig röhögtem folyamatosan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 12:53:33
Létrehozva:
|
|
|
MEGVAN MEGVAAAAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-Milyen aslóneműt hordasz? Alsónadrágot vagy gatyát szeretsz jobban? Legtöbbször nem viselek alsóneműt, de ha igen akkor pamut alsónadrágot. Na meg aztán ez sem semmi: -Könnyű téged lekenyerezni? Kínálj egy szendvicset, egy nagy adag vodkát, egy véget nem érő focit és bárkié vagyok. óóóó vaze vittem volna neki xDDDD Ez meg csúúúcs XDD -Szoktál éjszakákon át autózni és közben zenét hallgatni? Nem, ennél én sokkal jobb dolgokat csinálok éjszaka. heheeejjj XDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 12:53:51 |
|
|
|
2010.05. 25. - 12:55:41
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát ha Alan maga mondta akkor úgy van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MEGVAN MEGVAAAAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -Milyen aslóneműt hordasz? Alsónadrágot vagy gatyát szeretsz jobban? Legtöbbször nem viselek alsóneműt, de ha igen akkor pamut alsónadrágot. Na meg aztán ez sem semmi: -Könnyű téged lekenyerezni? Kínálj egy szendvicset, egy nagy adag vodkát, egy véget nem érő focit és bárkié vagyok. óóóó vaze vittem volna neki xDDDD Ez meg csúúúcs XDD -Szoktál éjszakákon át autózni és közben zenét hallgatni? Nem, ennél én sokkal jobb dolgokat csinálok éjszaka. heheeejjj XDD Ki tud ilyen kérdéseket feltenni? Hehe jók a válaszok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:00:02
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa és a fenébe, hogy nem tapogathattam meg, hogy így van-e vagy sem xD
Nem tudom, ki készítette az interjút, mert nem volt oda írva, de ezért a kérdésért örök hálám neki XD Bár ennyi erővel azt is megkérdezhette volna, hogy... öhmm..azt XDDDD Bár én arról már érdeklődtem valakinél aki mondhatjuk, hogy jóban van Alannel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:02:48
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa és a fenébe, hogy nem tapogathattam meg, hogy így van-e vagy sem xD Nem tudom, ki készítette az interjút, mert nem volt oda írva, de ezért a kérdésért örök hálám neki XD Bár ennyi erővel azt is megkérdezhette volna, hogy... öhmm..azt XDDDD Bár én arról már érdeklődtem valakinél aki mondhatjuk, hogy jóban van Alannel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szexuális szokásairól érdeklődtél vagy arról,hogy mekkora van neki a nem hordott gatyájában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:04:59
Létrehozva:
|
|
|
A szexuális szokásairól érdeklődtél vagy arról,hogy mekkora van neki a nem hordott gatyájában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háháháháhhhháááá "mekkora van neki a nem hordott gatyájában?" heheheeeeeeeeeee felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként erről igen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez volt talán 1-2 éve xD hűha..na ehhez bátorság kell (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs462.ash1/25394_117003168309780_100000002936669_300075_1824197_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 13:04:29 |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:05:02
Létrehozva:
|
|
|
Na és milyen infót kaptál a magnumról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe a kép (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 13:05:48 |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:08:37
Létrehozva:
|
|
|
Na és milyen infót kaptál a magnumról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a kép (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elég jót..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk úgy, hogy nem voltam elájulva, de nem is panaszkodhatnék..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:09:53
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elég jót..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk úgy, hogy nem voltam elájulva, de nem is panaszkodhatnék..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval akkor semmi extra méret...pont jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:12:12
Létrehozva:
|
|
|
Szóval akkor semmi extra méret...pont jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, én is így gondolom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode nem baj ha nem túl nagy lényeg az,hogy játékos legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Témánál vagyunk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább rakjál be képet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 13:14:41 |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Mode nem baj ha nem túl nagy lényeg az,hogy játékos legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Témánál vagyunk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább rakjál be képet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Témánál, na az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekem amúgy sem számítana, lényeg, hogy Alan az Alan és kész (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké hozok képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:17:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode szóval mindegy,hogy mekkora lényeg az,hogy Alan-é. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 13:20:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode szóval mindegy,hogy mekkora lényeg az,hogy Alan-é. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én Alant szeretem, nem a magnumját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát persze, az hozzá tartozik, de akkor is...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:23:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én Alant szeretem, nem a magnumját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát persze, az hozzá tartozik, de akkor is...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy érted,hogy Alant szereted a pöcse meg a ráadás.Az a desszert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:25:55
Létrehozva:
|
|
|
Úgy érted,hogy Alant szereted a pöcse meg a ráadás.Az a desszert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááááááá ezen megint nagyot röhögtem XDDDDDDDDDDDDDD úúúúristen XDDDDD jajj Vica..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem is tudom, hogyan értsem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alanben , hogy elsősorban mit szeretek...fúúú... hát nem is tudom. Mondjuk 16-án bebizonyosodott, hogy egy kedves ember. meg szép, meg nem tudom, szóval annyira vonzó hogy nagyon XD |
|
|
|
2010.05. 25. - 13:27:51
Létrehozva:
|
|
|
Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
lc01c3935651b703a9d0ca5gj8.jpg ( 40.21K )
Letöltések száma: 6
1268603995672_f.jpg ( 49.82K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
![]() ![]() |