2400 Oldal V  « < 1833 1834 1835 1836 1837 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:30:04
Létrehozva: #36681

devotee

Mi van macskák,.. és kandúrok! itt már megint vihar van.. úgy látszik, tényleg hektikus ez a mostani május.. ez a tavasz...

Lola.. látod? mondtam.. egyszer fent, egyszer lent.. most más koppan.. ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Sün!

Egyébként... nálam annyira vihar előtti csend van... nagyon.. valaminek történnie kell már velem is.. történjen már velem valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) érzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 25. - 17:34:24
Létrehozva: #36682

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 25. - 17:27:44) *
cica, nekünk álló van Angie-val! kiugrik a bőréből ő is, ha megtudja, hogy beszerveztelek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjjjjjdejó! és az már mindjárt itt van!!!!! jááááááááááááááááááááj de várom!!!

jááááhhhááááááá!!! Martinra is ráugranék perpill (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ehh, semmi amúgy, csak kramcsák nénitől pörögnek a hormonjaim, plusz szombaton úgy megihletődtem egy fiúkára. nyamm, olyan szexi hogy az már illetlenség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hajajjj, ez a Kramcsák néni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nálam nincs most, de az utóbbi 3-4 napban nagyon fel voltam pörögve, nem tudom, mi volt xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 25. - 17:35:10
Létrehozva: #36683

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 25. - 08:18:47) *
Szia.

Küldtem neked Martin-os képet szülinapodra.Majd ha ráérsz keresd vissza.

Cupp jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok!

Emlékeztetek a szülinapomra? Még köszöntést is kaptam? Huh, akkor tényleg vissza kell olvasnom. 4 napos lemaradásom van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mindeniknek köszönöm szépen a köszöntést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 25. - 17:35:18
Létrehozva: #36684

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 25. - 18:01:16) *
Oké XD
A szólás szabadságaaa

Jennifer Sklias - Gahan szép

heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na végre van más is akinek tetszik Jen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 25. - 17:38:03
Létrehozva: #36685

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 25. - 18:34:24) *
hajajjj, ez a Kramcsák néni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nálam nincs most, de az utóbbi 3-4 napban nagyon fel voltam pörögve, nem tudom, mi volt xD

Nálam már kopogtat a vén szipirtyó, voltam is ma Algoflex M-ért. He-he jól kiütöm vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 25. - 18:35:18) *
Na végre van más is akinek tetszik Jen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jen szeintem is jó nő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szép és csinos is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:38:38
Létrehozva: #36686

devotee

Nagyon nagyon nagyon nagy vihar van.. készülj pest
korom sötét, és fekszenek a fák!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 25. - 17:40:18
Létrehozva: #36687

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 25. - 17:35:18) *

Neked is tetszik??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na akkor én is ezt mondom, végre valaki akinek tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 25. - 17:38:03) *
Nálam már kopogtat a vén szipirtyó, voltam is ma Algoflex M-ért. He-he jól kiütöm vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jen szeintem is jó nő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szép és csinos is.

Hogy rohadjon meg (mármint kramcsák nyanya XD)

Naaaaaa nem vagyok egyedül XD
Ugye hogy csinos? Én is ezt mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:40:24
Létrehozva: #36688

devotee

Na most mondják a híradóban is... piros riasztás van.. nem is csodálom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 25. - 17:40:24
Létrehozva: #36689

devotee

igen, Edó, gondoltam is rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mondjuk azért nagyon nagyon szuper dolgokat mondott a főnök srác (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan eszméletlenül szuper a fickó, mondtam is neki, hogy ember, én tőled akármit megvennék, annyira jó vagy. és tök lelkesítően beszél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ma olyan kis ügyes voltam, ha ez így marad, akkor nemcsak behozom a lemaradásom, de még túl is teljesítek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a cél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kell a pénz: tatabánya, békéscsaba, sopron. ezeket kell a júniusi pénzemből kifizetnem. és ki is fogom, punktum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

itt is beborult megint, tök sötét lett. vagyis... most hallom, már esik is. pedig már elég lenne, ez így pesten senkinek sem számít de azért az elég súlyos gond hogy elázott otthon a föld, és elrohad benne minden. elég már a vízből.

Edóm, a vihar előtti csendről mindjárt dobok neked valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 25. - 17:42:33
Létrehozva: #36690

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 25. - 18:38:38) *
Nagyon nagyon nagyon nagy vihar van.. készülj pest
korom sötét, és fekszenek a fák!

Aszta! Akkor készülök én is, mert Pest után hamar ide szokott érni. A múltkor is leverte a jég a virágjaimat. Este be is szedem őket.
Viszont úgy szeretem nézni a vihart az ablakból. Áááááá csodaszép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne okozna ilyen nagy károkat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:44:42
Létrehozva: #36691

devotee

Számomra nem szép Jen.. nem mondom, h ronda, de semmi szép nincs benne.. csak a pénze miatt néz ki így, ahogy kinéz... van rá mode-ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nálam az igazi szépség teljesen mást jelent... ő elmegy.. nem ronda, inkább azt mondanám, mutatós! De tény, Dave mellett nem mutat rosszul! Tud kapaszkodni... én is kapaszkodnék, nem lehet emiatt haragudni rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak az a baj vele, h nem én vagyok.. még mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 25. - 18:40:24) *
igen, Edó, gondoltam is rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mondjuk azért nagyon nagyon szuper dolgokat mondott a főnök srác (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan eszméletlenül szuper a fickó, mondtam is neki, hogy ember, én tőled akármit megvennék, annyira jó vagy. és tök lelkesítően beszél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ma olyan kis ügyes voltam, ha ez így marad, akkor nemcsak behozom a lemaradásom, de még túl is teljesítek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a cél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kell a pénz: tatabánya, békéscsaba, sopron. ezeket kell a júniusi pénzemből kifizetnem. és ki is fogom, punktum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

itt is beborult megint, tök sötét lett. vagyis... most hallom, már esik is. pedig már elég lenne, ez így pesten senkinek sem számít de azért az elég súlyos gond hogy elázott otthon a föld, és elrohad benne minden. elég már a vízből.

Edóm, a vihar előtti csendről mindjárt dobok neked valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na dobjad.. hol dobod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 25. - 17:45:12
Létrehozva: #36692

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 25. - 18:40:18) *
Neked is tetszik??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na akkor én is ezt mondom, végre valaki akinek tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hogy rohadjon meg (mármint kramcsák nyanya XD)

Naaaaaa nem vagyok egyedül XD
Ugye hogy csinos? Én is ezt mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy vagy egyedül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt valamiben mindig társra találsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jennel csak az a baj, hogy miatta nem Vicus, vagy Usi, Lola, Ange, Edó, ...... van Dave mellett. Szeritem ez a legnagyobb problémánk vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:46:47
Létrehozva: #36693

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 25. - 18:42:33) *
Aszta! Akkor készülök én is, mert Pest után hamar ide szokott érni. A múltkor is leverte a jég a virágjaimat. Este be is szedem őket.
Viszont úgy szeretem nézni a vihart az ablakból. Áááááá csodaszép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne okozna ilyen nagy károkat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ez most nem szép Trixi.. ez most csúnya.. nagyon erős a huzat, és a hangja is ronda.. nem beszélve arról, h egyfolytában én is arra gondolok, h megint mi lesz itt.. fakiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 25. - 18:45:12) *
Dehogy vagy egyedül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt valamiben mindig társra találsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jennel csak az a baj, hogy miatta nem Vicus, vagy Usi, Lola, Ange, Edó, ...... van Dave mellett. Szeritem ez a legnagyobb problémánk vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

HEhehhehe.. pont ezt mondtam Trixi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 25. - 17:48:33
Létrehozva: #36694

devotee

Huh, jó nagy vihar lehet, el is ment a tv2 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bekapcsoltam a híradó miatt...

A köcsög rohadék állat ellopta a gátról a zsilipet?????!!!!!! Láttátok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:50:15
Létrehozva: #36695

devotee

Pedig ott most kutyaügy lesz pont... azért nem megyek zuhizni,.. pedig már itt ülök total meztelen.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

no mi van Lola? hol amit kapok ?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 25. - 17:50:29
Létrehozva: #36696

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 25. - 18:27:44) *
cica, nekünk álló van Angie-val! kiugrik a bőréből ő is, ha megtudja, hogy beszerveztelek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjjjjjdejó! és az már mindjárt itt van!!!!! jááááááááááááááááááááj de várom!!!

jááááhhhááááááá!!! Martinra is ráugranék perpill (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ehh, semmi amúgy, csak kramcsák nénitől pörögnek a hormonjaim, plusz szombaton úgy megihletődtem egy fiúkára. nyamm, olyan szexi hogy az már illetlenség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor holnap megveszem a jegyeket (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Edó!Mi megint úgy megyünk,mint Sz.helyre,autóval!(Tatabányára!Ezt majdnem elfelejtettem)És megint motelben aludnánk!Te tudsz valami jó helyet esetleg?Nem nagyok az igényeink(zuhany,tv,reggeli)!Ha nem tudsz,akkor,majd megnézem a neten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tv bekapcs gyerekek és keressük a Nikit!(sport klub) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ZEG-ZEG-ZEG ZALAEGERSZEG!!!hihi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 25. - 17:52:14
Létrehozva: #36697

devotee

Trixx: Olyan vagy, mint anyám, ő is szereti nézni a vihart, csak itthon kelljen maradni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Értem én, féltékenyek vagytok Jennifer-re..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:52:15
Létrehozva: #36698

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 25. - 18:50:29) *
Akkor holnap megveszem a jegyeket (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Edó!Mi megint úgy megyünk,mint Sz.helyre,autóval!(Tatabányára!Ezt majdnem elfelejtettem)És megint motelben aludnánk!Te tudsz valami jó helyet esetleg?Nem nagyok az igényeink(zuhany,tv,reggeli)!Ha nem tudsz,akkor,majd megnézem a neten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tv bekapcs gyerekek és keressük a Nikit!(sport klub) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ZEG-ZEG-ZEG ZALAEGERSZEG!!!hihi

Körülnézek nektek... hányan jönnétek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 25. - 17:54:35
Létrehozva: #36699

devotee

na itt meg meg is eredt az eső... fülledt idő van de esik mint állat. remélem lesz szivárvány
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 17:55:02
Létrehozva: #36700

devotee

Fakiba...- mutattak viadalt... bele tudnék baszni a képernyőbe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1833 1834 1835 1836 1837 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
68 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (68 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: