![]() ![]() |
2010.05. 25. - 17:59:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaajj olyan szép, ahogy süt a nap, fölnézek az égre, és látom az esőcseppeket ahogy csillognak miközben zuhog az eső...
és megjött szivárvány barátunk iiiis (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na végre lehet fotózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 17:58:17 |
|
|
|
2010.05. 25. - 17:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Körülnézek nektek... hányan jönnétek? Ketten megyünk!Köszi,ha megnézed!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx!!!Persze,hogy emlékeztek a szülcsi napcsidra!!!Én dobtam fel!Tudod,számoltam! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:01:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:04:06
Létrehozva:
|
|
|
AngieEszter!!!!Boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És amit ti nem is tudtok!Vagy igen?TRIXX!!!!Neked meg boldog harminckettőt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (fordítva jobb lenne?23) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, jobb lenne a 23, de a mai eszemmel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha már szülinap, akkor a picuri Gerikének is egy nagy cuppantósat nyomok az arcára (bár ő nagyon ritkán jár erre és szinte csak a fő oldalra ír) mert 0:46-kor ő volt az első köszöntőm ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor Trixxnek is szok boldogot meg Bob Dylannek is, akit szintén csípek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Slow train coming... Cöszönöm a cok bolgogot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:04:36
Létrehozva:
|
|
|
Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked. szerelemvárós tavaszról. tavaly ilyenkor írogattam erről.
http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/03...milyen-leg.html http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/04/valami-varas.html http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/04/pajzania.html |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:05:04
Létrehozva:
|
|
|
miért nem írja ki Trixx szülinapját? nem adta meg a korát a kis huncut?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor neki is BOLDOG SZÜLINAPOT!!! na Gerikét is felköszöntöttem. vica: írtam vissza. Köszi Usi. Igen, inkognitóba vonultam a sok bugyicsere miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:05:27
Létrehozva:
|
|
|
Péz nem számít (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) hehe Ha nem muszáj nem mennénk 5csillagosba!Sz.helyen 11000ft.volt 2személynek egy éjszaka ilyen feltételek mellett!A reggeli az svédasztalos volt!!Jól be is zabáltam hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:06:04
Létrehozva:
|
|
|
Fakiba...- mutattak viadalt... bele tudnék baszni a képernyőbe Én meg a gazdáikba, meg a nézőkbe akik fizetnek érte. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:07:08
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, jobb lenne a 23, de a mai eszemmel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cöszönöm a cok bolgogot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úúúúúú én is mindig,ezt mondom (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá ZTE!!!
Ha nem bánjátok,akkor én tartom a frontot a Niki helyett!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:13:59
Létrehozva:
|
|
|
Edó, ide dobtam be a linkeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:15:11
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy vagy egyedül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt valamiben mindig társra találsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jennel csak az a baj, hogy miatta nem Vicus, vagy Usi, Lola, Ange, Edó, ...... van Dave mellett. Szeritem ez a legnagyobb problémánk vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Trixx ja ahogy mondod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:16:53
Létrehozva:
|
|
|
Péz nem számít (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) hehe Ha nem muszáj nem mennénk 5csillagosba!Sz.helyen 11000ft.volt 2személynek egy éjszaka ilyen feltételek mellett!A reggeli az svédasztalos volt!!Jól be is zabáltam hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ilyet nézek neked... hátha sikerál ilyet találnom tatabányán! az van, h szállás tatán rengeteg van, mert annak van idegenforgalma... nálunk ugye nagy sapka szar de holnap felhívom az ismerőseim, akik itt foglalkoznak idegenforgalommal, és keresek neked valamit. |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:17:16
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá ZTE!!! Ha nem bánjátok,akkor én tartom a frontot a Niki helyett!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem bánom. Én is szurkolok Nikinek. Hogy állunk? De a köv szezonban már nem, mert akkor újra versenyben leszünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:19:29
Létrehozva:
|
|
|
Én meg a gazdáikba, meg a nézőkbe akik fizetnek érte. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Igazad van Trixi... olyat bezúznék a perverz agyukba, h csak na... és szétharaptatnám a saját kutyájával.. és egy cseppet sem lenne lelkiismeret furdalásom! Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked. szerelemvárós tavaszról. tavaly ilyenkor írogattam erről. http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/03...milyen-leg.html http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/04/valami-varas.html http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/04/pajzania.html mindjárt megnézem Loli, csak elszívok egy cigit! Hajrá ZTE!!! Ha nem bánjátok,akkor én tartom a frontot a Niki helyett!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol nézzem Süni? akkor odakapcsolok.. megnézem Chad-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az áll az alku úgyis kinyírt! |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:22:21
Létrehozva:
|
|
|
hírekben volt kutyaviadal? jujjdejó hogy nem láttam. én ezeken lazán besírok, majd kinyílik a bicska a zsebemben. börtönt mindnek! de kigyúrt huszonéves rabtársakkal ám, hogy mindet fenékbe pakolják minden nap. (amúgy is megteszik, na)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:25:07
Létrehozva:
|
|
|
Akkor ilyet nézek neked... hátha sikerál ilyet találnom tatabányán! az van, h szállás tatán rengeteg van, mert annak van idegenforgalma... nálunk ugye nagy sapka szar de holnap felhívom az ismerőseim, akik itt foglalkoznak idegenforgalommal, és keresek neked valamit. Sz.helyen úgy csináltuk,hogy mikor odaértünk felderítettük a terepet!Megnéztük,hogy merre van a hely!Aztán visszamentünk a szállásra,megittunk 2üveg pezsgőt,taxit hivattunk és irány a buli!Ha itt is ilyet találnánk,akkor én nagyon meg lennék elégedve!Szeretem a jól bevált dolgokat! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A Fókuszt nézzétek ám,benne lesz a szegedi Ákos buli (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Úúúúúú én is mindig,ezt mondom (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ez nekem de sokszor eszembe jut.... |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:27:07
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh.. Loli.. beleég az ember retinájába... jól seggbe kéne mindet rakatni... sok a kutyás a böröben is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak sajnos ezek nem kapnak ám semmit.. még a nyomukba sem érnek.. rohadjanak meg... sok ilyen kutya kerül be hozzánk.. és nem ismerik az emberi simogatást sem!
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:27:11
Létrehozva:
|
|
|
Nem bánom. Én is szurkolok Nikinek. Hogy állunk? De a köv szezonban már nem, mert akkor újra versenyben leszünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe ZTE-paks(hehe)18:13 |
|
|
|
![]() ![]() |