![]() ![]() |
2010.05. 25. - 18:29:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:29:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Süni, h mondtad, hol nézzem a meccset... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) végignyomkodtam.. megvaaaaaaaaaan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Keresem Nikit a közönség soraiban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van hangulat, rendesen! |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:29:44
Létrehozva:
|
|
|
Már itt is dörög az ég!!!!!
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:31:19
Létrehozva:
|
|
|
hopp... már 19 16 volt .-- de már 22-16 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csak két dobás köztük a különbség ám! Niki hogy őrjönghet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:31:29
Létrehozva:
|
|
|
Igazad van Trixi... olyat bezúznék a perverz agyukba, h csak na... és szétharaptatnám a saját kutyájával.. és egy cseppet sem lenne lelkiismeret furdalásom! mindjárt megnézem Loli, csak elszívok egy cigit! Hol nézzem Süni? akkor odakapcsolok.. megnézem Chad-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az áll az alku úgyis kinyírt! SPORT KLUB,de már írtam bébiiii! És a múltkor még te csesztél le,hogy nem olvasom el normálisan a h.sz.-eidet(jól írtam?) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:32:48
Létrehozva:
|
|
|
SPORT KLUB,de már írtam bébiiii! És a múltkor még te csesztél le,hogy nem olvasom el normálisan a h.sz.-eidet(jól írtam?) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jahhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rá voltam koncentrésönözve a szállásotokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csőlátás.. bocsánat.. bocsánat.. *hajlong lábaid előtt * |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:34:02
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Süni, h mondtad, hol nézzem a meccset... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) végignyomkodtam.. megvaaaaaaaaaan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Keresem Nikit a közönség soraiban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van hangulat, rendesen! Átkapcsoltam én is a spotcsatornára. Nézem, de sok itt a fekete. Felveszem a szemüvegem, ja ez Orlando-Boston meccs és ez a Sport2. Hát de vaksi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:35:07
Létrehozva:
|
|
|
Átkapcsoltam én is a spotcsatornára. Nézem, de sok itt a fekete. Felveszem a szemüvegem, ja ez Orlando-Boston meccs és ez a Sport2. Hát de vaksi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) hháhhháháá.. hehhehehe.. hát annyira röhögök.. aztapicsa.. komolyan.. te olyan édes vagy.. látom magam előtt, h kotorászol a szemügédért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:36:51
Létrehozva:
|
|
|
kukucs mindenkinek minden boldogat, drágák! Angie, Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha valakinek még van valami, szóljon, van még nálam puszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Lola, egy cupp mindig jólesik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:38:09
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola, egy cupp mindig jólesik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egészségedre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp --> nini, itt van mégegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hallod, a szemüveges hsz-eden de röhögtem! |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:38:49
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
majd visszaolvasok. csak szólni akartam (és Edót kinyírni), hogy fenn van Brigi új fejezete. Bridgycat - Strangelove - 5. fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:39:02
Létrehozva:
|
|
|
Na megjött az én kislányom!ÉLMÉNYBESZÁMOLÓÓÓÓ!Nemsokááá jövök! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 18:39:46
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! majd visszaolvasok. csak szólni akartam (és Edót kinyírni), hogy fenn van Brigi új fejezete. Bridgycat - Strangelove - 5. fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Uhhh.. elolvasom loli gyönyörűségeit, és máris rábuktam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhh.. rábukok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rábuknék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:40:26
Létrehozva:
|
|
|
hháhhháháá.. hehhehehe.. hát annyira röhögök.. aztapicsa.. komolyan.. te olyan édes vagy.. látom magam előtt, h kotorászol a szemügédért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De tudod, még ezért erőlködtem. Nyújtogattam a nyakam először hogy kik játszanak.... semmi a betűk egybefolynak..... hunyorgok mint állat.....látom a sötét alakokat.... akkor már gyanus volt hogy béna vagyok kellene a szemüveg ....én is röhögtem magamon.... |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:41:24
Létrehozva:
|
|
|
Átkapcsoltam én is a spotcsatornára. Nézem, de sok itt a fekete. Felveszem a szemüvegem, ja ez Orlando-Boston meccs és ez a Sport2. Hát de vaksi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hahahahahhh ezen felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:42:49
Létrehozva:
|
|
|
Fakiba...- mutattak viadalt... bele tudnék baszni a képernyőbe Én is láttam! Dühítő... emberek mikre képesek.... Amúgy hahó! Ez egy tök jó nap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kezdődött ugye reggel, meg az Andi-féle csuda meglepivel, és a sok köszöntéssel, aztán meg délután ellógtam Angyalomhoz a Móricz Zs. körtérre, ott voltam egész délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Picit Tündérkedtem neki, kihúztam a szarból... és hát úgy megölelgetett, hogy még mindig Angyalka illatom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Személyi Tündérke" lettem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) 4-re értem vissza a céghez, aztán 5-kor jöttünk el... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádtam ezt a napot!!! Minden percét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 18:57:36
Létrehozva:
|
|
|
hahahaa
segítsééég XDDD ez fáj XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs365.snc3/23547_1313290227344_1083326110_31044987_4357896_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:00:35
Létrehozva:
|
|
|
Mode hol találsz te ilyen képeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó pihent agyú aki ezt csinálta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:03:27
Létrehozva:
|
|
|
Mode szuper ez a Dávid kép! Há-há úgy röhögtem.
Vicus, köszi a Martinos virágos képet, drága vagy. |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:04:18
Létrehozva:
|
|
|
Ezt konkrétan facebook-on találtam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Meg találtam egy olyan képet, amiből olyat szerkesztek, hogy bepisilsz, ha meglátod..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |