![]() ![]() |
2010.05. 25. - 19:09:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megtaláltad amin mosogat Martin?Azt is neked küldtem.Azt hiszem ma. |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:09:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 25. - 19:10:16
Létrehozva:
|
|
|
wáááháááá
kiraktam face-re ez annyira állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mennyire igaz! Dávid a tökéletes embertest arányaival! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az anakondát leszámítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:10:25
Létrehozva:
|
|
|
Vicaaa XDDD
Mindjárt kész, csak annyira röhögök hogy nem bírom befejezni XDDD |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:12:39
Létrehozva:
|
|
|
Hogy honnan ismerem? hát nekem az arca mindig a 101-ben lévő intézkedős szőke csajéra hasonlít... aki mindig telefonálgat a csajok nevében... Boldog szülinapot Trixx.. mielőtt még elfelejtem.. mert annyira gyenge az agyam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, ari vagy! Még nem Vicus, most pá, még leszek. |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:13:15
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De tudod, még ezért erőlködtem. Nyújtogattam a nyakam először hogy kik játszanak.... semmi a betűk egybefolynak..... hunyorgok mint állat.....látom a sötét alakokat.... akkor már gyanus volt hogy béna vagyok kellene a szemüveg ....én is röhögtem magamon.... Jajjj,de aranyos lehettél!Kis zabálnivalóóó! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:14:52
Létrehozva:
|
|
|
Trixx 36615-ös hozzászólás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vicaaa XDDD Mindjárt kész, csak annyira röhögök hogy nem bírom befejezni XDDD Oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) wáááháááá kiraktam face-re ez annyira állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mennyire igaz! Dávid a tökéletes embertest arányaival! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az anakondát leszámítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anacondát leszámítva.....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:18:39
Létrehozva:
|
|
|
Ki tudná egyszerűen elmagyarázni, hogy hogyan kell képet nagyítni Photoshoppal??? XDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 25. - 19:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Ki tudná egyszerűen elmagyarázni, hogy hogyan kell képet nagyítni Photoshoppal??? XDDDDDDDDDDDD ÉÉÉN.....................................................Nem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:21:11
Létrehozva:
|
|
|
Nekem mennem kell.Reggel korán kelés van.
Jó éjszakát fiúk és lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode majd holnap megnézem amit alkotsz ha felrakod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 19:21:49 |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:23:15
Létrehozva:
|
|
|
Lolikám, elolvastam a blogod... nagyon eltaláltad... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valami csak lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi-puszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként itt kisütött a napocska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:24:53
Létrehozva:
|
|
|
Fókusz-Fókusz Nézzétek!!!
Zte-paks 52:40 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem mennem kell.Reggel korán kelés van. Jó éjszakát fiúk és lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode majd holnap megnézem amit alkotsz ha felrakod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Vica család (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:26:19
Létrehozva:
|
|
|
Pá Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Talán holnapra rájövök, hogyan köll XD |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:30:17
Létrehozva:
|
|
|
Mondom a lányomnak,hogy megyünk Ákos koncertre!Erre ő "De kár,hogy én nem mehetek" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Majdnem olyan aranyos volt,mint amilyen a Trxxi lehetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:31:03
Létrehozva:
|
|
|
jajjj, anyám, de elgurult ma este a gyógyszerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
következő beszélgetés zajlott le facebook chaten barátnőmmel: Edit jer mán emesenre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én faszom akkor ma se tanulok ... megyek Edit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Én XD Edit ok |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:31:13
Létrehozva:
|
|
|
Na most megy az Ákosotok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 19:36:37
Létrehozva:
|
|
|
Mondom a lányomnak,hogy megyünk Ákos koncertre!Erre ő "De kár,hogy én nem mehetek" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem olyan aranyos volt,mint amilyen a Trxxi lehetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát mondanám hogy hozd... de nem tenne jót a szellemi-lelki fejlődésének ha látná, ahogy agyunkat eldobva tombolunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:37:18
Létrehozva:
|
|
|
De jó,hogy végigpofázták! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Egy kicsit belehallgattam volna! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 19:39:52
Létrehozva:
|
|
|
Mi mi volt Ákossal? HOL? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lemaradtam........
Mondom a lányomnak,hogy megyünk Ákos koncertre!Erre ő "De kár,hogy én nem mehetek" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem olyan aranyos volt,mint amilyen a Trxxi lehetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Melyik koncertre mentek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tutira fog tetszeni, a szegedi nagyon király volt!!! |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:40:56
Létrehozva:
|
|
|
Mi mi volt Ákossal? HOL? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lemaradtam........ Melyik koncertre mentek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tutira fog tetszeni, a szegedi nagyon király volt!!! édesem, Sünit meginvitáltam hogy jöjjön ő is csabára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jön... MEGLEPIIII |
|
|
|
![]() ![]() |