![]() ![]() |
2010.05. 25. - 19:41:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi mi volt Ákossal? HOL? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lemaradtam........ Melyik koncertre mentek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tutira fog tetszeni, a szegedi nagyon király volt!!! Azám a titkos!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye Lola??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:42:56
Létrehozva:
|
|
|
hát mondanám hogy hozd... de nem tenne jót a szellemi-lelki fejlődésének ha látná, ahogy agyunkat eldobva tombolunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez is a fejlődés egy része (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) önkontroll hiány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édesem, Sünit meginvitáltam hogy jöjjön ő is csabára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jön... MEGLEPIIII Zsírosbödön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na nekem jól kiesett a délután (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angyaloztam......................... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:47:05
Létrehozva:
|
|
|
ZEG-ZEG-ZEG ZALAEGERSZEG!!!Nyertek!!!!NIKI most biztos örül!!!
Gratulaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:49:34
Létrehozva:
|
|
|
Mondom a lányomnak,hogy megyünk Ákos koncertre!Erre ő "De kár,hogy én nem mehetek" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem olyan aranyos volt,mint amilyen a Trxxi lehetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:50:01
Létrehozva:
|
|
|
Niki tuti tombol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még mindig őt keresem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 19:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Niki tuti tombol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még mindig őt keresem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szólj,ha megvan,addig én nézem a Barátok Között című fantasy-thrillert (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:52:34
Létrehozva:
|
|
|
Niki tuti tombol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még mindig őt keresem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Keressem én is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy segítség lennék. He-he már megint nincs rajtam, mert jógáztam és zavart. Huh, jól kicsinált a csávó, kezem lábam remegett. Gratula ZTE & Niki! |
|
|
|
2010.05. 25. - 19:59:14
Létrehozva:
|
|
|
Keressem én is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy segítség lennék. He-he már megint nincs rajtam, mert jógáztam és zavart. Huh, jól kicsinált a csávó, kezem lábam remegett. Gratula ZTE & Niki! Nekem is mindig ezt mondják a nők!!!hehe(ezt nem hagyhattam ki) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Már itt is dörög meg villámlik!!!jujjujjj |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:00:41
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is mindig ezt mondják a nők!!!hehe(ezt nem hagyhattam ki) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) He-he. És össze vissza tekergetett!!! Na???? Nekem is mindig ezt mondják a nők!!!hehe(ezt nem hagyhattam ki) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Már itt is dörög meg villámlik!!!jujjujjj Én küldtem felétek. Ange nekem passzolta, én meg feléd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt már szép idő van. |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:02:16
Létrehozva:
|
|
|
BAszki.. lehet nincs is ott Niki? lehet, ha nem is most megy, hanem pénteken a döntőre? hmmm... most meg vagyok keveredve... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 20:03:11
Létrehozva:
|
|
|
BAszki.. lehet nincs is ott Niki? lehet, ha nem is most megy, hanem pénteken a döntőre? hmmm... most meg vagyok keveredve... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De ha ott nincs, akkor miért nincs itt??? |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:04:44
Létrehozva:
|
|
|
He-he. És össze vissza tekergetett!!! Na???? Én küldtem felétek. Ange nekem passzolta, én meg feléd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt már szép idő van. Szanaszét nem?Ááááááá Amatőr! Van egy nagy viharom kialakulóban,amit szívesen tovább passzolnék!!!Ki kéri??He? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:05:39
Létrehozva:
|
|
|
Mert lehet dolgozik?
csak ott van.. most hirtelen nem tudom, h mikorra mondta, h megy.. Mert ma dőlt el, h cserélnek vele... akkor bent volt melóban? vagy csak telefonon mondták neki? asszem azt péntekre mondta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Süni.. én küldtem ... el innen! |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:09:34
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De ha ott nincs, akkor miért nincs itt??? Mee Barátok között van! De ott van,azért cserélt!Má megin nem figyuzol!Edó! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Áááááá a Gergő!!!Egy vihar érdekel-e esetleg??He? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:11:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Először is pótolnám a köszöntéseket... Angie, nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! És drága nővérem, Isten éltessen sokáig! cupp nektek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jujj, nálunk már dörög, itt nagy vihar lesz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Amúgy eddig is a vihar miatt nem voltam, mert vasárnap elszállt a net és csak most jött vissza, ha meg netközelbe kerültem, pont alig voltatok fent (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:11:20
Létrehozva:
|
|
|
Niki pénteken megy Paksra a döntőre, ha arra gondoltok!!!
|
|
|
|
2010.05. 25. - 20:11:39
Létrehozva:
|
|
|
Áááááá a Gergő!!!Egy vihar érdekel-e esetleg??He? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:11:55
Létrehozva:
|
|
|
Mee Barátok között van! De ott van,azért cserélt!Má megin nem figyuzol!Edó! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Áááááá a Gergő!!!Egy vihar érdekel-e esetleg??He? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni, nálunk is brutálisan szar az idő (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Már nagyon unom. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:13:19
Létrehozva:
|
|
|
Szanaszét nem?Ááááááá Amatőr! Na de Süni, ez jóga volt kérem szépen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Először is pótolnám a köszöntéseket... Angie, nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! És drága nővérem, Isten éltessen sokáig! cupp nektek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jujj, nálunk már dörög, itt nagy vihar lesz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Amúgy eddig is a vihar miatt nem voltam, mert vasárnap elszállt a net és csak most jött vissza, ha meg netközelbe kerültem, pont alig voltatok fent (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Affeneee!!! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |