![]() ![]() |
2010.05. 25. - 20:14:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az ajándékom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://img180.imageshack.us/img180/953/dscf3938resize.jpg) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:15:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Először is pótolnám a köszöntéseket... Angie, nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! És drága nővérem, Isten éltessen sokáig! cupp nektek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jujj, nálunk már dörög, itt nagy vihar lesz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Amúgy eddig is a vihar miatt nem voltam, mert vasárnap elszállt a net és csak most jött vissza, ha meg netközelbe kerültem, pont alig voltatok fent (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Öcsi, cupp neked is. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:15:19
Létrehozva:
|
|
|
az ajándékom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img180.imageshack.us/img180/953/dscf3938resize.jpg) irigyvagyok (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Na de Süni, ez jóga volt kérem szépen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2in1 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:15:42
Létrehozva:
|
|
|
na, pénteken megy Niki Paksra. de most meg nem otthon játszik a csapat? én nem értek semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsussal kommandózunk msn-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 20:17:51
Létrehozva:
|
|
|
az ajándékom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img180.imageshack.us/img180/953/dscf3938resize.jpg) Nekem is ugyan ilyenem van...................................................... ................................................................................ .......... csak depeCHe MODE-os és lejárt sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:18:40
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is ugyan ilyenem van...................................................... ................................................................................ .......... csak depeCHe MODE-os és lejárt sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan nekem is van... de remélem még ilyenm is lesz. Még fűzöm itthon a népet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:20:40
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan nekem is van... de remélem még ilyenm is lesz. Még fűzöm itthon a népet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lesz-lesz tuti Geri. Majd szólunk anyunak az érdekedben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:23:17
Létrehozva:
|
|
|
Lesz-lesz tuti Geri. Majd szólunk anyunak az érdekedben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyelőre elég bajuk van azzal hogy a táborba elengedjenek-e egyedül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, még itt a nagy vihar előtt elmegyek fürdeni, sietek vissza! |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:26:15
Létrehozva:
|
|
|
Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyelőre elég bajuk van azzal hogy a táborba elengedjenek-e egyedül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyedüüül!???Nem leszel egyedül,ott leszünk mi is,majd mi vigyázunk rád!(van egy üveg jégerem)hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Itt van a vihar,nem kicsi!!!Nagy!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 20:28:27 |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:28:13
Létrehozva:
|
|
|
A visszaolvasásban pont Nikinél járok.....
Szóval Edóé a két pont. Nikol tesóm a pénteki paksi meccsre cserélt.... Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyelőre elég bajuk van azzal hogy a táborba elengedjenek-e egyedül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, még itt a nagy vihar előtt elmegyek fürdeni, sietek vissza! Drágám, mire újra jön a Mode, már tényleg nagy fiú leszel, és elengednek majd biztosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp-cupp! |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:30:10
Létrehozva:
|
|
|
A visszaolvasásban pont Nikinél járok..... Szóval Edóé a két pont. Nikol tesóm a pénteki paksi meccsre cserélt.... Drágám, mire újra jön a Mode, már tényleg nagy fiú leszel, és elengednek majd biztosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp-cupp! Igazad lehet! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Most,hogy belegondolok! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:40:31
Létrehozva:
|
|
|
Igazad lehet! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Most,hogy belegondolok! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hehehe!!!!!!!!!!!! Nyert a Zete!!! De ottan voltam drágáim, hogyan ne lettem volna ott. Igen cseréltem, hogy pénteken is el tudjak menni, heheheheee!!!!!!!! Arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:40:39
Létrehozva:
|
|
|
Most,hogy így pörög mindenki én is lelépek!Jó éjt Lányok-Fiú(k) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.05. 25. - 20:40:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Először is pótolnám a köszöntéseket... Angie, nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! És drága nővérem, Isten éltessen sokáig! cupp nektek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jujj, nálunk már dörög, itt nagy vihar lesz. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Amúgy eddig is a vihar miatt nem voltam, mert vasárnap elszállt a net és csak most jött vissza, ha meg netközelbe kerültem, pont alig voltatok fent (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Tekergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:43:51
Létrehozva:
|
|
|
Most,hogy így pörög mindenki én is lelépek!Jó éjt Lányok-Fiú(k) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:44:11
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!!!!!!!!!! Nyert a Zete!!! De ottan voltam drágáim, hogyan ne lettem volna ott. Igen cseréltem, hogy pénteken is el tudjak menni, heheheheee!!!!!!!! Arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) NIKI-NIKI-NIKI!!!!!Gratula nektek!!!Jók voltatok! Különben is,mit keresel te már otthon!???Kocsmába veled!!!hihi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:44:28
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!!!!!!!!!! Nyert a Zete!!! De ottan voltam drágáim, hogyan ne lettem volna ott. Igen cseréltem, hogy pénteken is el tudjak menni, heheheheee!!!!!!!! Arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szíííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjjjja! Mindenki szurkolt! Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:45:36
Létrehozva:
|
|
|
irigyvagyok (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyere, első sorban leszünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt akkora vihar volt, hogy beázott megint a fal... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hehehe!!!!!!!!!!!! Nyert a Zete!!! De ottan voltam drágáim, hogyan ne lettem volna ott. Igen cseréltem, hogy pénteken is el tudjak menni, heheheheee!!!!!!!! Arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gratula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor jó szurkolást pénteken! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:46:14
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Tekergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie ma nagyon aktív vagy itt!!hehe Látjátok,ma mindenkihez van egy kedves szavam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |