![]() ![]() |
2009.12. 08. - 22:01:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Macsus, sminkelést tanultam, műköröm épitést nem de azt majd most fogok.. muszáj.. muszáj több lábon állnom, üzletem meg jó nagy van, úgyhogy jövőre már azt is fogom csinálni, nagyon úgy fest... ha már itt a lehetőség, élek vele... Angie.. hova klikkeljek? van egy letöltőm már fent, amit leszedtem, azzal szedtem le mindig eddig, külön volt az asztalon, sima youtube downloader... erre gondoltál? vagy akkor szedjek le egy harmadikat? totál hülye vagyok, bocs, ha kiboritalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igazad van,tobb làbon kell àllni! Hàt èn csak ugz magamnak sminkelek,vagy bulikra arcot festek esetleg!:D Gondoltam,h tanulnom kène sminkelni,de most lehet,h szakàcs vagy cukràsz kèpzèsre megyek:D De gazàbol meg mixer lennèk!:D |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:02:44
Létrehozva:
|
|
|
Dehogynem, Capri.. nagyon szivesen... megtanitok bárkit, akit érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd pecsában a toalettben mutatok pár dolgot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy majd webcam-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsófim régen nem tudott sminkelni, mikor kiment amerikába.. most már úgy sminkel, mint egy profi.. szóval webcam-en tanitottam.. semmit nem látott.. visitottunk a röhögéstől!!!! Edóka, ti valamit nagyon tudtok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én is fakezű vagyok a sminkeléshez, úgyhogy majd tobzódunk a budiban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csdajok, ennyi párhuzamos infót is csak mi tudunk feldolgozni: Martin, msn, műköröm, smink, Videoklipek letöltése youtube-ról, fogorvos, fogyókúra és jantar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem semmi!! Visítva fetrengek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Dehogynem, Capri.. nagyon szivesen... megtanitok bárkit, akit érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd pecsában a toalettben mutatok pár dolgot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy majd webcam-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsófim régen nem tudott sminkelni, mikor kiment amerikába.. most már úgy sminkel, mint egy profi.. szóval webcam-en tanitottam.. semmit nem látott.. visitottunk a röhögéstől!!!! érdekel, érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nincs MAC készletem, az nem gond? (tudom, hülye kérdés volt, de nem tudom pontosan, h mennyire profi cucc kell ehhez, bár gyanítom, h nem ak észlettől függnek a színek.... bár a Macnek gyönyörű színei vannak!) Akkor smink nélkül menjenek a tanoncok?XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Másik kérdés: honnan tudnék jó sminkecsetet nem horrorárért beszerezni? Csajok valaki tud valamit ajánlani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:03:21
Létrehozva:
|
|
|
JAAAA:.. Angie.. hát, hogy az a neve... köszönöm, megértettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
SZia TRixx! Vigyázz, Capri megharap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:03:55
Létrehozva:
|
|
|
Jantar nem jön, várakozón van, ahogy látni...
Capri méghogy válaszoltál, megvárakoztatod Martint? |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:06:40
Létrehozva:
|
|
|
Igazad van,tobb làbon kell àllni! Hàt èn csak ugz magamnak sminkelek,vagy bulikra arcot festek esetleg!:D Gondoltam,h tanulnom kène sminkelni,de most lehet,h szakàcs vagy cukràsz kèpzèsre megyek:D De gazàbol meg mixer lennèk!:D mindenki tanul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) január 4-én photoshop tanfolyamom lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán én grafikusan színezek és alkotok majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAAAA:.. Angie.. hát, hogy az a neve... köszönöm, megértettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) SZia TRixx! Vigyázz, Capri megharap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dehogy harapok, csak kérésre XD de állítólag fájdalmasat tudok, mert állítólag élesek a fogaim XD majd szájkosár, mi?XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:07:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka! Capri ilyen harapós lenne?
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:08:06
Létrehozva:
|
|
|
Nem gond Capri, én mac-el dolgozom, majd felviszek két palettát! Egyébként a legfontosabb, hogy legyen egy nagyon fasza ecset készeletet, egy nagyon komoly szemcerkád, meg olyan szemhéj festéked, ami nem potyog... és alapozz a por alá.. ennyi, a többi már csak trükkök, és jó ecset... na meg gyakorlás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hányan férünk be a pecsás budiba ?
hehhee.. mondjuk én már akkor nem leszek szomjas mire oda érek, de semmi gond, koncert előtt se láttam sokat, mégis sminkeltem a barátnéim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább kreativabb az ember... |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:08:58
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka, tudtam hogy a képes szemléltetés célravezetőbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:09:56
Létrehozva:
|
|
|
Trixx... Dehogy harap.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csaj ha kérjük tőle.. azt is finoman... csupán élvezetből teszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh. ennyien tán még sosem voltunk.. kapkodom a fejem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:10:54
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Amíg nem hagynak jóvá JJantarr néven, addig ezzel kalózkodom. Most jutott eszembe, h. ez régi nevem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vagy ezt nem lehet átírni? |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:11:07
Létrehozva:
|
|
|
Nem gond Capri, én mac-el dolgozom, majd felviszek két palettát! Egyébként a legfontosabb, hogy legyen egy nagyon fasza ecset készeletet, egy nagyon komoly szemcerkád, meg olyan szemhéj festéked, ami nem potyog... és alapozz a por alá.. ennyi, a többi már csak trükkök, és jó ecset... na meg gyakorlás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hányan férünk be a pecsás budiba ? hehhee.. mondjuk én már akkor nem leszek szomjas mire oda érek, de semmi gond, koncert előtt se láttam sokat, mégis sminkeltem a barátnéim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább kreativabb az ember... pecsás budi egy kicsit kicsi lesz és forgalmas is XD alapozóm van, fehér, mert a bőröm nagyon világos, ezt sminkes vidikből tanultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Ajaj, lebuktam, h lány vagyok és ilyeneket is szoktam nézni XD) ecsetet kell vennem, a szemhéjpúdereim középkategóriásak, viszonylag jók, velünk nincs sok gondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alap sminkeket fel tudok dobni, de az extrábbakat még nem próbáltam, sztem nem menne. a műszempilla is bejön buliba, de tuti a szemembe ragasztanám XD és köszönöm, h emiatt elhozod a macedet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:12:25
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, ti valamit nagyon tudtok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én is fakezű vagyok a sminkeléshez, úgyhogy majd tobzódunk a budiban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csdajok, ennyi párhuzamos infót is csak mi tudunk feldolgozni: Martin, msn, műköröm, smink, Videoklipek letöltése youtube-ról, fogorvos, fogyókúra és jantar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem semmi!! Visítva fetrengek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogz igy felsoroltad,màr èn is rohogok!!:D:D:D |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:12:46
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Ki a sminkes itt? Edóka te vagy az?
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:14:02
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka! Capri ilyen harapós lenne? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Amíg nem hagynak jóvá JJantarr néven, addig ezzel kalózkodom. Most jutott eszembe, h. ez régi nevem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy ezt nem lehet átírni? Üdv, ez nagyon is látszódik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De tegyél fel valami képet, mert így csak egy nagy kérdőjel vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogz igy felsoroltad,màr èn is rohogok!!:D:D:D Nem tudom abbahagyni, teljesen felpörögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, ti valamit nagyon tudtok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én is fakezű vagyok a sminkeléshez, úgyhogy majd tobzódunk a budiban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csdajok, ennyi párhuzamos infót is csak mi tudunk feldolgozni: Martin, msn, műköröm, smink, Videoklipek letöltése youtube-ról, fogorvos, fogyókúra és jantar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem semmi!! Visítva fetrengek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a nők multitászkingok XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:16:56
Létrehozva:
|
|
|
mindenki tanul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) január 4-én photoshop tanfolyamom lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán én grafikusan színezek és alkotok majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dehogy harapok, csak kérésre XD de állítólag fájdalmasat tudok, mert állítólag élesek a fogaim XD majd szájkosár, mi?XD hàt èn dolgoznèk is,csak nem èrtek semmihez:D a rajzolàs megy,az ivàs...a tobbit mèg kikell talàlnom:D Jaaa,mèg irta Mode,h az egyik Usi àltal betett kèpen van vmi Dave kezèn,na most 1. èn nem tudom melyik kèpen,mert èszre se vettem,2. èn is szoktam a kezemre rajzolgatni,ès nèha ùgy nèz ki mint egz tetko,meg volt h a puskàt is a tenyeremre irtam,ami volt h betellt,ès olyan volt mint egy malàj,v pàpuàs kèz... |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:17:03
Létrehozva:
|
|
|
Capri rendes csajszi. Szereti aki Martint szereti. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:17:24
Létrehozva:
|
|
|
Valószínű sikerül elintézni magamnak a 30-át.
Most akkor hogyan legyen drága Caprim? Mit veszünk fel? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csinálni kellene közös freestate fotókat, tök buli lenne. A sereg bulizik. |
|
|
|
![]() ![]() |