![]() ![]() |
2010.05. 25. - 20:47:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie ma nagyon aktív vagy itt!!hehe Látjátok,ma mindenkihez van egy kedves szavam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) He-he, mert velem beszélget bibibiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:48:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 25. - 20:49:40
Létrehozva:
|
|
|
Mégse még!Megvárom az élménybeszámolót,ha lesz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen Niki! Halljuk-halljuk!!!! |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:50:31
Létrehozva:
|
|
|
He-he, mert velem beszélget bibibiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg sohasenem??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:53:56
Létrehozva:
|
|
|
Én meg sohasenem??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ange-val vagy velem? He-he. Mondjad drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 20:55:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie ma nagyon aktív vagy itt!!hehe Látjátok,ma mindenkihez van egy kedves szavam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A délután kiesett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de akkor ez fel sem tűnt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg az Ákos koncertre is jössz Csabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Első sor! |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:00:50
Létrehozva:
|
|
|
Ange-val vagy velem? He-he. Mondjad drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most konkrétan rád gondoltam!Az Angie-val már megvolt.......régen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem mondom! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A délután kiesett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de akkor ez fel sem tűnt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg az Ákos koncertre is jössz Csabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Első sor! Meg az első sör (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd cserélünk tel.számot!Nem is kell!Az enyém kint van az iwiwen!Tessék lenézni onnan!Most ki van már kapcsolva,úgyhogy jöhetnek az üzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:03:17
Létrehozva:
|
|
|
Egyedüüül!???Nem leszel egyedül,ott leszünk mi is,majd mi vigyázunk rád!(van egy üveg jégerem)hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Itt van a vihar,nem kicsi!!!Nagy!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ez igaz Süni, és nagy lesz a hepaj!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is jégert viszek majd szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:03:37
Létrehozva:
|
|
|
Most konkrétan rád gondoltam!Az Angie-val már megvolt.......régen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem mondom! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Meg az első sör (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd cserélünk tel.számot!Nem is kell!Az enyém kint van az iwiwen!Tessék lenézni onnan!Most ki van már kapcsolva,úgyhogy jöhetnek az üzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom csak kötekszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja csak így lazán már megvolt... oké... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:04:32
Létrehozva:
|
|
|
A visszaolvasásban pont Nikinél járok..... Szóval Edóé a két pont. Nikol tesóm a pénteki paksi meccsre cserélt.... Drágám, mire újra jön a Mode, már tényleg nagy fiú leszel, és elengednek majd biztosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp-cupp! Koncerten már voltam, és ott apával.. azért egy tábor 2 napig úgy hogy nem jön velem senki akit ők ismernek.. nembaj, én megoldom. Majd ellógok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:04:55
Létrehozva:
|
|
|
Ez igaz Süni, és nagy lesz a hepaj!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is jégert viszek majd szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A jéger jó, azt (is) ittam a múl héten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Ez igaz Süni, és nagy lesz a hepaj!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is jégert viszek majd szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe szeressük (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:06:00
Létrehozva:
|
|
|
Most konkrétan rád gondoltam!Az Angie-val már megvolt.......régen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem mondom! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Meg az első sör (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd cserélünk tel.számot!Nem is kell!Az enyém kint van az iwiwen!Tessék lenézni onnan!Most ki van már kapcsolva,úgyhogy jöhetnek az üzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja, én már a nyakadba ugrottam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) OK, holnap megcsörgetlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 mindenkinek! |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:06:21
Létrehozva:
|
|
|
Hahahaha!!!
Készen vagytok, röhögtem! Nagyjából visszaolvastam de nem bírtam mindent, iszonyatosan megfájdult a fejem, nem tudom, hogy jön-e a hidegfront, vagy pedig - szerintem inkább ez - olyan szinten nem volt levegő a csarnokban, hogy ilyet mostanában nem éreztem, majdnem kimentem közben, fú ilyen még a koncerten se volt, egyszerűen totál nem volt oxigén. Á Sünci, nem vagyunk mi egy kocsmábajárós típusok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hinném, hogy láttatok, mert mi a B közép mellett vagyunk legfelül, és mindig azokat mutatják, vagy a másik oldalt. Fú, mindenki szenvedett a melegtől, én farmerben voltam, az egész szárát felhúztam, pólómat felhajtottam, folyt rólam a víz, áááhhh... Próbáltunk pár képet csinálni, de pill most kicsit elfáradtam, és ez a durva fejfájás... |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:06:26
Létrehozva:
|
|
|
Hehe szeressük (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De csak MÉRTÉKKEL! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:07:36
Létrehozva:
|
|
|
Tudom csak kötekszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja csak így lazán már megvolt... oké... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Há hogyne!!Nekem ő volt az "első"!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ne kötekeggggyyyéééé,me elfenekellek hihi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:07:43
Létrehozva:
|
|
|
Koncerten már voltam, és ott apával.. azért egy tábor 2 napig úgy hogy nem jön velem senki akit ők ismernek.. nembaj, én megoldom. Majd ellógok ;) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik barátunk is csak kivitte 93-ban a szemetet, aztán az MTK stadionban kötött ki a Mode koncerten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:07:48
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, én már a nyakadba ugrottam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) OK, holnap megcsörgetlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 mindenkinek! Jóccakát!! Sziiija drága nővérem! Örülök, hogy nyertetek, lélekben veled voltam. Remélem érezted (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:08:42
Létrehozva:
|
|
|
loli nem sör, viszont elő sor, az fix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na, és akkor, just for the record: ha valaki meg akar lepni, mint Angiet az Andi, akkor most szólok, hogy Volt fesztivál hetijegyet szeretnék, vagy pedig kettő darab napijegyet, a csütörtöki (júli.1) és a pénteki (júli.2.) napra. köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szülinapom soká lesz, névnap.... még később, de szarni bele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:08:43
Létrehozva:
|
|
|
Kesik barátunk is csak kivitte 93-ban a szemetet, aztán az MTK stadionban kötött ki a Mode koncerten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aaaaaaaz igeeen (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Én majd azt mondom szerintem, hogy a barátnőmnél alszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |