![]() ![]() |
2010.05. 25. - 21:08:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koncerten már voltam, és ott apával.. azért egy tábor 2 napig úgy hogy nem jön velem senki akit ők ismernek.. nembaj, én megoldom. Majd ellógok ;) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De drágák, féltenek a szülők. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszer pedig ezt is el kell kezdeni. Neked már vannak ott ismerőseid, nagy bajod nem lehet. A szüleidnek meg bízniuk kell benned, hogy jól választod meg a barataid/sereged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze gondolom nekik sem egyszerű, de hát lassan felnő a pici fiuk. |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:10:12
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, én már a nyakadba ugrottam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) OK, holnap megcsörgetlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 mindenkinek! Jó9 mindenkinek!Én nyertem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:11:13
Létrehozva:
|
|
|
Kesik barátunk is csak kivitte 93-ban a szemetet, aztán az MTK stadionban kötött ki a Mode koncerten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mekkor a már... Nem semmi ez a Kesik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:12:16
Létrehozva:
|
|
|
De drágák, féltenek a szülők. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszer pedig ezt is el kell kezdeni. Neked már vannak ott ismerőseid, nagy bajod nem lehet. A szüleidnek meg bízniuk kell benned, hogy jól választod meg a barataid/sereged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze gondolom nekik sem egyszerű, de hát lassan felnő a pici fiuk. Igazából azóta nem bíznak meg bennem amióta ellógtam Pécsre bulizni kocsival, és hazafelé elütöttünk egy őzet. Na az súlyos volt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De fiatalság-bolondság, ma már annyit mondott csak.."ha meglesz rá a pénzed..." Ez haladás! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:12:36
Létrehozva:
|
|
|
loli nem sör, viszont elő sor, az fix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, és akkor, just for the record: ha valaki meg akar lepni, mint Angiet az Andi, akkor most szólok, hogy Volt fesztivál hetijegyet szeretnék, vagy pedig kettő darab napijegyet, a csütörtöki (júli.1) és a pénteki (júli.2.) napra. köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szülinapom soká lesz, névnap.... még később, de szarni bele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jót röhögtem, ezen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádlak!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:12:50
Létrehozva:
|
|
|
Hahahaha!!! Készen vagytok, röhögtem! Nagyjából visszaolvastam de nem bírtam mindent, iszonyatosan megfájdult a fejem, nem tudom, hogy jön-e a hidegfront, vagy pedig - szerintem inkább ez - olyan szinten nem volt levegő a csarnokban, hogy ilyet mostanában nem éreztem, majdnem kimentem közben, fú ilyen még a koncerten se volt, egyszerűen totál nem volt oxigén. Á Sünci, nem vagyunk mi egy kocsmábajárós típusok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hinném, hogy láttatok, mert mi a B közép mellett vagyunk legfelül, és mindig azokat mutatják, vagy a másik oldalt. Fú, mindenki szenvedett a melegtől, én farmerben voltam, az egész szárát felhúztam, pólómat felhajtottam, folyt rólam a víz, áááhhh... Próbáltunk pár képet csinálni, de pill most kicsit elfáradtam, és ez a durva fejfájás... Igen-igen!!!Küldtem egy kis vihart,ami nagy ám!!!Nemsokára ott lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:13:46
Létrehozva:
|
|
|
Aaaaaaaz igeeen (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Én majd azt mondom szerintem, hogy a barátnőmnél alszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pedig szerintem előbb kiengednek a szeméttel a kukához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez mekkor a már... Nem semmi ez a Kesik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kesik egy Arc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Hahahaha!!! Készen vagytok, röhögtem! Nagyjából visszaolvastam de nem bírtam mindent, iszonyatosan megfájdult a fejem, nem tudom, hogy jön-e a hidegfront, vagy pedig - szerintem inkább ez - olyan szinten nem volt levegő a csarnokban, hogy ilyet mostanában nem éreztem, majdnem kimentem közben, fú ilyen még a koncerten se volt, egyszerűen totál nem volt oxigén. Á Sünci, nem vagyunk mi egy kocsmábajárós típusok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hinném, hogy láttatok, mert mi a B közép mellett vagyunk legfelül, és mindig azokat mutatják, vagy a másik oldalt. Fú, mindenki szenvedett a melegtől, én farmerben voltam, az egész szárát felhúztam, pólómat felhajtottam, folyt rólam a víz, áááhhh... Próbáltunk pár képet csinálni, de pill most kicsit elfáradtam, és ez a durva fejfájás... Fú az tényleg nagyon rossz lehetett. Nem is csodálom hogy megfájdult a fejed. De gondolom azért jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát persze. A hülye tévések meg miért nem tudják hol ülsz? Téged kellene mutogatniuk, mint főszurkolót! Jó9 mindenkinek!Én nyertem!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó10! Mit is nyertél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:14:46
Létrehozva:
|
|
|
Pedig szerintem előbb kiengednek a szeméttel a kukához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kesik egy Arc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neeem, Angie, látszik hogy nem ismersz... feltűnő lenne. Még életemben nem vittem ki magamtól szemetet xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:16:30
Létrehozva:
|
|
|
Ez mekkor a már... Nem semmi ez a Kesik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem.......ami Kesik az nem múlik...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:18:32
Létrehozva:
|
|
|
Igazából azóta nem bíznak meg bennem amióta ellógtam Pécsre bulizni kocsival, és hazafelé elütöttünk egy őzet. Na az súlyos volt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De fiatalság-bolondság, ma már annyit mondott csak.."ha meglesz rá a pénzed..." Ez haladás! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te ilyen rossz vagy Öcsi??? Majd kapsz ha nem vigyázol magadra!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, ha egyszer eljátszottad... De ez már tényleg haladás, ha így "elfelejették", és csak pénz kérdése. De az őzekkel vigyázz!!! Igen-igen!!!Küldtem egy kis vihart,ami nagy ám!!!Nemsokára ott lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod csak sikerült valakinek elpasszolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Te ilyen rossz vagy Öcsi??? Majd kapsz ha nem vigyázol magadra!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, ha egyszer eljátszottad... De ez már tényleg haladás, ha így "elfelejették", és csak pénz kérdése. De az őzekkel vigyázz!!! Ilyen egy jó nővér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vigyázok ám magamra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez egy baklövés volt részemről (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Én is csodálkoztam, mert ha annyin múlik, akkor kb 8-9 ezer forint és nyáron buliii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd ott is tartok egy Sweet 18-at (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:19:30
Létrehozva:
|
|
|
Fú az tényleg nagyon rossz lehetett. Nem is csodálom hogy megfájdult a fejed. De gondolom azért jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát persze. A hülye tévések meg miért nem tudják hol ülsz? Téged kellene mutogatniuk, mint főszurkolót! Jó10! Mit is nyertél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó11!Azt meg berugom ugye,me fociztam,úgyhogy én nyertem böböbőőőő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:19:49
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem.......ami Kesik az nem múlik...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:21:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó11!Azt meg berugom ugye,me fociztam,úgyhogy én nyertem böböbőőőő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mint az oviban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó végtelenszervégtelent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:23:05
Létrehozva:
|
|
|
Jó11!Azt meg berugom ugye,me fociztam,úgyhogy én nyertem böböbőőőő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó 12! És igen, imádom az óvodát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Bibibíííííííííí Én meg kivédem mert ügyes vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á nem inkább nyertél, mert a 12 után ugye sok szám van még... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:23:43
Létrehozva:
|
|
|
Mint az oviban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó végtelenszervégtelent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mivaaaann???Vagy öccccő elolvastam,de még most sem értem!!végtelenszervégtelent???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:25:06
Létrehozva:
|
|
|
Mint az oviban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó végtelenszervégtelent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézd már! Ugyan arra gondoltunk, kétszeresen is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pedig megyek fürcsizni, mindekinek jó éjszakát! Mivaaaann???Vagy öccccő elolvastam,de még most sem értem!!végtelenszervégtelent???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mi értjük egymást mert tesók vagyunk!! Bibibíííííííííí (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:26:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó 12! És igen, imádom az óvodát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Bibibíííííííííí Én meg kivédem mert ügyes vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á nem inkább nyertél, mert a 12 után ugye sok szám van még... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na,azééé (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor inkább fölé rúgom! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Na,erre mit lépsz??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 21:27:22
Létrehozva:
|
|
|
Mivaaaann???Vagy öccccő elolvastam,de még most sem értem!!végtelenszervégtelent???? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) a végtelennél nincs nagyobb szám, én nyertem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |