2400 Oldal V  « < 1841 1842 1843 1844 1845 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.05. 25. - 21:29:19
Létrehozva: #36841

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 25. - 22:25:06) *
Nézd már! Ugyan arra gondoltunk, kétszeresen is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most pedig megyek fürcsizni, mindekinek jó éjszakát!

Mi értjük egymást mert tesók vagyunk!! Bibibíííííííííí (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Áhháááháhááá most már értem!! végtelen szer végtelen!
Én meg aludni!Jó éjt lányok!Geri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 25. - 21:31:17
Létrehozva: #36842

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 25. - 22:29:19) *
Áhháááháhááá most már értem!! végtelen szer végtelen!
Én meg aludni!Jó éjt lányok!Geri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, csak összehoztad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lusta voltam különírni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jóccakát!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 25. - 21:31:44
Létrehozva: #36843

devotee

Én mindig mindenhez hozzáadok egyet amit ti mondtok,na!!Ennyi,nyertem!Kész passz!hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 25. - 21:33:50
Létrehozva: #36844

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 25. - 22:31:44) *
Én mindig mindenhez hozzáadok egyet amit ti mondtok,na!!Ennyi,nyertem!Kész passz!hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sünivel nem érdemes vitatkozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 25. - 21:37:12
Létrehozva: #36845

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 25. - 22:12:36) *
De jót röhögtem, ezen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádlak!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi

kölcsönös, édesem, kölcsönös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 25. - 21:41:34
Létrehozva: #36846

devotee

Na nekem lövik a pizsit, holnap még suli van (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Jóéjszakát mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 25. - 21:48:33
Létrehozva: #36847

devotee

Hahaha Trixi, engem kéne mutatni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Á nem, mutassák csak az Armadásokat!
Én szurkolok a helyemen mellettük. Egyébként itt nagyjából mindenkinek megvan a helye, egész évben a törzsszurkolók mindig ugyanoda ülnek, itt többen vagyunk Apámék, haverjáék, meg mi a Zotyával.

Na, most dörgött!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Annyira imádom Louis-t, tök cuki a blogja mindig. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

"Srácok, tudjátok mi történt Z-Town-ban? BEJUTOTTUNK A DÖNTŐBE!!!"

"Ok, még valami Nyufi-hoz és a többiekhez. Anya szeretné tudni, hogy megkaphatja-e a „THERE'S ONLY 1 LOUIS HINNANT” zászlót. Sírni fog, ha nem-et mondtok. :-)"

"Még van egy kis elintézni valónk.
Csak a ZTE!!!"

http://www.ztekosar.hu/blog/bajnoki_donto_..._hinnant_blogja

Ezek benne a legjobb mondatok, amik nekem tetszenek.
Van egy kis elintézni valónk, hahaha!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Á, annyira jó volt énekelni, Álé álé, csak a Zete álé, csak a Zete álé, csak a Zete álé, csak a Zete álé,
Lala-lala-llllllaaaaaaa

Holnap spuriban meg kell venni a jegyeket, mert csak pár százat adnak belőle a Paksiak, úgyhogy ja. Trixi, pénteken nagyobb esély van arra, hogy engem mutogassanak, ha te tényleg engem akarsz látni, hihihihi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 25. - 21:59:38
Létrehozva: #36848

devotee

Na megyek bassza meg, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hasogat a fejem, és semmit se csináltam még, reggel munka estig és utána megint egész nap, vááá, vááá, vááá.
Nem is vasaltam még, csak mostanra száradtak meg a ruháim.
Éljenek az egy szabadnapok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 25. - 22:07:53
Létrehozva: #36849

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 25. - 22:59:38) *
Na megyek bassza meg, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hasogat a fejem, és semmit se csináltam még, reggel munka estig és utána megint egész nap, vááá, vááá, vááá.
Nem is vasaltam még, csak mostanra száradtak meg a ruháim.
Éljenek az egy szabadnapok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Mellékelt állomány:  Esk__v___323.jpg ( 134.99K ) Letöltések száma: 16
ki vagyok pilledve... Apukával. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mellékelt állomány:  Esk__v___317.jpg ( 130.84K ) Letöltések száma: 7

Na jó most ennyi, hehe nem olyan jók...
Homályosak, volt előtte egy zenekar a pálya szélén kis színpadon és rockszámokat játszottak, AC/DC és társai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És arra jöttek be a fiúk is, hát az Istennek sem jut eszembe a dal címe, de tök jó volt az egész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=VnZvh8HO_wU
Én is csináltam egy ehhez hasonló vidit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 25. - 22:14:37
Létrehozva: #36850

devotee

ŰNa.. mire mindenki elment, én itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Éjszakai műszak?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 25. - 22:17:31
Létrehozva: #36851

devotee

Jaj Edó, én meg itthagytalak!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe édi vagy hogy kerestél, basszus úgy kell helyezkednem, hogy ha már néztek, akkor lássatok is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Van Zete sálunk nekünk is, mindig azt lóbáljuk.
De mi tényleg sose látszunk, haha mindig visszanézem az ismétlést a tévében, és mondom az armadásokat mutatják, vagy a másik oldalt, mert ott meg a kispad van, szóval...hehe.

Köszike, hogy gondoltatok rám, nagyon boldog vagyok, csak a fejem, tényleg iszonyat!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 26. - 00:07:40
Létrehozva: #36852

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 25. - 17:10:44) *
Most mi bajod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Metallica koncertre látogató lánykák Angie és Usi van a gépünkön a zenetárunkba rakás zene az említett zenekartól.Kérdés érdekel-e titeket?Csak azért mert már nem rég is a férjem tisztogatást akart csinálni a zenék között és gondokodott kitörli őket.Mielőtt tényleg megtenné gondoltam megkérdem tőletek kell-e nektek.
Aztán Angie mintha az rémlene te hallgatsz Nirvánát.Az is van...azt is ki akarta törölni a Géza.
Éééééés van Sade best of 1994 is.Ti szeretitek Sade-ét ha jól tudom.
Szóljatok ha kell valami.

köszi vica, de ami kell az elérhető/letölthető neten.

Neo és Mode: én már mióta mondom, hogy Jen szép és szimpi nekem?! na mindegy. (ja és én már kinőttem abból, hogy "féltékeny" legyek Jenre. amíg jól megvannak és peace van, én boldog vagyok.)

Edó: délután/estefelé itt is marha nagy zuhi volt meg dörgés és villámlás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

süni: mi volt a Fókuszban a szegedi Ákos konciról? lemaradtam.

Niki: grat a ZTE-nek! remélem jobban lesz a fejed reggelre!

Geri: sünivel együtt ti vagytok az én embereim! (jéger (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

Idézet
Kesik barátunk is csak kivitte 93-ban a szemetet, aztán az MTK stadionban kötött ki a Mode koncerten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na ezen elmosolyodtam!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 26. - 05:23:49
Létrehozva: #36853

devotee

Jó reggelt!

Vica, kösz a felajánlást, de nekem mindenem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Metallica, Nirvana, Sade... azért ari vagy, de nyugodtan indulhat nálatok a Nagy tisztogató hadművelet! Bár ezek remek zenék, nem értem miért akarjátok törölni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez fáj nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 25. - 22:37:12) *
kölcsönös, édesem, kölcsönös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 25. - 22:14:46) *
Neeem, Angie, látszik hogy nem ismersz... feltűnő lenne. Még életemben nem vittem ki magamtól szemetet xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pedig ez tök jó alibi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 26. - 01:07:40) *
na ezen elmosolyodtam!!!!!!

Én is, ez egy nagyon ari történet volt... meg mind az volt, amit mesélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 26. - 06:30:53
Létrehozva: #36854

devotee

jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mindjárt indulok melóba, onnan meg 3-ra vizsgázni és na ez lesz az amit az esélytelenek nyugalmának becéznek. egyszer futottam át az anyagot, azt is fél szemmel msn mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy ha ráértek, 3 felé egy kis sereg powert légyszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 26. - 06:36:27
Létrehozva: #36855

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 25. - 22:48:33) *
Hahaha Trixi, engem kéne mutatni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Á nem, mutassák csak az Armadásokat!
"Még van egy kis elintézni valónk.
Csak a ZTE!!!"

http://www.ztekosar.hu/blog/bajnoki_donto_..._hinnant_blogja
Holnap spuriban meg kell venni a jegyeket, mert csak pár százat adnak belőle a Paksiak, úgyhogy ja. Trixi, pénteken nagyobb esély van arra, hogy engem mutogassanak, ha te tényleg engem akarsz látni, hihihihi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó Reggelt!
Hát persze hogy téged akarlak látni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 26. - 07:30:53) *
jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mindjárt indulok melóba, onnan meg 3-ra vizsgázni és na ez lesz az amit az esélytelenek nyugalmának becéznek. egyszer futottam át az anyagot, azt is fél szemmel msn mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy ha ráértek, 3 felé egy kis sereg powert légyszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pusza

Szia!
Én már beértem melóba még az eső előtt szerencsére. Tekertem mint állat.
Sok sikert a vizsgához, küldök egy egész seregnyi girl powert délután.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 26. - 06:36:55
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 26. - 06:44:46
Létrehozva: #36856

devotee

Miből vizsgázol te fő kommunikátor? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he, inkább beszélgetnék, mint dolgoznék. Már a kávé is készen van, itt kortyolgatom, közben nézem a papírokat, mivel is kezdjek.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 26. - 07:04:46
Létrehozva: #36857

devotee

reggelt mindenki.

kóma vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 26. - 07:25:47
Létrehozva: #36858

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 26. - 06:23:49) *
Jó reggelt!

Vica, kösz a felajánlást, de nekem mindenem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Metallica, Nirvana, Sade... azért ari vagy, de nyugodtan indulhat nálatok a Nagy tisztogató hadművelet! Bár ezek remek zenék, nem értem miért akarjátok törölni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez fáj nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Pedig ez tök jó alibi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is, ez egy nagyon ari történet volt... meg mind az volt, amit mesélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt.

Angie,Usi oké csak gondoltam megkérdezem.
Angie nem én akartam kitörölni hanem a Géza de szerintem csak fenyegetőzött mert azóta sem tette meg,hogy mondta .Úgy hogy maradnak a zenék gondolom.

Lola szurk.

Niki gratula a csapatod győzelméhez.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 26. - 08:07:29
Létrehozva: #36859

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 26. - 01:07:40) *
Neo és Mode: én már mióta mondom, hogy Jen szép és szimpi nekem?! na mindegy. (ja és én már kinőttem abból, hogy "féltékeny" legyek Jenre. amíg jól megvannak és peace van, én boldog vagyok.)

Jó reggelt!
Ezt értem én, csak egyszer beírtam ide hogy jó Nő Jen, erre kaptam a kritikákat, hogy szar az ízlésem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki! Nagy-nagy-nagy gratula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 26. - 08:13:58
Létrehozva: #36860

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 26. - 09:07:29) *
Jó reggelt!
Ezt értem én, csak egyszer beírtam ide hogy jó Nő Jen, erre kaptam a kritikákat, hogy szar az ízlésem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki! Nagy-nagy-nagy gratula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Neo.

Vicc volt jó az izlésed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így akkor rendben van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1841 1842 1843 1844 1845 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
97 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (97 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: