![]() ![]() |
2010.05. 26. - 16:03:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát klasszisokkal kellemesebb látvány Dave mint az amiről beszéltetek Gergővel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezel egyet értek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő.. hát ja, volt perelés rendesen xD Mondjuk én szeretem, annyi ami bajom van vele, hogy kifigurázták Michael Jacksont, aki eléggé közel áll a szívemhez. Mondjuk azon is szoktam röhögni, mert az ember nem bírja megállni, hogy ilyen hülyeségen ne röhögjön, de attól még nem tetszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:04:09
Létrehozva:
|
|
|
Hát valamennyire mindenki lökött nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis itt ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naaaa It's called a heart slow mix Alan hogy "imádja" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ilyen kimerítően még nem volt kibeszélve az a bizonyos cucc.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó nem mondok már többet róla |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Gergő annyit bizonygatod itt, hogy hetero vagy, hogy még a végén mást fogunk hinni XDDDD
De. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ilyen kimerítően még nem volt kibeszélve az a bizonyos cucc.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó nem mondok már többet róla hahahahaha XD Csak most ketten voltunk Gergővel XD |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Ezt még hetero létemre is bőőven alá tudom támasztani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő annyit bizonygatod itt, hogy hetero vagy, hogy még a végén mást fogunk hinni XDDDD hahahahaha XD Csak most ketten voltunk Gergővel XD Láttam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) első mondatra reagálás...te kis gonosz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:07:42
Létrehozva:
|
|
|
Gergő annyit bizonygatod itt, hogy hetero vagy, hogy még a végén mást fogunk hinni XDDDD Hehe, kösz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a helyzet, hogy olyan szituba hoztál, hogy muszáj mentegetőznöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most lásd be, nekem nehezebb kimondani, hogy "Jajj, de szép a Dave" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:08:00
Létrehozva:
|
|
|
Csak bekukkantottam mizu erre...majd még jövök később. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 26. - 16:08:40
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁ Majdnem elfelejtettem!!!!!!!!!!!!!
Mutatom a képet amit tegnap szerkesztetem XDDDD |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:09:19
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, kösz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a helyzet, hogy olyan szituba hoztál, hogy muszáj mentegetőznöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most lásd be, nekem nehezebb kimondani, hogy "Jajj, de szép a Dave" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe akkor dícsérd a fiúk feleségeit és Martin barátnőjét.Ja és ne feledkezz meg Alan asszonyáról sem.Azt hiszem Bettike a neve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:09:29
Létrehozva:
|
|
|
Oké, Vica... várunk hasonlóan kellemes témákkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 26. - 16:09:45
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁ Majdnem elfelejtettem!!!!!!!!!!!!! Mutatom a képet amit tegnap szerkesztetem XDDDD Muti gyorsan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, kösz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a helyzet, hogy olyan szituba hoztál, hogy muszáj mentegetőznöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most lásd be, nekem nehezebb kimondani, hogy "Jajj, de szép a Dave" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké Vica akkor majd később xD De nem nehéz, hát Neo is szokta fényezni, pedig pasi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy süni szokta?? Nem.. Neo.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát de akkor ne azt mondd, hogy milyen szép, hanem mit tudom én.. valami mást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Oké, Vica... várunk hasonlóan kellemes témákkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi lesz a téma a pisi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy más? |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:11:00
Létrehozva:
|
|
|
hehe akkor dícsérd a fiúk feleségeit és Martin barátnőjét.Ja és ne feledkezz meg Alan asszonyáról sem.Azt hiszem Bettike a neve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy őszinte legyek, Dave feleségén, és Martin lányain kívül még senkiről se láttam képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja de, persze Alan asszonykájáról is... meg volt valami Hepzibah is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:11:48
Létrehozva:
|
|
|
nem aaz XD
Na itt van ni XDDDDD Nem tökéletes, mer kicsi fejem lett, de nem rossz XD (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/100526/ESK_V__copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) XDDD |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:12:16
Létrehozva:
|
|
|
Oké Vica akkor majd később xD De nem nehéz, hát Neo is szokta fényezni, pedig pasi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy süni szokta?? Nem.. Neo.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát de akkor ne azt mondd, hogy milyen szép, hanem mit tudom én.. valami mást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd igyekszem.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami mást... azta, de konrét vagy xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica! Még a pisi is előfordulhat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:12:35
Létrehozva:
|
|
|
Gergő akkor kérd meg Mode-ot,hogy rakjon be Andy feleségéről és Martin nőjéről képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 26. - 16:13:25
Létrehozva:
|
|
|
Hogy őszinte legyek, Dave feleségén, és Martin lányain kívül még senkiről se láttam képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja de, persze Alan asszonykájáról is... meg volt valami Hepzibah is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan asszonykájáról.. rám gondolsz?? XDDDDDDDDDDD Neeem?? Pedig Alan lánya is nagyon nagyon nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd igyekszem.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami mást... azta, de konrét vagy xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica! Még a pisi is előfordulhat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) heheheheheheee XDD Hát nem akarok női szemmel beszélni XD Áradozz róla mint egy férfi na gyerünk XD |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:13:28
Létrehozva:
|
|
|
nem aaz XD Na itt van ni XDDDDD Nem tökéletes, mer kicsi fejem lett, de nem rossz XD (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/100526/ESK_V__copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) XDDD Mode... az igeeeen! Hát ezen hatalmasat röhögtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez k*rvajó! xDDD |
|
|
|
2010.05. 26. - 16:14:28
Létrehozva:
|
|
|
heheheee és akkor még nem láttad azt, ahol Dave meg én vagyunk!!!! XDDDD
|
|
|
|
2010.05. 26. - 16:14:32
Létrehozva:
|
|
|
nem aaz XD Na itt van ni XDDDDD Nem tökéletes, mer kicsi fejem lett, de nem rossz XD (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/100526/ESK_V__copy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) XDDD Bocs de nagyon röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sírok a röhögéstől. |
|
|
|
![]() ![]() |