![]() ![]() |
2009.12. 08. - 22:18:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a nők multitászkingok XD Multitászkingok, azok, azok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, de hülyék vagyunk... Most jöhetne még Ildi DM és Vica vissza! De kár, hogy ezt csak később fogják olvasni. Mondjuk garantáltan röhögni fognak, az tuttti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:20:22
Létrehozva:
|
|
|
Capri rendes csajszi. Szereti aki Martint szereti. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Gorette-ek szeretik egymást XD (Ez kicsit leszbikusan hangzott, nem??XDD) Valószínű sikerül elintézni magamnak a 30-át. Most akkor hogyan legyen drága Caprim? Mit veszünk fel? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csinálni kellene közös freestate fotókat, tök buli lenne. A sereg bulizik. Én fűzőben nyomom, mint mindig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:20:43
Létrehozva:
|
|
|
Valószínű sikerül elintézni magamnak a 30-át. Most akkor hogyan legyen drága Caprim? Mit veszünk fel? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csinálni kellene közös freestate fotókat, tök buli lenne. A sereg bulizik. Ez tök jó hír Niki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egyenpóló adott! Szvsz azt hozhatná mindenki magával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:22:13
Létrehozva:
|
|
|
Ez tök jó hír Niki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egyenpóló adott! Szvsz azt hozhatná mindenki magával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Borbély gutaütést kapna XD Muhahahahaha!!!!XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:23:01
Létrehozva:
|
|
|
szasz Jantar.. szerintem lehet változtatni.. mivel asszem Mode is másik névvel kezdte.. ez tuti!!!!
Jahhh. ... én vagyok a sminkes.. illetve kozmetikus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ebbe bele tartozik.. de pl múltkor lapvassal olyan göndör hajat csináltam baraátanőmnek hogy csak na... látszik, hogy Zsófi húgom meg fodrász :::valamit elállitottam? nincsenek pontjaim? csak kettőspont:: és sajna vesszőm sincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit csináltam? valaki? capri? nagy betűm sincs::: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval capri::: műszempillából csak a tincsest vedd meg? valaki más rakja fel neked? és szilikon ragasztóval: majd leirom? hogy kell? pofon egyszerű? és megmarad sokáig! valaki segitsen? hogy mit csináltam? mit nyomtam be mert megőrülök!!!! |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:23:35
Létrehozva:
|
|
|
De jó buli lenne!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:24:22
Létrehozva:
|
|
|
szasz Jantar.. szerintem lehet változtatni.. mivel asszem Mode is másik névvel kezdte.. ez tuti!!!! Jahhh. ... én vagyok a sminkes.. illetve kozmetikus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ebbe bele tartozik.. de pl múltkor lapvassal olyan göndör hajat csináltam baraátanőmnek hogy csak na... látszik, hogy Zsófi húgom meg fodrász :::valamit elállitottam? nincsenek pontjaim? csak kettőspont:: és sajna vesszőm sincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit csináltam? valaki? capri? nagy betűm sincs::: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval capri::: műszempillából csak a tincsest vedd meg? valaki más rakja fel neked? és szilikon ragasztóval: majd leirom? hogy kell? pofon egyszerű? és megmarad sokáig! valaki segitsen? hogy mit csináltam? mit nyomtam be mert megőrülök!!!! nem, még nem vettem soha, nem is volt rajtam soha, csak láttam, h milyen királyak vannak abból is és szeretnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet, h n ézek valami vagányat 30-ra XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyelvezetet? HU-> EN? |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:24:34
Létrehozva:
|
|
|
Most hová lett jantar? Őt vártuk, mint Godot-ot, most meg eltűnt.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Edóka, te taszítod a technikát, amúgy passz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:24:35
Létrehozva:
|
|
|
Valószínű sikerül elintézni magamnak a 30-át. Most akkor hogyan legyen drága Caprim? Mit veszünk fel? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csinálni kellene közös freestate fotókat, tök buli lenne. A sereg bulizik. Niki de jo lenne!! Màr èn is megemlitettem itthon,tehàt ugy nèz ki,h ok!:D |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:29:06
Létrehozva:
|
|
|
Már most látom előre, milyen bolondok leszünk.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:30:10
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Már most látom előre, milyen bolondok leszünk.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és egy kicsit becsípettek XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:30:44
Létrehozva:
|
|
|
Gorette-ek szeretik egymást XD (Ez kicsit leszbikusan hangzott, nem??XDD) Én fűzőben nyomom, mint mindig (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én vmi extrèm DM kulsoben gondolkodom,de mèg nem tom milyen legyen.Talàn kockahajjal?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nekembegondorodik de vègul is nem gàz,akkor màr Martinos lesz,szal elrontani nem lehet:D |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:30:46
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
mi lesz 30án?
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:30:54
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát írsz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudsz írni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mármint persze, h tudsz írni, de ide is tudsz írni XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:31:21
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
dmes szilveszteri előbuli
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:31:22
Létrehozva:
|
|
|
Látom Capri tetszett neked ez a csípés dolog.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jjantar is itt van. |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:32:08
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
igen csak becenevet kellett váltani (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:32:23
Létrehozva:
|
|
|
Capri tényleg mi legyen? Én lennék a 101-beli Dave, azt beszéltük nyáron, de most mégsincs kedvem. Neked? Leszek a rajongója, simán.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:33:54
Létrehozva:
|
|
|
Capri tényleg mi legyen? Én lennék a 101-beli Dave, azt beszéltük nyáron, de most mégsincs kedvem. Neked? Leszek a rajongója, simán.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 30-án nem játszom meg, különben is bezárt az a bolt, ahol exciter martint - ruhát összerakták nekem. ez a tollvarrás miatt fontos, mert nem mindenki vállal tollboából varrást. |
|
|
|
![]() ![]() |