![]() ![]() |
2010.05. 26. - 17:17:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Itt vagyok, csak leálltam beszélgetni a szomszéddal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergőbá? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jutott eszembe xD Itt egy szép Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs333.ash1/28819_124802334216033_100000588003682_212181_4724194_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:27:32
Létrehozva:
|
|
|
sori: jaja, sűrű nyaram lesz, de nem bánom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és kihagytam, hogy Angie is itt lesz nálunk majd egy hosszú DM-ezős, Placebo-zós hétvégére. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hát igen - egyrészt én már ezért sem jártam az utóbbi 2 évben annyit pecsába - a másik hogy nagyon drága lett és cserébe nem azt kapja az ember lánya, amit elvárhatna... Geri: én nem tudom, nem számítok semmire (mármint hogy pörgős vagy sem) - inkább csak kíváncsian várom. így nem lesz csalódás - mondjuk amúgy se hiszem hogy az lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem nagyon volt hír még róla, hogy ki rendezi. mondjuk én örülnék, ha kevesebb lenne a széteffektezés benne és kicsit nyugisabb/elszállósabb lenne a cucc. az közelebb áll hozzám személy szerint. |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:30:06
Létrehozva:
|
|
|
Én egy valamit nem tudok elképzelni a TOTU DVD-ről.. mégpedig hogy olyan pörgős lenne mint a Live in Milan. Ezt főképp a képi világra értem. Olyan nyugodtabbnak tűnik a TOTU színpadképe. Ebből pedig az következik (szerintem), hogy nem lesznek olyan merész vágások, és effektek, mint az előző DVD-n. Ezt is a Blue Leach rendezi, nem tudjátok? fogalmam sincs ki rendezi.... |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:30:43
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! hát visítva röhögtem gyerkek! ti aztán semmit nem változtatok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) potyog a könnyem a röhögéstől.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy vagytok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen, rég, mert kicsit zavar volt a bitjeimben, de most már minden okés, és úgy néz ki megint nagyon sok szabad időm lesz, szóval jövök, mert aludni úgy se megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálatok mizujs? én még bent szívok a melóhelyen.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mi van itt? kaki, pisi, hüvelygomba, néha egy kis Dave, meg Alan... meg hogy ki kihez vonzódik... jesszus.. el fogtok rontani... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Sori! Huh, egy elveszett lélek vissza talált, üdv köreinkben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összefoglalót ne kérj az elmúlt X hónap témáiról, mert lehetetlenség összefoglalni mi minden történt velünk ezen idő alatt. Volt ugye Recoil meg Szombathely, meg egyéb lelki dolgok mindenkivel... szerelem, bánat, szakítás... gyantázás, Kramcsák néni, Dave, Martin és Placebo meg Metallica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S veled mi történt? Mi az, hogy sok szabadidőd lett? .O |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:37:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Sori! Huh, egy elveszett lélek vissza talált, üdv köreinkben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összefoglalót ne kérj az elmúlt X hónap témáiról, mert lehetetlenség összefoglalni mi minden történt velünk ezen idő alatt. Volt ugye Recoil meg Szombathely, meg egyéb lelki dolgok mindenkivel... szerelem, bánat, szakítás... gyantázás, Kramcsák néni, Dave, Martin és Placebo meg Metallica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S veled mi történt? Mi az, hogy sok szabadidőd lett? .O hááát ugyan ebben a sorrendben nálam is.. kivéve Szombathely.. azt hiszem... így inkább eltűntem, és most itt vagyok mint a Főnix madár. vagyis nem itt, hanem melóba.. még midig.. regggel óta.. már a f@xom tele van.. mennék már haza, de még nem lehet.. tényleg elég most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval jöttem vissza rötyögni meg lazúlni ahogy azt igazán kell, meg magamba szívni némi pozitív életszemléletet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát te olvasgatsz azért néha nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyanta.. fúúúúúúúj.. .sosetöbbetnem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:41:18
Létrehozva:
|
|
|
sori: jaja, sűrű nyaram lesz, de nem bánom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és kihagytam, hogy Angie is itt lesz nálunk majd egy hosszú DM-ezős, Placebo-zós hétvégére. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát igen - egyrészt én már ezért sem jártam az utóbbi 2 évben annyit pecsába - a másik hogy nagyon drága lett és cserébe nem azt kapja az ember lánya, amit elvárhatna... Geri: én nem tudom, nem számítok semmire (mármint hogy pörgős vagy sem) - inkább csak kíváncsian várom. így nem lesz csalódás - mondjuk amúgy se hiszem hogy az lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem nagyon volt hír még róla, hogy ki rendezi. mondjuk én örülnék, ha kevesebb lenne a széteffektezés benne és kicsit nyugisabb/elszállósabb lenne a cucc. az közelebb áll hozzám személy szerint. Én is már nagyon várom! Pont azért kérdeztem, mert az elszállós nekem is inkább a stílusom, meg szerintem ehhez a turnéhoz jobban illene egy olyan videó. Jó a Milan, nagyon, de ebbe nem kéne annyi effekt. Mode, nagyon eltűntél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Merre vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:42:16
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Gergő, csak facebook-on kínlódtam xD
|
|
|
|
2010.05. 26. - 17:42:43
Létrehozva:
|
|
|
Én is már nagyon várom! Pont azért kérdeztem, mert az elszállós nekem is inkább a stílusom, meg szerintem ehhez a turnéhoz jobban illene egy olyan videó. Jó a Milan, nagyon, de ebbe nem kéne annyi effekt. Mode, nagyon eltűntél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Merre vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem ő ment hamit hozni? ( nekünk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:42:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
sori drágám... jó látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, köszi a cuccot, és neked Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sori, akkor jössz táborba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:44:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! sori drágám... jó látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, köszi a cuccot, és neked Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sori, akkor jössz táborba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ha nem kell műteni a térdem, és sikerül Ritát elbólinatani akkor persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőt akkor hárman jövünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm az örömöt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Téged is jó látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:44:48
Létrehozva:
|
|
|
Oké, Mode, már kezdtem megijedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sori, még én mentem ki kajálni kb fél órája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:45:35
Létrehozva:
|
|
|
Oké, Mode, már kezdtem megijedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sori, még én mentem ki kajálni kb fél órája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! de ciki.. de legalább valami derenget. egészségedre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:46:42
Létrehozva:
|
|
|
hááát ugyan ebben a sorrendben nálam is.. kivéve Szombathely.. azt hiszem... így inkább eltűntem, és most itt vagyok mint a Főnix madár. vagyis nem itt, hanem melóba.. még midig.. regggel óta.. már a f@xom tele van.. mennék már haza, de még nem lehet.. tényleg elég most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval jöttem vissza rötyögni meg lazúlni ahogy azt igazán kell, meg magamba szívni némi pozitív életszemléletet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát te olvasgatsz azért néha nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyanta.. fúúúúúúúj.. .sosetöbbetnem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, fészbúkon szemmel tartalak, csak kár, hogy msn-en sosem vagy fenn (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ott jót lehetne dumcsizni napközben is! Szeretem a Főnixeket, hiányoztál innen csajszikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, a csapat elűzi a rosszkedvet, mindig pozitívak vagyunk és vidámak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyanta, hát nálam csak ez játszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:48:05
Létrehozva:
|
|
|
de ciki.. de legalább valami derenget. egészségedre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, egy infó neked... virslit ettem xD |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:48:06
Létrehozva:
|
|
|
Ne ijedj meg Gergő, ha eltűnök annak is van oka, és nem tűnök el örökre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha csak... na mindegy xD |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:49:40
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! sori drágám... jó látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, köszi a cuccot, és neked Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sori, akkor jössz táborba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! Nagyon szívesen jó koncertezést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angkor Wat koncertet csak csenden, egyedül ajánlom... ahogy Usi is emlegette. Tényleg úgy kell nézni. Ma már bezsákoltam a Placi könyveket a Bookline-nál, bár elkezdeni nem tudom, mert 8-kor van egy találkám a Nyugatinál. 7 éve nem láttam a volt osztálytársamat így most nagyon várom a mítinget. Remélem nem pont akkor kezd el ömleni az eső!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:49:48
Létrehozva:
|
|
|
Persze, fészbúkon szemmel tartalak, csak kár, hogy msn-en sosem vagy fenn (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ott jót lehetne dumcsizni napközben is! Szeretem a Főnixeket, hiányoztál innen csajszikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, a csapat elűzi a rosszkedvet, mindig pozitívak vagyunk és vidámak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyanta, hát nálam csak ez játszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nem vagy olyan szőrős mint egy majom.. vagy mint én... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) párszor nekirugaszkodtam, de sose többet nem.. valami allergiám van, és totál kikészülődik tőle napokra a bőrőm.. ennyit nem ér... pedig vagyok msn-en is bentről is. otthon nem mindig.. túl sok embert kéne letiltani... de fészbukon vagyok általában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti is hiányoztatok nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a sok somolygás is:) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:49:51
Létrehozva:
|
|
|
Ne ijedj meg Gergő, ha eltűnök annak is van oka, és nem tűnök el örökre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha csak... na mindegy xD Oké, memorizáltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyenre még csak véletlenül se gondolj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:51:39
Létrehozva:
|
|
|
Oké, memorizáltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyenre még csak véletlenül se gondolj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) höhö, nem arra gondoltam, de igenis xD |
|
|
|
2010.05. 26. - 17:53:06
Létrehozva:
|
|
|
höhö, nem arra gondoltam, de igenis xD Ha Alan-nel kapcsolatos, akkor parancsba adom, hogy éjjel-nappal ez járjon a fejedben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |