2400 Oldal V  « < 1850 1851 1852 1853 1854 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.05. 26. - 17:53:49
Létrehozva: #37021

devotee

Ezt látnotok kell XD

(IMG:http://i739.photobucket.com/albums/xx38/Alana_Devotional/Depeche-Mode-1983-040.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 26. - 17:54:08
Létrehozva: #37022

devotee

Sziasztok Gyönyörűségeim!

Kóborló Macsusmama jelentkezik megint.

Mindjárt visszaolvasok,csak előbb leírom mik történtek velem (mintha ez olyan fontos lenne:D)

Na,szombaton én már a Margitszigeten kezdtem,ahova este szintén vezetett az utam. Kistesóm vizilabdázik,neki volt meccse. Amíg nem kezdődött,néztük a kb 18 éves fiúk meccsét.Persze,sok csajszi ott ült a nézőtéren,valszeg nem épp a játék izgalma miatt:D Aztán betipegett egy csaj magassarkúban,ott ült az egyik csapat,akiknek magyarázott az edzőjük,persze,egyik sem rá figyelt:D Jó dolog mondjuk oda kiülni,és nézni a fiúkat,de ez a tipegős téma,hát ez sok volt,meg szánalmas is.Na mind1.Tesómák játszottak aztán,de a két bíró a másik csapatnak ítélt,és annyira látszódott! Minek megy bírónak az ilyen,csak a gyerekek kedvét veszik el a játéktól,mert ők is látták,h mi megy...

Na,apukáméknál egy kis vodkázás,aztán Laura,a hugim is csatlakozott hozzám,és elindultunk,az éjszakába:D Taliztunk Lolával,és mentünk a Margitszigetre. Kint még kicsit dumáltunk,mert bent még senki nem volt.Később,bementünk,és 3an kezdtünk táncolni.Tök poén volt,olyan volt,mintha a mi bulink lenne:D Persze,aztán később begyűlt a nép:D Jöttek Judyék is,meg aztán taliztunk sorival is! Áh,sztem tök jó volt a bulej,és amiket kértünk számokat,azokat beadták,igaz Billy Idolért,kétszer kellett menni,de olyan tombolda volt rá,h csak na! Végig nyomtuk ismét a party-t,hugimnak kellett előbb mennie haza.

Másnap reggel,meg mikor a Moszkva tér felé mentem jött egy apa a lányával,h hogy kell oda menni.Makogtam neki angolul,h én is arra megyek.Na a villin meg kiderült,h nincs jegyük,és jött az ellenőr.Elkezdtem vele vitázni,h ne büntesse már meg őket,mert az apa azt hitte,h a járművön tud venni jegyet.Na addig vitáztunk,míg beértünk a Moszkvára.Leszálltunk,és akkor már elindultunk venni jegyet.Végül,rendes volt az ellenőr,mert elengedte.Na aztán végül elkísértem őket az úticéljukhoz.A kislány kicsit már tudott magyarul,az apa nem győzött hálálkodni.Irániak voltak különben. Mikor elköszöntünk,a kislány megölelt,és mondta,h szia,mint vmi ismerősnek.Hát szóval érdekes volt:D

Na,képzeljétek,tegnap meg msn-en rámköszönt a srác,akinek elkértem az msn-jét,a Robert P.-s.Hát tökre meglepődtem.Szóval elkezdtük dumálgatni,normálisnak tűnt.Sztem én meg hülyének tűnhettem,de mind1.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És még nem adtam be neki a Gahan Dávidos dolgot,viszont az a kép van nálam kirakva msn-en amin Dave és Martin fogják a csövet,és kicsit meleges hatású(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk előtte meg a magát fogdosó DAve volt kint:D

Ja,meg rátettem mp4emre két videót,az egyik a Hamburgos DAve toppocskában Just can't,a másik live in Milan World In My E. Hát jujjj,ma buszon utazva néztem,jajjjjj:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.05. 26. - 17:54:46
Létrehozva: #37023

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 26. - 17:53:49) *

bocsi..de mint valami horrorfilm... ezt pont el tudnám képzelni oszlopon hirdetésnek..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 26. - 17:55:56
Létrehozva: #37024

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 26. - 17:53:06) *
Ha Alan-nel kapcsolatos, akkor parancsba adom, hogy éjjel-nappal ez járjon a fejedben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mégis mi mással lenne kapcsolatos szerinted? xD XD
Igenis főnök XD
Mondjuk a parancsod nélkül is éjjel-nappal ez jár a fejemben XD

Idézet (sori @ 2010.05. 26. - 17:54:46) *
bocsi..de mint valami horrorfilm... ezt pont el tudnám képzelni oszlopon hirdetésnek..

hahahahah XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 26. - 17:56:20
Létrehozva: #37025

devotee

Idézet (sori @ 2010.05. 26. - 18:49:48) *
mert nem vagy olyan szőrős mint egy majom.. vagy mint én... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
párszor nekirugaszkodtam, de sose többet nem.. valami allergiám van, és totál kikészülődik tőle napokra a bőrőm.. ennyit nem ér...

pedig vagyok msn-en is bentről is. otthon nem mindig.. túl sok embert kéne letiltani... de fészbukon vagyok általában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ti is hiányoztatok nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a sok somolygás is:)

Dehogynem, fekete, hosszú.......... ah.... nem ecsetelem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De hát én soha nem látlak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csinálj egy új msn-t! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.05. 26. - 17:59:05
Létrehozva: #37026

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.05. 26. - 17:54:08) *

Mindjárt visszaolvasok,csak előbb leírom mik történtek velem (mintha ez olyan fontos lenne:D)

Na,szombaton én már a Margitszigeten kezdtem,ahova este szintén vezetett az utam. Kistesóm vizilabdázik,neki volt meccse. Amíg nem kezdődött,néztük a kb 18 éves fiúk meccsét.Persze,sok csajszi ott ült a nézőtéren,valszeg nem épp a játék izgalma miatt:D Aztán betipegett egy csaj magassarkúban,ott ült az egyik csapat,akiknek magyarázott az edzőjük,persze,egyik sem rá figyelt:D Jó dolog mondjuk oda kiülni,és nézni a fiúkat,de ez a tipegős téma,hát ez sok volt,meg szánalmas is.Na mind1.Tesómák játszottak aztán,de a két bíró a másik csapatnak ítélt,és annyira látszódott! Minek megy bírónak az ilyen,csak a gyerekek kedvét veszik el a játéktól,mert ők is látták,h mi megy...

Na,apukáméknál egy kis vodkázás,aztán Laura,a hugim is csatlakozott hozzám,és elindultunk,az éjszakába:D Taliztunk Lolával,és mentünk a Margitszigetre. Kint még kicsit dumáltunk,mert bent még senki nem volt.Később,bementünk,és 3an kezdtünk táncolni.Tök poén volt,olyan volt,mintha a mi bulink lenne:D Persze,aztán később begyűlt a nép:D Jöttek Judyék is,meg aztán taliztunk sorival is! Áh,sztem tök jó volt a bulej,és amiket kértünk számokat,azokat beadták,igaz Billy Idolért,kétszer kellett menni,de olyan tombolda volt rá,h csak na! Végig nyomtuk ismét a party-t,hugimnak kellett előbb mennie haza.

Másnap reggel,meg mikor a Moszkva tér felé mentem jött egy apa a lányával,h hogy kell oda menni.Makogtam neki angolul,h én is arra megyek.Na a villin meg kiderült,h nincs jegyük,és jött az ellenőr.Elkezdtem vele vitázni,h ne büntesse már meg őket,mert az apa azt hitte,h a járművön tud venni jegyet.Na addig vitáztunk,míg beértünk a Moszkvára.Leszálltunk,és akkor már elindultunk venni jegyet.Végül,rendes volt az ellenőr,mert elengedte.Na aztán végül elkísértem őket az úticéljukhoz.A kislány kicsit már tudott magyarul,az apa nem győzött hálálkodni.Irániak voltak különben. Mikor elköszöntünk,a kislány megölelt,és mondta,h szia,mint vmi ismerősnek.Hát szóval érdekes volt:D

Na,képzeljétek,tegnap meg msn-en rámköszönt a srác,akinek elkértem az msn-jét,a Robert P.-s.Hát tökre meglepődtem.Szóval elkezdtük dumálgatni,normálisnak tűnt.Sztem én meg hülyének tűnhettem,de mind1.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És még nem adtam be neki a Gahan Dávidos dolgot,viszont az a kép van nálam kirakva msn-en amin Dave és Martin fogják a csövet,és kicsit meleges hatású(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk előtte meg a magát fogdosó DAve volt kint:D

Ja,meg rátettem mp4emre két videót,az egyik a Hamburgos DAve toppocskában Just can't,a másik live in Milan World In My E. Hát jujjj,ma buszon utazva néztem,jajjjjj:D

nem mondom.. tényleg sűrű... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és igen, jó volt a buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bár én tuti görcsöt kapnék, ha egy kisvalakiidegen elkezdene ölelgetni.... nem szeressem az ilyet..
és milyen msn pasi??? he????? Kráter lesz az oldalamon basszus...

Idézet (Angelus @ 2010.05. 26. - 17:56:20) *
Dehogynem, fekete, hosszú.......... ah.... nem ecsetelem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De hát én soha nem látlak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csinálj egy új msn-t! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

azt nem akarom, mert ezekre az emberekre még szükségem lehet, csak most nincs idegrendszerem hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 26. - 17:59:47
Létrehozva: #37027

devotee

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://i739.photobucket.com/albums/xx38/Alana_Devotional/6560_1170896346111_1039059339_52021.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 26. - 18:01:57
Létrehozva: #37028

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.05. 26. - 18:54:08) *

Szia Macsusom!

Imádom a történeteidet, az irániak aranyosak lehettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem amúgy semmi bajom az arabokkal! Hülye sztereotípiák... bár azért az tetszett, hogy a keller nem büntette meg őket. Tegnap míg Angyalommal dumcsiztunk a Móriczon vagy két külföldi jött oda, hogy ugye a villamoson is lehet jegyet venni. Mondtam, hogy nem... de bezzeg sehol nem volt jegyárus bódé, hisz az egész Móricz egy nagy gödör. Tök szar az egész közlekedés Pesten, meg hogy nem lehet jegyet venni a viliken.

A cicákkal mi van? Tudsz róluk valamit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 26. - 18:02:06
Létrehozva: #37029

devotee

Jó a téma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 26. - 18:03:20
Létrehozva: #37030

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 26. - 18:55:56) *
Mégis mi mással lenne kapcsolatos szerinted? xD XD
Igenis főnök XD
Mondjuk a parancsod nélkül is éjjel-nappal ez jár a fejemben XD

Jólvan na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kell egyből ütni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Helyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A kép pedig brutális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 26. - 18:03:24
Létrehozva: #37031

devotee

Lassan összeszedem magam és vissza bkv-zom a Nyugatihoz!
Pusszantás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 26. - 18:03:43
Létrehozva: #37032

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 26. - 19:01:57) *
Szia Macsusom!

Imádom a történeteidet, az irániak aranyosak lehettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem amúgy semmi bajom az arabokkal! Hülye sztereotípiák... bár azért az tetszett, hogy a keller nem büntette meg őket. Tegnap míg Angyalommal dumcsiztunk a Móriczon vagy két külföldi jött oda, hogy ugye a villamoson is lehet jegyet venni. Mondtam, hogy nem... de bezzeg sehol nem volt jegyárus bódé, hisz az egész Móricz egy nagy gödör. Tök szar az egész közlekedés Pesten, meg hogy nem lehet jegyet venni a viliken.

A cicákkal mi van? Tudsz róluk valamit?

Esni fog Angie.. nem hétkor lett volna a randid?
itt oltárian esik... ömlik.. már megint.. és nagyon dörög.. és hát be vagyok fosva rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kimegyek a boltba kajáért
tudjátok mitől félek? a gömbvillámoktól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert tuti megtalálják a gömb testem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.05. 26. - 18:04:11
Létrehozva: #37033

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 26. - 18:03:24) *
Lassan összeszedem magam és vissza bkv-zom a Nyugatihoz!
Pusszantás!

pusszancs! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 26. - 18:04:47
Létrehozva: #37034

devotee

Idézet (sori @ 2010.05. 26. - 18:59:05) *
nem mondom.. tényleg sűrű... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és igen, jó volt a buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bár én tuti görcsöt kapnék, ha egy kisvalakiidegen elkezdene ölelgetni.... nem szeressem az ilyet..
és milyen msn pasi??? he????? Kráter lesz az oldalamon basszus...

azt nem akarom, mert ezekre az emberekre még szükségem lehet, csak most nincs idegrendszerem hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én sem szeretem,ha ölelgetnek,azt sem mikor táncolni akarnak velem.Legalább ha táncolok,akkor legyek már szabad,legalább abban ne korlátozzon senki.

Hú,hát ez az msn-es sztori az,h van a sulimban egy srác,aki hasonlít a Robert Pattinsonra,és nekem bejött:D És hát én már volt,h megkínáltam playboy energiaitallal,azóta köszönt nekem,meg mosolygott.Na aztán kiderült,h van csaja.Azóta már lett neki egy új.Én meg gondoltam,jó attól még én dumálhatok vele.Elkértem az msn-jét,és közöltem vele,h én nem akarok semmit,csak beszélgetni.Aztán tegnap beköszönt msn-en.Végülis ha lesz belőle egy barátság,az többet ér,mint egy rövidéletű kapcs.Hát,ez a sztori:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.05. 26. - 18:07:11
Létrehozva: #37035

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 26. - 18:03:43) *
Esni fog Angie.. nem hétkor lett volna a randid?
itt oltárian esik... ömlik.. már megint.. és nagyon dörög.. és hát be vagyok fosva rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kimegyek a boltba kajáért
tudjátok mitől félek? a gömbvillámoktól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert tuti megtalálják a gömb testem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

randi? hétkor?
és miért nem ott van??????? a IX kerbe még nem esik.. de bé ván borúva...

Idézet (Macsus @ 2010.05. 26. - 18:04:47) *
én sem szeretem,ha ölelgetnek,azt sem mikor táncolni akarnak velem.Legalább ha táncolok,akkor legyek már szabad,legalább abban ne korlátozzon senki.

Hú,hát ez az msn-es sztori az,h van a sulimban egy srác,aki hasonlít a Robert Pattinsonra,és nekem bejött:D És hát én már volt,h megkínáltam playboy energiaitallal,azóta köszönt nekem,meg mosolygott.Na aztán kiderült,h van csaja.Azóta már lett neki egy új.Én meg gondoltam,jó attól még én dumálhatok vele.Elkértem az msn-jét,és közöltem vele,h én nem akarok semmit,csak beszélgetni.Aztán tegnap beköszönt msn-en.Végülis ha lesz belőle egy barátság,az többet ér,mint egy rövidéletű kapcs.Hát,ez a sztori:)

hhmmm érdekes hozzá állás... de korrekt. csak légy észnél, és akkor nem lesz gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha meg még agya is van (már bocs a többiektől...) akkor pláne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én attól is néha kiakadok hogy mellém állnak a buszon .. volt már hogy emiatt szálltam le és késtem el a melóból... pff
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 26. - 18:07:33
Létrehozva: #37036

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 26. - 18:03:20) *

Dehogy ütök xD
Már nem verem a fiúkat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.05. 26. - 18:09:47
Létrehozva: #37037

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 26. - 18:07:33) *
Dehogy ütök xD

Már nem.. ez kurva nagy volt.. mintha magamat hallottam volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 26. - 18:12:54
Létrehozva: #37038

devotee

Idézet (sori @ 2010.05. 26. - 18:09:47) *
Már nem.. ez kurva nagy volt.. mintha magamat hallottam volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 26. - 18:14:30
Létrehozva: #37039

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 26. - 19:07:33) *
Dehogy ütök xD

Már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 26. - 18:16:06
Létrehozva: #37040

devotee

Gergő ezt csak neked!!! XD
http://www.ize.hu/_files/pics/00005/00005002.jpg

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 26. - 18:14:30) *

Hát már nem, de ha nagyon nem bírnak magukkal, egy-két pofont lenyomok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Télen is jól pofán b*tam osztálytársamat XDD
Mondjuk megérdemelte.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1850 1851 1852 1853 1854 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
80 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (80 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: