![]() ![]() |
2010.05. 26. - 21:24:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikiiiiiiiiiiiiiiii, de zizzent vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 26. - 21:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Izzik a csarnok, itt a magyar bajnok.
Azaz: Izzik a terem, Lola ötöst ír ma. |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:31:23
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, elmegyek, kipihenem magam. Holnap 9 órám lesz (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! *Jóéjtpuszi!* (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:33:19
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, elmegyek, kipihenem magam. Holnap 9 órám lesz (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! *Jóéjtpuszi!* (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Puszi öcsi!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:36:23
Létrehozva:
|
|
|
Niki te teljesen dilis vagy, de bírlak! te, elveszett költő te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jóéjt az alvóknak, lassan én is. ma kipurcantam. wow, most végre kicsit körülnéztem a versfórumon, ahova alig bírok feljárni, és tök jó dolgokat találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) esti versolvasás, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:52:02
Létrehozva:
|
|
|
Nincs rosszabb egy bebaszott síró nőtől. XDDDDDDDDDDD hülye!!!!:D Azért annyira nem baszom be,te!:DDD Nálam ez két oldalú,inkább vidám leszek,de van,h aztán utána meg lemegy a kedv. Edó: nincs most kéznél pia. Igen,az elmélkedés is jó,meg összefolyni a zenével.Bár az megy nekünk pia nélkül is:) |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:53:07
Létrehozva:
|
|
|
mi meg olvadunk Edóval a 3 Placi b-side-on, amiket találtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyami de jók!!!!
|
|
|
|
2010.05. 26. - 21:55:03
Létrehozva:
|
|
|
ez az ákos egy állat. na. eddig is tudtam persze, de mégis. na
megyek aludni, kóma vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá, pipik, jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:57:59
Létrehozva:
|
|
|
Először is: jó lett a kép, nekem legalábbis tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy kivel verettem össze magam? Ne nézzetek hülyének, de haverokkal befektettünk boxkesztyűkbe, és kicsit harcoltunk.. az eredmény: monoklik, nagy lila sebek, és fájás mindenhol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó volt, én nagyon élveztem. Lehet mondani, hogy mártírkodás, de felszabadító sport (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó,ez a boxkesztyű!! Nekem vmi zsák kéne amit lehet püfölni vagy egy dobszerkó,annyira jó dobolni! Usi: tök szuper ez a kép! szia mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elvoltatok ma, fiatalok, mint a befőtt... kulabá... atyaég. legalább gyorsan vissza lehet olvasni, page down page down page down... amíg tart a kakatéma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilisek jajjjj de jó, sori életem hogy újra itt vagy! mééééég gyere! na, mostmár értem h mit kerestél a margiton, már a névnapodat leszámítva. nincs pecsa... mondjuk én nem is vágyom, nem hiányzik. 101 annyira bejött, imádom hogy változatos. és egyik barátomról most derült ki számomra hogy filterbe járnak minden héten, úgyhogy mikor nézünk le? de Usi, gondolom szeptember 10én azért akarsz majd pecsázni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Süni, jók a jegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekünk is megvan Angieval, csak náluk van. ugye bébi? nah, ha drukkoltatok, jól drukkoltatok. ma délutáni vizsgámon elővezettem a "hogyan kapjunk ötöst tanulás hiányában az alapműveltségre?" című magánszámot. tegnap este 4 emberrel msn-eztem egyszerre tanulás helyett, így ma úgy mentem be vizsgázni hogy egyszer futottam át a szöveget. aztán úgy volt hogy kaptuk a kérdéseket, megírtuk, és még szóban is beszélni kellett róla. aztán kiültünk ketten csoporttársammal hogy szóbeli, meg így párban, neki feltett egy kérdést, s amíg válaszolt, kb átnézte amit leírtam, majd rajzolt egy ötöst nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nájsz. az estét meg barátnémmal töltöttem akivel alig van időnk találkozni, szóval tök jó volt. ajándékozós kedvében volt, kaptam tőle egy mogyorós chipset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom, most tolom (este tíz után nem kéne - de hol érdekel) Gratulálok Lola!!! Jajjj és én voltam az egyik msn zaklatód,ne haragudj! |
|
|
|
2010.05. 26. - 21:59:42
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: köcc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 26. - 22:01:50
Létrehozva:
|
|
|
ez az ákos egy állat. na. eddig is tudtam persze, de mégis. na megyek aludni, kóma vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá, pipik, jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó szórakozást? Hahaha!!! Drágáim, tudom azt mondtátok hogy bírjátok, de tényleg már csak pár nap, és ha kicsit is zavart valakit, örülhet, mert most szállok, a héten vége mindennek. Hehehe!!!!! Addig rám nem lehet számítani!!!! Csak ha Zetéről van szó!!! Loli, és arra nem is mondtatok semmit, hogy mekkora állat volt, mikor bejöttek a srácok ilyen nagymenően a közönséghez ééésss: Wild Thing!!!!! You make my heart sing!!!! Áhh, majdnem beszartam!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süninek akartam, de nem tudom vissza tudja-e olvasni, hogy mondta annyira nem szereti kosarat, szerettessem meg. Annyit mondok, ha ez lenne a szülővárosa, szeretné. Itt nincs ember, aki ne fordult volna meg egy meccsen. Nagy élmény!!!! |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:02:38
Létrehozva:
|
|
|
tök jó,ez a boxkesztyű!! Nekem vmi zsák kéne amit lehet püfölni vagy egy dobszerkó,annyira jó dobolni! Gratulálok Lola!!! Jajjj és én voltam az egyik msn zaklatód,ne haragudj! úú dobolni én is szeretnék, nagyonnagyonnagyonnagyon!!!! ha egyszer lesz rá pénzem tuti el is kezdem. nagyon szeretném. jajj Macsus ne legyél már zizi, örültem hogy beszélgettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazából azért válaszolgattam olyan nyomin, lassan meg minden, mert többfelé kellett, meg ilyenek. na de tényleg go ágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:05:20
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaa gyere dobolj a meccsen!!!!
Ott szükség van rá!!!!! Heheheeeeeee!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:16:11
Létrehozva:
|
|
|
Gond, ha én ma nem igazán szólok bele semmibe? csak lesek!
olyannyira nem, h megyek is! Jóccakát mindenkinek! |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:16:12
Létrehozva:
|
|
|
Gond, ha én ma nem igazán szólok bele semmibe? csak lesek! Ha miattam, már tűntem is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhh, amúgy is megyek, reggel megint munka!!! Csók, jó éjt!!! |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:24:22
Létrehozva:
|
|
|
Edó: többszörösen sokkolódtál, mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hjaj jó volt kidumcsizni a számokat... aki szeretne valami nagyon szépet, meghatót, érzelmileg megindítósat hallani/olvasni az katt ide: Placebo - Movie on your eyelids (belépett a kedvenc lassú/szomorú Placebo számaim közé!) én meg megyek még kicsit játszani gépen, hogy helyrezökkenjek lelkileg. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 26. - 22:23:33 |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:31:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
eláztam, nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kolosy térnél jött a jég is... és mindegy volt, hogy odakinn vagy a buszban ülök, merthogy persze minden résen folyt be a víz. Mókás volt, ahogy a nem létező szigetelés mentén Niagarát megszégyenítően ömlött be az eső a rozzant Ikarusba... de hát én ezt úgy fogom fel, hogy retro (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár havi 10 rugóért drága időutazás ez... A lényeg a lényegben, hogy olyan jót beszélgettem Arival, hogy 10 helyett, 3/4 11-kor jöttünk ki a Retropolissal szembeni kávézóból. Be nem állt a szánk és mivel még nem is tudtunk mindenről dumálni, így jövő héten is talizunk. Imádom a csajt, pörgős világpolgár, aki 7 éve jár egyetemre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Edó, akkor Bri és a csapata megríkatott. De jó, hogy kijött, aminek ki kellett jönnie! Ugye milyen csodás az a koncert? Mondtam, hogy kincsre leltem és hogy örültem neki. Erre mindenki sír rajta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj, nem, a tali alapban 8-re volt megbeszélve! Usi, köcce a három meglepi dalt, de mivel apu már alszik, így csak reggel tudom meghallgatni, meg a szemeim is leragadnak már és 6-kor kelek. Lola, nagy grat ehhez a vizsgához, Girl power befigyelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legyetek rosszak, én irány parkállás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááá A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 26. - 22:31:21 |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:32:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szívesen a dalokat! A Movie on your eyelids szerintem téged is ki fog csinálni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a barátnőddel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóccak! |
|
|
|
2010.05. 26. - 22:49:01
Létrehozva:
|
|
|
Gond, ha én ma nem igazán szólok bele semmibe? csak lesek! olyannyira nem, h megyek is! Jóccakát mindenkinek! Ugye nincs baj,Edóbéjbi? úú dobolni én is szeretnék, nagyonnagyonnagyonnagyon!!!! ha egyszer lesz rá pénzem tuti el is kezdem. nagyon szeretném. jajj Macsus ne legyél már zizi, örültem hogy beszélgettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazából azért válaszolgattam olyan nyomin, lassan meg minden, mert többfelé kellett, meg ilyenek. na de tényleg go ágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj én is,olyan jó,ha vki jól tud dobolni!! Nekem egy konga is kéne,annyira jó lehet.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is nyomin válaszoltam mert még írtak nekem,meg a srác is akkor ficcent be. |
|
|
|
2010.05. 27. - 05:18:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Usi, mindjárt hallgatom a számokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És köszi, tényleg jó volt a dumcsi, ma meg veled találkozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |