![]() ![]() |
2010.05. 27. - 05:38:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WÁHÁHÁHHÁHÁHHÁÁÁÁ!!!! megtaláltam egy NAGYON-NAGYON-NAGYON régi képet magamról, ahol Andy-t játszom a Barrel of a gun maxi belső borítójának egyik képéről XD Capri játszotta Martint, Peet meg Dave-et. a sorozat sokkal jobban mutat, mint én így külön, de csak így van meg. (lehet röhögni XD) (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs18/f/2007/123/0/c/Myself_as_Andy_Fletcher_by_Useless_girl.jpg) Geri: kivel veretted össze magad? Jó Reggelt! Usi, szupcsi ez a kép. Imádom a hangulatát, a tekinteted, és tudod nekem a BW képek a gyengéim. De mintha ezt már láttam volna valahol.... Mode, köszi a tegnapi és a hétfői Martinos képeket, mindig olyna jókat találsz. Vicus, megvolt a mosogatós kép is. He-he olyan jót nevettem rajta. Macsus, szerintem tök jó hogy rádköszönt MSN-en RP. Beszélgesstek...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, ahogy beraktad a jegyeket, áááááááá kész voltam. De mennék én is Csabára..... He-he benyelt a garázs? Tényleg jó nagy, nekünk az égész lakás nincs ekkora. Van előnye is takarításkor, másfél óra után csillog-villog a lakás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 05:50:21
Létrehozva:
|
|
|
Ange de eltűntél. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Biztosan nyomod a zenét ezerrel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma nekem lesz barátnőzős napom, szabit vettem ki, mert csak így tudunk találkozni. Délelőtt megyünk a Frei kávézóba, van egy új, mogyorókávé mogyoró fagyival. Nyami. Délutánra meg kitalálok valamit. Meg kellene varrnom az új függönyöket.... meg függönycsipesz is kellene.... van egy jó pár filmem ami lejött, jó lenne megnéznem.... rámférne a pihenés.... Usi és Lola gratula, ügyesek vagytok mint mindig. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 05:56:31 |
|
|
|
2010.05. 27. - 06:44:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek!
|
|
|
|
2010.05. 27. - 07:31:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szívesen a dalokat! A Movie on your eyelids szerintem téged is ki fog csinálni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) örülök, hogy jól éreztétek magatokat a barátnőddel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóccak! Gallyra tett reggel ez a szám........... ahhhhhhhhh |
|
|
|
2010.05. 27. - 07:38:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Trixx örülök,hogy tetszett a Martin mosogat című kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi,Lola gratula az osztályzatokhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 07:41:38
Létrehozva:
|
|
|
Ange de eltűntél. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Biztosan nyomod a zenét ezerrel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma nekem lesz barátnőzős napom, szabit vettem ki, mert csak így tudunk találkozni. Délelőtt megyünk a Frei kávézóba, van egy új, mogyorókávé mogyoró fagyival. Nyami. Délutánra meg kitalálok valamit. Meg kellene varrnom az új függönyöket.... meg függönycsipesz is kellene.... van egy jó pár filmem ami lejött, jó lenne megnéznem.... rámférne a pihenés.... Usi és Lola gratula, ügyesek vagytok mint mindig. Szia Trixx, Igen, zenéltem és készülődtem munkába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy hosszabb szabi már rám is rámférne, néha reggelente nehezen indulok be... bőröndök vannak a szemeim alatt. És péntekre totál kifingok. Jó barátnőzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt mindenkinek! Sza Edó! Jobban vagy? Jó reggelt. Trixx örülök,hogy tetszett a Martin mosogat című kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi,Lola gratula az osztályzatokhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 07:52:38
Létrehozva:
|
|
|
Rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo: nincs szar ízlésed - és emlékeim szerint én biztos nem is mondtam ilyet vagy hasonlót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mondtam, hogy Te írtad, csak hogy kaptam egy ilyen kritikát! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Neo bocs lehet én voltam az aki kritizáltam régebben az izlésed.Nem komolyan mondtam meg azt hiszem a "szar" kifejezést nem használtam . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az lehet, bár nem tudom pontosan... azt viszont tudom, hogy Te a "hercsula" kifejezést használtad sokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergőőő de jó hogy itt vagy!!!!!!!!! Tegnap Kula Bácsi volt a tv-ben, le is fényképeztem!!!!!!!!!! XDDDD Jujjj, Kulabá! De nagy dumája van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh miért, mi mást hallgatnál.. xD Én anyám 30 éve rajongó, de már ő is unja néha. Nem érdekli már annyira ha olyan van. Most már nem is nagyon szólok neki semmiről. Bár nem is nagyon van szólni mert nincs turné xD Beszarok...beszélő Kula Bácsi XDDD (IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/51f3IQnB1xL._AA280_.jpg) És még ha szaga is van... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) WÁHÁHÁHHÁHÁHHÁÁÁÁ!!!! megtaláltam egy NAGYON-NAGYON-NAGYON régi képet magamról, ahol Andy-t játszom a Barrel of a gun maxi belső borítójának egyik képéről XD Capri játszotta Martint, Peet meg Dave-et. a sorozat sokkal jobban mutat, mint én így külön, de csak így van meg. (lehet röhögni XD) (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs18/f/2007/123/0/c/Myself_as_Andy_Fletcher_by_Useless_girl.jpg) Ez a kép baromi jó! Nincs ezen mit röhögni! Egy jó Nő van rajta! Tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 07:52:58
Létrehozva:
|
|
|
Rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mondtam, hogy Te írtad, csak hogy kaptam egy ilyen kritikát! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az lehet, bár nem tudom pontosan... azt viszont tudom, hogy Te a "hercsula" kifejezést használtad sokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujjj, Kulabá! De nagy dumája van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen sokat használtam azt kifejezést amit írtál de már nem teszem.Ne is említsd mert megint kapok miatta. Nekem úgy rémlik én voltam az a gaz aki kritizálta az izlésedet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx jó dumcsit a barátnőddel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 07:57:36
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon klassz ez a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bejövős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 08:17:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tudtam, hogy ki fogsz készülni attól a Placi számtól! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Trixx: szerintem a DeviantArtos galériámban láttad ezt a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo: köszi a bókot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 09:50:08
Létrehozva:
|
|
|
stardust.....
|
|
|
|
2010.05. 27. - 09:54:45
Létrehozva:
|
|
|
Placi - Devil in the details (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
amúgy legnagyobb kedvencem Martintól a Stardust a szólóit tekintve. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 11:28:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tudtam, hogy ki fogsz készülni attól a Placi számtól! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx: szerintem a DeviantArtos galériámban láttad ezt a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo: köszi a bókot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teljesen megfektetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nézzétek mi jelent meg most: Placebo - Covers |
|
|
|
2010.05. 27. - 12:25:21
Létrehozva:
|
|
|
Engem is kiütött Angie... annyira annyira nyomorgatós, szenvedős... kész voltam tőle percekig!
|
|
|
|
2010.05. 27. - 13:06:00
Létrehozva:
|
|
|
Angie: de hát ez a Placi feldolgozásos album már rég megvan nekem. ezeket küldtem át Edónak hétfőn.
akkor ma mikor lesz a talink pontosan? 5 vagy negyed 6? |
|
|
|
2010.05. 27. - 13:31:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 27. - 13:32:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie: de hát ez a Placi feldolgozásos album már rég megvan nekem. ezeket küldtem át Edónak hétfőn. akkor ma mikor lesz a talink pontosan? 5 vagy negyed 6? Negyed 6 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, én ezt ma fedeztem csak fel! |
|
|
|
2010.05. 27. - 13:45:28
Létrehozva:
|
|
|
szóltál volna neked is átküldöm, de már kitöröltem azokat a maileket. kérd el Edótól, oksi? aszittem neked ezek már rég megvannak. elvégre a Running up that hill meg a Twenty years is arról van. (meg az I feel you-s DM feldolgozás is)
ok, negyed 6, nagy kijelző alatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 13:55:34
Létrehozva:
|
|
|
Mode: nagyon cuki ez a kép Jackről és Joról!
|
|
|
|
![]() ![]() |