![]() ![]() |
2010.05. 27. - 14:04:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen, szerintem is. Jack nagyon aranyos kissrác volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.05. 27. - 14:22:11
Létrehozva:
|
|
|
na pá mindenkinek. hamarosan indulok vissza Szegedre. :S
|
|
|
|
2010.05. 27. - 14:36:03
Létrehozva:
|
|
|
szóltál volna neked is átküldöm, de már kitöröltem azokat a maileket. kérd el Edótól, oksi? aszittem neked ezek már rég megvannak. elvégre a Running up that hill meg a Twenty years is arról van. (meg az I feel you-s DM feldolgozás is) ok, negyed 6, nagy kijelző alatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nincs meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, majd meglesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szerintem a Twenty years a Once more with feeling-en van rajta, a Mode feldolgozás viszont ezen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rendi, ott leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem is kiütött Angie... annyira annyira nyomorgatós, szenvedős... kész voltam tőle percekig! Tudom drága Edókám... viszont lehet jót tett neked, hogy végülis kisírtad magad rajta, nem? |
|
|
|
2010.05. 27. - 16:34:09
Létrehozva:
|
|
|
de édesek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs304.snc3/28819_124907587538841_100000588003682_212744_1368438_n.jpg) Jaaaaj de cuki Jack baba.Egyem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode honnan szeded ezeket a képeket?Még-még..... Hasonló képet Rosie-ról is elviselnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na pá mindenkinek. hamarosan indulok vissza Szegedre. :S Pá jó utat. áááháháháháháhá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szexxxii Wiliiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyébként a Shunt meg a Killing Gorund itthon is jók voltak, főleg a Killing Ground. Az volt az egyik aminél nem bírtam nyugton maradni XD Na helloka mindenkinek. Mondjátok meg nekem...miért , vagy hogyan van az, hogy a munkások, akik dolgoznak az utcán, építkezéseknél, meg itt-ott, azok beszólogatnak mindenkinek? Illetve a nőnemű egyedeknek.... pofán kéne vágni az összeset. Legalább normálisat szólnának be, nem valami hülye perverz dumát amivel csak magukat járatják le... hülye barmok... Megjegyzést tettek rád az építő munkások hugi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 16:35:20 |
|
|
|
2010.05. 27. - 16:47:51
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica végre itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apu küldte a családi albummal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha megjegyzést bizony. Ráadásul arra, ami Alan tulajdona. (na nem mintha az egész lényem nem lenne az övé XD) Na ha nekem egyszer fiam lesz, én is ilyen aranyos kisfiút szeretnék. |
|
|
|
2010.05. 27. - 16:51:39
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica végre itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apu küldte a családi albummal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha megjegyzést bizony. Ráadásul arra, ami Alan tulajdona. (na nem mintha az egész lényem nem lenne az övé XD) Na ha nekem egyszer fiam lesz, én is ilyen aranyos kisfiút szeretnék. Na mi ez a nagy öröm,hogy jöttem.Vártál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Családi album.....na persze.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem a lábad között lévőre kaptál megjegyzést? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig lányt szerettem volna de a második fiú legyen.Hátha nem lesz olyan hisztizsák mint a Petra. Majd Alan csinál neked egy kis Alan David-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 16:53:22 |
|
|
|
2010.05. 27. - 16:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Vártalak persze hogy vártalak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehee pedig tényleg, jött e-mailbe apu üzenete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És küldte a képet mellé..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem esmeralda puniella kapott megjegyzést, hanem a kincseim, amikre Alan olyan szépen meregette a szemeit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Egy ideig én is úgy gondoltam, hogy lányt akarok, mert nekem nem lesz egy cigizős, haszontalan fiam, de most már névválasztás szempontjából jöhetne egy kissrác (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na nem is bánnám, ha gyártana egy picibabát nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy nevezném, hogy David Alan Wilder |
|
|
|
2010.05. 27. - 16:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Kül nem értem Mode miért vagy kiakadva az építő munkások perverz dumájára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Perverz dumát itt is olvasol és nem szoktál tőle kiakadni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 27. - 17:00:34
Létrehozva:
|
|
|
Nem arra vagyok kiakadva, hogy perverz a dumájuk, mert az nem érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az akaszt ki, hogy mindenhol, minden munkás beszólogat. És nem csak nekem, barátnőim is szokták mesélni, milyen megjegyzéseket kapnak.
|
|
|
|
2010.05. 27. - 17:05:04
Létrehozva:
|
|
|
Vártalak persze hogy vártalak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehee pedig tényleg, jött e-mailbe apu üzenete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És küldte a képet mellé..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem esmeralda puniella kapott megjegyzést, hanem a kincseim, amikre Alan olyan szépen meregette a szemeit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Egy ideig én is úgy gondoltam, hogy lányt akarok, mert nekem nem lesz egy cigizős, haszontalan fiam, de most már névválasztás szempontjából jöhetne egy kissrác (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na nem is bánnám, ha gyártana egy picibabát nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy nevezném, hogy David Alan Wilder Jó érzés,hogy valaki ennyire örül nekem. Meg a meseanyó kiscsillag....apád külte e-mail-be a képet....hogy a viharba ne..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval a domborzati viszonyaidat vizsgálgatták. Jobb nevet tudok a fiatoknak.David Alan Martin Andy Nem arra vagyok kiakadva, hogy perverz a dumájuk, mert az nem érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az akaszt ki, hogy mindenhol, minden munkás beszólogat. És nem csak nekem, barátnőim is szokták mesélni, milyen megjegyzéseket kapnak. Mert jó nő vagy azért kapsz megjegyzéseket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nem tesznek megjegyzéseket mert szóra sem vagyok érdemes. Egyébként miből gondolod,hogy a fiad cigizni fog? Szia sori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 17:01:16 |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:07:32
Létrehozva:
|
|
|
meseanyó kiscsillag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Az a baj, hogy 4 nevet nehéz lenne adni a babának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) David Alan Martin Andrew Wilder XD Akkor már David Alan Martin Andrew Gahan Wilder Gore Fletcher nem? XD Jó nő én??? áá, azért azt nem mondanám..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Messze vagyok én attól, meg leszek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy csak azért nem kapsz, mert a munkások csak itt Szombathelyen ilyen faj böszmék....nem csodálkoznék rajta Ja a cigis dolog. Nem feltétlenül igaz, hogy fog, de amit látok az iskolában, épp elég. Egy olyan srácot nem tudok mondani 16-18 évesek közül, aki ne cigizne, és egyre korábban kezdik. Meg a cigi legyen a legkisebb gond, de annyira neveletlen némelyik, hogy csak na. Ha olyanra nevelem, hogy ne csináljon rosszat, akkor meg kinevetnék.. Ez a nő szerencsés ember... (IMG:http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/122/l_dc521dc220c74fd79efdccb47215d695.jpg) |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:10:21
Létrehozva:
|
|
|
meseanyó kiscsillag (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az a baj, hogy 4 nevet nehéz lenne adni a babának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) David Alan Martin Andrew Wilder XD Akkor már David Alan Martin Andrew Gahan Wilder Gore Fletcher nem? XD Jó nő én??? áá, azért azt nem mondanám..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Messze vagyok én attól, meg leszek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy csak azért nem kapsz, mert a munkások csak itt Szombathelyen ilyen faj böszmék....nem csodálkoznék rajta Ja a cigis dolog. Nem feltétlenül igaz, hogy fog, de amit látok az iskolában, épp elég. Egy olyan srácot nem tudok mondani 16-18 évesek közül, aki ne cigizne, és egyre korábban kezdik. Meg a cigi legyen a legkisebb gond, de annyira neveletlen némelyik, hogy csak na. Ha olyanra nevelem, hogy ne csináljon rosszat, akkor meg kinevetnék.. Ez a nő szerencsés ember... (IMG:http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/122/l_dc521dc220c74fd79efdccb47215d695.jpg) "Akkor már David Alan Martin Andrew Gahan Wilder Gore Fletcher nem?" ...ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább azért nem mondanak rám semmit mert nem vagyok jó csaj.Ez van ezt kell szeretni. Én is akarok ilyen képet Dave-el. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 17:11:34 |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:12:28
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mizujs? nálam ma übernyugi volt, pedig fel voltam pörögve, erre a főnök nem kirakott ügyeletbe? a legbékésebb meló a földön, közben tanultam a kövi vizsgámra. hehe, Mode, lehet sok nevet adni. van egy cimborám, neki 6 keresztneve van. anyuék nem voltak épek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:14:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola.
Akkor csendes napod volt. 6 keresztnév?jesszus....nekem kettő van de az is elég. |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:18:31
Létrehozva:
|
|
|
Vica: hehehe hát én adnék ilyen nevet is, de...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az nem úgy van..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vagy csak azért nem szólnak be semmit, mert idősebb vagy. Általában fiatalabbaknak szólnak be. Legalábbis itt úgy csinálják. idióták... Hát igen, nekem is jó lenne ilyen kép apucival. Na azzal aztán büszkélkedhetnék mint az Alan közössel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: 6?????? anyááám XDDDDDDD én azért nem adnék 6 keresztnevet a gyerekemnek xD Ja nekem is 2 keresztnevem van, de a hosszú és másoknak kimondhatatlan vezetéknevem miatt nekem is pont elég... meg hát persze a Wilderné...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Fiatal Dave
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 27. - 17:21:18
Létrehozva:
|
|
|
ha az lenne a gyereked neve Mode amit leírtál akkor azt hinnék mind a 4 pasival volt dolgod vízszintesbe csak nem tudtad eldönteni melyik is igazán az apja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igazából nem járok építkezések felé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi a másik keresztneved? A kis zsenge Dave. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Wilderné (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...Mrs.Wilder.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 17:19:58 |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:23:05
Létrehozva:
|
|
|
heheheheheheheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jesszusom, már csak az kéne..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én sem olyan gyakran, most itt asínt csinálják, aztán ott van már buznyák. A másik keresztnevem Anna XD Itt is van Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/103/l_fa498cf5816c4d8da214420e62bc9edb.jpg) (IMG:http://i739.photobucket.com/albums/xx38/Alana_Devotional/5680_1024185385001_1836254902_52192.jpg) Ezen a második képen ez a csaj olyan, mint Alan volt nője, de szerintem nem ő az Van Martinnal is (IMG:http://i739.photobucket.com/albums/xx38/Alana_Devotional/5680_1024185425002_1836254902_52193.jpg) |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:24:37
Létrehozva:
|
|
|
Huh elég furimányos kinézetű a csaj a képen Dave mellett. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Alan-el és Andy-vel nincs képe a csajnak? Az én második keresztnevemet tudjátok.Vagy nem? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 17:25:21 |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:25:20
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem ez a csöppség meg Megan Fletcher csak piciben. vagy Viva Gore. XD
(IMG:http://i739.photobucket.com/albums/xx38/Alana_Devotional/post402405fletchparis93nx4.jpg) Huh elég furimányos kinézetű a csaj a képen Dave mellett. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Az én második keresztnevemet tudjátok.Vagy nem? Hát az..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 17:27:26
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem inkább a saját lánya van Andy kezében.
Ja kül az Anna az szép név.Akkor mostantól Anni-Panninak foglak hívni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |