![]() ![]() |
2009.12. 08. - 22:34:36
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
csákó lépek mert holnap meló (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:36:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló!!! Mégse vártunk olyan sokat, mint Godot-ra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 30-án nem játszom meg, különben is bezárt az a bolt, ahol exciter martint - ruhát összerakták nekem. ez a tollvarrás miatt fontos, mert nem mindenki vállal tollboából varrást. ez pont olyan cucc, mint a TTA turnén? Állat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képet, képet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy lassan én is lépek, mert holnap meló, de közben majd úgyis felnézek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantás! |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:38:20
Létrehozva:
|
|
|
Ja értem. Oké, akkor te leszel a Mart-rajongó, én meg Dave.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Helló!!! Mégse vártunk olyan sokat, mint Godot-ra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez pont olyan cucc, mint a TTA turnén? Állat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képet, képet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy lassan én is lépek, mert holnap meló, de közben majd úgyis felnézek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantás! neeem, ez Exciter tour az a fehér tollas vállcsoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajna már külön darabokban van, akkor meg nem készült túl sok kép, de egy pecsás igen, előásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:39:42
Létrehozva:
|
|
|
Oké menj csak jantar, aztán nem ám odaülsz a Zséda-rajongók mellé, mint múltkor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:41:25
Létrehozva:
|
|
|
ez pont olyan cucc, mint a TTA turnén? Állat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képet, képet!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Amúgy lassan én is lépek, mert holnap meló, de közben majd úgyis felnézek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantás! [/quote] Erről én is kérek képet! Nagyon kíváncsi vagyok. Szintén búcsúzom. Pá, az éjjeli baglyoknak! |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:42:20
Létrehozva:
|
|
|
Oké menj csak jantar, aztán nem ám odaülsz a Zséda-rajongók mellé, mint múltkor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pfffffffffffffffffffffff... XDDDDD Pápá a szunyizóknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:48:30
Létrehozva:
|
|
|
Na újra itt vagyok... újra kellett indulnom, nem tudom mit csináltam...
Huhhh... Jantar jössz akkor te is 30.-án Pecsába? Én semmi módosat nem birok felvenni, max fekete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSáó Trixx, JAntar... jóccakát, holnap újra!!! Ide rakod a képet Capri? Jóccak Macsek, neked is! Pusza Azt látjátok, hogy még mindig nincs köztünk egy bika sem ? hehehheeeee nem mintha hiányozna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usinak meddig nincs gépe? |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:48:51
Létrehozva:
|
|
|
Most ne nézzetek hülyének, de mi az a google.com az olvasók között a főoldalon?
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:49:35
Létrehozva:
|
|
|
megtaláltam. ultragáááááz kép XD nem ér ellenem a későbbiekben felhasználni, a jelenlétemben hangosan röhögni vagy bármi ehhez hasonló XD
(IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h275/Capricornus_2006/20y0707_16.jpg) a nadrág is fehér volt hozzátartozó ecxiteres övvel, amiről pluszban pólóból kivágott és szélvarrott pólóból exciter boritó lógott le XD 2007-es kép, te jó ég XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:50:00
Létrehozva:
|
|
|
neeem, ez Exciter tour az a fehér tollas vállcsoda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajna már külön darabokban van, akkor meg nem készült túl sok kép, de egy pecsás igen, előásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, tényleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megköszönném! Tényleg lépek, legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pussz |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:50:19
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon jó! Useless és Capri! De szépek!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:50:48
Létrehozva:
|
|
|
Most ne nézzetek hülyének, de mi az a google.com az olvasók között a főoldalon? Keresőrobot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vicc! |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:51:00
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:51:56
Létrehozva:
|
|
|
megtaláltam. ultragáááááz kép XD nem ér ellenem a későbbiekben felhasználni, a jelenlétemben hangosan röhögni vagy bármi ehhez hasonló XD (IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h275/Capricornus_2006/20y0707_16.jpg) a nadrág is fehér volt hozzátartozó ecxiteres övvel, amiről pluszban pólóból kivágott és szélvarrott pólóból exciter boritó lógott le XD 2007-es kép, te jó ég XD De jó, semmi gáz nincs benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy robot, ami elhelyezi a google kidobott keresőlistájában az oldal helyét. röviden, tömören ezt csinálja XD jól megaszontuk mindketten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:52:31
Létrehozva:
|
|
|
jól megaszontuk mindketten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megmondtuk a tutit XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy ULTRA-gáz!!! csodás vagy rajta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhh... bevállalós, de látom ott mögötted valakin meg egy főnix tetkó van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ekkora fanatizmust.. én max feketét veszek már fel,... ehhehhehhh.. de van még azt sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lilában megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tizen évesen voltam Martin-os hajú, egyik régi, de újra feltűnő barátom pont mondta milyen volt a hárém, mikor megismert... elég érdekes volt lányként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Ja értem, gondoltam. Biztos nyomoznak miket írunk...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De köszönjük, mi nem vagyunk bűnözők, csak dM-rajongók! |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:57:31
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy ULTRA-gáz!!! csodás vagy rajta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhh... bevállalós, de látom ott mögötted valakin meg egy főnix tetkó van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ekkora fanatizmust.. én max feketét veszek már fel,... ehhehhehhh.. de van még azt sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lilában megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tizen évesen voltam Martin-os hajú, egyik régi, de újra feltűnő barátom pont mondta milyen volt a hárém, mikor megismert... elég érdekes volt lányként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a főnixes gyerek az exem XD vicces visszanézni.... nem voltunk hosszú életűek, nem tombolt a szerelem. am ode-os pasikkal 2x is megszívtam, többször nem kísérleteztem velük és lám... párom utálja a depeche-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de aranyos volt ma, mert azt nyilatkozta, hogy örül, amiért lesz jegyem és azért, mert ez engem boldoggá tesz, tehát ő is boldog, emrt én boldog vagyok, akkor is, ha olyan dolognak örülök, amit ő nem szeret - és nem adna ki ennyit a jegyért XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 22:58:09
Létrehozva:
|
|
|
JAjj... de szépek vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na még Usiról sem láttam képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj... de szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |