![]() ![]() |
2010.05. 27. - 20:23:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki-Niki-Niki Béjbiiiiiii.....végre,most,hogy végre látlak van kire gondolnom........ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Itt vagyok!!! Lehet,hogy neked is el kellene menned fürcsizni!Hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Namizu?Holnap mikor lesz a mérkőzés? Tudod,a szurkolás végett....... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ohó de kedves szurkoló!!!!! Holnap 20.00-kor, de gondolom a közvetítés már időben elkezdődik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szupijéééé lesz!!!!!!! Aranyat, aranyat, aranyat!!!!!!! Basszus, bevezethetnék, hogy mindig ez a szám menjen a meccsen!!! Egyből ez a film jutott eszembe, és háháháhá de bírtam, ordítottam a szöveget!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor bejöttek a fiúk, ja már mondtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=odOsx2AY6gs...feature=related Láttad ezt filmet Süni? Hehe. |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Ohó de kedves szurkoló!!!!! Holnap 20.00-kor, de gondolom a közvetítés már időben elkezdődik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szupijéééé lesz!!!!!!! Aranyat, aranyat, aranyat!!!!!!! OÓóóóóóóóóó olyan későn????Na nem baj,majd késünk a buliból! Aranyeret,aranyeret,aranyeret..................a paksiaknak!!!!!!!! Na mi van,ma csak ketten leszünk??? Óóóóóóóó de jó!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Legalább tudunk huncutkodni...........kettesben még úgysem voltunk .......habár a Lola nemsoká jön a gyúrásból.......majd bevesszük.... ....harmadiknak!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:30:21
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!!!
Oksa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kötelező nézni ám, menj csak bulizni. Vagy érdekel? Hehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye-ugye a Zete elvarázsol. Azt írtad szerettessem meg, azt csak úgy tudnám, ha eljönnél hozzánk egy ilyen kosárünnepre. |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:30:50
Létrehozva:
|
|
|
Ohó de kedves szurkoló!!!!! Holnap 20.00-kor, de gondolom a közvetítés már időben elkezdődik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szupijéééé lesz!!!!!!! Aranyat, aranyat, aranyat!!!!!!! Basszus, bevezethetnék, hogy mindig ez a szám menjen a meccsen!!! Egyből ez a film jutott eszembe, és háháháhá de bírtam, ordítottam a szöveget!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor bejöttek a fiúk, ja már mondtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=odOsx2AY6gs...feature=related Láttad ezt filmet Süni? Hehe. Háháháááááá ezek már nagyon vad dolgok...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:34:26
Létrehozva:
|
|
|
Ja csak ketten Sünci, de én most unalmas lehetek, mert mondom, csak a meccsre tudok gondolni...
Hahaha!!! Pedig itt is ilyen volt, mikor begyüttek a srácok, csak ez csarnok és kisebb és nem baseball. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádtam. Nem is tudtam visszaolvasni, hogy vagyol? |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:39:05
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!!! Oksa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kötelező nézni ám, menj csak bulizni. Vagy érdekel? Hehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye-ugye a Zete elvarázsol. Azt írtad szerettessem meg, azt csak úgy tudnám, ha eljönnél hozzánk egy ilyen kosárünnepre. De én szeretném nézni,na!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,majd legközelebb elmegyünk egy ilyen kosárünnepre!Csak először még ismerjük meg egymást személyesen!Lehet,hogy nem is leszünk szimpik nektek!hehe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak van egy kis probléma!Nekem csak zöld fehér mezem van.... hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ja csak ketten Sünci, de én most unalmas lehetek, mert mondom, csak a meccsre tudok gondolni... Hahaha!!! Pedig itt is ilyen volt, mikor begyüttek a srácok, csak ez csarnok és kisebb és nem baseball. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádtam. Nem is tudtam visszaolvasni, hogy vagyol? Hogy-hogy-hogy???Jóóól!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:42:54
Létrehozva:
|
|
|
De én szeretném nézni,na!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,majd legközelebb elmegyünk egy ilyen kosárünnepre!Csak először még ismerjük meg egymást személyesen!Lehet,hogy nem is leszünk szimpik nektek!hehe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak van egy kis probléma!Nekem csak zöld fehér mezem van.... hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fradis? Az nem baj, a Zetések jóban vannak a fradival. Legalábbis jobban, mint Hali vagy UTE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd rád dobunk egy kék-fehéret. Oké, ismerkedjünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért ne lenne szimpátia? Hahahaha!!!!!!! Itt mindenki jól megvolt a másikkal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AMikor taliztunk, haha. Menjetek innen, most Sünivel ismerkedünk!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 20:42:31 |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:45:11
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eléggé le vagyok maradva a fórummal kb. olyan 2 hónap körüli lemaradásom van :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan videó nagyon jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd nézzétek meg őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki mi újság a zetében? http://www.youtube.com/user/TheSchemer#p/s...h/0/Odk_jleuBhQ ez a kedvenc remixem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:48:17
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eléggé le vagyok maradva a fórummal kb. olyan 2 hónap körüli lemaradásom van :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan videó nagyon jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd nézzétek meg őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki mi újság a zetében? http://www.youtube.com/user/TheSchemer#p/s...h/0/Odk_jleuBhQ ez a kedvenc remixem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha!!!!!! Jantar puszika! Köszi a kérdést. (Így kell elérni, hogy mindenki rákérdezzen) Holnap remélhetőleg egy bajnoki arany lesz a zsebben! |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:53:04
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
leértem egyben Szegedre és már több mint a felét ki is olvastam vonatúton annak a Placis könyvnek, amit Angie hozott nekem a Nyugatihoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: hajrá a ZTE-nek holnap!!! ma ebéd közben sporthírek mentek és füleltem hátha lesz róluk is szó - látod, látod gondoltam rád!!! XDDD süni: a dobolás állat lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is játszottam korábban a gondolattal, de ha már zenélni kezdtem volna, akkor zongora vagy gitár. még a hegedű is tetszik (meg a hárfa XD). na mindegy XD majdnem zongoráztam régen. Edóka: bébikém, ha vagy, írj rám gmailen vagy msn-en! kérdezni szeretnék! na megyek, nézek egy House részt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 20:54:40
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fradis? Az nem baj, a Zetések jóban vannak a fradival. Legalábbis jobban, mint Hali vagy UTE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd rád dobunk egy kék-fehéret. Oké, ismerkedjünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért ne lenne szimpátia? Hahahaha!!!!!!! Itt mindenki jól megvolt a másikkal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AMikor taliztunk, haha. Menjetek innen, most Sünivel ismerkedünk!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háháhhháááá.de bolondka vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy FRADIS! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szerintem se lesz semmi baj,azt csak úgy mondtam!Én általában mindenkinek szimpi vagyok hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Addigra beszerzek valamilyen kék-fehér cuccot (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Remélem nem kell annyit várni,mint a mostanira (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:00:53
Létrehozva:
|
|
|
na, Lola megjött a gyúrásból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amennyire kínkeserves volt lemenni, olyan jó volt. mindig rá kell jöjjek hogy valahogy úgy vagyok beállítva hogy imádok mozogni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hétfőn is a margitszigeten, majd kiköptem a tüdőm a futásnál, mégis olyan jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hormonok tuti, endorfin meg effélék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nikiiii!!!!!!!!!! nyomjaaad!!! tuti meglesz az arany, már annyira mondjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nah, beheverek ágyba, megnézem a criminal minds évadzárót. brühüüü, minden sorozatom befinálézta magát, kell valami a nyárra. tippek? [igen, minden egyetemista sorozatfüggő] |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:01:02
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! leértem egyben Szegedre és már több mint a felét ki is olvastam vonatúton annak a Placis könyvnek, amit Angie hozott nekem a Nyugatihoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: hajrá a ZTE-nek holnap!!! ma ebéd közben sporthírek mentek és füleltem hátha lesz róluk is szó - látod, látod gondoltam rád!!! XDDD süni: a dobolás állat lehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is játszottam korábban a gondolattal, de ha már zenélni kezdtem volna, akkor zongora vagy gitár. még a hegedű is tetszik (meg a hárfa XD). na mindegy XD majdnem zongoráztam régen. Edóka: bébikém, ha vagy, írj rám gmailen vagy msn-en! kérdezni szeretnék! na megyek, nézek egy House részt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még nem tudom,hogy milyen lehet,de biztos tutijoóóóó Nekem nagyon bejön!A Metallica dobosa az nagyon profi!Szerintem a legjobb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miatta (is) kaptam kedvet hozzá!Az egy állat hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,meg a családban is van egy pár zenész,legalább ebben ne lógjak már ki a sorból! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 27. - 21:03:57 |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:06:27
Létrehozva:
|
|
|
na, Lola megjött a gyúrásból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amennyire kínkeserves volt lemenni, olyan jó volt. mindig rá kell jöjjek hogy valahogy úgy vagyok beállítva hogy imádok mozogni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hétfőn is a margitszigeten, majd kiköptem a tüdőm a futásnál, mégis olyan jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hormonok tuti, endorfin meg effélék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nikiiii!!!!!!!!!! nyomjaaad!!! tuti meglesz az arany, már annyira mondjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nah, beheverek ágyba, megnézem a criminal minds évadzárót. brühüüü, minden sorozatom befinálézta magát, kell valami a nyárra. tippek? [igen, minden egyetemista sorozatfüggő] Barátok között???He?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azámasorozat hihi (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:07:45
Létrehozva:
|
|
|
süni: hajrá, hajrá akkor a dobolással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyik barátom is dobolt, imádta, csak nincs rá pénze.
Lola: ha csíped a vámpírokat, én a True Blood-ot ajánlanám, ha limonádébbat akarsz, akkor ott a The Vampire Diaries. ezeket kikapcsoláshoz szoktam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) How I met your motherrel nem tom hogy állsz - én azt is csípem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (huh bakker, elfelejtettem leszedni az újabb részeket :S). ha meg természetfelettis-apoklapiszises-angyalos-démonos-nyamipasisat akarsz komolyabb mondanivalóval, akkor a kedvenc sorozatomat ajánlanám, a Supernatural-t (Odaát). imádom! (amúgy most az én sorozataim is beévadzárózták magujat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de jön a True Blood júniustól - az mindig csak nyáron van). ja meg leszedtem a Szex és NY első két évadát és lehoztam. holnap elkezdem kicsit. |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:13:13
Létrehozva:
|
|
|
Engem is mindenki szeretett!
Ugye sereg? Szimpi vagyok? Csak hogy tudja a Süni!!! |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:15:06
Létrehozva:
|
|
|
süni: hajrá, hajrá akkor a dobolással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyik barátom is dobolt, imádta, csak nincs rá pénze. Lola: ha csíped a vámpírokat, én a True Blood-ot ajánlanám, ha limonádébbat akarsz, akkor ott a The Vampire Diaries. ezeket kikapcsoláshoz szoktam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) How I met your motherrel nem tom hogy állsz - én azt is csípem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (huh bakker, elfelejtettem leszedni az újabb részeket :S). ha meg természetfelettis-apoklapiszises-angyalos-démonos-nyamipasisat akarsz komolyabb mondanivalóval, akkor a kedvenc sorozatomat ajánlanám, a Supernatural-t (Odaát). imádom! (amúgy most az én sorozataim is beévadzárózták magujat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de jön a True Blood júniustól - az mindig csak nyáron van). ja meg leszedtem a Szex és NY első két évadát és lehoztam. holnap elkezdem kicsit. Na ezekről én sosem hallottam,ja de talán a szex-ről!Az olyan ismerős valahonnan hehe (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Engem is mindenki szeretett! Ugye sereg? Szimpi vagyok? Csak hogy tudja a Süni!!! A Süni az így is tudja!! Szimpi vagy és kész!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:16:08
Létrehozva:
|
|
|
hm, Usi, köszi a tippeket. majd találok valamit. a sci-fi témát azt nem szeretem, úgyhogy azt nem, de a többibe majd alkalomadtán beleszagolok. a szex és new york aranyos, de messze a leggyengébb mind közül amit valaha láttam.
|
|
|
|
2010.05. 27. - 21:19:22
Létrehozva:
|
|
|
Szupcsi kedvenc vidim: http://www.youtube.com/user/101policyoftru.../10/jgM4jFHUEu8
Idén a kupát is megnyertük!!!! http://www.youtube.com/user/101policyoftru.../27/zaL5fXeKTyo Ez volt Alan másnapján!!!!!! Képzeljétek ami van jegyem holnapra, már ilyen 5-10 ezres nagyságokban árulják. Hehehe. Én 1200-ért vettem. |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:21:15
Létrehozva:
|
|
|
Szupcsi kedvenc vidim: http://www.youtube.com/user/101policyoftru.../10/jgM4jFHUEu8 Idén a kupát is megnyertük!!!! http://www.youtube.com/user/101policyoftru.../27/zaL5fXeKTyo Ez volt Alan másnapján!!!!!! Képzeljétek ami van jegyem holnapra, már ilyen 5-10 ezres nagyságokban árulják. Hehehe. Én 1200-ért vettem. Óóóóúúóóúúóúóúú óha mekkora jéték........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |