![]() ![]() |
2010.05. 27. - 21:26:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Óóóóúúóóúúóúóúú óha mekkora jéték........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:28:14
Létrehozva:
|
|
|
Asszem én elteszem magam holnapra!Már lassan 22órája fent vagyok (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Most már ideje lesz aludni!Jó éjt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:33:10
Létrehozva:
|
|
|
Asszem én elteszem magam holnapra!Már lassan 22órája fent vagyok (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Most már ideje lesz aludni!Jó éjt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor aludj! Amúgy én is fáradt vagyok, nem tudom úgy nyomni az igét. Több mint 17 óra ébrenlét után a szervezet olyan folyamatok játszódnak le, mintha megivott volna egy korsó sört. Éljen az éjszakai műszak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:35:01
Létrehozva:
|
|
|
Akkor aludj! Amúgy én is fáradt vagyok, nem tudom úgy nyomni az igét. Több mint 17 óra ébrenlét után a szervezet olyan folyamatok játszódnak le, mintha megivott volna egy korsó sört. Éljen az éjszakai műszak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én meg is ittam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:36:46
Létrehozva:
|
|
|
Csók akkor!
Én holnap veszek egy másik Zete sálat is, mert csak kötött van, selymet akarok. Arra meg a bajnokok aláírását. Hehehe!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aztán fél négykor indulunk útnak!!!! Atomtámadás! Paksi Atomerőmű támadás!!! Hahaha!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:43:04
Létrehozva:
|
|
|
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köcsögök!!!!!!! Basszus nyernünk kell holnap!!!! Brühühü!!!!!! Megváltoztatták az időpontot, ha nem nyerünk vasárnap lesz az utolsó mindent eldöntő, és 6-ról 5-re rakták. Fasza, pfffffff Én meg dolgozok, és fél hatra hívtam be a kolléganőm. Pffffffff Tuti, hogy a buzi tévé miatt van, mindig ahhoz kell idomulni, elegem van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:46:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most nekem is éjszakai műszak van, mert egyedül vagyok itthon, úgyhogy randalírozok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Üvölt a 101, én meg trikóban lazulok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nővérem, akkor most mi lesz a meccs(ek)kel? |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:50:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nekem is éjszakai műszak van, mert egyedül vagyok itthon, úgyhogy randalírozok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Üvölt a 101, én meg trikóban lazulok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nővérem, akkor most mi lesz a meccs(ek)kel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap megyek öcsi Paksra, és nyernünk kő az aranyé, meg azé, mert nem érek rá vasárnap. Hahaha!!!!! De úgyis lelépek munkából, ha még lesz egy meccs. Max. könyöröghetek megint. Pff... Edó Usika, Ádikátok bekerült a válogatottba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 21:51:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap megyek öcsi Paksra, és nyernünk kő az aranyé, meg azé, mert nem érek rá vasárnap. Hahaha!!!!! De úgyis lelépek munkából, ha még lesz egy meccs. Max. könyöröghetek megint. Pff... Edó Usika, Ádikátok bekerült a válogatottba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor jó utat holnapra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt viszont tudod, hogy én pártatlan vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sorry (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 22:15:39
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó utat holnapra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt viszont tudod, hogy én pártatlan vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sorry (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sebaj, majd én leszek pártos. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi öcsi!!!! Puszika, most megyek elfáradtam, elalszok ülve! Még az a szerencse, hogy betudnak jönni helyettem dolgozni addig, ha úgy lesz, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem majd vissza kell adnom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 27. - 23:11:24
Létrehozva:
|
|
|
hm, Usi, köszi a tippeket. majd találok valamit. a sci-fi témát azt nem szeretem, úgyhogy azt nem, de a többibe majd alkalomadtán beleszagolok. a szex és new york aranyos, de messze a leggyengébb mind közül amit valaha láttam. mi volt neked ezek közül sci-fi???? egyik se az XD |
|
|
|
2010.05. 28. - 06:06:56
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
nah ilyen is rég volt, hogy elsőként szólok hozzá... |
|
|
|
2010.05. 28. - 06:22:28
Létrehozva:
|
|
|
jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ügyes vagy Usi hogy te voltál az első fecske ma reggel, óóó, de szeretnék már aludni egy nagyot! ááááááááááá, hétvégeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! (és már csak egy hétvége a tatabányai buli előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) a sci-fit meg a természetfelettis vonalra értettem, na. így egyszerűbb volt. |
|
|
|
2010.05. 28. - 06:33:43
Létrehozva:
|
|
|
hát azért ne keverjük össze. a sci-fi azaz science-fiction a tudományos/űrlényes/űrben vagy más bolygón játszódó kategória. (a nevében is benne van) ha a Supernaturalra gondoltál közben vagy a vámpírokra, azok természetfeletti/horror ill. az akció kategóriába ficcennek be. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jah én is kialudnám már magam szívesen - ma 10-re megyek aláírásért, délután meg szocializálódok a lenti barátaimmal kicsit. előtte meg takarítás, hogy holnap csilli-villi lakásba jöjjenek Edó cicáék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te vizsgázol ma? A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 28. - 06:34:22 |
|
|
|
2010.05. 28. - 06:44:16
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! nah ilyen is rég volt, hogy elsőként szólok hozzá... Meg utolsóként is! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Erre felénk jó nagy vihar volt az éjszaka folyamán!Szegeden?? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 06:53:43
Létrehozva:
|
|
|
hát itt estefelé kezdett esni kis villámlással - éjjel nem tudom, hogy mi volt, mert aludtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 28. - 07:01:33
Létrehozva:
|
|
|
hát itt estefelé kezdett esni kis villámlással - éjjel nem tudom, hogy mi volt, mert aludtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt akkorákat dörgött,mint az állat,azt hittem,hogy leszakadt az ég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te jó ég! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 07:16:36
Létrehozva:
|
|
|
nyamiiiiiiiiii szeretem az olyan viharokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de ezt asszem már mondtam XD
pár kedvenc felhős képem (amiket én csináltam): (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs49/f/2009/202/9/3/Summer_Storm_2_by_Useless_girl.jpg) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs43/f/2009/066/f/e/Zebegeny_1_by_Useless_girl.jpg) (IMG:http://fc06.deviantart.net/fs35/f/2008/307/b/d/The_end_of_the_day_7_by_Useless_girl.jpg) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs37/f/2008/271/a/a/Focus_by_Useless_girl.jpg) (IMG:http://fc03.deviantart.net/fs32/f/2008/218/d/d/Beauty__s_confusion6_by_Useless_girl.jpg) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs42/f/2009/115/6/3/Dawn7_by_Useless_girl.jpg) (IMG:http://fc00.deviantart.net/fs44/f/2009/115/f/f/Dawn4_by_Useless_girl.jpg) kéne megint csinálnom képeket. tegnap is szép volt nagyon az Alföldön a naplemente, de nem tudtam fotózni. :S meg kéne egy normális gép - ezeket mind a telefonommal készítettem. |
|
|
|
2010.05. 28. - 07:32:24
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi de szépek ezek a képek a felhőkről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki jó szurkolást ma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk is volt vihar az éjszaka. Vicaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nem fogjuk összecserélni mert mi Alannel össze leszünk ragadva mint akik párzanak XDDDDDDDDDDDD hehehe a fenekem nem lesz kemény szerintem, csak a combocskám fog fájni. De Majd Dr. Alan masszőrmester rendbe szedi. Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább izmos lesz a combod a bicajozástól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttátok kint az oldalon,hogy írták Martinról életrajzi könyv jelenik meg hamarosan?Igaz németül..... |
|
|
|
2010.05. 28. - 07:36:07
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az utcsó kettőt egyik hajnalban csináltam egy átfilmezett éjszaka után, mikor jöttem haza Szegeden a barátaimtól még előző félévben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nah, kivi leszek arra a könyvre, noha a némettudásom már nem elég ahhoz, hogy úgy megértsem, ahogy én szeretném, szóval megvárom míg lesz angol vagy magyar kiadás belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |