![]() ![]() |
2010.05. 28. - 10:03:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.05. 28. - 10:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Fáj a fül... gyorsan valami tanácsot rá, mit csináljak, mert nem lesz egy örömünnep két nap szegeden.. ha végig fáj a fülem.. pedig nekem nagyon tud fájni! Lehet éjjel bemegyek vele a kórházba, tegyenek bele olyan gyógyvalamit.. az segíteni szokott... meg a cataflam.. ma reggel már bevettem, de még mindig fáj!
|
|
|
|
2010.05. 28. - 10:42:34
Létrehozva:
|
|
|
Fáj a fül... gyorsan valami tanácsot rá, mit csináljak, mert nem lesz egy örömünnep két nap szegeden.. ha végig fáj a fülem.. pedig nekem nagyon tud fájni! Lehet éjjel bemegyek vele a kórházba, tegyenek bele olyan gyógyvalamit.. az segíteni szokott... meg a cataflam.. ma reggel már bevettem, de még mindig fáj! Meleg só,vagy mi??? Szia! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 10:48:30
Létrehozva:
|
|
|
Na gyerekek!!!Délután nekem is
lehet szorítani,mert megyek vizsgázni illetve vizsgáztatni............................... .......................................................... .......................................................... .......................................................... .......................................................... ...az utánfutót hihihihi (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 10:56:03
Létrehozva:
|
|
|
Fáj a fül... gyorsan valami tanácsot rá, mit csináljak, mert nem lesz egy örömünnep két nap szegeden.. ha végig fáj a fülem.. pedig nekem nagyon tud fájni! Lehet éjjel bemegyek vele a kórházba, tegyenek bele olyan gyógyvalamit.. az segíteni szokott... meg a cataflam.. ma reggel már bevettem, de még mindig fáj! Menjél most be vele Edókám! Cataflámod van? Abból napi hármat, négy óránál előbb ne, ha négy óra alatt is ugyanúgy rossz, akkor keverd mással. Közte vegyél be másfajtát. Na gyerekek!!!Délután nekem is lehet szorítani,mert megyek vizsgázni illetve vizsgáztatni............................... .......................................................... .......................................................... .......................................................... .......................................................... ...az utánfutót hihihihi (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe oké! Csak a Süni utánfutója, csak a Süni álééé, álé-álé.... Edó amúgy bocsi, de most nagyon felröhögtem ezen a hozzáállásodon. Azt mondja: éjjel bemegyek vele a kórházba. XDDDDDDDDDDDDD Hát kabbe!!!! Nem ám félreérted (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) csak hát érted... |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:06:29
Létrehozva:
|
|
|
Menjél most be vele Edókám! Cataflámod van? Abból napi hármat, négy óránál előbb ne, ha négy óra alatt is ugyanúgy rossz, akkor keverd mással. Közte vegyél be másfajtát. Hehehe oké! Csak a Süni utánfutója, csak a Süni álééé, álé-álé.... Edó amúgy bocsi, de most nagyon felröhögtem ezen a hozzáállásodon. Azt mondja: éjjel bemegyek vele a kórházba. XDDDDDDDDDDDDD Hát kabbe!!!! Nem ám félreérted (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) csak hát érted... Jaj Niki,te akkora arc vagy!hehehe álé-álé Tán éjjel aludnak (hihi) a kórházban az ápolók,vagy mi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajráááá ZETE álé-álé-álllééééééé!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a te szádból(hehe)jobban hangzik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:21:03
Létrehozva:
|
|
|
Nem.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe. Látod nem baj, hogy ezt mondod, de tudtam előre. Ismerem az embereket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem, tudod én ott vagyok, nekem édes mindegy ki jön oda éjjel, mert azért megyek oda, ott vagyok vazze. Ha most fáj valakinek, akkor ne azt tervezze, hogy majd éjjel bemegyünk. Tudod nyugatra egész más az emberek hozzáállása, és előbbre is tartanak, többek között azért van több pénz is náluk az eü-ben, mert ott tudják, hogy az ügyelet az arra való, hogy a súlyos és életveszélyben lévő betegeket fogadjuk, és ne azért, mert 8 napja fáj valami és most érek rá. Én megértem, hogy valaki dolgozik, de érted, ennyi erővel én is dolgozok ott reggeltől estig, és akkor nekem se nyitják ki az OTP-t éjjel. Plusz mondom, már eleve így jönnek sokan, hogy majd este, mert úgysem kell várni. Ilyenkor sokkal több pénzbe kerül egy elhasznált műszer, illetve maga a vizsgálat, stb... Mindegy, tudom úgysem fogjátok megérteni, már megszoktam évek óta... |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:22:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Visszaolvasok egy kiscsit így ebédidőben.... |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:23:40
Létrehozva:
|
|
|
No meg, így is mindenki meg van nézve, aki azt mondja, hogy most értem rá, dolgoztam stb.
De mégis minket szidnak? Fura ez. Pedig mi ott vagyunk nekik készen, éjjel-nappal. Hozzájuk idomulunk. Csak ilyet máshol nem tudsz megcsinálni...mégis mi vagyunk a rosszak. Meg aludni akarunk? ahogy te mondod.. Ugye Süni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 28. - 11:25:04 |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:33:27
Létrehozva:
|
|
|
No meg ebből is elegem van, sok beteg mondja, menjen aludni.
Hagyjon már a hülyeségével! Tényleg bárki is azt gondolja, hogy elalszok egyedül, míg közben ott vannak a betegek és bármi történhet, meg úgy egyáltalán? Figyelnem kell, ápolnom kell. Meg ki tudna aludni is ilyen stresszben, ha lehetne is, akkor sem. És aki műszakban dolgozik, annak a szervezete sajnos amúgy is nagyjából megszokta, illetve megszokni nem lehet, csak valahogy jobban elbírja, mert össze-vissza vagyok fenn így is úgy is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindegy, de most elszomorodtam, utálom hogy mindig rosszat kell gondolni... De nem érdekes... Tudom, hogy csak cukkolásból mondtad, csak úgy mint én Edónak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak most valahogy érzékeny vagyok erre, a napokban... ZETE!!! Zete!!! Zete!!! Remélem nem sértődtél meg Sünci, mert nem lesz álé az utánfutódnak akkor. Hahaha!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:36:36
Létrehozva:
|
|
|
No meg, így is mindenki meg van nézve, aki azt mondja, hogy most értem rá, dolgoztam stb. De mégis minket szidnak? Fura ez. Pedig mi ott vagyunk nekik készen, éjjel-nappal. Hozzájuk idomulunk. Csak ilyet máshol nem tudsz megcsinálni...mégis mi vagyunk a rosszak. Meg aludni akarunk? ahogy te mondod.. Ugye Süni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háát iiiigeeen. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Sajnos ilyenek vagyunk mi magyarok, Legalábbis a nagytöbbség! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Trixxi béjbiiiii!!!Csak,hogy itt vagy,már azt hittem elrabolt a barátnőd tőlünk hehehe Tegnap integettem ám megint!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is gondolkodtam rajta,hogy még jó,hogy nem lát senki itt a sötétben,ahogy integetek meg kiabálok,hogy "SZIA TRIXXiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert tuti hülyének nézne (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:37:50
Létrehozva:
|
|
|
Niki: igazad van amúgy. ne szomorkodj! nagy az isten állatkertje, tudod jól! mi szeretünk tégeeeed meg a zetédet is! XDDD
Edó: remélem jobban lesz a füled! informálj hogy mi van meg ilyenek. most porszívozok meg felmosok egyet. |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:42:48
Létrehozva:
|
|
|
No meg ebből is elegem van, sok beteg mondja, menjen aludni. Hagyjon már a hülyeségével! Tényleg bárki is azt gondolja, hogy elalszok egyedül, míg közben ott vannak a betegek és bármi történhet, meg úgy egyáltalán? Figyelnem kell, ápolnom kell. Meg ki tudna aludni is ilyen stresszben, ha lehetne is, akkor sem. És aki műszakban dolgozik, annak a szervezete sajnos amúgy is nagyjából megszokta, illetve megszokni nem lehet, csak valahogy jobban elbírja, mert össze-vissza vagyok fenn így is úgy is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindegy, de most elszomorodtam, utálom hogy mindig rosszat kell gondolni... De nem érdekes... Tudom, hogy csak cukkolásból mondtad, csak úgy mint én Edónak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak most valahogy érzékeny vagyok erre, a napokban... ZETE!!! Zete!!! Zete!!! Remélem nem sértődtél meg Sünci, mert nem lesz álé az utánfutódnak akkor. Hahaha!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Persze,hogy csak cukkoltalak,de egyébként te dobtad fel,én csak olvastam a sorok között! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Biztos megvan,azért vagy érzékenyebb hehe (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Látod nem ismersz még? Nem vagyok én olyan sértődékeny.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:45:31
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi de szépek ezek a képek a felhőkről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki jó szurkolást ma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk is volt vihar az éjszaka. Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább izmos lesz a combod a bicajozástól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttátok kint az oldalon,hogy írták Martinról életrajzi könyv jelenik meg hamarosan?Igaz németül..... Ááááááá nem láttam..... Meg kell tanulnom németül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:52:01
Létrehozva:
|
|
|
Á nem, én izéltem túl.
Hehe!!!! Mindegy, csak történt valami a napokban és...hagyjuk. Erre amúgy is csak egy megoldás lenne, még pedig az, ha nagyon sok pénzt fektetnének belénk, mert ez a legfontosabb egy ember számára, az egészségügy. Addig meg pont azok "veszekszenek" akik semmiről sem tehetnek. Beteg és eü-s. Szegény Edónak meg addig fáj a füle, hehehe. Jaj nem röhögök ám. Tudom, az nagyon rossz. Úgy vedd be, ahogy írtam. Egyébként nekem is van vele most gondom. Kellene is egy hallásvizsgálat a napokban. Tudod, műtötték mindkettőt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem sokon múlott, hogy örökre süket legyek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na jó, most pedig mindenkitől elköszönök, puszi és minden más!!!!! Csóközön!!!!!! Peace, love meg efféle flancok! Hahaha!!!!!! Szurkoljatok!!!!!!! Mert akkor nem kell plusz két napig olvasnotok a szurkolásomat, hehe!!!!! |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:54:17
Létrehozva:
|
|
|
ŰNade Niki!
Most dolgozom.. este 8-ig fullon vagyok vendéggel.. péntek van, ilyenkor még meghalnom sem szabad |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:54:33
Létrehozva:
|
|
|
Háát iiiigeeen. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Sajnos ilyenek vagyunk mi magyarok, Legalábbis a nagytöbbség! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Trixxi béjbiiiii!!!Csak,hogy itt vagy,már azt hittem elrabolt a barátnőd tőlünk hehehe Tegnap integettem ám megint!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is gondolkodtam rajta,hogy még jó,hogy nem lát senki itt a sötétben,ahogy integetek meg kiabálok,hogy "SZIA TRIXXiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert tuti hülyének nézne (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ó én meg nem integettem, mert nem tudtam hogy erre jössz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:55:55
Létrehozva:
|
|
|
Á nem, én izéltem túl. Hehe!!!! Mindegy, csak történt valami a napokban és...hagyjuk. Erre amúgy is csak egy megoldás lenne, még pedig az, ha nagyon sok pénzt fektetnének belénk, mert ez a legfontosabb egy ember számára, az egészségügy. Addig meg pont azok "veszekszenek" akik semmiről sem tehetnek. Beteg és eü-s. Szegény Edónak meg addig fáj a füle, hehehe. Jaj nem röhögök ám. Tudom, az nagyon rossz. Úgy vedd be, ahogy írtam. Egyébként nekem is van vele most gondom. Kellene is egy hallásvizsgálat a napokban. Tudod, műtötték mindkettőt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem sokon múlott, hogy örökre süket legyek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen egy kicsit túl reagáltad! Jól nekem estél hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább kibeszélted magadból,még ha csak így is! De nem baj,mert estére elfelejtünk mindent, amikor majd ott lóg az arany a "nyakatokban" Ugye? ZEG-ZEG-ZEG ZALAEGERSZEG!!!!! |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:57:05
Létrehozva:
|
|
|
Álé-álé csak a Zete álé, csak a Zete álé, csak a Zete álé, csak a Zete álééé!!!
"Az arany csillogása mutatja majd az utat hazafelé a sötét éjszakában." by Niki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:58:19
Létrehozva:
|
|
|
Ó én meg nem integettem, mert nem tudtam hogy erre jössz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Minden csütörtökön megyek arra!! Tessék megjegyezni!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |