![]() ![]() |
2010.05. 28. - 11:58:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ŰNade Niki! Most dolgozom.. este 8-ig fullon vagyok vendéggel.. péntek van, ilyenkor még meghalnom sem szabad Tudom. Gyere bébi, én várlak!!!!!!! Illetve én nem, mert szabad vagyok. Sünci igen, túl csak van bennem egy indulat mert történt valami a héten, de félreteszem ígérem. Bocsi. |
|
|
|
2010.05. 28. - 11:59:50
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá ZTE! Este gondolok rád Niki.
Meg rád is Edó, gyógyupp a füledre! |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:06:19
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Minden csütörtökön megyek arra!! Tessék megjegyezni!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igenis! Á pedig otthon voltam szabin...... Egyébként még nem mondtad hogy minden csütörtökön erre jössz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:08:42
Létrehozva:
|
|
|
Süni!
szervezem neked a szállást próbállak olcsóbban a hotelba beengedtetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) baráti áron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:10:38
Létrehozva:
|
|
|
hát Neo azért én nem kockáztatnék meg egy ilyen beszólást a munkásoknak - az más ha egy pasi teszi meg, de egy lánynál gáz szerintem. mármint eleve az erőviszonyok miatt. egy pasi meg tudja védeni magát, ha ilyet be mer szólni (szerintem), de egy lányra még a végén rárontanak és rosszabb dolgot is csinálhatnak vele mint hogy megverik. (lehet túl óvatos vagy paranoiás vagyok, de én ezt így gondolom. süni: neked is köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hjaj de cuki a te felhős képed is!!! amúgy nagyon szívesen fotóznék komolyabb géppel. engem is érdekel a fotózás, mint Mode-ot. csak hát egy normális masina 100-200 ezer körül kezdődik. mondjuk Judy, a DM-es bulik fotósa, pont Sz.helyen beszélte Lolával, hogy érdemesebb használtan venni gépet, csak kell egy olyan ember, aki ért a fotózáshoz és elmegy veled megnézni. nem hülyeség. na majd egyszer. most másra kell a pénz. Igazad lehet, bár ha még a bunkójának állna feljebb a beszólás után, és esetleg tettlegességig fajulna a dolog csak lenne az utcán aki közbeszólna. Bár még ez se biztos, mert annyira leszarják egymást az emberek hogy az hihetetlen, |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:15:17
Létrehozva:
|
|
|
Niki: fel a fejjel és gondolj arra, hogy este már aranyérmes csapatért fogsz rajongani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(fú basszus az mekkora borzalom lett volna ha megsüketülsz!!!! nem csak azért mert nem hallasz semmit, hanem azért is mert nem hallgathatsz zenét - bocs, de nekem ez borzalmas gondolat! :S) Edó: sok gyógycupp!!! Igazad lehet, bár ha még a bunkójának állna feljebb a beszólás után, és esetleg tettlegességig fajulna a dolog csak lenne az utcán aki közbeszólna. Bár még ez se biztos, mert annyira leszarják egymást az emberek hogy az hihetetlen, na hát ez az! (főleg Magyarországon, főleg a fiatalabb generációk - tisztelet a kivételnek persze) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:17:07
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Niki.. már javulok is.. apuka adott nekem 6 cataflam-ot.. úgyhogy ha estig nem változik, csak akkor megyek be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 28. - 12:20:31
Létrehozva:
|
|
|
Niki: fel a fejjel és gondolj arra, hogy este már aranyérmes csapatért fogsz rajongani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fú basszus az mekkora borzalom lett volna ha megsüketülsz!!!! nem csak azért mert nem hallasz semmit, hanem azért is mert nem hallgathatsz zenét - bocs, de nekem ez borzalmas gondolat! :S) Edó: sok gyógycupp!!! na hát ez az! (főleg Magyarországon, főleg a fiatalabb generációk - tisztelet a kivételnek persze) Én is ezt tapasztaltam, leszarják a másikat. De nem csak a fiatalabb generáció. Sokszor a nyugdíjasok szinte utálattal tekintenek a fiatalokra, vagy a náluk fiatalabbra. Naponta látom mit művelnek a Penny előtt a nyitásra várva. Borzasztóak, annyi rosszindulat van bennük... |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:21:39
Létrehozva:
|
|
|
én jó pár éve olvastam az 1984-et - engem sokkolt. de el akarom újra olvasni érettebb fejjel is. szerintem nagyon jó könyv. én is ajánlottam vicának. meg is akartam venni az egyetemi egyik könyvvásáron, de mire visszamentem a pénzzel, már nem volt meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na majd legközelebb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most rohanok készülődni aztán meg levadászok még egy tanárt 2 aláírásra. Sziasztok. Usi igen te is ajánlottad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka jobbulást a fülednek. |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:22:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Asszonypajti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 28. - 12:23:30
Létrehozva:
|
|
|
Igazad lehet, bár ha még a bunkójának állna feljebb a beszólás után, és esetleg tettlegességig fajulna a dolog csak lenne az utcán aki közbeszólna. Bár még ez se biztos, mert annyira leszarják egymást az emberek hogy az hihetetlen, Sajnos így van. De a mi kis csapatunk az ellenpélda erre.Mert mi meghallgatjuk egymást. Szia Asszonypajti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:28:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na igen, az idősek is zabosak már. nem is tudom miért. talán a többség nem kapja meg a nekik kijáró tiszteletet. én tisztelem az időseket és udvarias vagyok velük, meg mindig felajánlom a helyemet ha úgy hozza a helyzet.
de azon én is kiakadtam sokszor, mikor még középsuliban bejárósok voltunk és szállunk le a tömött vonatról reggel, de az állomáson már tolakodnak felfelé az öregek. meg FÉLRELÖKNEK, mert hogy ők sietnek. kérdem én hova?!?!?! a másik halálom mikor beülnek az orvosi rendelőbe traccsolni meg feltartani a sort, meg mikor anyumnak már itt lábatlankodnak 3/4 8-kor, hogy adjon újságot! (8-kor nyitunk amúgy).... na mindegy. (meg talán irigyek a fiatalok fiatalságára vagy nem tom) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:34:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát ami a helyátadást illeti teljesen meglepődök amikor átadják nekem reggel a helyet a buszon mert látják,hogy gyerekkel vagyok.Úgy látszik ott tartunk,hogy már egy ilyen gesztus is meglepő tud lenni.
Mondjuk jól esik az tény. |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:35:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na igen, az idősek is zabosak már. nem is tudom miért. talán a többség nem kapja meg a nekik kijáró tiszteletet. én tisztelem az időseket és udvarias vagyok velük, meg mindig felajánlom a helyemet ha úgy hozza a helyzet. de azon én is kiakadtam sokszor, mikor még középsuliban bejárósok voltunk és szállunk le a tömött vonatról reggel, de az állomáson már tolakodnak felfelé az öregek. meg FÉLRELÖKNEK, mert hogy ők sietnek. kérdem én hova?!?!?! a másik halálom mikor beülnek az orvosi rendelőbe traccsolni meg feltartani a sort, meg mikor anyumnak már itt lábatlankodnak 3/4 8-kor, hogy adjon újságot! (8-kor nyitunk amúgy).... na mindegy. (meg talán irigyek a fiatalok fiatalságára vagy nem tom) Na igen Usi, ez egy tipikus példa.... simán félrelöknek....erre nem fáj a lábuk... Én is tisztelem az időseket, és valóban ez a mai tizenévesekből hiányzik. Sőt a gyerekek sem tisztelik a felnőtteket. Persze ez szerintem a szülők hibája. De ez már megint egy más téma. Régen sokszor az ügyeleten kötöttem ki kramcsák néni miatt.... A váróban guggoltam görnyedten a fájdalomtól, előtte hánytam a bejáratnál... gondolhatod és megkérem egy nénit, aki teljesen jól volt hogy hagy menjek már be előtte egy injekcióra mert nagyon rosszul vagyok. Persze közölte hogy várjam ki a soromat, ő is kivárta. Pölö az ilyen emberben mit tiszteljek, ugye? Hát ami a helyátadást illeti teljesen meglepődök amikor átadják nekem reggel a helyet a buszon mert látják,hogy gyerekkel vagyok.Úgy látszik ott tartunk,hogy már egy ilyen gesztus is meglepő tud lenni. Mondjuk jól esik az tény. Gyerekes anyukáknak vagy kismamáknak én is mindig átadom a helyem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 28. - 12:36:29 |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:38:41
Létrehozva:
|
|
|
Na igen Usi, ez egy tipikus példa.... simán félrelöknek....erre nem fáj a lábuk... Én is tisztelem az időseket, és valóban ez a mai tizenévesekből hiányzik. Sőt a gyerekek sem tisztelik a felnőtteket. Persze ez szerintem a szülők hibája. De ez már megint egy más téma. Régen sokszor az ügyeleten kötöttem ki kramcsák néni miatt.... A váróban guggoltam görnyedten a fájdalomtól, előtte hánytam a bejáratnál... gondolhatod és megkérem egy nénit, aki teljesen jól volt hogy hagy menjek már be előtte egy injekcióra mert nagyon rosszul vagyok. Persze közölte hogy várjam ki a soromat, ő is kivárta. Pölö az ilyen emberben mit tiszteljek, ugye? Gyerekes anyukáknak vagy kismamáknak én is mindig átadom a helyem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh "kedves néni " lehetett. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Igen Trixx mert te egy nagyon udvarias csaj vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mint ahogy itt mindenki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:42:43
Létrehozva:
|
|
|
Süni! Te meg csak így elhűztál?????
Jól van!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh "kedves néni " lehetett. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Igen Trixx mert te egy nagyon udvarias csaj vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mint ahogy itt mindenki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, itt mindenki az. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kedves ja... Megkeseredettek az idősek, de tényleg. Tisztelet a kivételnek. |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:44:43
Létrehozva:
|
|
|
Az én mamám például egy tündéri aranyos idős csaj.De tényleg...olyan szövege van..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig röhögök mikor elereszt valami dumát anyám meg csak csóválja a fejét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 28. - 12:45:20
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, van még egy bő órám a melóban, addig még meg kell csinálnom egy-két dolgot.
Puszi. Jaj, el is felejtettem írni hogy Usi, CSODÁSAK a felhős képeid!!!!!! Az én mamám például egy tündéri aranyos idős csaj.De tényleg...olyan szövege van..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig röhögök mikor elereszt valami dumát anyám meg csak csóválja a fejét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó fej lehet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ritka kincs. |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:47:47
Létrehozva:
|
|
|
Pá Trixx jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most elköszönök, van még egy bő órám a melóban, addig még meg kell csinálnom egy-két dolgot. Puszi. Jaj, el is felejtettem írni hogy Usi, CSODÁSAK a felhős képeid!!!!!! De jó fej lehet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ritka kincs. Az ám jó fej. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 28. - 12:48:55
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá ZTE! Este gondolok rád Niki. Meg rád is Edó, gyógyupp a füledre! Hmhmhmhm nekem is fáj valamim............. ......arra is lehet gyógyuppot kapni?? HE?hihihi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |