2400 Oldal V  « < 1868 1869 1870 1871 1872 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.05. 28. - 20:19:11
Létrehozva: #37381

devotee

Hát ez vagy így, vagy úgy, de hajszálon fog eldőlni!

ez hányadik negyed volt Süni?

na addig csinálok egy rántottát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 28. - 20:32:55
Létrehozva: #37382

devotee

HAJRÁ ZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
NIKI ÜVÖLTSD KI A LELKEDET!!!!!!!!!!
informáljatok majd hogy mi lett a vége!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 28. - 20:36:53
Létrehozva: #37383

devotee

Nézem Usi.. nézem.. izgi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már azt is tudom, h az utolsó negyednél járunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez a paksi Gulyás, akkora, mint egy hegyomlás.. megáll, és lepattannak róla.. dromedár!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 28. - 20:37:12
Létrehozva: #37384

devotee

Szép estét!
Jó8
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 28. - 20:42:54
Létrehozva: #37385

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 28. - 21:37:12) *
Szép estét!
Jó8

Ennyi?
Hát ez nem sok.. ma nem is voltál sokat Angie.. nem mintha én sokat lettem volna!

Tudod, a FB-on a te vidid tették ki külföldi ismerőseim, és én büszkén írtam oda, h az én barátnőm csinálta a klipet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ghost:)

Jujujjj... Bajnok a Zeteeeeeeeeeeee:)

Jujj.. még a hideg is kirázott.. pedig nem is szeretem a kosarat.. Niki biztosan tombol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 28. - 20:45:05
Létrehozva: #37386

devotee

nah!!! bejött a drukkolásunk is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
gratula Zete, gratula Niki!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

cuppó Angie!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 28. - 20:46:41
Létrehozva: #37387

devotee

EZAZEZAZEZAZEZAZ BAJNOK A ZETEEEEEE!!!!!
NIKINIKINIKI BAJNOKOK VAGYTOK VAZZEEEE!!!!18ÉV UTÁN JEEEEEEE!!!
ÁLÉ-ÁLÉ-ÁLÉÉÉÉÉ
Na megyek iszom az egészségükre meg a Nikiére 1-2-3!!!!!
ZEG-ZEG-ZEG ZALAEGERSZEG!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó meccs volt!
Na pá,jó éjt mindenkinek!!!
ÁLÉ-ÁLÉ-ÁLÉÉÉÉÉÉ!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 28. - 20:50:29
Létrehozva: #37388

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 28. - 21:42:54) *
Ennyi?
Hát ez nem sok.. ma nem is voltál sokat Angie.. nem mintha én sokat lettem volna!

Tudod, a FB-on a te vidid tették ki külföldi ismerőseim, és én büszkén írtam oda, h az én barátnőm csinálta a klipet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ghost:)

Nincs jó kedvem... tegnap este sem írtam, néztem a Rock am Ring Placebo koncertet, ami tök jó. A te lemezed is nálam van, majd postázom a jövő héten a szokásos módon (cégessel). Usi, THX!

Na, ez legalább jó hír a mai napban, pici lett a világ mióta van internet. De büszke vagyok rá, hogy ennyire népszerű lett a vidi, már több, mint 15 ezren látták... sosem gondoltam volna, hogy így bejön majd életem első valódi videoklipje. Mondjuk a film hangulata és a zene együtt tök jó.

Éjjel kihúzta a lábam a görcs, alig tudok menni, meg hajnalban kaptam egy sms-t, ami picit padlóhoz vágott. (nem, nem Angyalka, hanem a másik....... Angyalka ma vigasztalt)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 28. - 20:50:43
Létrehozva: #37389

devotee

Egs Süni! Jó bulizást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 28. - 20:51:48
Létrehozva: #37390

devotee

Vica, örülök, hogy tetszett a Gésa, és remélem az 1984 is nagyon fog tetszeni. Láttam, már Usi és Lola is promótálta a regényt, igazán padlóhoz csapó élmény.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 28. - 20:52:31
Létrehozva: #37391

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 28. - 21:50:29) *
Nincs jó kedvem... tegnap este sem írtam, néztem a Rock am Ring Placebo koncertet, ami tök jó. A te lemezed is nálam van, majd postázom a jövő héten a szokásos módon (cégessel). Usi, THX!

Na, ez legalább jó hír a mai napban, pici lett a világ mióta van internet. De büszke vagyok rá, hogy ennyire népszerű lett a vidi, már több, mint 15 ezren látták... sosem gondoltam volna, hogy így bejön majd életem első valódi videoklipje. Mondjuk a film hangulata és a zene együtt tök jó.

Éjjel kihúzta a lábam a görcs, alig tudok menni, meg hajnalban kaptam egy sms-t, ami picit padlóhoz vágott. (nem, nem Angyalka, hanem a másik....... Angyalka ma vigasztalt)

Hát lehet azért nem tűnt fel, mert én sem írtam már nagyon szerda óta... kérlek ne edd magad! holnap ha leértünk szegedre, majd megcsörizlek, dumálunk egyet!

Puszik addig is, és jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 28. - 20:57:57
Létrehozva: #37392

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 28. - 21:52:31) *
Hát lehet azért nem tűnt fel, mert én sem írtam már nagyon szerda óta... kérlek ne edd magad! holnap ha leértünk szegedre, majd megcsörizlek, dumálunk egyet!

Puszik addig is, és jóccakát!

Oké, várom majd akkor a hívásodat!

Neked is puszi, és sok pozitív energia Shadnek...

jó8
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 28. - 21:01:32
Létrehozva: #37393

devotee

jóccakát Angie! remélem, idővel jobb kedved lesz! annak meg örülök, hogy ilyen sikeres lett az a vidid (meg is érdemli!), illetve hogy tetszik a Rock Am Ringes dvd! annyira hülye vagyok!!!! nem is kellett volna odaadnom neked, hát holnap jönnek Edóék és akkor oda tudtam volna adni neki! nem gondolkodtam előre én barom! (rossz szokásom!) no mindegy, akkor majd megy cégessel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fel a fejjel drága!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 28. - 21:47:06
Létrehozva: #37394

devotee

Jó éjt mindenkinek! Holnap "go home"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 03:16:26
Létrehozva: #37395

devotee

Mi vagyunk! Mi vagyunk! Mi vagyunk a bajnokoook!!!!!
A Zete a legjobb csapat, mi vagyunk a bajnokoook!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!

Életem egyik legszebb napjaaaaaaa volttttt!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááá

Csak a Zete álé csak a Zete áléééééééé!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 03:23:19
Létrehozva: #37396

devotee

Életem egyik legszebb napja volt!!!!!!!!!!

Ja ezt már írtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hú de jó hogy elmentünk, tudtam tudtam, hogy ott lesz meg, még szép hogy elmentünk hogyne mentünk volna el!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá

Olyan állat volt szurkolniiiiiiii nagyon keményen nyomtuk, rendőrök mellettünk, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg ami ilyenkor szokás, leöntöttek vagy 80-szor sörrel, elestünk, volt aki rosszul volt stb.

Jahaj!!!!!!! Áááááááááááá

Figyi, Apámat meg lehívtam oda a magba, hahaha!!!!!!!!!

Szegény, bírta de láttam rajta, hogy készen volt, hehehe!!!!!!!!!!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Basszus, nem tudom láttatok-e, lehet nem, mert Anyukám mondta, hogy amikor mutattak minket mindig, akkor így a szektor közepét mutatták, aki dobolt, meg a srácot, aki mindig vezényel minket.
Én meg a bal oldalon álltam, tök jó helyen amúgy, láttam mindent jól, a mellkasom kinn volt belőlem, haha szóval jó részen álltam..

Ááááá nem hiszem el, azt se tudom mit mondjak, annyi mindent mondanék!!!!!!4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 03:45:22
Létrehozva: #37397

devotee

Mellékelt állomány:  ZETE.jpg ( 136.36K ) Letöltések száma: 7

TIMBIVEL!!!!!!!!! EDÓ USI TIMBERLAKEEEEEEEE
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÉS A VOLT KÉT CSAPATTÁRSAMMAL, OTT TALÁLKOZTUNK A PÁLYÁN.
Mellékelt állomány:  ZTE.jpg ( 105.65K ) Letöltések száma: 10

Mellékelt állomány:  ZEG.jpg ( 135.56K ) Letöltések száma: 6

Mellékelt állomány:  WATSON.jpg ( 133.27K ) Letöltések száma: 5

Ott volt a Tvrtko is a feleségével azaz anno a példaképemmel, a kedvenc kosárlabdázónőmmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És képzeljétek!!!!! Zete sálban volt a Gyöngyi, ááááááááááá!
Nekünk szurkoltak!!!!!!!

Akartam vele fotózni, de mikor bementünk a pályára, eltűntek valahogy...
Fenébe!!!!!

Amúgy nagyon sok képem van, majdnem minden játékossal csináltunk, basszus olyanokat ökörködtünk a pályán, hehehe ahova a rendőrök elég köcsögök voltak, de biztos a vezetőjük parancsol, nem engedtek be baszki!!!!!!!

Ez kész!!!!!!!!

Nem engedtek be a csapatunkhoz!!!!!!!!!

Csomó idő eltelt, nyomtuk minden, aztán akkor!!!!!!

Trepi feltartotta a serleget, én meg felugrottam megérinteni, hehehe Timberlake-nek meg az aranyérmét fogdostam, hehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És hahahaaaaaaaaa!!!!!!

Basszus, hogy fogok én ennyi minden élményt leírni???????????????????

remélem érdekel titeket. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 03:37:04
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  ZEETE.jpg ( 135.86K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  ZZTTEE.jpg ( 129.29K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 03:54:55
Létrehozva: #37398

devotee

Nagyon nehéz, nagyon kemény meccs volt.
A bírók az elején nagyon gázul fújtak, de tényleg, nem azért mert nem a mieink, tényleg siralmas volt, láttam, hogy Tvrtkoné is fogta a fejét.

Aztán basszus, az első félidőnek úgy lett vége, hogy ez az állat Kámi bedobta majdnem a félpályáról!!!!!!
Az uccsó másodpercben!!!!!

És akkor megtört a jég!!!!!!

Kijöttek másodikra, és basszus, szórták a hármasokat, volt ám áléééééé álééééé meg sállengetés rendesen, hehehe!!!!!!!

De hihetetlen, mi a szart csinál velük ez az edző, hogy így ki tudnak jönni mindig a gödörből, ez csúcs, ilyet sosem láttam.
Vagy megy valakinek, vagy nem. Eddig ilyet láttam.
De mi nem!!!!!!
Nem megy, aztán megy!!!!!!! Csúcs!!!!!!!!

Aztán azt se tudom mit mondja, közben rámvilágosodik, jaj jaj jaj szóval mit állatkodtunk!!!

Edó, Usi!!!!!!!!!!!!4

Timbi, hehehe!!!!!

Csomó fotóm van vele!!!!!!!

Képzeljétek, odamentem hozzá többször, valahogy mindig ő volt ott nekem a tömegben, aztán hahaha ez az állat meg mondott valamit, hogy ti már megint???????
Hehehe!!!!!!!!

Mi hülyék kétszer fotóztunk veleeeeeeeee

XDDDDDDDDDD

Mentünk egy kört, aztán megint vele.

Lesz egy csomó jó kép, csak ugye mindig rólam csinálták a csajok, hehehe, az enyémet meg szinte nem is használtam

Meg a hivatalos fotós is csinált sokat.

És még valami!!!!

Az újságírók csináltak ilyen csapatképet, állnak ülnek, egy kupacban az éremmel, és akkor fotósok tömkelege ment oda, erre a két hülye volt csapattársaim, azok is állatok mint én, a hülyék belöktek oda engem!!!!!!!!!!

Hahaha!!!!!!!!!!!

Aztán a fotósok meg, kitessékeltek, hogy ez csak csapatfotó, és húztak ki, a hülyék ,eheheheeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Az egyik amerikairól meg levetettük a zokniját.

XXDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 04:25:05
Létrehozva: #37399

devotee

Aztán hazajöttünk, a csapat később jött utánunk addig mindenki ott volt a Dísz téren, Zegen a központban, aztán ott vártuk őket, utána a hivatalban, az erkélyen beszéltek nekünk, mi lenn szurkoltunk.

Van egy hagyomány, hogy a téren a szökőkútban mindig megfürdik a bajnok, aztán arra készültünk, jött a fürdés a csapatnak.

Aztán utána lassan eljöttem.
És utána írtam itt nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vasárnap meg, este hatkor lesz a csarnokban megint egy ünneplés.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát most ugye késő éjjel érkeztünk meg, meg minden és gondolom ezért is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 28. - 21:03:48) *
Nem vezet a ZTE.... most kapcsoltam oda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niki biztos a haját tépi! de már azt is tudom, melyik szektorban ülnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) figyuzolok!

11 pont hátrányból felhozták egálra... de már megint kaptak egyet.. illetve hármat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Dehogy ültünk hihi, a levegőben álltam. :lol :lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szálltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem lehetett volna egyébként leülni, kis szektor volt a vendégszektor, no meg keményen lebasz a vezénylő.

Ezek állatok, durvák!
Mondtam Apámnak, ha megnyerjük, vigyázzon, mert agyon fogják taposni...
Mikor elhúztunk, szegényt jól fel is lökték.
Hahahahaaaaaaa

Amúgy nem béna, csak nincs hozzászokva ehhez.

Úgy voltunk mint a heringek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 04:37:34
Létrehozva: #37400

devotee

Ja és a legfontosabbat kihagytam.

Annyira, de annyira jó érzés, hogy gondoltatok rám, és még hogy ennyire képben is vagytok.
Mondtam is a többieknek.

Nem tudom, de nagyon jó!!!!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1868 1869 1870 1871 1872 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
67 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (67 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: