2400 Oldal V  « < 1869 1870 1871 1872 1873 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.05. 29. - 04:50:58
Létrehozva: #37401

devotee

Nem tudok aludniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem bírok, annyira fel vagyok pörögve, nem tudok lenyugodni, csillapodni.

Hú, elég sokat vártunk még itthon a csapatra. Olyan két órát még vártunk a téren...

Na megpróbálok ágybabújni.

Zolim is most jött meg, szegényt úgy sajnálom, látom rajta, hogy örült volna, ha tud jönni.
Ő is ilyen mint én, és szegény még a tévében sem látta, nemhogy eljött volna.
Sőt, a téren a szurkolás meg az ünnepléskor jöttek arra autóval, mindenki kiabálta, hogy sün, sün, sün. Hahaha

Szegény macikááám!!!!!!!! drágám, na megyek megcsókolgatom.....

Jesszus, 11-kor fel kell kelnem, megismétlik a meccset.

XDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 29. - 06:13:10
Létrehozva: #37402

devotee

reggelt!

Niki: GRATULA MÉG EGYSZER! XD cuki vagy ahogy itt áradoztál hajnalban XD
tudtuk mi! XD és köszi a Timberlake-es képeket! XD cuki!!!

huh, ennyi Szex és New York után Carrie-vel álmodtam XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 29. - 06:40:16
Létrehozva: #37403

devotee

Jó reggelt.

Niki gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek szép napot.

Idézet (Angelus @ 2010.05. 28. - 21:51:48) *
Vica, örülök, hogy tetszett a Gésa, és remélem az 1984 is nagyon fog tetszeni. Láttam, már Usi és Lola is promótálta a regényt, igazán padlóhoz csapó élmény.

Hát ha azt mondod padlóhoz csapó élmény akkor engem is oda fog csapni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 29. - 06:46:05
Létrehozva: #37404

devotee

vica: az tuti, hogy meg fog viselni az a könyv. engem legalábbis nagyon megviselt! elég erős negatív utópia.

Edó: remélem megkaptad az sms-eket. itt most nagyon szakad, alig látni a Dóm tornyait. :S remélem hoztok esőkabit vagy ernyőt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 29. - 06:55:19
Létrehozva: #37405

devotee

Jó reggelt!

Valahogy fél 12-felé kerültem ágyba, még Angkor Wat koncertet is néztem... megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, annyira jól esett!!! És fél 11-kor még Angyalka is felhívott kicsit beszélgetni. Telefonos ügyeletet tartottam egész este...

Niki, nagy gratula a csapatodnak még1szer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicusom, a 84 kemény, de mindenkire máshogy hat, anyumnak uncsi volt, nekem nagyon bejött, volt, akinek meg teljesen semleges... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát majd meglátjuk! Jó olvasását hozzá. A Gésa ugye milyen szép regény?

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 29. - 07:46:05) *
vica: az tuti, hogy meg fog viselni az a könyv. engem legalábbis nagyon megviselt! elég erős negatív utópia.

Edó: remélem megkaptad az sms-eket. itt most nagyon szakad, alig látni a Dóm tornyait. :S remélem hoztok esőkabit vagy ernyőt!

Usikám, itt most még süt a nap, bár vannak gyanús felhők... a kis sunyik. Elszaladok boltba, nehogy rommá ázzak! Remélem Edóék tényleg nem fognak elúszni az esővel, durván szakadhat felétek (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 29. - 07:02:00
Létrehozva: #37406

devotee

hát villámlik meg dörög meg szakad - bár ebben a pillanatban csillapodott kicsit.
jó boltozást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 29. - 08:49:09
Létrehozva: #37407

devotee

Jó Reggelt!
Niki gratula! Örülök hogy nyertetek. Olyan édes vagy a rajongásoddal, jó volt olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huh Usi, jó idő van nálatok. Nálunk felhős az ég és fülledt meleg van. A legrosszabb...
Kitakarítottam, csillog villog a lakás.
Most várom Zolimat, a változatosság kedvéért megyünk anyuékhoz dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 09:16:46
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 29. - 09:06:38
Létrehozva: #37408

devotee

Vicusom, köszi a tegnapi Martin képeket. Imádom ezekenek a képeknek a hangulatát. FF képek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 28. - 20:02:09) *

Mode drágám ezért a képért hatalmas cupp neked!
Olyan édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 29. - 09:31:21
Létrehozva: #37409

devotee

Hazaértem, a gyanús felhők meg eltűntek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A boltban meg jött egy meglepi hívás Angyalkától, így odabenn keringtem vagy 1 órát még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát most hazaértem, kaja, aztán takarítás lesz nálam is, mert lassan megesz a kosz. Fürdőszobát is rendbe teszem... hosszú haj átka, hogy a szőnyeg televan vele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jajj, olyan szép epreket vettem meg szőlőt! Délután csinálok egy könnyed gyümisalit és benyomom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, jó munkát anyudéknál!

Usi: Edóék odaértek már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 29. - 09:33:27
Létrehozva: #37410

devotee

Trixx: még mindig szemerkél, de már nem olyan vastagok a felhők.

Angie: nem, még nem értek le. kb. 1 órája hívott Valics, hogy még csak akkor értek ki az M0-ra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 29. - 09:49:45
Létrehozva: #37411

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 29. - 10:33:27) *
Trixx: még mindig szemerkél, de már nem olyan vastagok a felhők.

Angie: nem, még nem értek le. kb. 1 órája hívott Valics, hogy még csak akkor értek ki az M0-ra.

Akkor a csajok már tepernek az autópályán. Pest-Szeged kb. 2 óra hamarosan odaérnek... persze ha nincs baleset vagy terelés! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 29. - 10:20:56
Létrehozva: #37412

devotee

na itt vannak a csajok, mindjárt megyünk is szurkolni aztán este parti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
csók mindenkinek! puszilunk titeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 29. - 10:29:27
Létrehozva: #37413

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 29. - 11:20:56) *
na itt vannak a csajok, mindjárt megyünk is szurkolni aztán este parti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
csók mindenkinek! puszilunk titeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, király! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó szurkolást én is puszilom mindegyiket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj és este azért legyetek nagyon vállalhatatlanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

páááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
zsola
post 2010.05. 29. - 10:42:39
Létrehozva: #37414

Newborn
*

Sziasztok! Bocsi, h ide is beirok, de Ti - Fekete Sereg hatha tudtok nekem segiteni.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

DM logoval ellatott baseball sapkat keresek. Nincs valakinek valamilyen otlete, h hol tudnam beszerezni ?

Kulon himeztetesre is gondoltam, de az eleg rizikos...

bocsi megegyszer az off-ert.

A hozzászólást -zsola- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 10:43:10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 29. - 10:54:04
Létrehozva: #37415

devotee

Idézet (zsola @ 2010.05. 29. - 11:42:39) *
Sziasztok! Bocsi, h ide is beirok, de Ti - Fekete Sereg hatha tudtok nekem segiteni.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

DM logoval ellatott baseball sapkat keresek. Nincs valakinek valamilyen otlete, h hol tudnam beszerezni ?

Kulon himeztetesre is gondoltam, de az eleg rizikos...

bocsi megegyszer az off-ert.

Zsola szia,

nekem van egy ilyen sapim. Januári koncertről, de rájöttem, hogy nekem nem áll jól. Ha szeretnéd, akkor 5000-ért a tiéd lehet, nem is hordtam és én is ennyiért vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
zsola
post 2010.05. 29. - 11:23:20
Létrehozva: #37416

Newborn
*

Idézet (Angelus @ 2010.05. 29. - 11:54:04) *
Zsola szia,

nekem van egy ilyen sapim. Januári koncertről, de rájöttem, hogy nekem nem áll jól. Ha szeretnéd, akkor 5000-ért a tiéd lehet, nem is hordtam és én is ennyiért vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Angelus!

A profilodban megtalaltam az msn cimed, es fel is vettelek. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

A hozzászólást -zsola- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 11:24:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 29. - 11:47:28
Létrehozva: #37417

devotee

hello mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jujjj Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de jó, úgy örülök nektek! Balázsom is már televisongta a facebook üzenőfalat, úgyhogy értesültem, és nagyon nagyon nagyon örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi

úúúú, az 1984... Usi... én hallucináltam tőle, tök ráparáztam, paranoiás voltam tőle vagy egy hétig. a leghatásosabb könyv a világon, és csak a száz év magány jobb nála egy hajszálpicivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szia Zsola! te nyíregyi vagy? a Moondawnból gondolom. én is! lehet hogy ismerjük egymást? régebben, míg otthon laktam jártam Mode-bulikba, mindenkit ismerek szinte abból a társaságból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
zsola
post 2010.05. 29. - 11:51:46
Létrehozva: #37418

Newborn
*

Idézet (lolacska @ 2010.05. 29. - 12:47:28) *
hello mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jujjj Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de jó, úgy örülök nektek! Balázsom is már televisongta a facebook üzenőfalat, úgyhogy értesültem, és nagyon nagyon nagyon örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi

úúúú, az 1984... Usi... én hallucináltam tőle, tök ráparáztam, paranoiás voltam tőle vagy egy hétig. a leghatásosabb könyv a világon, és csak a száz év magány jobb nála egy hajszálpicivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szia Zsola! te nyíregyi vagy? a Moondawnból gondolom. én is! lehet hogy ismerjük egymást? régebben, míg otthon laktam jártam Mode-bulikba, mindenkit ismerek szinte abból a társaságból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolacska: Igen, nyiregyhazi vagyok! Kicsi a vilag... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -zsola- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 12:01:09
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 12:05:15
Létrehozva: #37419

devotee

Ááá most nézem az ismétlést, engem is mutattak, heheheeee ahogy ordítok és tapsolok, hogy izzik a csarnok, itt a magyar bajnok!!!!!!

Heheheeeeee!!!!!!!!

Azt mondja a Zotyám, de nagyképű voltál.

Hahahahaaaaaaaaa!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 29. - 13:17:03
Létrehozva: #37420

devotee

Mellékelt állomány:  wearethechampions.jpg ( 391.36K ) Letöltések száma: 7

Mellékelt állomány:  user_10293813_1274724331053_box.jpg ( 29.48K ) Letöltések száma: 10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1869 1870 1871 1872 1873 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
66 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (66 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: