![]() ![]() |
2010.05. 29. - 04:50:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem tudok aludniiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem bírok, annyira fel vagyok pörögve, nem tudok lenyugodni, csillapodni. Hú, elég sokat vártunk még itthon a csapatra. Olyan két órát még vártunk a téren... Na megpróbálok ágybabújni. Zolim is most jött meg, szegényt úgy sajnálom, látom rajta, hogy örült volna, ha tud jönni. Ő is ilyen mint én, és szegény még a tévében sem látta, nemhogy eljött volna. Sőt, a téren a szurkolás meg az ünnepléskor jöttek arra autóval, mindenki kiabálta, hogy sün, sün, sün. Hahaha Szegény macikááám!!!!!!!! drágám, na megyek megcsókolgatom..... Jesszus, 11-kor fel kell kelnem, megismétlik a meccset. XDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 29. - 06:13:10
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Niki: GRATULA MÉG EGYSZER! XD cuki vagy ahogy itt áradoztál hajnalban XD tudtuk mi! XD és köszi a Timberlake-es képeket! XD cuki!!! huh, ennyi Szex és New York után Carrie-vel álmodtam XD |
|
|
|
2010.05. 29. - 06:40:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Niki gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkinek szép napot. Vica, örülök, hogy tetszett a Gésa, és remélem az 1984 is nagyon fog tetszeni. Láttam, már Usi és Lola is promótálta a regényt, igazán padlóhoz csapó élmény. Hát ha azt mondod padlóhoz csapó élmény akkor engem is oda fog csapni. |
|
|
|
2010.05. 29. - 06:46:05
Létrehozva:
|
|
|
vica: az tuti, hogy meg fog viselni az a könyv. engem legalábbis nagyon megviselt! elég erős negatív utópia.
Edó: remélem megkaptad az sms-eket. itt most nagyon szakad, alig látni a Dóm tornyait. :S remélem hoztok esőkabit vagy ernyőt! |
|
|
|
2010.05. 29. - 06:55:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Valahogy fél 12-felé kerültem ágyba, még Angkor Wat koncertet is néztem... megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, annyira jól esett!!! És fél 11-kor még Angyalka is felhívott kicsit beszélgetni. Telefonos ügyeletet tartottam egész este... Niki, nagy gratula a csapatodnak még1szer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicusom, a 84 kemény, de mindenkire máshogy hat, anyumnak uncsi volt, nekem nagyon bejött, volt, akinek meg teljesen semleges... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát majd meglátjuk! Jó olvasását hozzá. A Gésa ugye milyen szép regény? vica: az tuti, hogy meg fog viselni az a könyv. engem legalábbis nagyon megviselt! elég erős negatív utópia. Edó: remélem megkaptad az sms-eket. itt most nagyon szakad, alig látni a Dóm tornyait. :S remélem hoztok esőkabit vagy ernyőt! Usikám, itt most még süt a nap, bár vannak gyanús felhők... a kis sunyik. Elszaladok boltba, nehogy rommá ázzak! Remélem Edóék tényleg nem fognak elúszni az esővel, durván szakadhat felétek (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 07:02:00
Létrehozva:
|
|
|
hát villámlik meg dörög meg szakad - bár ebben a pillanatban csillapodott kicsit.
jó boltozást! |
|
|
|
2010.05. 29. - 08:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Niki gratula! Örülök hogy nyertetek. Olyan édes vagy a rajongásoddal, jó volt olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh Usi, jó idő van nálatok. Nálunk felhős az ég és fülledt meleg van. A legrosszabb... Kitakarítottam, csillog villog a lakás. Most várom Zolimat, a változatosság kedvéért megyünk anyuékhoz dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 09:16:46 |
|
|
|
2010.05. 29. - 09:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom, köszi a tegnapi Martin képeket. Imádom ezekenek a képeknek a hangulatát. FF képek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mode drágám ezért a képért hatalmas cupp neked! Olyan édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 09:31:21
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem, a gyanús felhők meg eltűntek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A boltban meg jött egy meglepi hívás Angyalkától, így odabenn keringtem vagy 1 órát még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát most hazaértem, kaja, aztán takarítás lesz nálam is, mert lassan megesz a kosz. Fürdőszobát is rendbe teszem... hosszú haj átka, hogy a szőnyeg televan vele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jajj, olyan szép epreket vettem meg szőlőt! Délután csinálok egy könnyed gyümisalit és benyomom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, jó munkát anyudéknál! Usi: Edóék odaértek már? |
|
|
|
2010.05. 29. - 09:33:27
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: még mindig szemerkél, de már nem olyan vastagok a felhők.
Angie: nem, még nem értek le. kb. 1 órája hívott Valics, hogy még csak akkor értek ki az M0-ra. |
|
|
|
2010.05. 29. - 09:49:45
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: még mindig szemerkél, de már nem olyan vastagok a felhők. Angie: nem, még nem értek le. kb. 1 órája hívott Valics, hogy még csak akkor értek ki az M0-ra. Akkor a csajok már tepernek az autópályán. Pest-Szeged kb. 2 óra hamarosan odaérnek... persze ha nincs baleset vagy terelés! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 10:20:56
Létrehozva:
|
|
|
na itt vannak a csajok, mindjárt megyünk is szurkolni aztán este parti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
csók mindenkinek! puszilunk titeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 10:29:27
Létrehozva:
|
|
|
na itt vannak a csajok, mindjárt megyünk is szurkolni aztán este parti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csók mindenkinek! puszilunk titeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, király! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó szurkolást én is puszilom mindegyiket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj és este azért legyetek nagyon vállalhatatlanok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) páááááááá |
|
|
|
2010.05. 29. - 10:42:39
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Sziasztok! Bocsi, h ide is beirok, de Ti - Fekete Sereg hatha tudtok nekem segiteni.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
DM logoval ellatott baseball sapkat keresek. Nincs valakinek valamilyen otlete, h hol tudnam beszerezni ? Kulon himeztetesre is gondoltam, de az eleg rizikos... bocsi megegyszer az off-ert. A hozzászólást -zsola- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 10:43:10 |
|
|
|
2010.05. 29. - 10:54:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Bocsi, h ide is beirok, de Ti - Fekete Sereg hatha tudtok nekem segiteni.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) DM logoval ellatott baseball sapkat keresek. Nincs valakinek valamilyen otlete, h hol tudnam beszerezni ? Kulon himeztetesre is gondoltam, de az eleg rizikos... bocsi megegyszer az off-ert. Zsola szia, nekem van egy ilyen sapim. Januári koncertről, de rájöttem, hogy nekem nem áll jól. Ha szeretnéd, akkor 5000-ért a tiéd lehet, nem is hordtam és én is ennyiért vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 11:23:20
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Zsola szia, nekem van egy ilyen sapim. Januári koncertről, de rájöttem, hogy nekem nem áll jól. Ha szeretnéd, akkor 5000-ért a tiéd lehet, nem is hordtam és én is ennyiért vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angelus! A profilodban megtalaltam az msn cimed, es fel is vettelek. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A hozzászólást -zsola- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 11:24:06 |
|
|
|
2010.05. 29. - 11:47:28
Létrehozva:
|
|
|
hello mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jujjj Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de jó, úgy örülök nektek! Balázsom is már televisongta a facebook üzenőfalat, úgyhogy értesültem, és nagyon nagyon nagyon örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi úúúú, az 1984... Usi... én hallucináltam tőle, tök ráparáztam, paranoiás voltam tőle vagy egy hétig. a leghatásosabb könyv a világon, és csak a száz év magány jobb nála egy hajszálpicivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Zsola! te nyíregyi vagy? a Moondawnból gondolom. én is! lehet hogy ismerjük egymást? régebben, míg otthon laktam jártam Mode-bulikba, mindenkit ismerek szinte abból a társaságból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 11:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
hello mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjj Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de jó, úgy örülök nektek! Balázsom is már televisongta a facebook üzenőfalat, úgyhogy értesültem, és nagyon nagyon nagyon örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi úúúú, az 1984... Usi... én hallucináltam tőle, tök ráparáztam, paranoiás voltam tőle vagy egy hétig. a leghatásosabb könyv a világon, és csak a száz év magány jobb nála egy hajszálpicivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Zsola! te nyíregyi vagy? a Moondawnból gondolom. én is! lehet hogy ismerjük egymást? régebben, míg otthon laktam jártam Mode-bulikba, mindenkit ismerek szinte abból a társaságból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolacska: Igen, nyiregyhazi vagyok! Kicsi a vilag... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -zsola- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 29. - 12:01:09 |
|
|
|
2010.05. 29. - 12:05:15
Létrehozva:
|
|
|
Ááá most nézem az ismétlést, engem is mutattak, heheheeee ahogy ordítok és tapsolok, hogy izzik a csarnok, itt a magyar bajnok!!!!!!
Heheheeeeee!!!!!!!! Azt mondja a Zotyám, de nagyképű voltál. Hahahahaaaaaaaaa!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 29. - 13:17:03
Létrehozva:
|
|
|
wearethechampions.jpg ( 391.36K )
Letöltések száma: 7
user_10293813_1274724331053_box.jpg ( 29.48K )
Letöltések száma: 10 |
|
|
|
![]() ![]() |