![]() ![]() |
2010.05. 30. - 16:23:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jajj, valaminek nagyon örülnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stella meg tiszta anyja. |
|
|
|
2010.05. 30. - 16:23:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 16:23:23
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök! Puszi mindenkinek.
|
|
|
|
2010.05. 30. - 16:25:10
Létrehozva:
|
|
|
Hogy röhög (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i052.radikal.ru/1005/08/dd76a477f040.jpg) Szia Trixx! |
|
|
|
2010.05. 30. - 16:44:45
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: próbálj túlesni az első sokkon, relaxálj egy kicsit! puszi neked!
Mode: hajajajajjjj de jók ezek a képek! (civilesek) ha van még, ne habozz a beszúrásukkal! na az előző képen meg micsoda indulattal néz egymásra Dave meg Mart! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 16:51:38
Létrehozva:
|
|
|
Hogy röhög (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i052.radikal.ru/1005/08/dd76a477f040.jpg) Szia Trixx! Jó ez a dzseki, van hasonlóm, csak persze női kivitelben és más a színe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 16:53:29
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Okés, ha lesznek még, azonnal jön ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: Azért jobb lenne egy olyan, amit Dave-től kapsz és Ő hordta nem ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 17:08:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Trix, nagyon sajnálom, ami történt, iszonyatos lehet neked most. Nekem egy volt osztálytársam ivott ugyanígy sósavat, de ő 2 hét után sajnos meg is halt.. Bár nem tudom, komolyan nem tudom mi ilyenkor a jobb.. nagyon sajnálom, próbálj meg pihenni, és megnyugodni.. Usi... hazaértünk, nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus hétvégét, mindenki remekül érezte magát. Én úgy elfáradtam, h azt el sem tudom neked mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) leszívtátok az energiám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon nagyon jó volt... és a mai napig nem tudom, h kerültük el egymást úgy tegnap este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj.. azok a vidik, szombaton én is megkapom Évustól, mindent.. mert odaadtam neki egy kártyát, úgyhogy nem áll neki küldözgetni, hanem úgyis megyek hozzá, és odaadja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt rettenetesen esik.. egész úton hazafelé zuhogott, és az emberek mentek, mint az őrült. 2 hééééééét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 17:16:55
Létrehozva:
|
|
|
Jók ezek a képek.. Dave imádja a feleségét, ez nem kétséges.. hogy néz rá... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóóóhhh.. csak egyszer nézne valaki így rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerencsés nő.. nem csak azért, mert Dave, hanem, mert így szeretik, tisztelik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 17:23:59
Létrehozva:
|
|
|
jajjj Edóm, de jó hogy itt vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök hogy jól éreztétek magatokat, mostmár lehet pihizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) forró zuhany, ágy, valami könyv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gyerekek, ilyen szintű tanulásundorom már rég nem volt... mint akinek a fogát húzzák, nem bírom magam rávenni. már képes voltam egy filmet is megnézni (poligamy). ha ez így megy tovább, leadom a bajba, aztán megyek a kövi időpontra. és Edó, nagyon megértelek. én is erre vágyom, és még ötletem is lenne, kivel. kommandóóóóó!!! XD barátnőmmel akciótervet indítottunk a srác becserkészésére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon várom azt a bulit ám tatabányán, végre megint dumcsizunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 17:31:23
Létrehozva:
|
|
|
Azt a mindenit. Andy-t is ritkán látni ilyen csinosnak.
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs324.snc3/28819_125712057458394_100000588003682_216493_981673_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 30. - 17:36:57
Létrehozva:
|
|
|
Annyi minden volt most Usinál... hát a lelátón nem lehetett beszélgetni, ott más dolgunk volt.. aztán elmentünk a tesco-ba, ahol az egész bolt nekünk segített, mert mi nem találtunk semmit. A kassza rendszere is meglepett minket, kicsit elvesztettük a fonalat.. Deeeee... kaptunk a piánkhoz ajándék bártörlőt, amit ott akartunk hagyni Usinál, de ő leküldte vagy Évussal, vagy MArcsival... már nem tudom, melyikőjükkel. Aztán jött az iccaka.. az az igazság, h nagyon kiszívott minket ez a szurkolás... mondtuk is.. nagyon nehéz munka, kemény sport ez a kajak-kenu szurkolás.. komolyan, néha annyira ugráltunk, meg fújtuk a dudát, ha majd ki ugrott a szívünk a helyéről, le is kellett ülnünk a következő futamig. Nem beszélve arról, h a duda egy idő után megtelt nyállal, és ahogy egy nagyobbat belefújtál, fröcsögött ki belőle.. úgyhogy Usi egy párszor meg lett fürdetve általam, és Valics által.. persze én is kaptam belőle rendesen.. mindig azt néztem.. mivan.. esik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval eljött az este, mindenki rendbe tette magát, kcisit piáztunk is... és teljesen elnyomódtunk. Mi sajnos elvesztünk Évussal.-.. Fotóztunk, magunkat persze.. a gyönyörű táj előtt.. VAlics, Marcsi, és Usi elől mentek.. mi még láttuk őket, ahogy bementek a térre.. mentünk utánuk.. na ott is fotóztunk.. aztán már nem láttuk őket, gondoltuk, biztosan kimentek azon a kapun.. hát nem láttuk őket utána sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vártunk negyed órát, sehol senki, még jó, h Évus vitt telefont, és VAli számát tudom fejből, ők meg minket kerestek, de nem találtak.. nem értem, hol mentünk el egymás mellett... Na meglettünk, és elindultunk a hollywood-ba... hát nem voltak sokan.. Valics meg Évus úgy elfáradtak, h el is aludtak ott egy fotelban. Usi kért számokat, amire tánciztunk is kicsit, de kint a gépnél annyira suhancok voltak, h mi inkább bent a saját kis helységünkben privát nyomtuk Usival... Aztán később már nem volt ott más, csak mi táncoltunk, na az nagyon jó volt már. Lányok megébredtek, és el is indultunk hazafelé... Nekem végig fájt a láb hazafelé, mire hazaértünk láttuk is miért, mert kidörzsölte a cipő kötője a lábam... egy madzagból áll az egész cipő, és az is feltöri a lábam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hazaértünk, ettünk, smink lemos, és már feküdtünk is le aludni... Usi, és Marcsi pedig még kint a teraszon bezsélgettek. Mi bent megbeszéltük a kumisz rejtelmeit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán elnyomott az áram. HAjnalban arra keltünk évussal, h leeresztett az ágyunk, úgyhogy felébresztettünk mindenkit azzal, h fújtunk bele levegőt.. mintha valaki éjjel porszívózott volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 17:46:06
Létrehozva:
|
|
|
REggel én már nagyon korán fent voltam.. sajnálom, egyszerűen én nem tudok sokat aludni.. így is túlaludtam magam ... Próbáltam halkan közlekedni, rendbe tettem magam, főztem egy kv-t, és kiültem a teraszra.. kb egy óra múlva előbb Évus, majd Usi is megjelentek.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na...onnan kezdve már nem volt csend (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics is kimászott... annyira elaludta az arcát, mi annyira nevettünk.. mindenki hozta a kis kv-ját, kint voltunk mind a négyen a teraszon, VAlics ébredezett.. ez annyira megmaradt.. midnenki pizsamában, total kómásan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aztán összepakoltunk, és elindultunk várost nézni.. isteni cukrászdát mutatott Usi.. valami isteni.. ilyen csodálatosat még soha nem láttunk.. VAlicsék vettek is fagyit, és elmentünk a szökőkúthoz... ami zenél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagoyn jó volt.. kicsit üldögéltünk, aztán elmentünk a Burgerbe.. ahol megint elgurult a bocsó.. de h mi volt, nem tudom nektek elmondani, mert nem lehet.. csak nem tudtunk viselkedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeged csodálatos.. gyönyörű épületek, remek emberek, minden zöld. Minden jó szagú, és mindig melegebb van, mint nálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Visszafelé ettünk mi is egy fagyit a lányokkal.. na azt nem kellett volna.. NAgyon szívesen megnéztem volna még a parkot is, de nem bírtam.. egyszerűen.. annyira tele ettem magam... hogy megfeszült a bőröm, és lehúzta a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ott már csak odafeküdtem Évus ölébe, és pihegtem.. meg hörögtem.. Még megnéztük a tiszát.. nagyon magasan van még mindig a vízszint.. és visszasétáltunk Usihoz könnyes búcsút venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem én is összefoglaltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nincs blogom.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 17:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Irigyellek titeket, hogy így el tudtok járni találkozgatni, meg szórakozni.
|
|
|
|
2010.05. 30. - 18:06:25
Létrehozva:
|
|
|
hú
Edó de jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, ne aggódj, eljön az idő, és majd te is megcsinálod ugyanezeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyok képes tanulni. verseket töltögetek fel és szenvedek a buzifejű html kódokkal... meglepii újabb kép ebből a sessionből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) milyen ősz, a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs321.snc3/28658_397570192871_199442002871_4172152_4070869_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:08:26
Létrehozva:
|
|
|
Persze Lola, majd eljön hosszú évek múlva, amikor ti már messze nem fogtok ilyeneket csinálni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Daaaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:14:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 18:24:26
Létrehozva:
|
|
|
hú Edó de jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, ne aggódj, eljön az idő, és majd te is megcsinálod ugyanezeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyok képes tanulni. verseket töltögetek fel és szenvedek a buzifejű html kódokkal... meglepii újabb kép ebből a sessionből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) milyen ősz, a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs321.snc3/28658_397570192871_199442002871_4172152_4070869_n.jpg) És még mindig milyen bikanyakú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem egyébként hízott! nem baj, rá is fért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode.. ennyi idősen én se koncertre, se bulikba nem járhattam... pláne nem hajnalig... De még éjfélig sem, úgyhogy nem vagy lekésve semmiről... és nézd meg mi lett belőlem.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:25:09
Létrehozva:
|
|
|
Edó, jó volt olvasni ezt a beszámolót és Usi, a tiédet is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 18:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Értelek Edó..
Az a baj, hogy én már eleve le vagyok késve mindenről. Lekéstem a Dm igazi fénykorát, Alan fiatalságát, a 80-as éveket..mindent ami jó.. |
|
|
|
![]() ![]() |