![]() ![]() |
2010.05. 30. - 18:30:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez most kellett a lelkemnek. Martin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és a gyönyörű orra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sziasztok! Edó köszi az együttérző szavakat. Hazaértem a másik kolléganőmtől, kibeszéltük magunkat.... Közben hívott a főnököm, neki is el kellett mesélnem minden részletet... Én vagyok az összekötő, engem hívnak a rokonok, én meg körbe mindenkit. Másról sem tudok beszélni. Nagyon szar. Azt hiszem bemegyek a hálóba, odabújok Zolihoz, és bambulok a tv előtt. Valahogy el kellene terelnem a gondolataimat mert kikészülök. Pusza. |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:33:30
Létrehozva:
|
|
|
Dehogyis!
Itt akkor mindenki le van maradva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne láss már mindent ilyen borúsan! És még egy dolog... az az ő fénykoruk volt.. neked meg most jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod milyen jó neked? huuuuhhhh.... fogalmad nincs.. mennyi minden vár rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha valaki le van késve dolgokról, az én vagyok, és mégsem nyüszögök.... mert a múltat megváltoztatni én sem tudom... és ott sok mindent elrontottam ... mint más is! olyan fiatal vagy.. de jó neked, még mennyi élmény vár rád.. csak irigyellek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez most kellett a lelkemnek. Martin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és a gyönyörű orra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sziasztok! Edó köszi az együttérző szavakat. Hazaértem a másik kolléganőmtől, kibeszéltük magunkat.... Közben hívott a főnököm, neki is el kellett mesélnem minden részletet... Én vagyok az összekötő, engem hívnak a rokonok, én meg körbe mindenkit. Másról sem tudok beszélni. Nagyon szar. Azt hiszem bemegyek a hálóba, odabújok Zolihoz, és bambulok a tv előtt. Valahogy el kellene terelnem a gondolataimat mert kikészülök. Pusza. Pihenj Trixi... nagoyn sajnállak... nem is tudom mi lenne velem, ha nekem valamelyik barátném csinálná ezt... a bolond... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:44:13
Létrehozva:
|
|
|
Dehogyis! Itt akkor mindenki le van maradva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne láss már mindent ilyen borúsan! És még egy dolog... az az ő fénykoruk volt.. neked meg most jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod milyen jó neked? huuuuhhhh.... fogalmad nincs.. mennyi minden vár rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha valaki le van késve dolgokról, az én vagyok, és mégsem nyüszögök.... mert a múltat megváltoztatni én sem tudom... és ott sok mindent elrontottam ... mint más is! olyan fiatal vagy.. de jó neked, még mennyi élmény vár rád.. csak irigyellek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pihenj Trixi... nagoyn sajnállak... nem is tudom mi lenne velem, ha nekem valamelyik barátném csinálná ezt... a bolond... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát ez is mind oké, csak az én fénykorom nem úgy fog eltelni, ahogy szeretném. Mert, mennyi minden vár rám? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mik azok, amik várnak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:48:39
Létrehozva:
|
|
|
Fog tetszeni, ahogy Lola is mondja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szép, de picit más, mint a könyv. El kell vonatkoztatni és akkor nagyon fogod szeretni. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szeretek ám angyal és tündérke lenni... olyan jó. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen, nagyon kis cukor vagy, meg figyelmes! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát a fejfájás nálam alap egész nyáron... sajnos baromira érzékeny vagyok a frontokra, és most valami nagyon erős változás jöhet - durva lesz az a 12 fok holnap - és ezt érzi rettenetesen a fejem. Reggel a kv és a cataflam kettős azért hatott, mire elértem Lolához már csak lüktetett a bucim. Aztán a duma jótékony hatása az lett, hogy teljesen elmúlt! Nyáron a legrosszabb, ilyenkor gyorsan változik az idő, 10-15 fokos hőmérsékletingadozások és légnyomásváltozás kikészít. Epe, nem is hallottam, hogy attól is így tud fájni a fej. Lolikám, láttam a viliről, hogy még valahová csattogtál, de ezek szerint kis szoli befigyelt... én megáztam, mert mikor kiszálltam a buszból már csapkodott az eső, és itt már esik is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom, de szvsz a mai margitszigeti kirándulásotokból nem lesz semmi. Sziasztok. Oké Angie igyekszem majd elvonatkoztatni a könyvtől mikor majd a filmet nézem. Köszi a dícséretet. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nagyon rossz lehet neked ez a fejfájás. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sziasztok! Eltűnt az hsz-em! Grrrr Ange gyógyupp a fejecskédre. Vicus köszi a Martinangyalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen. Nagyon sajnálom a kolléganődet Trixx. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:51:23
Létrehozva:
|
|
|
Uramatyám..azért én nem raknék be más segget Dave segge helyére. Az övé különleges és egyedi XD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28128_122373954448446_100000275272491_226140_6362338_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:55:10
Létrehozva:
|
|
|
Mode ne aggódj én is azt mondom mint Edóka,hogy nem vagy lekésve semmiről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uramatyám..azért én nem raknék be más segget Dave segge helyére. Az övé különleges és egyedi XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28128_122373954448446_100000275272491_226140_6362338_n.jpg) Ez a kép..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:57:06
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem nektek, hogy nem vagyok lekésve, ezt én is tudom, de azért egy-két dologról, ami jó lenne, azokról mégis csak lekéstem..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2584/168/91/1037741203/n1037741203_336571_7315253.jpg) Ez a kép..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:57:07
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó drága örülök, h. jól éreztétek magatokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeged tényleg egy csoda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az első nagy szerelmem odajárt anno egyetmere gy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx tényleg borzalmas, ami a knőddel történt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mode köszi a képet martin ezüst angyal kedvencem a devotional & totu mart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a fényes fémes szürke ruháját (szeretem a hideg színeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode ne sírjál, nyígjál mindennek eljön az ideje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne mindig arra gondoljál, ami nincs, hanem ami van nagyon sok ember a sírás alatt nem veszi észre a mellette elmenő lehetőségeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=CIxta6Md9ZU...eos=oRQFI1SkCsc |
|
|
|
2010.05. 30. - 18:57:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:01:08
Létrehozva:
|
|
|
Uramatyám..azért én nem raknék be más segget Dave segge helyére. Az övé különleges és egyedi XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28128_122373954448446_100000275272491_226140_6362338_n.jpg) Na azért ezek is formás fokhagyma gerezdek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Ja igen Edókának elfelejtettem írni,hogy örülök,hogy ilyen jól éreztétek magatokat Szegeden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:02:57
Létrehozva:
|
|
|
mode köszi a képet martin ezüst angyal kedvencem a devotional & totu mart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a fényes fémes szürke ruháját (szeretem a hideg színeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode ne sírjál, nyígjál mindennek eljön az ideje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne mindig arra gondoljál, ami nincs, hanem ami van nagyon sok ember a sírás alatt nem veszi észre a mellette elmenő lehetőségeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=CIxta6Md9ZU...eos=oRQFI1SkCsc Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez a videó most jól jött XD "ne sírjál nyígjál" xD Arra gondoljak, ami van? Höhö.. Mégis mim lenne, ez az, hogy nincs semmim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na azért ezek is formás fokhagyma gerezdek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fokhagyma gerezdek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:05:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Oké Angie igyekszem majd elvonatkoztatni a könyvtől mikor majd a filmet nézem. Köszi a dícséretet. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nagyon rossz lehet neked ez a fejfájás. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát nem egy leányálom ezzel élni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A filmet átírtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:05:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:05:51
Létrehozva:
|
|
|
Mode találtam még neked Alan képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lehet,hogy a következő albumnál az lesz újra a felállás ami az utolsó képen van?
Csatolt állományok
alan_wilder_08.jpg ( 55.41K )
Letöltések száma: 5
AlanWilder.jpg ( 32.71K )
Letöltések száma: 3
pic.jpeg ( 11.43K )
Letöltések száma: 3
x_d82bf743.jpg ( 19.02K )
Letöltések száma: 2
BIG_0005525424.jpg ( 47.48K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:06:22
Létrehozva:
|
|
|
fokhagyma gerezdek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Azok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:07:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode találtam még neked Alan képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet,hogy a következő albumnál az lesz újra a felállás ami az utolsó képen van? óóóóóóóóóó óóóó a kis segges manci (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az jó az a kép, az utolsó, jól megszerkesztették (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:08:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem egy leányálom ezzel élni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A filmet átírtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönetem és hálám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhiszem,hogy nem leányálom.A férjemnek is sokat fáj a feje nyáron de neki azért mert alacsony a vérnyomása és a nyári forróságba még alacsonyodik neki.Van,hogy el is szédül. Szakad nálunk az eső.Hogy vinné el a fene.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:08:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:11:30
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóóóóóó óóóó a kis segges manci (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az jó az a kép, az utolsó, jól megszerkesztették (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Segges?Hol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkora szél vihar van itt hogy jaj....és dörög is. Azt hiszem jobb ha kikapcsolom a masinát. Jó éjt csajok pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |