![]() ![]() |
2010.05. 30. - 19:11:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
köszi a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez az egyik kedvencem és a totu fellépő ruhákból is ez a kedvencem mode, amúgy edónak én is sokszor mondtam ill. írtam, h. jó neki, h. ilyen nagyszerű barátai vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tud velük mindenfelé menni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeged tényleg egy csodálatos hely és az emberek is nagyon kedvesek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a Tisza vmi fantasztikus sokkal jobban szeretem a Tiszát, mint a Balatont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:12:07
Létrehozva:
|
|
|
Segges?Hol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkora szél vihar van itt hogy jaj....és dörög is. Azt hiszem jobb ha kikapcsolom a masinát. Jó éjt csajok pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ahol zöld ingbe van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Vica, jó éjszakát |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:14:05
Létrehozva:
|
|
|
bah
ez a segges fotó... ha már manipulál, legalább úgy csinálná hogy helyes legyen. így emberi test nem áll. ha igen: szegény... vihetik Nikihez az ügyeletre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:15:25
Létrehozva:
|
|
|
killing & never t le is mentettem mp3ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:17:32
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen jantar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs370.snc3/23772_121075077902897_120204877989917_317994_7308044_n.jpg) Dávid (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs430.ash1/23772_121243354552736_120204877989917_318999_6596786_n.jpg) killing & never t le is mentettem mp3ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LIve verzióba????? (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs370.snc3/23772_120216634655408_120204877989917_314176_1585470_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:22:12
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=CIxta6Md9ZU...eos=oRQFI1SkCsc ezt a verziót a http://vdownloader.com/en ezzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:22:47
Létrehozva:
|
|
|
Idézet ne mindig arra gondoljál, ami nincs, hanem ami van nagyon sok ember a sírás alatt nem veszi észre a mellette elmenő lehetőségeket jantar, ezt nagyon jól mondtad!!! Idézet azért egy-két dologról, ami jó lenne, azokról mégis csak lekéstem.. nem csak te, én is (és még sokan mások). de hát ez van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Idézet Mert, mennyi minden vár rám? biggrin.gif És mik azok, amik várnak? hát pont ez az, hogy ki kell mozdulni és élni az életed, hogy ez kiderüljön. Idézet Arra gondoljak, ami van? Höhö.. Mégis mim lenne, ez az, hogy nincs semmim tongue.gif itt lásd az előző idézethez írt kommentem. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 30. - 19:23:27 |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:23:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:25:47
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=CIxta6Md9ZU...eos=oRQFI1SkCsc ezt a verziót a http://vdownloader.com/en ezzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit letöltöttél, küldd el nekem e-mail-be légyszi, mert jelenleg nincs annyi memória a gépen, hogy bármilyen programot is le tudjak tölteni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tudod a címem igaz? |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:26:13
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nagyon örülök, hogy mindenki jól érezte magát!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom, már alig várom Tatabányát!!!!
ja és Mode: ha elég nyitott (és némileg szerencsés leszel) később neked is meglesz az a társaságod, akikkel így eljárkálhatsz ide-oda. ennyi idősen még engem se nagyon engedtek sok helyre, főleg nem messzire. és ha el is engedtek, kemény harcok mentek az engedélyért. |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:27:31
Létrehozva:
|
|
|
jantar, ezt nagyon jól mondtad!!! nem csak te, én is (és még sokan mások). de hát ez van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát pont ez az, hogy ki kell mozdulni és élni az életed, hogy ez kiderüljön. itt lásd az előző idézethez írt kommentem. Sajnos nincs lehetőségem kimozdulni. De ha lenne, sem tudnék sehogyan, mert nem értek szót a korombeliekkel jajj de drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:28:41
Létrehozva:
|
|
|
Amit letöltöttél, küldd el nekem e-mail-be légyszi, mert jelenleg nincs annyi memória a gépen, hogy bármilyen programot is le tudjak tölteni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tudod a címem igaz? melyik kell a remix vagy a program? 10 mbot nem tudok feltölteni az emailben, mert visszadobja 5mb után a gmail |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:29:48
Létrehozva:
|
|
|
Usi:
Nem is konkrétan azzal lenne a baj, hogy nem enged el anyu, mert ahova tud, elenged, csak ne olyan dolog legyen. Alanhez is elengedett. Csak egyszerűen nincsenek itt Szhelyen sem programok, semmi, ami érdekelne. dM buli is 2 havonta egyszer van.. ha szerencsénk van akkor havonta egyszer... melyik kell a remix vagy a program? 10 mbot nem tudok feltölteni az emailben, mert visszadobja 5mb után a gmail Hát a szám kéne (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) És ha föltöltöd rapidshare-ra? |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:29:52
Létrehozva:
|
|
|
de linkbe feltöltöm egy tárba és onnét le tudod szedni
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:30:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs430.ash1/23772_120218151321923_120204877989917_314198_3507232_n.jpg)
de linkbe feltöltöm egy tárba és onnét le tudod szedni oké, köszi |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:31:15
Létrehozva:
|
|
|
oh hello, Mr. Gore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de szexi teccik lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajmár, Mode, ne nyüszögj már, 2-3 éven belül anyud majd több helyre elenged. elmész egy barátnőddel pl bárhova. aztán megismerkedtek ott 2 emberrel. ő bemutat újabb 2-nek. így tovább, szépen szélesedik az ismeretségi köröd, lesz aegy kedves hely, egy törzshely, ahová ha elmész, mindig lesz ki mellé leülni és beszélgetni kicsit. de ehhez az is kell, hogy legyen benned annyi nyitottság, hogy pl olyanokkal is szóba állj, akik nem szeretik a Mode-ot és/vagy jackot. (ezt csak azért írom mert korábban, emlékszem, írtad, hogy te csak móderekkel barátkozol. ez egyrészt butaság, másrészt... másrészt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Usikám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy áll a filmnézés?
Lola, én is azt néztem, h igencsak faramuci módon áll az a test (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... Nekem VAlics gyerek kori barátnőm, és hidd el, nem felhőtlen nekünk sem a viszonyunk... tudjuk ám marni egymást... de ez kell ahhoz, h egyre mélyebb legyen egy kapcsolat !!! Az, h most nem érted meg a korodbelieket... vagy az, h ők nem értenek meg téged, ez csak állapot.. légy nyitott... mindenkire! Én nehezen barátkozom egyébként... bár ezt nem gondolnátok rólam.. más a haverság, és más a barátság... de soha nem lehet tudni, miből lesz a cserebogár.Itt van Évus... Usi már ismeri.. meg innen egy páran látták őt már velem. Szóval Évus kb 8 évvel ezelőtt a vendégem lett.. ebből lett egy barátság... pedig még a mai napig sok mindenben nem értünk egyet!!! De nem ám! A barátságért áldozni kell. az senkinek nem jön ingyen! Szia Jantaaaar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt szeged.. szép is volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg még bolondok is voltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg nyálasak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:39:02
Létrehozva:
|
|
|
oh hello, Mr. Gore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de szexi teccik lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajmár, Mode, ne nyüszögj már, 2-3 éven belül anyud majd több helyre elenged. elmész egy barátnőddel pl bárhova. aztán megismerkedtek ott 2 emberrel. ő bemutat újabb 2-nek. így tovább, szépen szélesedik az ismeretségi köröd, lesz aegy kedves hely, egy törzshely, ahová ha elmész, mindig lesz ki mellé leülni és beszélgetni kicsit. de ehhez az is kell, hogy legyen benned annyi nyitottság, hogy pl olyanokkal is szóba állj, akik nem szeretik a Mode-ot és/vagy jackot. (ezt csak azért írom mert korábban, emlékszem, írtad, hogy te csak móderekkel barátkozol. ez egyrészt butaság, másrészt... másrészt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Hát azért nem csak dM rajongókkal barátkozom, csak velük értek szót a legjobban, mert van egy közös téma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Barátnőm is.. ez az, hogy alig van olyan, akivel el tudok járkálni. Meg alig van olyan, ahova el tudok/tudnék járkálni. Pontosabban egy normális barátnőm van. hasonló az érdeklődésünk. Aki még van, ő messze lakik. illetve nem messze, csak nyaranta egyszer tudunk találkozni... esetleg kétszer... Nem is vagyok egy barátkozós ember, minél távolabb van tőlem valaki, annál jobban érzem magam. Persze más a helyzet olyannal, akiket ismerek. na most eszembe jutott egy közmondás, vagy szólás, vagy isten tudja, mi ez: "Segíts magadon, isten is megsegít" xD |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:39:51
Létrehozva:
|
|
|
HOgy néz Gore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint egy kóborkutya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mit is jelent a Gore? Usi mondta tegnap.. csak elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja.. megvaaaaan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi, megvan.. leesett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:44:15
Létrehozva:
|
|
|
Usikám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy áll a filmnézés? Lola, én is azt néztem, h igencsak faramuci módon áll az a test (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... Nekem VAlics gyerek kori barátnőm, és hidd el, nem felhőtlen nekünk sem a viszonyunk... tudjuk ám marni egymást... de ez kell ahhoz, h egyre mélyebb legyen egy kapcsolat !!! Az, h most nem érted meg a korodbelieket... vagy az, h ők nem értenek meg téged, ez csak állapot.. légy nyitott... mindenkire! Én nehezen barátkozom egyébként... bár ezt nem gondolnátok rólam.. más a haverság, és más a barátság... de soha nem lehet tudni, miből lesz a cserebogár.Itt van Évus... Usi már ismeri.. meg innen egy páran látták őt már velem. Szóval Évus kb 8 évvel ezelőtt a vendégem lett.. ebből lett egy barátság... pedig még a mai napig sok mindenben nem értünk egyet!!! De nem ám! A barátságért áldozni kell. az senkinek nem jön ingyen! Szia Jantaaaar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt szeged.. szép is volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg még bolondok is voltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg nyálasak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az az igazság, hogy én mindig mindenkivel kedves vagyok, aki velem sem bunkó persze. Mindenkire mosolygok, meg nevetek ha kell ha nem. Szeretem a barátaimat, és azokat is, akikkel nem biztos, hogy puszipajtások vagyunk, de sosem bunkó. Ilyen pl. egy osztálytársam is. Sőt, több is. Tök aranyos kiscsajok, bár eléggé ritkán beszélgetünk, mégis bármikor bármelyiküket megölelném, és adnék nekik egy puszit, mert aranyosak. És mégis olyanokat hallok vissza, hogy ez így utál, az úgy utál, csúnya vagyok, ilyen vagyok, olyan vagyok, és még ehhez hasonlók. Ezeket nem azoktól a lányoktól, de hallok ilyeneket... |
|
|
|
![]() ![]() |