![]() ![]() |
2010.05. 30. - 19:53:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mode próbáltam, de nem tudom, mert mindig visszadobja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 19:55:19
Létrehozva:
|
|
|
Helloszia mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kicsit lusta vagyok visszaolvasni, úgyhogy igyekszem megérteni, hogy miről lehet szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, ha neked is megfelel, korodbeli srác keres módos lány barátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy a távolság, de nagy a megértés is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:55:41
Létrehozva:
|
|
|
Nembaj.. ilyeneket mindenki hall (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezekkel nem szabadna foglalkozni.. persze ez nagyon nehéz... engem is sokat bántottak.. sőőőőt.. még most felnőttnek is hall ilyeneket vissza az ember... ez szarul tud esni, az biztos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De ha ilyen kis mosolygós vagy, akkor semmi gond.. tele leszel haverral... meg kevesebb baráttal.. abból nem is kell sok! |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:55:51
Létrehozva:
|
|
|
mode próbáltam, de nem tudom, mert mindig visszadobja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a francba :S Mindegy, hagyd akkor. Majd szabadítok föl gépen annyi memóriát, hogy a program le tudjon jönni |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Helloszia mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsit lusta vagyok visszaolvasni, úgyhogy igyekszem megérteni, hogy miről lehet szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, ha neked is megfelel, korodbeli srác keres módos lány barátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy a távolság, de nagy a megértés is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó fej vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) add fel hirdetésbe.. tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek zuhi, aztán tv.zek kicsikét!Majd jövök |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:58:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó fej vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) add fel hirdetésbe.. tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek zuhi, aztán tv.zek kicsikét!Majd jövök Ezt is beletehetném a hirdetésbe: "referencia kérhető" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Amúgy Mode, ne idegeskedj, nekem is egy igaz barátom van, de vele születésünk óta tart a barátság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 19:58:50
Létrehozva:
|
|
|
a program kb. olyan 6 mb helyet foglal el az nem sok
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:02:46
Létrehozva:
|
|
|
Helloszia mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsit lusta vagyok visszaolvasni, úgyhogy igyekszem megérteni, hogy miről lehet szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, ha neked is megfelel, korodbeli srác keres módos lány barátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy a távolság, de nagy a megértés is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia Gergőbá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD XD XD XD Nekem megfelel. Na ez a baj, hogy a barátaim többsége nem itt van xD Ott van Valics is... végre találtam valakit, aki megérti az Alan mániámat, főleg most érti meg április 16 óta, ugyanazt érzi, mint én, és mégis olyan messze van, hogy csak na... Edó: Ez az, hogy hiába mondja azt az ember, hogy nem érdekli, és nem foglalkozik vele, attól még belül őrlődik és rosszul esik neki. Pont erről írtak egyik újságban múlt héten, hogy látszólag nem érdekli az embert, de olyan következményei vannak, hogy senkivel nem áll szóba (csak ha muszáj), és visszahúzódó lesz... Na ez lett belőlem is, hála az o.társaimnak. a program kb. olyan 6 mb helyet foglal el az nem sok ja csak annyi? óó hát az semmi XD okés, akkor majd holnap letöltöm, ma már nem bajlódok vele Ezt is beletehetném a hirdetésbe: "referencia kérhető" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Amúgy Mode, ne idegeskedj, nekem is egy igaz barátom van, de vele születésünk óta tart a barátság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én egy normális barátnőmmel is nagyon régóta ismerjük egymást. Nem születésünk óta, de 5-6 évesen már együtt játszottunk. Azóta is tart a barátság... |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:04:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja igen nehéz olyanokkal szórakozni menni, akik nem értékelik a te értékrendedet középiskolába nekem is voltak ilyen illúzióromboló élményeim akik annak idején akkor nagy nők nagy fiúk voltak ma már túl vannak 1 1 váláson
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:04:23
Létrehozva:
|
|
|
ejj ejj
kicsi Mode de szívesen megmutatnám neked valami filmen vagy képen vagy nemtudom, virtuális valósággal, hogy milyen sok embernek - gyakorlatilag mindenkinek - ilyen furcsa, zavarodott, magányos a tinikora. és hogy ez hogyan változik meg ahogy magad is fejlődsz-változol. és rájössz hogy nem úgy van minden ahogy most helyesnek tartod, és hogy mennyi minden máshogy fog még alakulni. de nem tudom megmutatni, csak dumálok bele a világba |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:08:02
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem nektek, hogy fogok még változni na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt, ebben én is biztos vagyok, már eleve az haladásnak számít nálam, hogy kitűztem magam elé egy célt, és eszerint teszek most is mindent, hogy elérjem amit akarok.
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:09:28
Létrehozva:
|
|
|
edó merre vagy ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:12:22
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja igen nehéz olyanokkal szórakozni menni, akik nem értékelik a te értékrendedet középiskolába nekem is voltak ilyen illúzióromboló élményeim akik annak idején akkor nagy nők nagy fiúk voltak ma már túl vannak 1 1 váláson Tudod, hova járnak a korombeliek bulizni? Van itt egy olyan hely, hogy Bambusz Club. Vagy Bambus, édes mindegy.. Nagyon néha nézem a képeket, és tele van hülye kis csitrikkel, akik a valogukat mutogatják, meg bűn ronda fiúkkal, akik azt hiszik, hogy attól menők, hogyha cigit vesznek a szájukba és káromkodnak ha kell ha nem. És olyan "zenékre" táncolnak, aminek se ritmusa, se szövege, semmilye nincs az ég világon. és hol végzi némelyik? Mint 1-2 hónapja az egyik csaj, berúgott, a fiúk meg elvitték és megerőszakolták. Ez nem abban a klubban történt, de a lényege ugyanaz. edó merre vagy ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) elment zuhanyozni meg tv-t nézni, majd jön A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 30. - 20:13:06 |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:17:07
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem nektek, hogy fogok még változni na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt, ebben én is biztos vagyok, már eleve az haladásnak számít nálam, hogy kitűztem magam elé egy célt, és eszerint teszek most is mindent, hogy elérjem amit akarok. Szabad-e megtudni, hogy mi az a bizonyos cél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Modenénii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudod, hova járnak a korombeliek bulizni? Van itt egy olyan hely, hogy Bambusz Club. Vagy Bambus, édes mindegy.. Nagyon néha nézem a képeket, és tele van hülye kis csitrikkel, akik a valogukat mutogatják, meg bűn ronda fiúkkal, akik azt hiszik, hogy attól menők, hogyha cigit vesznek a szájukba és káromkodnak ha kell ha nem. És olyan "zenékre" táncolnak, aminek se ritmusa, se szövege, semmilye nincs az ég világon. és hol végzi némelyik? Mint 1-2 hónapja az egyik csaj, berúgott, a fiúk meg elvitték és megerőszakolták. Ez nem abban a klubban történt, de a lényege ugyanaz. Nálunk majdnem ugyanez van, annyi a különbség hogy a klub neve Relax. A felső (!) korhatárt úgy 14-re saccolom, múltkor bementünk páran, hogy megigyunk egy sört, de szó szerint kinéztek minket. Hát nagyot röhögtünk, amikor (az összes haverom/barátom kb. olyan magas mint én) bementünk, és mindenki feje fölött elláttunk xD Ennyi volt: 2 perc égés egy ezresünkbe került (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ez van, nem csak nálatok ez a helyzet (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:17:57
Létrehozva:
|
|
|
igen sok fiatal lánynak 13 éves korában már ki van szőkítettve a haja, póthaja van de minek szoliba jár, és 14 éves kiscsajnak műkarma mindek ha az anyja lennék nyakon vágnám, de inkább az anyját apját kellene nyakon verni erkölcsi fertő
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:18:58
Létrehozva:
|
|
|
Szabad-e megtudni, hogy mi az a bizonyos cél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Modenénii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Naaa Gergőke, férjhez mentem, de azért nem lettem öregasszony, hogy néni legyek XXDDDDDDDDDDDDDD Hát először is elvégzem az érettségi után a +2 év szakmai képzést. Elmegyek dolgozni, ha tudok, és összegyűjtök annyi pénzt, hogy el tudjak végezni egy fényképész tanfolyamot. Egyetem nem nekem való, úgyhogy ezt kell tennem. Ha úgy alakul, hogy lesz rá lehetőségem, megtanulok angolul is, és szépen kimegyek Angliába. ha nem, akkor Ausztriába, németül úgyis tudni fogok. Szerzek munkát, és lesz egy életem. A magánélet, hát azt meg majd hozza az élet. De egy gyereknél többet nem szülök az 101%.... |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:19:35
Létrehozva:
|
|
|
Ja és a slusszpoén az az, hogy sört persze már nem ittunk, inkább hazamentünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:20:14
Létrehozva:
|
|
|
anno én sem buliztam szét az agyamat hogy hetente mentem volna valahova kb. havonta 2 havonta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de az egyetemi év alatt bepótolhattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:21:38
Létrehozva:
|
|
|
igen sok fiatal lánynak 13 éves korában már ki van szőkítettve a haja, póthaja van de minek szoliba jár, és 14 éves kiscsajnak műkarma mindek ha az anyja lennék nyakon vágnám, de inkább az anyját apját kellene nyakon verni erkölcsi fertő Na ja.... meg arról nem is beszélve, hogy 3 hetente cserélik a pasijaikat, és mindegyikkel lefekszenek aztán nincsenek 15 évesek sem... Ezért magyarázom azoknak, akik nyaggatnak a fiúkkal, hogy örüljenek, hogy egyelőre Alanre hajtok, és nem dugok mindenkivel, aki szembejön az utcán... Nálunk majdnem ugyanez van, annyi a különbség hogy a klub neve Relax. A felső (!) korhatárt úgy 14-re saccolom, múltkor bementünk páran, hogy megigyunk egy sört, de szó szerint kinéztek minket. Hát nagyot röhögtünk, amikor (az összes haverom/barátom kb. olyan magas mint én) bementünk, és mindenki feje fölött elláttunk xD Ennyi volt: 2 perc égés egy ezresünkbe került (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ez van, nem csak nálatok ez a helyzet (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) XDDD na az szép XD |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:21:58
Létrehozva:
|
|
|
Naaa Gergőke, férjhez mentem, de azért nem lettem öregasszony, hogy néni legyek XXDDDDDDDDDDDDDD Hát először is elvégzem az érettségi után a +2 év szakmai képzést. Elmegyek dolgozni, ha tudok, és összegyűjtök annyi pénzt, hogy el tudjak végezni egy fényképész tanfolyamot. Egyetem nem nekem való, úgyhogy ezt kell tennem. Ha úgy alakul, hogy lesz rá lehetőségem, megtanulok angolul is, és szépen kimegyek Angliába. ha nem, akkor Ausztriába, németül úgyis tudni fogok. Szerzek munkát, és lesz egy életem. A magánélet, hát azt meg majd hozza az élet. De egy gyereknél többet nem szülök az 101%.... Okéjó, nem vagy néni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek szép célok, kívánom, hogy valósuljanak meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért nem akarsz egy gyerkőcnél többet? Én hármat szeretnék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár nagyon kell majd figyelni, nehogy olyanok legyenek, mint akikről épp beszélünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |