![]() ![]() |
2010.05. 30. - 20:23:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inkább a magad lelkét egyéniségét építgesd míg pár hónapos, hetes kapcsolatoddal bajlódol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:24:04
Létrehozva:
|
|
|
anno én sem buliztam szét az agyamat hogy hetente mentem volna valahova kb. havonta 2 havonta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de az egyetemi év alatt bepótolhattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El sem tudom mondani, hogy én is mennyire várom azt, hogy Pestre kerüljek, ott aztán kiélem magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Okéjó, nem vagy néni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek szép célok, kívánom, hogy valósuljanak meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért nem akarsz egy gyerkőcnél többet? Én hármat szeretnék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár nagyon kell majd figyelni, nehogy olyanok legyenek, mint akikről épp beszélünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért, mert sok is lenne 2 vagy több gyerek, másrészt azért, mert tapasztaltam, hogy egy szülő halála után mi veszekedés folyik az örökségeken. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Na mennem kell, esetleg még visszajövök később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha mégsem, akkor jó éjszakát nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inkább a magad lelkét egyéniségét építgesd míg pár hónapos, hetes kapcsolatoddal bajlódol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg nincs szükségem egy púp a hátamon hapsira......azokkal is csak a gond van.. fúj XD |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:26:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok barátaim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Remélem mindenki jót bulizott, vagy dolgozott, vagy akármi. Trixx hú, ez nagyon-nagyon szomorú... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindig lecsap egy ilyen, már olvasgatok pár perce, de még csak most tudtam beírni, mert letaglózott a dolog. Lola!!!!! Hát eszméletlen jó ez a kép az ifjú párról, hehehe jól ki is rángatott a kék-fehér zetefelhőből ez a fotó, mert most nem láttam mást mint aranyakat és labdákat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave!!!!!!! Áááááá édes drágám, de szép ott a padon!!! Na én dolgoztam, még eszegetek meg ünnepségen voltam, a hivatalos köszöntő ünnepségen! Hagy küldjek pár képet!!!!! Hehehe!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szíves engedelmetekkel. |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:27:16
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan Mode, ne kamuzz, tudjuk hogy a Bambuszba mész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD
Jóéccakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:28:48
Létrehozva:
|
|
|
Hú ez tetszik, ki is írtam msn-re: Kék fehér Zete felhőben, ahol csak aranyakat és labdákat látok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:29:21
Létrehozva:
|
|
|
basszus gyerekek, leért a gigavihar, amiről Edó beszélt korábban telcsin. NAGYON esik és NAGYON hangosan dörög. megyek is nézni kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Edó: mázli hogy nem tegnap szakadt ez a nyakunkba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:40:23
Létrehozva:
|
|
|
csövike mi zu niki?
(IMG:http://www.swamppolitics.com/news/politics/blog/2009/04/24/Martin%20Gore-thumb-340x300.jpg) (IMG:http://www.clubdevotion.com/extra/imagenes/img_60/DEPECHE_MODE/gorerailscorbijn.jpg) ezek a kedvenc képeim martin-ról mostanában szerintem neki jobban állna a sima haj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=bZ1W_GiC5qM...feature=related ez a sínes corbijnos kép nagyon tetszik és a sapkás profilos is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:41:51
Létrehozva:
|
|
|
Ha már a képeknél járunk, találtam én is egy nagyon állat képet Dave-ről (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dave Remélem jól csináltam xD |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:43:10
Létrehozva:
|
|
|
"A jó dolgokra várni kell Gergő fiam."- Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) <-- ezt most láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:43:11
Létrehozva:
|
|
|
Ha már a képeknél járunk, találtam én is egy nagyon állat képet Dave-ről (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dave Remélem jól csináltam xD ez szakállas már, olyan régi, de azért köszi. szépséges (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy ha egy ikonnal jobbra kattintasz, akkor meg is jeleníti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:45:21
Létrehozva:
|
|
|
Ez pedig a kedvenc koncertképem
WIMS (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ez szakállas már, olyan régi, de azért köszi. szépséges (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy ha egy ikonnal jobbra kattintasz, akkor meg is jeleníti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ohh, bocsi, nekem még új volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És köszi a tanácsot, majd megfogadom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látszik hogy kezdő vagyok xD |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:45:48
Létrehozva:
|
|
|
lassan lépek, mert zivatarok gócok vannak megint erre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövi neked is edó babe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 20:48:35
Létrehozva:
|
|
|
"A jó dolgokra várni kell Gergő fiam."- Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) <-- ezt most láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drága nővéremnek volt pár hasonló aranyköpése, de ezt nem tudtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Találtam valami érdekeset, és remélem ti tudtok segíteni... ez melyik szám alatt volt? Vagy ez csak egy soundcheck lehet? |
|
|
|
2010.05. 30. - 20:51:14
Létrehozva:
|
|
|
Drága nővéremnek volt pár hasonló aranyköpése, de ezt nem tudtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Találtam valami érdekeset, és remélem ti tudtok segíteni... ez melyik szám alatt volt? Vagy ez csak egy soundcheck lehet? én passzolom... |
|
|
|
2010.05. 30. - 21:00:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 30. - 21:08:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát egyszer majd csak kiderül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem viszont lövik a pizsit. Jó éjszakát, sziasztok! |
|
|
|
2010.05. 30. - 21:08:51
Létrehozva:
|
|
|
jóéjt Gergő, meg többiek is. én még nem fekszem le, de lépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 30. - 21:11:55
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan Mode, ne kamuzz, tudjuk hogy a Bambuszba mész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Jóéccakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hülye XD |
|
|
|
2010.05. 30. - 21:13:47
Létrehozva:
|
|
|
Estéket,
de jót röhögtem az Alul semmi című filmen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Évek óta nem láttam és erre a fejfájós napra kellett valami vidámság, hát belöktem a dvd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Agyament angolok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, Mode, hát ha hiszed ha nem, nekem sem volt sok barátom sem általánosban, sem középben, sem a fősulin. Kb. mindenhonnan maradt 1-2 ember. De amióta felkerültem Pestre sokkal nyitottabb lettem, pedig nem volt könnyű! Az elején sírtam is, lesokkol az a sokminden, ami itt ért, impulzusok... de persze közben már tavaly nyáron fórumoztam itt, és Szilveszterkor buliztunk elsőnek együtt. Milyen tök jó volt egyszerre 15-20 ember megismerni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig én előtte, hát... bulikba sem járkáltam, de ez megváltozott és ez jó! A változás jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tényleg légy nyitott, a jóval bejön a rossz is, de ez ne riasszon el. csövike mi zu niki? (IMG:http://www.swamppolitics.com/news/politics/blog/2009/04/24/Martin%20Gore-thumb-340x300.jpg) (IMG:http://www.clubdevotion.com/extra/imagenes/img_60/DEPECHE_MODE/gorerailscorbijn.jpg) ezek a kedvenc képeim martin-ról mostanában szerintem neki jobban állna a sima haj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=bZ1W_GiC5qM...feature=related ez a sínes corbijnos kép nagyon tetszik és a sapkás profilos is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a Counterfreit2 kép nagyon nagy kedvencem! |
|
|
|
![]() ![]() |