![]() ![]() |
2010.05. 31. - 18:54:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helyes fiúk-lányok!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én fogok a legnagyobbat köszönteni XD Nemhogy gatyát adsz neki, lerántod róla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jujj Mode, mit kap? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 18:55:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát amikor mellé léptem akkor csak Ő állt mellettem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) utána más is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki tudja, miket juttatott belém a tekintetével.... XDDDDDDDDD mostohamami heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, én szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki Dave-nek örömet okoz és boldogságot azt eleve szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már a nézésével beléd jutatta a kincsét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van szeresd csak Jent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 18:56:02
Létrehozva:
|
|
|
Ez még semmi...matek órán úgy elkalandoztam, hogy 3 perc után arra figyeltem fel, hogy egy kész feladatot meg kellett volna csinálni, a táblára is fel volt írva..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig annyira szépet képzeltem XD Deeeehogy vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Velem ez ma magyaron volt... felszólítottak, és se kép, se hang (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt se tudtam hirtelen merre vagyok xD Csak nem Alan? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Áááá nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor csak a nővérem (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 18:56:05
Létrehozva:
|
|
|
Nemhogy gatyát adsz neki, lerántod róla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jujj Mode, mit kap? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy jó nagy magnumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 18:57:58
Létrehozva:
|
|
|
Nemhogy gatyát adsz neki, lerántod róla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jujj Mode, mit kap? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miii hát simán XD Főleg ha rövid nadrágban van, huhhúúúúú XD Facebook-on akkora köszöntést kap, meg küldök neki szívecskéket is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Velem ez ma magyaron volt... felszólítottak, és se kép, se hang (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt se tudtam hirtelen merre vagyok xD Csak nem Alan? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Áááá nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor csak a nővérem (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Most csak a nővéred rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee XD Az milyen ciki már XD Persze, hogy Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A strandon enyelegtünk ott feküdtem rajta egy szál bikiniben XDDDDD |
|
|
|
2010.05. 31. - 18:58:07
Létrehozva:
|
|
|
Ez még semmi...matek órán úgy elkalandoztam, hogy 3 perc után arra figyeltem fel, hogy egy kész feladatot meg kellett volna csinálni, a táblára is fel volt írva..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig annyira szépet képzeltem XD Helyes fiúk-lányok!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én fogok a legnagyobbat köszönteni XD Deeeehogy vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe Alanről álmodoztál matek órán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El tudom képzelni mit képzelődtél. |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:00:28
Létrehozva:
|
|
|
Már a nézésével beléd jutatta a kincsét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van szeresd csak Jent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúúúúú lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ahogy én láttam az arcát, nem tudom, mit gondolhatott XD Naa jól van ne szekáljatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe Alanről álmodoztál matek órán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El tudom képzelni mit képzelődtél. Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmentünk valami strandra, ott voltak a többiek is mindenki a nőjével, mi meg Alannel elvoltunk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:01:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode én nem szekáltalak.Ha szereted Jent hát szeresd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 31. - 19:01:54
Létrehozva:
|
|
|
Miii hát simán XD Főleg ha rövid nadrágban van, huhhúúúúú XD Facebook-on akkora köszöntést kap, meg küldök neki szívecskéket is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most csak a nővéred rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee XD Az milyen ciki már XD Persze, hogy Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A strandon enyelegtünk ott feküdtem rajta egy szál bikiniben XDDDDD Mondtam hogy perverz vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És miért volt rajtad bikini? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) xD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:03:23
Létrehozva:
|
|
|
úúúúúú lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ahogy én láttam az arcát, nem tudom, mit gondolhatott XD Naa jól van ne szekáljatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmentünk valami strandra, ott voltak a többiek is mindenki a nőjével, mi meg Alannel elvoltunk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dugtatok a strandon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam hogy perverz vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És miért volt rajtad bikini? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) xD Hogy legyen Alan-ek mit leszedni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:04:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode én nem szekáltalak.Ha szereted Jent hát szeresd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt Alanre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:04:58
Létrehozva:
|
|
|
Dugtatok a strandon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy legyen Alan-ek mit leszedni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jáááj, Vica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xDDD Nemi közösülést hajtottak végre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jogos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:05:28
Létrehozva:
|
|
|
Mondtam hogy perverz vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És miért volt rajtad bikini? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) xD Mert strandon voltunk XDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:07:32
Létrehozva:
|
|
|
hajajajajajjjj de jó volt ezekre a képekre feljönni a negyed órás tanulási szünetemben!!!!!!!
na most aztán tényleg nem mondhatjátok, hogy Jen savanyú képet vág! és úgy tetszik nekem, hogy ilyen felszabadultak és viccelődnek és mosolyognak és nevetgélnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, Rosie és a barátnője (?) pólóját nézegetve szerintem ez vmi sulis vagy nem tom milyen rendezvényen lehetett. gondolom elmentek megnézni a gyerkőcöt és a padon szórakoztatták egymást közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) figyeltétek Dave hogy becsámpázik pár képen? tööööök cukiiiiiiiiiiiiiiiiii! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lola: az undoritiszem még mindig nem múlt el - rohadt unalmas ez a Kortárs próza tárgy. alig fogok fel vmit. és ez a lökött tanár csak 2 vizsgaidőpontot adott meg "élőnek", a másik kettő későbbi kamu ami fent van ETR-en. :S szóval ha holnap bukta, akkor csinálhatom újra a tárgyat. no mindegy, talán kimagyarázom magam vhogy ha már nem vagyok képben. (csomó regényt kéne ismerni - persze egyiket se olvastam meg az órára se nagyon jártam be mert uncsi volt. én saram tudom, de olyan volt mintha a fogamat húzták volna. meg lusta is vagyok, ezt eddig is tudtuk XD) Niki: köszi a mondókát! remélem bejön holnap reggel 8-tól!!! |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:10:24
Létrehozva:
|
|
|
Itt Alanre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja bocsi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:10:37
Létrehozva:
|
|
|
Vica XDDD
Nem, odáig nem jutottunk el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az volt, hogy Alan meg egy szál fürdőbugyogóban feküdt a takarón ahol voltunk, így a bal lábát fölrakta... vagy hát úgy értitek hogy XD na mindegy, de én meg ráfeküdtem, és a bikini felsőmet szétbontotta hátul XD Aztán szétcsókoltam a szép száját XD Utána meg hoztam egy jégkrémet, és rácsöppent a dekoltázsomra, Alan meg lenyalta XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:11:26
Létrehozva:
|
|
|
Jáááj, Vica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xDDD Nemi közösülést hajtottak végre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jogos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elnézést Gergő randán fejeztem ki magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:12:12
Létrehozva:
|
|
|
hajajajajajjjj de jó volt ezekre a képekre feljönni a negyed órás tanulási szünetemben!!!!!!! na most aztán tényleg nem mondhatjátok, hogy Jen savanyú képet vág! és úgy tetszik nekem, hogy ilyen felszabadultak és viccelődnek és mosolyognak és nevetgélnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, Rosie és a barátnője (?) pólóját nézegetve szerintem ez vmi sulis vagy nem tom milyen rendezvényen lehetett. gondolom elmentek megnézni a gyerkőcöt és a padon szórakoztatták egymást közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) figyeltétek Dave hogy becsámpázik pár képen? tööööök cukiiiiiiiiiiiiiiiiii! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lola: az undoritiszem még mindig nem múlt el - rohadt unalmas ez a Kortárs próza tárgy. alig fogok fel vmit. és ez a lökött tanár csak 2 vizsgaidőpontot adott meg "élőnek", a másik kettő későbbi kamu ami fent van ETR-en. :S szóval ha holnap bukta, akkor csinálhatom újra a tárgyat. no mindegy, talán kimagyarázom magam vhogy ha már nem vagyok képben. (csomó regényt kéne ismerni - persze egyiket se olvastam meg az órára se nagyon jártam be mert uncsi volt. én saram tudom, de olyan volt mintha a fogamat húzták volna. meg lusta is vagyok, ezt eddig is tudtuk XD) Niki: köszi a mondókát! remélem bejön holnap reggel 8-tól!!! hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja koncert közbe is szokott úgy csinálni a lábaival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tipikus Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:12:44
Létrehozva:
|
|
|
Mert strandon voltunk XDDDDDDD És? Nem értem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:12:57
Létrehozva:
|
|
|
Elnézést Gergő randán fejeztem ki magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem tetszett xDD Vicces volt inkább (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gergő XD nemi közösülést XD anyááám XDDD |
|
|
|
![]() ![]() |