![]() ![]() |
2010.05. 31. - 19:12:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica XDDD Nem, odáig nem jutottunk el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az volt, hogy Alan meg egy szál fürdőbugyogóban feküdt a takarón ahol voltunk, így a bal lábát fölrakta... vagy hát úgy értitek hogy XD na mindegy, de én meg ráfeküdtem, és a bikini felsőmet szétbontotta hátul XD Aztán szétcsókoltam a szép száját XD Utána meg hoztam egy jégkrémet, és rácsöppent a dekoltázsomra, Alan meg lenyalta XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és mindezt a matek órán képzelted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejha.... |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:13:20
Létrehozva:
|
|
|
nah kukucs
Niki!!! te mennyire dilis vagy, úgy bírlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kösziköszi. nem szokásom elcseszni a vizsgáimat. bár ehhez az kellene hogy végre lemásszak a netről... és nekiessek a felsőoktatás-politikának. faszom. inkább ismerkedek. jó ez a fórum. (na nem ez, a másik. vagyis na, ez is, de a másik is) hajrá usi, nyomjaaad! |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:15:07
Létrehozva:
|
|
|
És? Nem értem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem volt kedvem meztelenkedni Dave, Andy és Martin, meg a barátnőik előtt XDDDDD és mindezt a matek órán képzelted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejha.... Igen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg belemarkoltam a hajába XDDD Meg az ölébe ültem XD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:16:11
Létrehozva:
|
|
|
Nekem tetszett xDD Vicces volt inkább (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gergő XD nemi közösülést XD anyááám XDDD Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:16:46
Létrehozva:
|
|
|
Nekem tetszett xDD Vicces volt inkább (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gergő XD nemi közösülést XD anyááám XDDD Ójajj, mi nem tetszik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica, megbocsátok (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:17:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát az tetszett amit Vica kérdezett..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a D betűs kérdés xD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:17:42
Létrehozva:
|
|
|
méhéhéhééééggg civil képeket!
amin a hajába túrt azért... összeszorult a gyomrom. jajjmár betoltam winampba az ákos discographyt, erre elindult amit még életemben nem hallgattam, a keresem az utam remix gyűjtemény. ez mennyire jó már! |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:18:40
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem volt kedvem meztelenkedni Dave, Andy és Martin, meg a barátnőik előtt XDDDDD Igen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg belemarkoltam a hajába XDDD Meg az ölébe ültem XD de nem lovagoltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Lola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi én is vigyorogtam azon ahogy Dave a lábait tartja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ójajj, mi nem tetszik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica, megbocsátok (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagylelkű vagy köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:21:03
Létrehozva:
|
|
|
de nem lovagoltál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Lola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi én is vigyorogtam azon ahogy Dave a lábait tartja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagylelkű vagy köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyat is képzeltem, úgy indult az egész fantáziálás, hogy a vízben a nyakukba vettek a fiúk. Mármint Dave Jo-t, Alan meg engem, és ott birkóztunk Jo-val, aztán ledobtak minket én meg Dave gatyájába kapaszkodtam XD De csak véletlenül (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lola ha lesz még ilyen kép, azonnal jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:21:59
Létrehozva:
|
|
|
Hát az nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyat is képzeltem, úgy indult az egész fantáziálás, hogy a vízben a nyakukba vettek a fiúk. Mármint Dave Jo-t, Alan meg engem, és ott birkóztunk Jo-val, aztán ledobtak minket én meg Dave gatyájába kapaszkodtam XD De csak véletlenül (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lola ha lesz még ilyen kép, azonnal jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Véletlenül, mi... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A saját apáddal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:23:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát az nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyat is képzeltem, úgy indult az egész fantáziálás, hogy a vízben a nyakukba vettek a fiúk. Mármint Dave Jo-t, Alan meg engem, és ott birkóztunk Jo-val, aztán ledobtak minket én meg Dave gatyájába kapaszkodtam XD De csak véletlenül (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lola ha lesz még ilyen kép, azonnal jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó,hogy nem rántottad le Dave gatyáját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az tetszett amit Vica kérdezett..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a D betűs kérdés xD hehe tetszett a kérdés ami azt firtatta volt-e ungi-bungi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Véletlenül, mi... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A saját apáddal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:26:14
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: Igenis, vééletlen volt!!!!! XD
Vica: A köv. képzelgésemben te leszel Jo ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, tetszett a kérdés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:28:12
Létrehozva:
|
|
|
Mode én leszek Jo Eva néven. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na én elpályázok.Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi,Lola jó tanulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: Igenis, vééletlen volt!!!!! XD Vica: A köv. képzelgésemben te leszel Jo ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, tetszett a kérdés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jólvan Mode hiszek neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:29:37
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hogy az egyik kortárs magyar írónkat idézzem rávetítve a mostani állapotomra: "Agyad stabil köd." - oh yeah! de nem adom fel még egy darabban látsz, de nem adom fel, míg életben taláááá-háháhháhááálsz, de nem adom fel, míg nem robbanok szét, míg akad egy kerék, mi tovább forog még mi tovább forog mééé-héééég jeheheijejijeji... XDDDD
A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 31. - 19:29:54 |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:29:57
Létrehozva:
|
|
|
Gergő, más választásod nincs, mert ez az igazság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pá Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Holnap Alan szülinap) XD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:31:56
Létrehozva:
|
|
|
ez jó, Usi, ez a sor... stílszerűen Ákos verslemez szól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 31. - 19:32:10
Létrehozva:
|
|
|
Gergő, más választásod nincs, mert ez az igazság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Holnap Alan szülinap) XD Megadom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! (nem felejtjük el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:32:27
Létrehozva:
|
|
|
Milyen fórumon nyomjátok még? Valamely angol tudom, de nem jut eszembe.
Akikkel taliztok ugye? Tényleg azzal mi a helyzet Lolika? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:34:29
Létrehozva:
|
|
|
Megadom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! (nem felejtjük el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) heheheeee XD Ma meg lesz South Park...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jön Kulabá is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (helyes!! XD) |
|
|
|
![]() ![]() |