![]() ![]() |
2010.05. 31. - 19:36:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heheheeee XD Ma meg lesz South Park...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jön Kulabá is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (helyes!! XD) ÁÁÁÁ karácsonyos Kulabát akarok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ma Showder Klub is lesz. Meg most megy a How I Met Your Mother is. ááááh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:41:17
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁ karácsonyos Kulabát akarok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ma Showder Klub is lesz. Meg most megy a How I Met Your Mother is. ááááh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az a How I Met Your Mother az nem tudom mi de biztos jó XD Én is Kulabát akarok XD Nekem szerintem kimarad ma a Showder Klub. Győzikét megnézem, aztán South park , meg Family Guy, ha lesz aztán alvás, mert másnap kelés..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:43:07
Létrehozva:
|
|
|
neeem, Niki, ez most nem az amcsi fórum. nem is mode. ez egy irodalmi fórum, és szombaton találkozom velük először, dumcsizunk. a MYM-re nincs időm feljárni, valahogy oda nem illeszkedtem be annyira. azért a nyári randi biztos jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én leszek az idegenvezető (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 31. - 19:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát az a How I Met Your Mother az nem tudom mi de biztos jó XD Én is Kulabát akarok XD Nekem szerintem kimarad ma a Showder Klub. Győzikét megnézem, aztán South park , meg Family Guy, ha lesz aztán alvás, mert másnap kelés..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Family Guuuuy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I like it (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HIMYM-re keress rá, olyan mint a Jóbarátok, csak szerintem sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Győzike? Nanee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:50:57
Létrehozva:
|
|
|
Family Guuuuy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I like it (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HIMYM-re keress rá, olyan mint a Jóbarátok, csak szerintem sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Győzike? Nanee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dedeeee Győzike xD Én a földön fekszem néha a röhögéstől XD Oké, majd rákeresek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I like it, I like It, I like to.... nem írom le végig XD |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:54:56
Létrehozva:
|
|
|
gyeeerekeim... ennyi fos tévéműsor helyett inkább nyissatok ki egy könyvet. kezdetnek egy olcsó bestseller is megteszi. pl ajánlom mindenki figyelmébe az apám beájulna címűt. a film egy kaka, de a könyv sírvavinnyogvaröhögős
|
|
|
|
2010.05. 31. - 19:55:48
Létrehozva:
|
|
|
dedeeee Győzike xD Én a földön fekszem néha a röhögéstől XD Oké, majd rákeresek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I like it, I like It, I like to.... nem írom le végig XD Én meg néha sírok rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről az jutott eszembe amikor Peter énekelte a Surfing Bird-öt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184 gyeeerekeim... ennyi fos tévéműsor helyett inkább nyissatok ki egy könyvet. kezdetnek egy olcsó bestseller is megteszi. pl ajánlom mindenki figyelmébe az apám beájulna címűt. a film egy kaka, de a könyv sírvavinnyogvaröhögős Lola, csak idén 4 Stephen Kinget, és 2 Agatha Christie-t olvastam el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:55:57
Létrehozva:
|
|
|
neeem, Niki, ez most nem az amcsi fórum. nem is mode. ez egy irodalmi fórum, és szombaton találkozom velük először, dumcsizunk. a MYM-re nincs időm feljárni, valahogy oda nem illeszkedtem be annyira. azért a nyári randi biztos jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én leszek az idegenvezető (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az tök jó értem. Na jó valld be, hogy néha kell egy kis irodalom, a sereg hülyesége mellett. Hahaha!!!! |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:57:01
Létrehozva:
|
|
|
helyeshelyes Gergő baba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi volt a King? tőle olvastam ezt-azt. agatha christietől csak egyet még a tíz kicsi négert. az mennyire jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 31. - 19:57:55
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_Ky5BUtetZ8 Ez már régi de nézzétek meg, heheheee magyarul miket mondanak.
XDDDDDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:58:00
Létrehozva:
|
|
|
Lola: " a film egy kaka" hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nekem a könyv nincs meg, de olvasni nincs türelmem, szóval felesleges lenne neki kezdenem. 2-3 hónapja is kinyitottam egy Stephen King könyvet, hogy én ezt most el fogom olvasni, mert tényleg tök jó a sztorija, de a felénél abbahagytam, mert egyszerűen nincs rá se türelmem, se energiám (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) GergŐ. Ez nem olyan nagyon rég volt, amikor ezt énekelte XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 31. - 20:01:49 |
|
|
|
2010.05. 31. - 19:58:29
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, az utcán táncolósra mondtatok semmit, pedig olyan jóóóó heheheeeee!!!!!!
|
|
|
|
2010.05. 31. - 19:59:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
na ma este is kimaradtam a diskurzusból, de megírtam az Ákos beszámolót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...m_ter_20100522/ |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:00:33
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_Ky5BUtetZ8 Ez már régi de nézzétek meg, heheheee magyarul miket mondanak. XDDDDDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ez egyébként egy kisebb csarnok, munkacsarnoknak hívják a sportolók, persze nem ez a neve, és én szinte itt nőttem fel, hosszú évekig itt edzettem minden nap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ez a "normál" csarnokunk amúgy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:00:55
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_Ky5BUtetZ8 Ez már régi de nézzétek meg, heheheee magyarul miket mondanak. XDDDDDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) xDD!!!!!! XD Boldog Karácsooonyt! XD |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:01:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, na ma este is kimaradtam a diskurzusból, de megírtam az Ákos beszámolót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...m_ter_20100522/ Köcce Angie megnézem.. |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:01:24
Létrehozva:
|
|
|
helyeshelyes Gergő baba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi volt a King? tőle olvastam ezt-azt. agatha christietől csak egyet még a tíz kicsi négert. az mennyire jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kingtől: Ragyogás (már negyedszerre), Atlantisz gyermekei, Tortúra, Borzalmak városa Christie: 10 kicsi néger ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), macska a galambok között és imádtam az összeset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a ragyogás, meg a tortúra a 2 legjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:02:18
Létrehozva:
|
|
|
xDD!!!!!! XD Boldog Karácsooonyt! XD Hahaha!! Hurka, kolbász. XDDDDDDDD A táncolóst nem nézted meg tegnap? Heheheeeeee http://www.youtube.com/watch?v=wieKVA5HMgY...feature=related |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:03:24
Létrehozva:
|
|
|
Az tök jó értem. Na jó valld be, hogy néha kell egy kis irodalom, a sereg hülyesége mellett. Hahaha!!!! ááá, nem zárja ki a kettő egymást. párhuzamosan nyomom. mindkettőt szeretem. meg most ez a szombati tali nagyon feldobott, kíváncsi vagyok az emberekre. régebben is voltam tag egy ilyesmi közösségben, és nagyon jó volt, máig vannak onnan barátaim. jó lesz megint. elhanyagoltam az írást. pedig nem szabad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem |
|
|
|
2010.05. 31. - 20:08:04
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!! Hurka, kolbász. XDDDDDDDD A táncolóst nem nézted meg tegnap? Heheheeeeee http://www.youtube.com/watch?v=wieKVA5HMgY...feature=related Tegnap nem, de most megnézem XD Hahaha!! Hurka, kolbász. XDDDDDDDD A táncolóst nem nézted meg tegnap? Heheheeeeee http://www.youtube.com/watch?v=wieKVA5HMgY...feature=related Veeheheheee az öreglány XDDDDDDDDDDD |
|
|
|
![]() ![]() |