2400 Oldal V  « < 1885 1886 1887 1888 1889 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 31. - 20:10:54
Létrehozva: #37721

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 31. - 21:01:11) *
Köcce Angie megnézem..

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 31. - 20:11:20
Létrehozva: #37722

devotee

Na. Nekem mostan lépni köllene XD

Úgyhogy megyek is. Jó éjszakát mindenkinek!!!

Holnap Alan szülinap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na páááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 20:12:37
Létrehozva: #37723

devotee

Angie: jó lett a beszámolód. kommenteltem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 20:14:08
Létrehozva: #37724

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 31. - 21:11:20) *
Na. Nekem mostan lépni köllene XD

Úgyhogy megyek is. Jó éjszakát mindenkinek!!!

Holnap Alan szülinap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na páááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hello-Bello Mode! Jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 31. - 20:17:39
Létrehozva: #37725

devotee

jujj, a Ragyogás!!!! azon de beszartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha szereted Kinget, akkor tőle a Napkutyát ajánlom. azon is beszarsz. meg a Hasznos holmik. jujjjj az is de izgi. azért jó ha az ember Kinget olvas, mert nagyon gyorsan megy. izgalmas, szuper, pörög, jól is ír. és King után már könnyű tovább lépni a mégjobb dolgokhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Christie meg egy zseni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 31. - 20:19:46
Létrehozva: #37726

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 31. - 21:17:39) *
jujj, a Ragyogás!!!! azon de beszartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha szereted Kinget, akkor tőle a Napkutyát ajánlom. azon is beszarsz. meg a Hasznos holmik. jujjjj az is de izgi. azért jó ha az ember Kinget olvas, mert nagyon gyorsan megy. izgalmas, szuper, pörög, jól is ír. és King után már könnyű tovább lépni a mégjobb dolgokhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Christie meg egy zseni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem is a Ragyogás a kedvencem: KELLÖGEM... jujjj........... és hát filmen is szuper Nicholsonnal! Megfagy bennem a vér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Holtsáv sem rossz, meg a Remény rabjai és a Halálsoron!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 31. - 20:21:42
Létrehozva: #37727

devotee

mondjuk kb a ragyogás meg a halálsoron az egyetlen normális kingből készült film. a többi orbitfos. a holtsávon sikoltoztam a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na
eltakarodok, kinyitom a tankönyvet
Angie, beszéltem Edittel. akkor jönne a koncertre biztosra, ha nem gond akkor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 31. - 20:25:23
Létrehozva: #37728

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 31. - 21:12:37) *
Angie: jó lett a beszámolód. kommenteltem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kösz-kösz, válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 20:25:23
Létrehozva: #37729

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 31. - 21:21:42) *
mondjuk kb a ragyogás meg a halálsoron az egyetlen normális kingből készült film. a többi orbitfos. a holtsávon sikoltoztam a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na
Angie, beszéltem Edittel. akkor jönne a koncertre biztosra, ha nem gond akkor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem sajnos a Ragyogás filmadaptációja csalódást okozott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó volt, csak nem úgy hogy előtte 3x elolvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A Halálsoron viszont nagyon jó.

Ma megnéztünk a suliban egy filmet. A csíkos pizsamás fiú. Majdnem elsírtam magam rajta. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Én ajánlom, nagyon szép film.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 31. - 20:27:55
Létrehozva: #37730

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 31. - 21:21:42) *
na

A Remény rabjai is jó film!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitöbb, a világ második legjobb filmje az IMDB szavazatai alapján (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval azt se hagyd ki.... a Holtsáv mozi egy fos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok, akkor szombaton majd megveszem a jegyét a Tourinformban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És továbbra sem gond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A tanulóknak jó tanulást, az alvóknak jó alvást, én mozizom még, szóval nekem jó mozizást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 20:32:55
Létrehozva: #37731

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 31. - 21:27:55) *
A Remény rabjai is jó film!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mitöbb, a világ második legjobb filmje az IMDB szavazatai alapján (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval azt se hagyd ki.... a Holtsáv mozi egy fos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok, akkor szombaton majd megveszem a jegyét a Tourinformban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És továbbra sem gond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A tanulóknak jó tanulást, az alvóknak jó alvást, én mozizom még, szóval nekem jó mozizást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pááááááááááááá

Áááá, a Remény Rabjai. El is felejtettem. Tényleg nagyon jóó film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, jó mozizást! Mit nézel? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 31. - 20:33:32
Létrehozva: #37732

devotee

ú úú úúú
Gergő, azt a filmet már vagy egy éve látni akarom! a zone klubon vannak ilyen mozielőzetesek, és ott mutogatják már vagy jórég. és nagyon szeretném látni. trailerét is láttam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mostanában filmezős kedvemben vagyok én is. tegnap pl egy könnyed kis limonádé, a poligamy volt soron. akárki akármit mond, szeretem a magyar filmeket és csányi sanyát is.

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 31. - 20:34:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 20:37:56
Létrehozva: #37733

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 31. - 21:33:32) *
ú úú úúú
Gergő, azt a filmet már vagy egy éve látni akarom! a zone klubon vannak ilyen mozielőzetesek, és ott mutogatják már vagy jórég. és nagyon szeretném látni. trailerét is láttam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mostanában filmezős kedvemben vagyok én is. tegnap pl egy könnyed kis limonádé, a poligamy volt soron. akárki akármit mond, szeretem a magyar filmeket és csányi sanyát is.

Nagyon jóóó film. Annyira megható, ahogy a II. világháborút gyermeki szemmel mutatja be. Nem akarok spoilerezni, de a vége olyan hogy már a főcímnek is vége, de te még ott ülsz... megdöbbentő film, csodálom hogy nem volt nagyobb sikere.
A Poligamy-t még nem láttam, nekem a kedvenc magyar filme(i)m a Valami Amerika (1-2). Szerintem nagyon el lett(ek) találva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 31. - 20:38:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 20:41:37
Létrehozva: #37734

devotee

de azt tudtátok, hogy a Ragyogásnak két filmadaptációja is van, nem? a régebbi a Nickolsonos, ami nekem is jobban tetszett. én a sövényállatoktól és a vizihulla nénitől fostam be a filmen - a könyvben meg inkább az utóbbitól. ki se mertem menni vécére. a Kedvencek temetőjének az első része is jó filmben szerintem. ott meg a lábamat nem mertem letenni a földre az ágyról, nehogy a kis zombi kölök elvágja az Achilles-inaimat XD
A Borzalmak városát csak félig olvastam, a Hasznos holmikat szintén.
érdekes Lola, nekem pont az a problémám a King könyvekkel, hogy szerintem rohadt lassan indulnak be. persze utána pörögnek az események, de a könyvei első negyedén vagy esetenként a felén majd bealszom. ezért is hagytam abba a két előbb említett könyvet. meg vhogy elvesztettem az érdeklődésemet. a Ragyogást viszont olvastam. az könyvben marha nagyot ütött nekem - nem csodálom, hogy Joey a Jóbarátokban a fagyasztóban tartja a könyvet, mert fél tőle XD

a Poligamy-t én is meg akarom nézni. jók azért ezek a kis könnyed magyar filmek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is kedvelem őket (+ Csányit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). mondjuk akkor is a Kontroll marad a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

a Poligamy-t én is meg akarom nézni. jók azért ezek a kis könnyed magyar filmek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is kedvelem őket (+ Csányit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). mondjuk akkor is a Kontroll marad a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja, a holokausztos meg háborús filmeket nem szeretem - nagyon nem.

nekem holnap kell megnéznem két vámpíros/zombis filmet a szerdai vizsgámra, ha már a könyveket nem sikerült elolvasnom hozzájuk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 31. - 20:41:41
Létrehozva: #37735

devotee

Mode te olyan lüke vagy, akkorát felnyerítettem.
Azt mondod: vehehe az öreglány

XDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 20:42:59
Létrehozva: #37736

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 31. - 21:40:24) *
de azt tudtátok, hogy a Ragyogásnak két filmadaptációja is van, nem? a régebbi a Nickolsonos, ami nekem is jobban tetszett. én a sövényállatoktól és a vizihulla nénitől fostam be a filmen - a könyvben meg inkább az utóbbitól. ki se mertem menni vécére. a Kedvencek temetőjének az első része is jó filmben szerintem. ott meg a lábamat nem mertem letenni a földre az ágyról, nehogy a kis zombi kölök elvágja az Achilles-inaimat XD
A Borzalmak városát csak félig olvastam, a Hasznos holmikat szintén.
érdekes Lola, nekem pont az a problémám a King könyvekkel, hogy szerintem rohadt lassan indulnak be. persze utána pörögnek az események, de a könyvei első negyedén vagy esetenként a felén majd bealszom. ezért is hagytam abba a két előbb említett könyvet. meg vhogy elvesztettem az érdeklődésemet. a Ragyogást viszont olvastam. az könyvben marha nagyot ütött nekem - nem csodálom, hogy Joey a Jóbarátokban a fagyasztóban tartja a könyvet, mert fél tőle XD

Én tudtam, meg is néztem mindkettőt, de a kevésbé ismert Ragyogás borzalmasan gyenge.
Egyébként én is hasonlóképp vagyok a King-könyvekkel, szerintem az első 120-150 oldalt át kell vészelni, mert az majdhogynem egy komplett epilógus, de utána már egy nap alatt elolvasom a könyvet, mert nem lehet letenni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 20:45:19
Létrehozva: #37737

devotee

Geri: én is így látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 31. - 20:47:34
Létrehozva: #37738

devotee

Jó volt Angie, Csabán mikor nyomjátok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem fontos a filmzene, ha az jó akkor tuti hogy a film is jó, hehhee.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 20:48:44
Létrehozva: #37739

devotee

Ha már King, és említetted a Kedvencek temetőjét, azt tudtad, hogy ő maga is játszik a filmben?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 31. - 20:54:09
Létrehozva: #37740

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 31. - 21:47:34) *
Jó volt Angie, Csabán mikor nyomjátok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem fontos a filmzene, ha az jó akkor tuti hogy a film is jó, hehhee.

Tatabánya utáni hétvégén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 31. - 21:32:55) *
Áááá, a Remény Rabjai. El is felejtettem. Tényleg nagyon jóó film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, jó mozizást! Mit nézel? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Még nem tudom, döntésképtelen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1885 1886 1887 1888 1889 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
88 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (88 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: