2400 Oldal V  « < 1886 1887 1888 1889 1890 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 21:02:49
Létrehozva: #37741

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 31. - 21:54:09) *
Tatabánya utáni hétvégén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még nem tudom, döntésképtelen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ilyenkor vígjátékot kell! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy jó film, az a címe, hogy Lepattintva. Azt láttad már?

Na, én most elmegyek zuhanyozni, aztán még jövök vissza.
Addig is legyetek jók! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Páá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 21:12:00
Létrehozva: #37742

devotee

Geri: tudom. ő a pap a temetésen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 21:25:27
Létrehozva: #37743

devotee

Megjöttem, és Kőhalmi már Standup-ol is (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 31. - 22:12:00) *
Geri: tudom. ő a pap a temetésen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor oké.. több ilyen érdekes információval nem tudok szolgálni azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 21:27:55
Létrehozva: #37744

devotee

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOOOOOOOOOM EZT A SZART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bocs, hisztérika vagyok ettől a baromi unalmas anyagtól! :S)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 31. - 21:32:10
Létrehozva: #37745

devotee

kedvenceket nem láttam, de a könyvön szintén beszartam.
ááá, na, jók azért ezek a hatásvadász king könyvek, na, tök sokat olvastam.

juhujj, Csányi a Kontrollban... úúááá. nekem bejön az a pasi, pedig de sokan utálják. kicsit se olvadoztam amikor be lettünk mutatva meg ott idegbajoskodott a dohányzóban (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) odavoltam a srácért.

én imádom a holokausztos filmeket. teljesen kicsinálnak, de imádom.

hjajjjjj, Angie!!! be vagyok sózva! mindjártmindjárt Ákos!!!

jajj, gyerekek, nem vagyok képes koncentrálni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 21:34:21
Létrehozva: #37746

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 31. - 22:27:55) *
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOOOOOOOOOM EZT A SZART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bocs, hisztérika vagyok ettől a baromi unalmas anyagtól! :S)

Mit tanulsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 31. - 22:32:10) *
kedvenceket nem láttam, de a könyvön szintén beszartam.
ááá, na, jók azért ezek a hatásvadász king könyvek, na, tök sokat olvastam.

juhujj, Csányi a Kontrollban... úúááá. nekem bejön az a pasi, pedig de sokan utálják. kicsit se olvadoztam amikor be lettünk mutatva meg ott idegbajoskodott a dohányzóban (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) odavoltam a srácért.

én imádom a holokausztos filmeket. teljesen kicsinálnak, de imádom.

hjajjjjj, Angie!!! be vagyok sózva! mindjártmindjárt Ákos!!!

jajj, gyerekek, nem vagyok képes koncentrálni.

Én is nagyon szeretem az olyan filmeket, amik a II.vh-ról szólnak, de nekem se tesznek jót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 21:46:56
Létrehozva: #37747

devotee

hát nálam a holokauszt/háborús filmek már abba a kategóriába esnek, amik annyira nem tesznek jót nekem, hogy nem is tudom "élvezni" őket, vagy megnézni, szóval kerülöm őket. az utcsó kettő a Hitler bukása és a Kémnők voltak. a Hitleres mondjuk "jól esett rosszul", az tetszett.

Geri: Kortárs próza kurzusom holnapi szóbeliére olvasgatom a baromi unalmas anyagot. még 16 oldal van hátra a 37-ből. olvasom én olvasom, de nem bírok odakoncentrálni én se. sajna ha vmi nem érdekel, akkor az agyam nem nagyon fogadja be a dolgokat. eddig max. 2 könyv jöhet szóba, amiről tudnék beszélni úgy, hogy talán át is csúsznék a vizsgán. nekem az teljesen jó lenne! XD

amúgy erről szól a kurzus:

Leírás:
Az előadás a kortárs magyar irodalom poétikai változásaira koncentrálva a legfontosabb(nak vélt) szerzői stratégiák bemutatására törekszik. Nehezen képzelhető el azonban a legutóbbi idők irodalmi eseményeinek értelmezése egy tágabb, ideológiakritikai és kultúraelméleti kontextus felvázolása nélkül. Az előadások során így kitekintés nyílik olyan művelődéselméleti / történeti vonatkozások bemutatására is, amelyek segíthetik a hazai irodalmi változások értelmezhetőségét. A térségi irodalmak jelentős képviselőivel, zenei, filmes irányzatokkal való összevetés, a mainstream és szubkulturális kódok irodalmi jelenlétének vizsgálata, illetőleg az utóbbi évtizedek (kultúra)elméleti meglátásainak segítségével a kortárs magyar irodalom így egy jóval tágabb kulturális tér viszonyrendszerébe helyeződve kerül bemutatásra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 31. - 21:50:51
Létrehozva: #37748

devotee

Jójestét!!

CSak beköszönök, mert Zsófival diskurálok.. Usi hogy állsz a tanulással? és Lola?

Trixi volt ma? vagy fel sem nézett? biztosan még mindig nagyon ki van borulva! Holnap hánytól kell drukkolni, és kinek.. nagyon rá fogok érni!

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 31. - 22:46:56) *
hát nálam a holokauszt/háborús filmek már abba a kategóriába esnek, amik annyira nem tesznek jót nekem, hogy nem is tudom "élvezni" őket, vagy megnézni, szóval kerülöm őket. az utcsó kettő a Hitler bukása és a Kémnők voltak. a Hitleres mondjuk "jól esett rosszul", az tetszett.

Geri: Kortárs próza kurzusom holnapi szóbeliére olvasgatom a baromi unalmas anyagot. még 16 oldal van hátra a 37-ből. olvasom én olvasom, de nem bírok odakoncentrálni én se. sajna ha vmi nem érdekel, akkor az agyam nem nagyon fogadja be a dolgokat. eddig max. 2 könyv jöhet szóba, amiről tudnék beszélni úgy, hogy talán át is csúsznék a vizsgán. nekem az teljesen jó lenne! XD

amúgy erről szól a kurzus:

Leírás:
Az előadás a kortárs magyar irodalom poétikai változásaira koncentrálva a legfontosabb(nak vélt) szerzői stratégiák bemutatására törekszik. Nehezen képzelhető el azonban a legutóbbi idők irodalmi eseményeinek értelmezése egy tágabb, ideológiakritikai és kultúraelméleti kontextus felvázolása nélkül. Az előadások során így kitekintés nyílik olyan művelődéselméleti / történeti vonatkozások bemutatására is, amelyek segíthetik a hazai irodalmi változások értelmezhetőségét. A térségi irodalmak jelentős képviselőivel, zenei, filmes irányzatokkal való összevetés, a mainstream és szubkulturális kódok irodalmi jelenlétének vizsgálata, illetőleg az utóbbi évtizedek (kultúra)elméleti meglátásainak segítségével a kortárs magyar irodalom így egy jóval tágabb kulturális tér viszonyrendszerébe helyeződve kerül bemutatásra.

Ez remek lehet Zsócica... biztos, h többször is felbuktál közben.. nem egy vidám olvasmány!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 21:54:02
Létrehozva: #37749

devotee

Úúúúú, Usi.. ez leírva is nagyon durván hangzik (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mondjuk szívesen beülnék egy ilyen előadásra, mert ez a téma, meg bármi ami az irodalomhoz köthető, érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 31. - 21:55:40
Létrehozva: #37750

devotee

Szia Geri.. na mizu.. lesz tábor? Most beszéltem zsófival... hajlik rá, h jöjjön ő is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd feltalálja magát, azt mondja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg CSirmi is mondta, h úgysem megy sehova, úgyhogy lehet ő is lejön velünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 22:00:43
Létrehozva: #37751

devotee

Háát, eddig úgy néz ki hogy lesz nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalábbis én nagyon rá vagyok pörögve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(Eldugtam itthon 1 liter házipálinkát, amit vinnék, szóval szurkoljatok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 22:04:43
Létrehozva: #37752

devotee

erre a tanáromra jellemző, hogy imádja az idegen szavak használatát. még ezen a második szakom első félévében azt számoltuk össze egyik másik kurzusán, hogy két mondatban hány szót értünk meg (kb. a kötőszavakat)... No mindegy.

hát Gerikém, én is úgy gondoltam, hogy az irodalmi témák csak jók lehetnek, de fel kell, hogy világosítsalak, hogy ez nem így van. nagyon-nagyon sok az elvont elmélet. bár ha szereted ezeket, akkor nincs gond. engem nem érdekel (csak ha érdekes vmi téma a számomra). amúgy is muszájból csinálom csak ezt a 2. szakot. nem ér semmit. ez inkább a magyarosoknak meg a töriseknek jó kis kiegészítő szak (ok, még a régészek is beleférnek).

ja, az a Zsófi, akiről Edó beszél az nem én vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: nekem reggel 8-tól mehet a drukk. elméletileg 9-ig, de sokan vagyunk, úgyhogy szerintem 10-11-ig simán vizsgáztatni fog. :S édes vagy drága!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 31. - 22:05:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 22:07:32
Létrehozva: #37753

devotee

Na Usi, hát én pont hogy magyaros vagyok, és szeretem az elvont dolgokat.. nekem való tantárgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De kétlem hogy RTF-en ilyet tanítanának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 31. - 22:08:38
Létrehozva: #37754

devotee

kukucs
rám is gondolhatsz holnap, édes Edó, de én nem vizsgázom még, csak szerdán. a hogy haladok kérdésre meg egy hangos gurgulázó kacajjal tudnék válaszolni. nem vagyok képes tanulni ma. majd holnap. a jegy fele már úgyis megvan. csak a másik fele kell.
wááá, Usi... bírom az ilyen tantárgyismertetőket. akkora bullshit mind... az én anyagom is épp csak egy hangyafaszányival jobb a tiednél. felsőoktatás-politika. blááá, de ezt letudom, és már csak egy lesz akkor hátra. amire legalább jó az anyag. te hogy állsz? sok van még?

ááá, mindent csináltam már tanulás helyett. arcot mostam, tonizáltam, kiszámoltam odavissza hogy mennyi fizum várható. jujj ma olyan ügyes voltam, hogy elvileg behoztam a lemaradásaim és az jóóó, mert június hónap mókamikis lesz. tatabánya, ákos, voltfesztivál, kellene vennem csomó minden ruhát meg telószámlám is mókás, meg áááá faszom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 22:15:07
Létrehozva: #37755

devotee

na igen, ezek a kurzusleírások elég általánosak és becsapósak. általában tök másról van szó, mint ahogy azt te elképzeled :S
nekem a holnapi vizsgával együtt még 6 van :S
én is kitaláltam ma minden mást csak hogy ne kelljen tanulni. a reggel 7-kor kelés + tanulás helyett majdnem este 7-kor sikerült nekiülnöm végre.
ehh hát ez a felsőoktatás-politika is marha szarul hangzik. kirázott a hideg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 31. - 22:19:14
Létrehozva: #37756

devotee

Na lányok én most elmegyek aludni.
Legyetek jók, jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 31. - 22:24:12
Létrehozva: #37757

devotee

naigen. és mennyivel jobb itt lézengni, olvasgatni verseket, ismerkedni, zenét hallgatni, meg kb minden. pedig olyan cukorborsó tanárnő, eldumcsiznék vele szívesen. remélem lájtos vizsga lesz. na ez az a cucc, aminél épp jól jön majd a szóbeli, mert hogy semmi konkrétumot nem tudok, az fix. szóban legalább eltéríthető (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem rossz ám ez a tárgy, sőt, egyik kedvencem volt, csak jobb szerettem szemináriumon vitázni róla, mint most megtanulni... legyen jövő hét ilyenkor! akkora már nagyon jó leszek.

jóéjt Gergő, meg többiek is. én is lefekszem, azzal teszem most a legjobbat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 22:40:34
Létrehozva: #37758

devotee

de jó nektek! :S nekem még van 10 oldalam, reggel meg kelek 5-kor (remélem nem alszom vissza!) - na abból is látszik milyen izé ez a tanár, hogy már REGGEL 8-TŐL VIZSGÁZTAT!!!!!!!!!!!!!!!! (egyetemisták rémálma tud lenni az ilyen...)
szerintem most befigyel még egy cigi + utána 1-2 lecke (kb. 6 oldal) és kidőlök én is. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 31. - 23:11:04
Létrehozva: #37759

devotee

Látom, mindenki csicsi.. én is megyek.. jegyeztem, kinek mikor kell a szurk.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi, jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 31. - 23:19:49
Létrehozva: #37760

devotee

köszi és jóccak edó drága!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1886 1887 1888 1889 1890 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
100 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (100 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: