2400 Oldal V  « < 1887 1888 1889 1890 1891 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.06. 01. - 05:02:46
Létrehozva: #37761

devotee

Jóóóó reggelt.

Ma én vagyok az első.

Usi SZURK. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na kérem szépen van nekünk ma három szülinaposunk.

Capri,Ildi dm (bár ők már nem nagyon járnak erre) és végül de nem utolsó sorban Alan Wilder.BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT nekik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola ha te is vizsgázol ma akkor neked is SZURK. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 01. - 05:17:38
Létrehozva: #37762

devotee

Jó reggelt,

húú, majd melóból vissza olvasok amikor beérek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Boldog szülinapot a szülinaposoknak és kérném szépen, hogy indítványozzák az égieknél a csapok elzárását, mert unom az esőt!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy látszik, hogy ma kb. csónakkal kell bejutnom a munkahelyre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ráadásul ma június 1 van, nyár!!!! Akkor mitökömért van októberi idő????? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) HISZTI!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 06:09:24
Létrehozva: #37763

devotee

reggelt!

happy b-day a szülinaposoknak!

köszi a szurkot - marha ideges vagyok! nagyon-nagyon.
5-kor keltem, most lettem kész a két regény puskájával, ami szóba jöhet. NAGYON drukkoljatok!
na most gyors zuhi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 06:47:35
Létrehozva: #37764

devotee

Jó Reggelt!
Boldogot a szülinaposoknak!
Usinak én is szurk, bár nem tudom miért, lemaradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Persze biztosan vizsga.

A tegnap reggel nagyon szar volt. Szerencsére nem én nyitottam az irodát. A könyvelő már jött elém a kapuba és megölelet. Aztán mikor bejöttünk, az üres íróasztala, a kardigánja a széken.... Az a fojotgató érzés. Nagyon nagyon szar. Alig tudtunk dolgozni és most sem jobb..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 06:58:20
Létrehozva: #37765

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 30. - 20:23:56) *

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Annyira édes!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 07:03:45
Létrehozva: #37766

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 30. - 20:55:19) *
Helloszia mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kicsit lusta vagyok visszaolvasni, úgyhogy igyekszem megérteni, hogy miről lehet szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode, ha neked is megfelel, korodbeli srác keres módos lány barátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy a távolság, de nagy a megértés is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na ilyenkor büszke vagyok a kisöcsimre. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Nagy cuppantós neked, mert ilyen dárga vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 01. - 07:30:28
Létrehozva: #37767

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.06. 01. - 06:17:38) *
Jó reggelt,

húú, majd melóból vissza olvasok amikor beérek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Boldog szülinapot a szülinaposoknak és kérném szépen, hogy indítványozzák az égieknél a csapok elzárását, mert unom az esőt!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy látszik, hogy ma kb. csónakkal kell bejutnom a munkahelyre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ráadásul ma június 1 van, nyár!!!! Akkor mitökömért van októberi idő????? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) HISZTI!!!!

Sziasztok.

Angie egyet értek a csapelzárással.
Tudjátok meddig vagyok már ezzel az időjárással?Az égig (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .....totál eláztam,csurom víz lett a nadrág száram alig vártam,hogy hazaérjek és átöltözzek.

Idézet (Trixx @ 2010.06. 01. - 07:47:35) *
Jó Reggelt!
Boldogot a szülinaposoknak!
Usinak én is szurk, bár nem tudom miért, lemaradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Persze biztosan vizsga.

A tegnap reggel nagyon szar volt. Szerencsére nem én nyitottam az irodát. A könyvelő már jött elém a kapuba és megölelet. Aztán mikor bejöttünk, az üres íróasztala, a kardigánja a széken.... Az a fojotgató érzés. Nagyon nagyon szar. Alig tudtunk dolgozni és most sem jobb..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx nagy ölelés és cupp.

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 01. - 07:09:24) *
reggelt!

happy b-day a szülinaposoknak!

köszi a szurkot - marha ideges vagyok! nagyon-nagyon.
5-kor keltem, most lettem kész a két regény puskájával, ami szóba jöhet. NAGYON drukkoljatok!
na most gyors zuhi.

Usi NAGYON drukk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 01. - 07:36:33
Létrehozva: #37768

devotee

Jaj nem is mondtam,hogy a tegnapi Dave-Jen képek megtették nálam a hatásukat mert éjszaka velük álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 01. - 07:54:26
Létrehozva: #37769

devotee

Jóreggelt!
Mindenkinek boldog szülinapot !

Usi, drukkolok neked, mióta felkeltél... remélem sikerál!

Trixi..... sajnálom nagyon... szar lehet így dolgozni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 07:55:08
Létrehozva: #37770

devotee

Köszi csajok!

Megélj Vicus mit álmodtál?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 01. - 08:03:17
Létrehozva: #37771

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 01. - 08:55:08) *
Köszi csajok!

Megélj Vicus mit álmodtál?

Sok mindenre nem emlékszem csak arra,hogy gondolom náluk voltam(hogy mit kerestem ott jó kérdés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )és Jen éppen vasalt de mérgelődött,hogy nem akar melegíteni a vasaló én meg elmagyaráztam neki,hogy a gombot merre tekerje és akkor melegít közben meg gondoltam magamban,hogy nem lehet Jen ennyire buta,hogy még egy vasalóhoz sem konyít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán folytatta a vasalást és meg volt elégedve,hogy végre úgy működik ahogy szeretné.
Aztán olyasmi rémlik,hogy Dave-el egy másik helységben beszélgettünk de nem túl hangosan és azon gondolkodtam,hogy Jen-nek fel sem tűnik,hogy milyen csöndben vagyunk Dave-el át sem jön megnézni mit csinálunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 08:56:22
Létrehozva: #37772

devotee

jóreggelt
imádom a szabadnapomat, még akkor is ha tanulás céljából vettem ki. ma kőkemény okosodás lesz, mert jajjezaholnapivizsga.

Usi, ne aggódjál, nem lesz semmi baj. menni fog.

Trixxem, drágám, még mindig nagyon sajnálom ami történt, együttérzek. sok ölelés és szeretet megy neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvass vissza, sok szép Martin van, hátha picike mosolyt csal a szép kis arcodra.

na basszus, kezdődik. felmentem a kedvenc online antikváriumom oldalára, és nem bírtam ki, rendeltem 2 könyvet. egy orwell esszékötet, meg a 9 és fél hét könyvváltozata. láttátok azt a filmet? alap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a szülinaposoknak meg óóó el sem tudom sorolni, mi minden jót kívánok.

jah ha már álmok.
álmomban a mexi elémállt hogy mi a bajom vele, én meg végre elsoroltam neki. meglepő értelmességgel fogadta. majd amikor lebasztam hogy jó lenne ha nem a szobában jönnének össze folyton a sok hangos barátnőjével, akkor bevallotta hogy ez azért van így, mert ő az Anával jár, az egyik barátnőjével, és reméli, hogy megértem és nincs bajom ezzel. mondom dehogy van, csak tipli az ágyam közeléből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az az egyetlen privátszférám, az a nyomi ágy, attól el a kezekkel ha csak nem adok engedélyt rá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 09:12:44
Létrehozva: #37773

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

boldog születésnapot mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi & angie sikeres vizsgát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma már túl vagyok egy vizsgán én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy beadandó dolgozatot kellett megvédeni, de a tanár (srác elég fiatal volt és jófej nekünk levelzősöknek megajánlotta jegyet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak beírt és jöhettünk is el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el se hittük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixx szívesen martin itt tényleg nagyon jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 09:36:03
Létrehozva: #37774

devotee

megyek majd leszek este felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 09:45:38
Létrehozva: #37775

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 01. - 09:03:17) *
Sok mindenre nem emlékszem csak arra,hogy gondolom náluk voltam(hogy mit kerestem ott jó kérdés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )és Jen éppen vasalt de mérgelődött,hogy nem akar melegíteni a vasaló én meg elmagyaráztam neki,hogy a gombot merre tekerje és akkor melegít közben meg gondoltam magamban,hogy nem lehet Jen ennyire buta,hogy még egy vasalóhoz sem konyít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán folytatta a vasalást és meg volt elégedve,hogy végre úgy működik ahogy szeretné.
Aztán olyasmi rémlik,hogy Dave-el egy másik helységben beszélgettünk de nem túl hangosan és azon gondolkodtam,hogy Jen-nek fel sem tűnik,hogy milyen csöndben vagyunk Dave-el át sem jön megnézni mit csinálunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he vasalást oktattál Jennek?
Na és Dave-nek mit oktattál olyan csendben a konyában? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.06. 01. - 09:56:22) *
jóreggelt
imádom a szabadnapomat, még akkor is ha tanulás céljából vettem ki. ma kőkemény okosodás lesz, mert jajjezaholnapivizsga.

Usi, ne aggódjál, nem lesz semmi baj. menni fog.

Trixxem, drágám, még mindig nagyon sajnálom ami történt, együttérzek. sok ölelés és szeretet megy neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvass vissza, sok szép Martin van, hátha picike mosolyt csal a szép kis arcodra.

na basszus, kezdődik. felmentem a kedvenc online antikváriumom oldalára, és nem bírtam ki, rendeltem 2 könyvet. egy orwell esszékötet, meg a 9 és fél hét könyvváltozata. láttátok azt a filmet? alap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a szülinaposoknak meg óóó el sem tudom sorolni, mi minden jót kívánok.

jah ha már álmok.
álmomban a mexi elémállt hogy mi a bajom vele, én meg végre elsoroltam neki. meglepő értelmességgel fogadta. majd amikor lebasztam hogy jó lenne ha nem a szobában jönnének össze folyton a sok hangos barátnőjével, akkor bevallotta hogy ez azért van így, mert ő az Anával jár, az egyik barátnőjével, és reméli, hogy megértem és nincs bajom ezzel. mondom dehogy van, csak tipli az ágyam közeléből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az az egyetlen privátszférám, az a nyomi ágy, attól el a kezekkel ha csak nem adok engedélyt rá.

Köszi Lola, tányleg jól esett a lelkemenk Martinka. Köszi mindenkinek.

He-he micsoda álom.

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 01. - 10:12:44) *
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

boldog születésnapot mkinek usi & angie sikeres vizsgát ma már túl vagyok egy vizsgán én is egy beadandó dolgozatot kellett megvédeni, de a tanár (srác elég fiatal volt és jófej nekünk levelzősöknek megajánlotta jegyet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak beírt és jöhettünk is el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el se hittük
trixx szívesen martin itt tényleg nagyon jól néz ki

Jantar, grat a vizsgához. Ügyi vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 01. - 09:52:16
Létrehozva: #37776

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 01. - 10:45:38) *
He-he vasalást oktattál Jennek?
Na és Dave-nek mit oktattál olyan csendben a konyában? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi Lola, tányleg jól esett a lelkemenk Martinka. Köszi mindenkinek.

He-he micsoda álom.

Jantar, grat a vizsgához. Ügyi vagy!

Trixx hihi ja elmagyaráztam Jen-nek a vasaló működését. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave-nek nem oktattam semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább is nem rémlik.Csak emlékeznék ha történt volna olyan. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lola a te álmod is érdekes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jantar gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 10:16:12
Létrehozva: #37777

devotee

én borzalmasan szar álmokat álmodtam a vizsgadrukk miatt. reggel szó szerint rosszul voltam az idegtől, de most már minden okés!!!! 4-ES LETT A VIZSGA!!!!!!!!!! tök jó fej volt a pasi! kicsit már nyugodtabb voltam mikor rájöttem, hogy a többiek se tudnak sokkal többet, meg jöttek ki sorban az emberek és mondták, hogy nme lesz gáz, jó kedve van a tanárnak. hehe, pont az előttem levő csaj nyögte be, hogy ő nem is magyar szakos, úgyhogy utána már mindenki mondta, aki nem az. (én ugye angolos vagyok) - bemegyek mondom a nevem és hozzábiggyesztem, hogy angolos vagyok, erre a tanár meg a bent ülő vizsgázók is elkezdenek röhögni. aztán mondott vmi témát a tanár, de nem értettem mit akar, úgyhogy szépen rávezettem, hogy nekem ez meg ez a téma menne. mondta, hogy jól van akkor a Sátántangó szerkezeti felépítéséről beszéljek. itt már nyugodtabb voltam. gyorsan lekörmöltem amit akartam aztán elmondogattam neki, próbáltam értelmesen válaszolni arra az 1-2 kérdésre, amit feltett, majd a végén mondta, hogy mivel nem magyaros vagyok, nem kérdez bele és hogy jó lesz-e a négyes. mondom TÖKÉLETES!!!! XDDDDDDDDDDD huh, örültem mint majom a farkának! XD huh, micsoda megkönnyebbülés! és már nem lesz szóbelim csak 5 írásbeli.

Trixx: sok puszi és együttérzés neked! örülök, hogy a Martinok legalább kis mosolyt csaltak a pofidra! szeretünk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 10:23:02
Létrehozva: #37778

devotee

jantar: gratula a vizsgádhoz!!! (ja és én vizsgáztam ma és Lola meg én fogunk holnap, nem Angie XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 10:25:59
Létrehozva: #37779

devotee

ez az Usi, na ugye hogy semmi gáz nem volt. biztos Edó drukkolása (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fuhú, de szar a tananyagom... bloááá

annyira jó új dolgot leltem a gépemen. sosem hallottam még. ákos a here is the houset énekli, kicsit elektro, kicsit rock, bazira bejön.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 10:36:15
Létrehozva: #37780

devotee

JUJJJ Lola, azt esetleg át tudnád tolni nekem mailben? plíz!
jah, Brigiék és Edó és a többi fórumtag drukkolása! köszi mindenkinek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1887 1888 1889 1890 1891 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
122 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (122 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: