![]() ![]() |
2009.12. 09. - 00:46:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nálam nem zavartok senkit, egyedül vagyok, a kutyám meg felrakom anyámékhoz, hogy ő se zavarjon minket.. de csakjanuárban lehet, mert nálam a december nagyon nagyon hajtós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig kibirjátok? De jò!!! De vègul is a kutyu sem zavarna!! Majd viszek piàt!:D húúú, hát perszeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon köszönjük a lehetőséget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt elképzeltem.... XDDD majd kiválasztunk egy Dave-et egy Martot és a csaj karaktereknek is valakit XD Plusz am esélő, aki két párbeszéd közben dumál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez rohadt jò lenne!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Behalnànk a rohogèstol!!! |
|
|
|
2009.12. 09. - 00:46:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehhehee.. csajok! csak magamban kuncogok, mert elaludt a kutyám!! azéart bizonyos jelenetek nekem nagyon fognak tetszeni, az már biztos!!!
heheheheee robot röhögés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ennyi hibája neki is lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha nő lenne, azt mondanám, ekkora hibával a kurva is elkelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 00:47:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehhehee.. csajok! csak magamban kuncogok, mert elaludt a kutyám!! azéart bizonyos jelenetek nekem nagyon fognak tetszeni, az már biztos!!! heheheheee robot röhögés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ennyi hibája neki is lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha nő lenne, azt mondanám, ekkora hibával a kurva is elkelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin, mint kurva..... hmmm... :PPPPP |
|
|
|
2009.12. 09. - 00:48:19
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, nekem egy 50 kilós kutyám van.. az azért zavarna, ráadásul azt hiszi magáról, hogy egy pici cica, és úgy is viselkedik.. úghogy Shadow megy a mamához, nincs mese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már megszokták, szeretik, ha velük van, nem lesz gond!!
|
|
|
|
2009.12. 09. - 00:51:13
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, nekem egy 50 kilós kutyám van.. az azért zavarna, ráadásul azt hiszi magáról, hogy egy pici cica, és úgy is viselkedik.. úghogy Shadow megy a mamához, nincs mese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már megszokták, szeretik, ha velük van, nem lesz gond!! milyen kutyud van? golden reti?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 00:53:28
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, nekem egy 50 kilós kutyám van.. az azért zavarna, ráadásul azt hiszi magáról, hogy egy pici cica, és úgy is viselkedik.. úghogy Shadow megy a mamához, nincs mese (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már megszokták, szeretik, ha velük van, nem lesz gond!! édi!! Nekem meg àllat hiànyom van (nem kell fèlreèrteni:D)azèrt is irtam,h engem nem zavarna:) De persze megèrtem!:) |
|
|
|
2009.12. 09. - 00:54:29
Létrehozva:
|
|
|
Ááá.. nem.. németjuhász. .. labrador retrieverem volt előtte., azelőtt meg megy másik juhász
mindjárt berakom a képét, várj.. a lányok már látták.. hatalmas figura!
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 09. - 00:58:43
Létrehozva:
|
|
|
Ááá.. nem.. németjuhász. .. labrador retrieverem volt előtte., azelőtt meg megy másik juhász mindjárt berakom a képét, várj.. a lányok már látták.. hatalmas figura! szép kutyus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 00:59:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 09. - 01:01:15
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, jóccakát , nem látom már a betűket, nem tudok már olvasni sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pusza Nektek!!! a mozi estet meg majd megdumáljuk másokkal is!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa. és a belépő pia.. a kaját állom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 01:01:40
Létrehozva:
|
|
|
Wáááá Halo szexmix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (goldfrapp mix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) mekkora jóóó!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 09. - 01:02:22
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, jóccakát , nem látom már a betűket, nem tudok már olvasni sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pusza Nektek!!! a mozi estet meg majd megdumáljuk másokkal is!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa. és a belépő pia.. a kaját állom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jò èjt Edòka!! én mondtam,h viszek piàt!:D |
|
|
|
2009.12. 09. - 01:02:43
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, jóccakát , nem látom már a betűket, nem tudok már olvasni sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pusza Nektek!!! a mozi estet meg majd megdumáljuk másokkal is!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa. és a belépő pia.. a kaját állom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglesz a belépő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 06:04:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt lányok.
Látom mozgalmas volt az este .Most nincs időm elolvasni titeket majd később. Angie beelőztelek ma reggel és én vagyok az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá később találkozunk.... |
|
|
|
2009.12. 09. - 06:27:25
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Igen Vica, megelőztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nwm baj. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Edóka, hogy aludtál? fogfájás? Köszönjük a felajánlást, mármint a seregtalálkozóra! Lehet, hogy lesz akkor újabb smink-tanácsadás is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 06:39:27
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok, jó reggelt!
Hát én is ide találtam, persze, ha még van tagfelvétel a "Fekete Seregbe"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú, látom van itt téma rendesen, majd bepótolom a lemaradásomat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 07:49:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Hát míg én aludtam és Marttal álmodtam ...hmmm.... it is ment a dumcsi rendesen. Capri nagyon jó a kép rólatok, és a rucid is szuper. Kár hogy csak a felsőd látszik. Sokáig tartott elkészíteni? |
|
|
|
2009.12. 09. - 08:35:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, jó reggelt! Hát én is ide találtam, persze, ha még van tagfelvétel a "Fekete Seregbe"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú, látom van itt téma rendesen, majd bepótolom a lemaradásomat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Léna. Naná,hogy van tagfelvétel....sőt fel vagy véve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A DM hozzott közénk,légy üdvözölve. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixxx te is légy üdvözölve köztünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár láttam már tegnap is voltál itt. Faith szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 09:00:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Üdv Léna, sziasztok csajok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 09. - 09:10:57
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok elolvastam a tegnap esti/éjszakai dumcsipartit.Lányok hatalmasak vagytok....szana-széjjel röhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie ahogy mondtad is az egyik hozzászólásodban(láttam hiányoltál (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
Nagy nehezen Jantar is befutott sikeresen ahogy elnéztem.Jól van örülök neki. Edóka:fogfájás hogy áll? Capri:a kép egyáltalán nem gáz.Sőt jól néztek ki rajta mindketten Usival.Neked pedig klassz a szerkód. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus:azon nagyon felröhögtem amikor írtad,hogy vízionáltad,hogy Dave fogja a feneked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh... mi is volt még....ja igen Angie jó volt a felsorolásod a témák terén ami ről párhuzamban beszéltetek.Hát igen ha ennyi csaj összejön egy helyen akkor sok mindenről megy a traty parti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb még Faith-et is láttam itt de nyilván elriadt és inkább nem jött ennyi csaj közé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |