2400 Oldal V  « < 1889 1890 1891 1892 1893 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.06. 01. - 14:38:56
Létrehozva: #37801

devotee

ehh, bafok az időre, a tanulással van a gáz. hudehaladok... kurvaélet, innen-onnan, kínkeservesen kell összecsipegetnem az anyagot. nem vicces.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 14:45:00
Létrehozva: #37802

devotee

Lola, át tudom érezni a helyzetedet, nekem is egy 2 oldalas reflektálást össze kell hoznom emelt magyarra (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) jajj de nincs kedvem hozzá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Bár neked biztos több is meg nehezebb is az anyag, szóval mégsem érzem át. De hajráá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 14:57:29
Létrehozva: #37803

devotee

majd hozzászoksz Geri a 6-8-10-12 oldalas esszékhez is, ha továbbtanulsz. XD na azokat nehéz néha összerakni, főleg ha kevés a forrás :S
vizsgákon meg az a gáz, hogy a félév elméletét kell(ene) bebiflázni.

na megnéztem a filmet. szerintem jó volt, bár kicsit hülyén lett vége. most kezdem az I am legend-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 01. - 15:06:36
Létrehozva: #37804

devotee

Sziasztok!

Usi, grat... Brigi már mondta reggel, ill délelőtt, csak nem tudtam jönni gratulálni.

Lola, és Usi, holnap is drukkolunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaajj.. Ange.... de imádom ezt a verset.. annyira sajogatja a szívem.. majd megszakad.. érzem minden pillanatát.. pedig mikor fiatal voltam nem éreztem ezeket... hát igen.. későn érek!

Hazahoztam anyuéktól a kiskutyám..., nagyon nagyok a csomói.. és szerintem fogyott is... holnap kiderül, kíváncsi vgayok mit mond a doki a vérképére..... fel vagyok készülve mindenre.. most kint alszik az előszobában.. de lehet behúzom, h ne feküdjön kint a hideg kövön!

Nálunk megint kiáradt a patak.. de most nem kellett mentenünk, mert már tudták az emberek, és mindenki elvitt minden állatot.. hála égnek. Emellett leszakadt a 100-as út... a hegyről ömlik a víz, mossa le a kerteket, környénél sárlavina miatt lezártak mindent... és még csak most kezdődik.. FUUUCCCKKK!!!!!

És én most asszem megnézem a stepup második részét... pont ilyen genya időhöz való.. táncolós, zenélső.. pont az kell nekem most!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 15:09:41
Létrehozva: #37805

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 01. - 15:57:29) *
majd hozzászoksz Geri a 6-8-10-12 oldalas esszékhez is, ha továbbtanulsz. XD na azokat nehéz néha összerakni, főleg ha kevés a forrás :S
vizsgákon meg az a gáz, hogy a félév elméletét kell(ene) bebiflázni.

na megnéztem a filmet. szerintem jó volt, bár kicsit hülyén lett vége. most kezdem az I am legend-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na ettől félek is rendesen. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Majd összehozom valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Amúgy miről szólt ez a 34-es film? Vámpírokon kívül? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 15:10:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 15:20:19
Létrehozva: #37806

devotee

Na most elmegyek matekozni, majd jövök vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 15:41:18
Létrehozva: #37807

devotee

brüüüühühüühühüüüüü
szenvedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon nagyon nagyon utálom most ezt. na, elég. összekapom magam, befejezem a tételgyártást, tanulni már könnyebb lesz. Edó, köszi a drukkot, ezúttal rám fog férni asszem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 15:47:36
Létrehozva: #37808

devotee

na, beillesztem egy versemet, hátha szerez egy kellemes percet valakinek ebben az undorító időben:

Királylány a kőben

Törhetetlen kemény, apró
Drágakő szerelemben élek.
Aranyfala vég nélkül ragyogó
Tükör az őszi fényű égnek
S belülre valaki engem odatett,
Rézfényben ébredő álmos királylányt,
Körém fagyasztott gyémántgyanta-cseppet,
Csinált belőlem borostyánba’ zárványt.
Október van, de meleg még a nap:
Esőben fest még a gyereknek szivárványt
De a holt földeken már senki sem arat
És nem keresik az elveszett királylányt.
Sárga selyemfényű áttetsző börtönből
Tudom, s nem bánom: nem szabadulhatok,
Így álmot hívok helyetted szerelmemül
És aludni tovább visszakuporodok.
Mert álmomban te is itt vagy a gyémánton belül
Az őszi napba együtt pislogok veled
Pedig a legtöbb, amit teszel, hogy védelmemül
Összezárod gyémántot tartó tenyered.

2008. október 22.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 15:48:57
Létrehozva: #37809

devotee

geri: '36-os XD de mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott van vége, ahol Bram Stoker Draculája. az elejen Van Helsinget két rendőr egy sírban találja, ahol kinyírta Draculát és Renfield-et (lehet nem így kell írni). Letartóztatják, a Scotland Yardon a rendőrfőkapitány nem hiszi el a vámpíros meséjét, védőnek az egyik volt tanítványát, egy fiatal pszichiátert hívat oda. ő se hisz neki, de szép lassan kiderül, hogy ki is lopta el Dracula holttestét és égette el (a "lánya", egy nagyon szép vámpírnő, aki mellesleg "magyar" - igen, megint keverik az erdélyi dolgokat kicsit, de mindegy). a fiatal doki rájön, hogy vmi nem kerek a nő körül, aki a segítségét kéri, mert meg akar szabadulni az árnytól, ami bizonyos dolgokra készteti (vérivás). aztán rájön, hogy nem tud a természete ellen mit tenni, ezért megzsarolja a dokit a fiatal, csinos asszisztense elrablásával - visszamegy vele és a szolgájával (egy fura, ijesztő pasassal) Erdélybe. a doki utána megy, a doki után meg Van Helsing és a rendőrfőkapitány. A fiatal doki már épp beleegyezik, hogy ott marad a grófnővel és a társa lesz az öröklétben cserébe az asszisztense életéért, mikor a féltékeny szolga lenyilazza a grófnőt, a rendőrök meg lelövik a szolgát. happy end a hülye embereknek. - én miért vagyok mindig a vámpírok oldalán?!?!?!? XDDDD
szerintem jó kis fekete-fehér film volt. nem lehetett nagy költségvetése, de szerintem szép és korhű volt! tetszett a grófnő is.

Edó: köszi a drukkot mára és holnapra is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szegény Shad!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
jaja, a Step up 2 is jó kis film. az 1. részt is kedvelem, de a 2. kicsit jobban bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 15:53:02
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 15:52:53
Létrehozva: #37810

devotee

na, mondjatok már valamit erről a step upról. nekem lövésem nincs hozzá. kell majd valami kedves film,hátha ez lesz az a kövi filmnézős napomon
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 16:01:24
Létrehozva: #37811

devotee

Step up:

Tyler Gage a táncparkett ördöge, bármelyik buliba betéved, egyből a középpontba kerül. Ám a táncon és a barátain kívül az élet nem sok jóval ajándékozta meg, az utcán nőtt fel, vakmerő és dacos lett.

Egy éjjeli balhé után a fiatalkorúak bíróságán köt ki, ahol közmunkára ítélik. Takarítóként kell letölteni a büntetését azon a művészeti egyetemen, ahol barátaival randalíroztak. A fiú itt ismeri meg Norát, a tehetséges táncost, aki véletlenül szemtanúja lesz a fiú egyik rögtönzött bohóckodásának, és nem kerüli el a figyelmét Tyler ösztönös, szinte akrobatikus tánctudása. Így, amikor lesérül a táncpartnere, és veszélybe kerül a vizsgaelőadása, a lány elintézi, hogy Tyler kerüljön a helyére, kiváltva így a közmunkát. A gyakorlás közben egy új világ nyílik meg a fiú előtt, a tánc és Nora segítségével egy új élet lehetősége.

(IMG:http://img16.imageshack.us/img16/4937/stepup11024.jpg)

Step up 2:

Eleven utcai táncok, amelyben mozgásba lendül a test, felforrósodik a szív és szárnyra kap a képzelet. Új diák érkezik a marylandi művészeti iskolába: a lázadó Andie (Briana Evigan) megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson. Közben az iskola legnagyobb reménysége, Chase (Robert Hoffman) új kihívások után kutat, ezért létrehoz egy táncegyüttest, mellyel benevez Baltimore legnagyobb, legkeményebb utcai táncversenyére. Chase beveszi a csapatba a tehetséges Andie-t is, akitől ugyan egy világ választja el, a győzelem érdekében mégis kénytelenek megtalálni a közös hangot és mozdulatokat. Andie két világ - elit táncos-társai és az utca szabadsága - között őrlődik, s ahogy egyre forróbbá válik körülötte a levegő, rá kell jönnie arra, hogy építhet hidat a szerelem és lojalitás, a függetlenség és a karrier között. Mert csak így találhatja meg helyét az életben.

(IMG:http://m.blog.hu/bu/budcsi-cinema/image/step-up-2.jpg)

nekem még a volt oszt.társam, Ákos mutatta, aki nagy hip-hop táncos. jó kis filmek. asszem holnap meg is nézem őket vizsga után lazításként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nagyon durva koreográfiák vannak benne! tátott szájjal néztem mindkettőt!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 16:21:47
Létrehozva: #37812

devotee

de szívesen néznék most egy ilyet. vagy pl bármit, csak ne a tankönyv lapjai legyenek vagy a monitor
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 16:28:07
Létrehozva: #37813

devotee

ismerős érzés. mondjuk én most a Will Smith-es 2007-es I am legend-et nézem épp - tök jó, hogy muszájból. eddig tetszik. aztán én is jegyzeteket tanulmányozok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 16:32:11
Létrehozva: #37814

devotee

faszom, nekem mér nincs filmnézős órám? XD
bár volt már, még megboldogult bacheloron amin a Vatelt néztük művtörihez. azt ismeritek? nagyon jó kis kosztümös film.
na, befejeztem a hülye anyagok hülye összekapirgálását. már "csak" tanulni kell. fél hat van, holnap 10kor van a szóbeli, szerintetek? XDDD nembaj, meglesz. most elmegyek főzni, de jó, kis pihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 01. - 16:49:00
Létrehozva: #37815

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 31. - 20:41:41) *
Mode te olyan lüke vagy, akkorát felnyerítettem.
Azt mondod: vehehe az öreglány

XDDDDDDDD

XDDDDDD

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.06. 01. - 13:43:30) *
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egy kicsit megkésve de pótlom a lemaradást. Tehát..
A szülinaposoknak boldogot! (Látod, Mode nem felejtettem el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A vizsgázóknak hajrá, vagy már grat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixi, neked pedig megy vissza az ölelés meg a puszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És rohadjon le az egész időjárás hogy június elsején szakad az eső!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

(Now playing: Dirty Sticky Floors)

Hát milyen köszöntés ez??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jól van ám ma nem vagyok normális XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 16:55:17
Létrehozva: #37816

devotee

Lola: nekem is 10-től van a ZH és még csak kicsivel több mint a felénél tartok. lesz vagy 7 mire nekifoghatok a rendes tanulásnak. nem baj, ez az anyag jobban fekszik, mint a mai vizsga anyaga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I LOVE VAMPIRES! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
csütörtökön meg végre kialszom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 01. - 17:12:41
Létrehozva: #37817

devotee

Nézzétek a pólómat!!!! XDDDD
Az egész póló így agyon van firkálgatva XD A hátuljára föl van írva az ami a 101 borítóra, meg ilyenek XDDDDD
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p017.jpg ( 387.84K ) Letöltések száma: 12

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 01. - 17:30:31
Létrehozva: #37818

devotee

hehe, aranyos póló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na hát ez az I am legend film eléggé eltér a regénytől - már azok alapján, amit az órán vettünk. sajna nem volt időm azt is elolvasni :S
no mindegy. egész jó film volt a kötelező megkönnyebbülést hozó happy enddel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 17:33:02
Létrehozva: #37819

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mode jó a pólód (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó szorítok neked és vödörnek is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
bocsi lola usi a vizsgázok akinek sikerült grat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 01. - 17:34:33
Létrehozva: #37820

devotee

Nem utcai, pont azért firkáltam össze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szia jantar
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1889 1890 1891 1892 1893 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
100 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (100 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: