![]() ![]() |
2010.06. 01. - 17:35:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szomorú, h. megint árvíz van lesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 17:50:00
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2LV6_-4tDpM Martin hiányzik.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
|
|
|
|
2010.06. 01. - 17:53:17
Létrehozva:
|
|
|
geri: '36-os XD de mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott van vége, ahol Bram Stoker Draculája. az elejen Van Helsinget két rendőr egy sírban találja, ahol kinyírta Draculát és Renfield-et (lehet nem így kell írni). Letartóztatják, a Scotland Yardon a rendőrfőkapitány nem hiszi el a vámpíros meséjét, védőnek az egyik volt tanítványát, egy fiatal pszichiátert hívat oda. ő se hisz neki, de szép lassan kiderül, hogy ki is lopta el Dracula holttestét és égette el (a "lánya", egy nagyon szép vámpírnő, aki mellesleg "magyar" - igen, megint keverik az erdélyi dolgokat kicsit, de mindegy). a fiatal doki rájön, hogy vmi nem kerek a nő körül, aki a segítségét kéri, mert meg akar szabadulni az árnytól, ami bizonyos dolgokra készteti (vérivás). aztán rájön, hogy nem tud a természete ellen mit tenni, ezért megzsarolja a dokit a fiatal, csinos asszisztense elrablásával - visszamegy vele és a szolgájával (egy fura, ijesztő pasassal) Erdélybe. a doki utána megy, a doki után meg Van Helsing és a rendőrfőkapitány. A fiatal doki már épp beleegyezik, hogy ott marad a grófnővel és a társa lesz az öröklétben cserébe az asszisztense életéért, mikor a féltékeny szolga lenyilazza a grófnőt, a rendőrök meg lelövik a szolgát. happy end a hülye embereknek. - én miért vagyok mindig a vámpírok oldalán?!?!?!? XDDDD szerintem jó kis fekete-fehér film volt. nem lehetett nagy költségvetése, de szerintem szép és korhű volt! tetszett a grófnő is. Edó: köszi a drukkot mára és holnapra is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szegény Shad!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jaja, a Step up 2 is jó kis film. az 1. részt is kedvelem, de a 2. kicsit jobban bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi, kicsit benéztem a dátumot xDxD A lényeg, így nem hangzik annyira rossz filmnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 17:56:36
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2LV6_-4tDpM Martin hiányzik.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Daaaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na jó ez a nap a férjemről szól XD |
|
|
|
2010.06. 01. - 17:57:00
Létrehozva:
|
|
|
XDDDDDD Hát milyen köszöntés ez??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jól van ám ma nem vagyok normális XD Bocsánat Mode... ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ALAN!!! Remélem így tetszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy jó a pólód (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 17:57:52
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek a pólómat!!!! XDDDD Az egész póló így agyon van firkálgatva XD A hátuljára föl van írva az ami a 101 borítóra, meg ilyenek XDDDDD Hihi Mode jó a pólód. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:00:55
Létrehozva:
|
|
|
usi bírom a régi filmeket http://www.letmewatchthis.com/ én itt szoktam keresgélni online megnézhető minden csak angol nyelven de nagyon jó mind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 18:01:45
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat Mode... ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ALAN!!! Remélem így tetszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy jó a pólód (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez már valami xDDDDDDDD XD XD XD XD XD Meg szíveket is XDD Nem ám, nehogy XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Köszi XD Vica neked is köszi XD |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:01:56
Létrehozva:
|
|
|
Alfred Hitchcock nekem ő a kedvenc rendezőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) psycho-tól a mai napig parázom ::S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.06. 01. - 18:04:13
Létrehozva:
|
|
|
Na ez már valami xDDDDDDDD XD XD XD XD XD Meg szíveket is XDD Nem ám, nehogy XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Köszi XD Vica neked is köszi XD Jajj erről mi jutott eszembe... xDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) xD |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:06:10
Létrehozva:
|
|
|
Jajj erről mi jutott eszembe... xDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) xD Miiiiii??????? XD Vica neked mentek e-mailbe a képek nézd meg :DDD és röhögj kedvedre...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:06:29
Létrehozva:
|
|
|
http://www.megavideo.com/?d=HLSJCLKT <-- az első 10 perc nem gyenge (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (, :S
|
|
|
|
2010.06. 01. - 18:08:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode... a póló... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jujj de finom ebéd/vacsit csináltam. egy ültő helyemben felfalnám. de nem. leszaladok boltba, aztán tanulok tovább |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:10:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode... a póló... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujj de finom ebéd/vacsit csináltam. egy ültő helyemben felfalnám. de nem. leszaladok boltba, aztán tanulok tovább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miit mit csináltál???? |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Miiiiii??????? XD Vica neked mentek e-mailbe a képek nézd meg :DDD és röhögj kedvedre...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Már megnéztem és röhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:10:57
Létrehozva:
|
|
|
Miiiiii??????? XD Vica neked mentek e-mailbe a képek nézd meg :DDD és röhögj kedvedre...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Suliban lesz német délután, és a srác akivel vannak közös képeim FB-on, királylánynak fog beöltözni, és a sztori szerint bármihez hozzáér, elolvad. Én leszek a herceg, és mondom neki hogy nyúljon be a gatyámba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre ő benyúl, csodálkozik, meg mondja hogy ez aztán kemény... és nem olvad el semmi.. és az a vége, hogy elárulom, hogy M&M's volt a gatyámban xDxD |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:17:34
Létrehozva:
|
|
|
Suliban lesz német délután, és a srác akivel vannak közös képeim FB-on, királylánynak fog beöltözni, és a sztori szerint bármihez hozzáér, elolvad. Én leszek a herceg, és mondom neki hogy nyúljon be a gatyámba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre ő benyúl, csodálkozik, meg mondja hogy ez aztán kemény... és nem olvad el semmi.. és az a vége, hogy elárulom, hogy M&M's volt a gatyámban xDxD xxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Már megnéztem és röhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nem vagyok semmi....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) jaaaaaaaaajjj jaaajj jajajajajajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs550.snc3/30124_1282035850378_1214525837_30654424_7300421_n.jpg) Francnak van ott az a hülye felirat XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs325.ash1/28419_126257654070501_100000588003682_220123_4479262_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 18:18:01 |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:21:07
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁ basszus, nagyon rákattantam a Hourglass-ra.. másodszor hallgatom végig 2 órán belül. Nagyon jó album (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A Little Lie meg a Use You a legjobbak, ááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi, de ezt muszáj volt megosztanom xD |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:22:08
Létrehozva:
|
|
|
jantar: köszi a filmes oldal linkjét! elmentettem. majd nyáron átnézem!
|
|
|
|
2010.06. 01. - 18:23:14
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁ basszus, nagyon rákattantam a Hourglass-ra.. másodszor hallgatom végig 2 órán belül. Nagyon jó album (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Little Lie meg a Use You a legjobbak, ááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi, de ezt muszáj volt megosztanom xD Hourglass jó is ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám alkotott...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |