![]() ![]() |
2010.06. 01. - 18:26:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szívesen usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (sok minden fent van rajta kezdetektől a napjainkig)
mode jók alan képei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fiatal alan kedvenc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem martin cuccai jobban bejönnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Hourglass jó is ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám alkotott...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem is kicsit basszus! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:31:02
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: Bizony ám!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave csodálatos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na de ez a nap még mindig Alané XD jantar: Most na..mutass egy rossz képet Alanről XD Persze hogy jók hát Alan van rajta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) heeheeeeeeeejjjjj a Magnum kitárulkozik XDDD (IMG:http://76.img.v4.skyrock.net/760/spikedm/pics/1298366552_small.jpg) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:31:26
Létrehozva:
|
|
|
Geri: nekem a Saw Something (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meg a Use you meg a Down a kedvencem róla! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de úgy a 95%-át szeretem annak az albumnak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
remélem lesz még Dave szóló!!!! |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:32:33
Létrehozva:
|
|
|
Gergő: Bizony ám!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave csodálatos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na de ez a nap még mindig Alané XD jantar: Most na..mutass egy rossz képet Alanről XD Persze hogy jók hát Alan van rajta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) heeheeeeeeeejjjjj a Magnum kitárulkozik XDDD (IMG:http://76.img.v4.skyrock.net/760/spikedm/pics/1298366552_small.jpg) Kitárulkozott neked az már eléggé a nászéjszakán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:34:08
Létrehozva:
|
|
|
ja ja alan tényleg jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 18:34:48
Létrehozva:
|
|
|
Geri: nekem a Saw Something (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meg a Use you meg a Down a kedvencem róla! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de úgy a 95%-át szeretem annak az albumnak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) remélem lesz még Dave szóló!!!! Huhh, most hogy így beleszerelmesedtem ebbe az albumba.. én is remélem hogy még a következő dM album elé beugrik egy-egy szóló projekt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Down is nagyon jó, a Saw Something is tetszik, de azt még emésztenem kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, ahogy magamat ismerem, most hetekig ez fog menni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, Mode, ez a nap Alan-é (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:37:41
Létrehozva:
|
|
|
Gergő áradozz csak Dave-ről nyugodtan, az nem baj, hát Dave-ből sosem elég..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: igeeeeeeen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) heheheeeeheehe.. na úristen, most eszembe jutott, ahogy az a Britt ölelgeti....(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Úristen, inkább nem is gondolok rá XD |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:38:36
Létrehozva:
|
|
|
úúú
én Dave szülinapja óta hallgatom folyamatosan a szólóit. és a PM is egyre jobban bejön, az a bottle living-black and blue again páros... jajj de imádom hourglassról meg hát endless. mindegyik, de endless a kedvenc. Mode, csirkemellet sütöttem currys rizzsel, párolt zöldbabbal és mexikói zöldségekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tcm-en mennek ilyen régi filmek ugye eredeti nyelven. a pszicho is gyakran megy, múltkor meg a garp szerint a világ volt, amit imádok. és angolul is fel bírtam fogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:38:43
Létrehozva:
|
|
|
Gergő áradozz csak Dave-ről nyugodtan, az nem baj, hát Dave-ből sosem elég..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: igeeeeeeen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) heheheeeeheehe.. na úristen, most eszembe jutott, ahogy az a Britt ölelgeti....(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Úristen, inkább nem is gondolok rá XD Illúzió romboló gondolat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:39:21
Létrehozva:
|
|
|
ja ja alan tényleg jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizoooony, és még jobb, mint a képeken (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:39:37
Létrehozva:
|
|
|
úúú én Dave szülinapja óta hallgatom folyamatosan a szólóit. és a PM is egyre jobban bejön, az a bottle living-black and blue again páros... jajj de imádom hourglassról meg hát endless. mindegyik, de endless a kedvenc. Mode, csirkemellet sütöttem currys rizzsel, párolt zöldbabbal és mexikói zöldségekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tcm-en mennek ilyen régi filmek ugye eredeti nyelven. a pszicho is gyakran megy, múltkor meg a garp szerint a világ volt, amit imádok. és angolul is fel bírtam fogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola fincsit főztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:40:10
Létrehozva:
|
|
|
akarooooooook Dave szólót, most! adjon ki egyet mihamarabb. mást ne is csináljon otthon, csak egyen, edzzen, családozzon meg írjon zenét a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
bár én most aktuálisan Billy Idolba szerettem bele. a rockisten. meg kell érte dögleni, pedig 55 éves. |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:41:03
Létrehozva:
|
|
|
úúú én Dave szülinapja óta hallgatom folyamatosan a szólóit. és a PM is egyre jobban bejön, az a bottle living-black and blue again páros... jajj de imádom hourglassról meg hát endless. mindegyik, de endless a kedvenc. Mode, csirkemellet sütöttem currys rizzsel, párolt zöldbabbal és mexikói zöldségekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tcm-en mennek ilyen régi filmek ugye eredeti nyelven. a pszicho is gyakran megy, múltkor meg a garp szerint a világ volt, amit imádok. és angolul is fel bírtam fogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem a PM-ről csak a black and blue again, meg természetesen a dirty sticky floors jön be, de ez a kettő nagyon. Hourglass meg egy az egyben hibátlan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode,köszi az engedélyt xD |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:42:43
Létrehozva:
|
|
|
Lola fincsit főztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) biza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, gyerünk már, fehérszuzukishercegem, főzni akarok rád!!! |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:43:07
Létrehozva:
|
|
|
Lola: Na azt megenném én is, csak a zöldbab maradna ki belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica...hát az (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:43:55
Létrehozva:
|
|
|
akarooooooook Dave szólót, most! adjon ki egyet mihamarabb. mást ne is csináljon otthon, csak egyen, edzzen, családozzon meg írjon zenét a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bár én most aktuálisan Billy Idolba szerettem bele. a rockisten. meg kell érte dögleni, pedig 55 éves. Egyébként Dave-en látszik mennyire felszabadultan csinálta a szólókat. Nem volt olyan "merev" (?ideges?) mint egy dM turnén. Legalábbis ez az én meglátásom. Jajj, tényleg jó lenne egy új album már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:44:00
Létrehozva:
|
|
|
Jól van, berakta kétszer, okos... XD
Na Gergő..szívesen XD az engedélyt XD Éhes vagyok xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 18:52:42 |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:45:28
Létrehozva:
|
|
|
biza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, gyerünk már, fehérszuzukishercegem, főzni akarok rád!!! nekem bordó szuzukis hercegem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akarooooooook Dave szólót, most! adjon ki egyet mihamarabb. mást ne is csináljon otthon, csak egyen, edzzen, családozzon meg írjon zenét a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bár én most aktuálisan Billy Idolba szerettem bele. a rockisten. meg kell érte dögleni, pedig 55 éves. Egyet értek az első mondattal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:46:22
Létrehozva:
|
|
|
nekem bordó szuzukis hercegem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, az enyimnek tényleg fehér suzukija van. csak még annyi, hogy nem tudja hogy ő az én hercegem. levadászása folyamatban. kommandózunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |