![]() ![]() |
2010.06. 01. - 18:46:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no további jó beszélgetést, végre rendeztem a vámpíros jegyzetkötegem és most belemerülök a vérszívók ábrázolásába az irodalomban és a filmen.
pááááááááááá! ja, csak előtte még kirakom Orchidett Ghost-os Dave-jét háttérnek meg elszívok egy cigit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:47:52
Létrehozva:
|
|
|
Huuhhh.. jó volt ez a step up! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi.. én imádom az I'm a legend-et... csak sajna nagyon bőgtem rajta.. gondolom tudod, miért (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gap szerint a világ.. egyszer láttam, de annyira.. de annyira megfogott.. azóta sem láttam sehol. de lehet, h most mondtad, megíratom magamnak.. nagyon nagyon szeretem! Nekem Dave szólói fekszenek.. úgy , ahogy vannak.. imádom mindet. Te Geri.. hallottad már a soho hanganyagát? huhhhh.. hát az nem semmi... mi arra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:48:43
Létrehozva:
|
|
|
Lola az enyémnek meg tényleg bordó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyesen kommandózz.
Usi pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 18:49:03 |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:48:49
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa... Orchidett képe nagyon ász.. elgondolkodtató.. mármint, h cseréljek-e
És én is cigizek egyet, aztán olvasok... Mert Brig ellátott rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:51:15
Létrehozva:
|
|
|
Edó: még nem hallottam a soho-s hanganyagot.. azt merre lehet beszerezni? nem lenne rossz meghallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 18:56:48
Létrehozva:
|
|
|
én még nem cserélek hátteret, mert még csak tegnapelőtt raktam ki Orchidett ezelőtti munkáját, a tapsolós Dave-et.
Edó, ha tetszett a Garp filmváltozata, olvasd el a könyveredetit. jajj, fantasztikus. még a filmnél is jobb, pedig a flm is zseniális. nem tudom, árulják-e újonnan, de nézd: http://www.regikonyvek.hu/book.php?id=6042 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, a kommandózás alakulóban. ha minden jól megy, olyan észrevétlenül cserkészem körbe a fiút, hogy mire észbe kap, addigra már huhúúú... lesz minden, when the body speaks meg i want you now meg come here, kiss me, now. ejj, ez az ákosos here is the house istenbizony istenijó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, én is megyek tanulni. majd még leszek. Edó: még nem hallottam a soho-s hanganyagot.. azt merre lehet beszerezni? nem lenne rossz meghallgatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk adsz egy mélcímet, aztán kapsz tőlem egy toldacuccot letöltőlinket? A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 18:57:04 |
|
|
|
2010.06. 01. - 18:59:11
Létrehozva:
|
|
|
vagy átküldhetem neked e-mailben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kedves Gergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 19:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Edó: igen, tudom, én is sírtam ott az I am legendben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
olvass csak, olvass!!!! és írj véleményt Briginek mert kíváncsi mit szólsz hozzá. és huhuhuhuuhhhhhúúúúú micsoda sztorik jönnek majd még!!!!! ha minden igaz ma vagy holnap jön a kövi adag, amit publikálok is az oldalamon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó kis novi lesz az is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem egyedül a 21 days nem jön be az Hourglassról még mindig. na tolok egy Red Bull-t hogy bírjam az éjszakázást. csocsi! |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:02:24
Létrehozva:
|
|
|
Jajj lányok, de rendesek vagytok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ahogy korombeli csajok mondanák: imádás van csajszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD
Mélcím: pachgergo@freemail.hu Találó, igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak semmi csúnyát ne küldjetek, nehogy megálljak a növésben xD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:05:31
Létrehozva:
|
|
|
na mi legyen akkor, Edó? küldöd, vagy küldjem?
feltöltöm szívesen, és akkor neked nem kell hat emailben elküldened. na? |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:06:57
Létrehozva:
|
|
|
Na én azt hiszem elmentem, ennem kell valamit. Meg még boldoggá kell tennem a férjemet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sajnos csak gondolatban, de boldoggá teszem XD
Jók legyetek!!! Jó éjszakát Pápá |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:07:55
Létrehozva:
|
|
|
pá Mode
na, elkezdtem feltölteni az EP-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én szeretem a 21 days-t. te miért nem, Usi? |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:08:27
Létrehozva:
|
|
|
Csak ügyesen Mode... nyald el azt a Magnumot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:08:49
Létrehozva:
|
|
|
Lola! Meg is rendeltem a könyvet... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aztán majd most már tényleg a Placi jön, ebben a hónapban.. csak ez annyira olcsó volt, h nem lehetett otthagyni! |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:09:46
Létrehozva:
|
|
|
Pá Mode jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én is elmentem.Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Jajj lányok, de rendesek vagytok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ahogy korombeli csajok mondanák: imádás van csajszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Mélcím: pachgergo@freemail.hu Találó, igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak semmi csúnyát ne küldjetek, nehogy megálljak a növésben xD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehehehe.. Geri... hova akarsz még nőni? no.. ilyet nem kérdezünk egy férfitől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolika.. akkor toljad neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha mégsem, akkor elküldöm! |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:12:13
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehe.. Geri... hova akarsz még nőni? no.. ilyet nem kérdezünk egy férfitől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolika.. akkor toljad neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha mégsem, akkor elküldöm! Hááát Edó... most nagy passzt adtál, amit szívesen lecsapnék, de nem illik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:15:33
Létrehozva:
|
|
|
nagyon jó a regikonyvek.hu Edó
én is rendeltem ma kettőt onnan. majd kövi hónapban is rendelek, lehet h egy garpot is hogy meglegyen. hogy kérted? házhoz vitetni nem nagyon éri meg, mert drágább a futár mint a könyv. ha gondolod, kérheted ide pestre, aztán át is veszem neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sztem megjönne a héten vagy a jövő hét elején, így tudnám már vinni neked tatabányára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, szerintem nézz egy ímélt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és ha másnak is szüksége van a soho ep-re, íme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=6337...Ho+%28EP%29.rar |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:16:49
Létrehozva:
|
|
|
nagyon jó a regikonyvek.hu Edó én is rendeltem ma kettőt onnan. majd kövi hónapban is rendelek, lehet h egy garpot is hogy meglegyen. hogy kérted? házhoz vitetni nem nagyon éri meg, mert drágább a futár mint a könyv. ha gondolod, kérheted ide pestre, aztán át is veszem neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sztem megjönne a héten vagy a jövő hét elején, így tudnám már vinni neked tatabányára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, szerintem nézz egy ímélt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és ha másnak is szüksége van a soho ep-re, íme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=6337...Ho+%28EP%29.rar Lola, köszi és örök hálám üldözzön, cupi-cupi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 19:18:25
Létrehozva:
|
|
|
nagyon jó a regikonyvek.hu Edó én is rendeltem ma kettőt onnan. majd kövi hónapban is rendelek, lehet h egy garpot is hogy meglegyen. hogy kérted? házhoz vitetni nem nagyon éri meg, mert drágább a futár mint a könyv. ha gondolod, kérheted ide pestre, aztán át is veszem neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sztem megjönne a héten vagy a jövő hét elején, így tudnám már vinni neked tatabányára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, szerintem nézz egy ímélt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és ha másnak is szüksége van a soho ep-re, íme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=6337...Ho+%28EP%29.rar Hát jó, h mondod.. mert postán kértem... de barom vagyok tudok ezen még módosítani szerinted? Hááát Edó... most nagy passzt adtál, amit szívesen lecsapnék, de nem illik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nem ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A legeslegjobb egyébként rajta a use you! huhhhh... főleg a vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |