2400 Oldal V  « < 1893 1894 1895 1896 1897 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 19:20:21
Létrehozva: #37881

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 01. - 20:18:25) *
De nem ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A legeslegjobb egyébként rajta a use you! huhhhh... főleg a vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mivanavégén?Mivanavégén?Mivanavégén?Mivanavégééééén? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne játssz velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 19:22:54
Létrehozva: #37882

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=6icmfMRXHqw ja nekem ez volt a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon dinamikus szám ez nagyon ott van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 19:24:18
Létrehozva: #37883

devotee

Na gyorsan lezuhanyzok aztán sietek vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 19:28:03
Létrehozva: #37884

devotee

ezen a videón nagyon cool dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kár hogy nem kék a szeme :S nekem ezért nem jön be (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

bár mégsem haladja túl martin-t és alan-t sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem szeretem mikor egy férfi olyan konzervatívan öltözik öltöny martin sokkal jobb, mert trendi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 01. - 19:28:18
Létrehozva: #37885

devotee

Szia Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizu van? tegnap éjjelbe nyúlt a pofázás, aztán még Julis barátném is beugrott hozzám, aki holnap megy vissza floridába.. úgyhogy sehol nem voltam.. puszizlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Geri... Dave egy állat... ha nő lennél, szinte látnád, ahogy az arcodba liheg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 19:28:39
Létrehozva: #37886

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=nc9S9MQpccM...feature=related ez a kedvencem volt a kingdom-ról
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 19:29:10
Létrehozva: #37887

devotee

annyira hidegen hagy hogy milyen színű a szeme a pasinak ha ennyire istenüberszexuállat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóm, intézünk mindent simán. máskor is ha ilyen van, nyugodtan kérjed pestre, meg többiek is, simán átveszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jahajj, tavaly mikor gazdag voltam az ösztöndíjamból minden hónapban vagy 2000 ft-t könyvre költöttem. mindig vettem vagy 4-5 könyvet ocssóért a regikonyvek.hun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó dolgokat lehet keresni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 19:35:07
Létrehozva: #37888

devotee

ill. hourglass (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nem baj korán kellett kelnem reggel azért nem maradtam edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

anyum kész van dave-től teljesen anno ő nagy dm fan volt és persze neki dave volt a mindene így van is vita mindig erről (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem martin alan neki dave (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 01. - 19:39:02
Létrehozva: #37889

devotee

Lola... oksa, majd ezen leszek innentől.. akkor most várok, h módosíthassak.

Jantar.... azért néha elgondolkodnék MArtin színpadi jelmezein (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) idén néha úgy nézett ki, mint Farkas Bertalan.. és a cipői.. hehheehehe... hát nem tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De én imádom Martint, ne értsd félre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 01. - 19:44:01
Létrehozva: #37890

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.06. 01. - 19:08:27) *
Csak ügyesen Mode... nyald el azt a Magnumot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és még mi vagyunk a perverzek xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 01. - 19:49:33
Létrehozva: #37891

devotee

jantar, nézd!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=86UoXnKRgdg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 19:57:02
Létrehozva: #37892

devotee

Sziasztok!
Délutánra kikapcsoltam az agyam, leültem a tv elé, és beratkam a szexi csajok dvd-t. Jól esett.
Itt mizu?

Usi grat a négyeshez, és köszi az együttérzést. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 19:58:36
Létrehozva: #37893

devotee

Megjöttem csak eszek.
Edó: lehet, de nem vagyok nő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Elnézést kérek tőletek, de ennek örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode: igen, ti vagytok azok, én nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 19:59:50
Létrehozva: #37894

devotee

Orchidett képe egyszerűen zseniális. Nagyon tetszik, szinte tényleg látni ahogy átalakul. Gratula.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 20:00:56
Létrehozva: #37895

devotee

edó tudom, h. szereted martin-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a cipő tényleg iszonyatosak néha :S de a színpadi cuccai nagyon jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

gergő merre tekereg a nővéred?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 20:01:49
Létrehozva: #37896

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.06. 01. - 21:00:56) *
edó tudom, h. szereted martin-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a cipő tényleg iszonyatosak néha :S de a színpadi cuccai nagyon jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

gergő merre tekereg a nővéred?

Hidd el, ha tudnám, már rég elintéztem volna hogy itt legyen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 20:04:43
Létrehozva: #37897

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 01. - 20:49:33) *

valicsnak is el kell küldeni imádom a beatles-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy jó volt nagyon alan válasza mikor megkérdezték tőle lesz a közös lemez martékkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szülinapi riportban volt freesate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 01. - 20:06:42
Létrehozva: #37898

devotee

Sziasztok!

Levagyok maradva,szóval visszaolvasok!!

Velem csak annyi van,h (vessetek meg) voltam KISS koncin!! Gimis koromban nagyon oda voltam,meg belevoltam esve Paul Stanleybe,a csillagos sminkű tagba:D Nagyon állat volt,második sorba sikerült jutnom,ugyanott álltam,mint januárban Martin előtt,csak most helyette Gene Simmons nyújtogatta a nyelvét előttem,én meg szintén nyújtogattam neki,ő meg sztem észre vette,mert bólogatott:D Paulpapa is ott riszálta a seggét.Gene dumált magyarul,az a szép az a szép kezdetű nótát énekelte,a közönség meg folytatta:D Volt vérfolyatás,füst,tűzijáték!! Dobáltak dobverőt,pengetőket,én egyet sem kaptam el,de a végén a földön találtam egyet,amin később megnéztem,Gene aláírása volt!:DÉn tomboltam persze végig:D
még pár éve Veronában is megnéztem őket,na akkor másnap meg az utcán ott sétált Paul,én persze totál besokkoltam,anyukám ment oda autogrammért velem:D Na hát kb ennyi,bocsi!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.06. 01. - 20:07:56
Létrehozva: #37899

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.06. 01. - 21:01:49) *
Hidd el, ha tudnám, már rég elintéztem volna hogy itt legyen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az enyém hosszabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 01. - 20:10:28
Létrehozva: #37900

devotee

Puszika seregecske gombocska készen van a hozzászólásocska.

Majd olvasgatok, kicsit lemaradtam.

Mindenki jól van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lesz Sereg Tali? Valamikor?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1893 1894 1895 1896 1897 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
93 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (93 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: