![]() ![]() |
2010.06. 01. - 20:11:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Levagyok maradva,szóval visszaolvasok!! Velem csak annyi van,h (vessetek meg) voltam KISS koncin!! Gimis koromban nagyon oda voltam,meg belevoltam esve Paul Stanleybe,a csillagos sminkű tagba:D Nagyon állat volt,második sorba sikerült jutnom,ugyanott álltam,mint januárban Martin előtt,csak most helyette Gene Simmons nyújtogatta a nyelvét előttem,én meg szintén nyújtogattam neki,ő meg sztem észre vette,mert bólogatott:D Paulpapa is ott riszálta a seggét.Gene dumált magyarul,az a szép az a szép kezdetű nótát énekelte,a közönség meg folytatta:D Volt vérfolyatás,füst,tűzijáték!! Dobáltak dobverőt,pengetőket,én egyet sem kaptam el,de a végén a földön találtam egyet,amin később megnéztem,Gene aláírása volt!:DÉn tomboltam persze végig:D még pár éve Veronában is megnéztem őket,na akkor másnap meg az utcán ott sétált Paul,én persze totál besokkoltam,anyukám ment oda autogrammért velem:D Na hát kb ennyi,bocsi!!! Ez tök jó, basszus micsoda szerencse! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Gondolom nagyon örültél neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olvastam a koncertről, tényleg "kevesen" voltak? A veronai sztori édes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:12:22
Létrehozva:
|
|
|
Puszika seregecske gombocska készen van a hozzászólásocska. Majd olvasgatok, kicsit lemaradtam. Mindenki jól van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz Sereg Tali? Valamikor? Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:12:31
Létrehozva:
|
|
|
Puszika seregecske gombocska készen van a hozzászólásocska. Majd olvasgatok, kicsit lemaradtam. Mindenki jól van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz Sereg Tali? Valamikor? Drááága nővérem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak emlegetni kellett téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Puszika seregecske gombocska készen van a hozzászólásocska. Majd olvasgatok, kicsit lemaradtam. Mindenki jól van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz Sereg Tali? Valamikor? Niki,én is levagyok maradva nagyon! Ugye nyert a Zete? |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:13:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Levagyok maradva,szóval visszaolvasok!! Velem csak annyi van,h (vessetek meg) voltam KISS koncin!! Gimis koromban nagyon oda voltam,meg belevoltam esve Paul Stanleybe,a csillagos sminkű tagba:D Nagyon állat volt,második sorba sikerült jutnom,ugyanott álltam,mint januárban Martin előtt,csak most helyette Gene Simmons nyújtogatta a nyelvét előttem,én meg szintén nyújtogattam neki,ő meg sztem észre vette,mert bólogatott:D Paulpapa is ott riszálta a seggét.Gene dumált magyarul,az a szép az a szép kezdetű nótát énekelte,a közönség meg folytatta:D Volt vérfolyatás,füst,tűzijáték!! Dobáltak dobverőt,pengetőket,én egyet sem kaptam el,de a végén a földön találtam egyet,amin később megnéztem,Gene aláírása volt!:DÉn tomboltam persze végig:D még pár éve Veronában is megnéztem őket,na akkor másnap meg az utcán ott sétált Paul,én persze totál besokkoltam,anyukám ment oda autogrammért velem:D Na hát kb ennyi,bocsi!!! Szia! Ez szuper lehetett. Mekkora mákod volt a dobverővel. Anyám. Ha én megtalálnám Martin pengetőjét....... He-he de jó fej anyukád van. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:14:21
Létrehozva:
|
|
|
Már olvasgattam öcsi és nővérem és sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Holnap megyünk a macikámmal enni valahová. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap lesz az évfordulónk 9 év. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:14:29
Létrehozva:
|
|
|
Lola! Köszi mégegyszer a soho felvételért, mindjárt lejön és akkor meghallgatom. És a Use You-val fogom kezdeni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:14:36
Létrehozva:
|
|
|
Drááága nővérem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak emlegetni kellett téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írtam neki MSN-en hogy hiányoljuk. Persze nem válaszolt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Már olvasgattam öcsi és nővérem és sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap megyünk a macikámmal enni valahová. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap lesz az évfordulónk 9 év. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Juuuuuuuuuuuj!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) GRATULA! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És üdvözletem sóginak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Már olvasgattam öcsi és nővérem és sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap megyünk a macikámmal enni valahová. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap lesz az évfordulónk 9 év. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Bogdog évfordulót nektek! Nagy-nagy gratula. Még 9-szer ennyit. Na jó azt már azért nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:15:48
Létrehozva:
|
|
|
Niki,én is levagyok maradva nagyon! Ugye nyert a Zete? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen. Egyik kolléganőm is volt a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:16:16
Létrehozva:
|
|
|
Írtam neki MSN-en hogy hiányoljuk. Persze nem válaszolt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ott már nem is nagyon próbálgatom, mert nagyon elfoglalt a drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:16:24
Létrehozva:
|
|
|
mode köszi alan-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:16:50
Létrehozva:
|
|
|
Juuuuuuuuuuuj!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) GRATULA! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És üdvözletem sóginak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he tudtad hogy mindkét sógidat Zolinak híjjják? |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:17:18
Létrehozva:
|
|
|
51 évesen is nagyon jól néz ki alan jól áll neki ez a világoskék ing (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:18:10
Létrehozva:
|
|
|
Én ott már nem is nagyon próbálgatom, mert nagyon elfoglalt a drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, de én ott is zaklatom, nem zavar hogy elfoglalt, írok és kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:18:14
Létrehozva:
|
|
|
trixx nem kaptál semmit ma ?
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:18:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
nemrég értem haza a melóból... zombi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jesszusom, a nap végére már nem láttam a tervrajzok számozását, amivel ma egész nap bíbelődtünk. Szerintem el is megyek aludni, mert holnap meg holnap után egyedül leszek. Trixx, mi újság van a kolléganőddel? Bocs ha már írtad, de nincs lelki erőm végigolvasni. Ma nem is neteztem basszus, csak a Radnóti verset szúrtam be. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem legalább ezzel egy jó húzást követtem el ellenetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááá |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:19:10
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de én ott is zaklatom, nem zavar hogy elfoglalt, írok és kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így is kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) íjááá, téényleg? nem tudtam, tökjóóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:19:27
Létrehozva:
|
|
|
ezt az ngol bulldogot megdögönyözném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |