![]() ![]() |
2010.06. 01. - 20:19:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:20:00
Létrehozva:
|
|
|
Ez tök jó, basszus micsoda szerencse! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Gondolom nagyon örültél neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olvastam a koncertről, tényleg "kevesen" voltak? A veronai sztori édes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh,persze örültem nagyon!:D Hát az ülő részen elég kevesen igen,az állóban meg nem tudom,de vhol azt olvastam,h szellősen.Én ott elől ezt nem nagyon érzékeltem. Hát kicsit gáz voltam Veronánál,mert kb egy méterre ment tőlünk,én meg kb félhangosan mondtam,h: az a Paul Stanley,az a Paul Stanley!!! Sztem simán hallotta,utána meg még tökölődtünk,mert magam sem hittem el,h ő lehet az.Anyukám elkezdi,nézd meg,h szőrös-e a mellkasa (mert,h szerinte,arról meglehet ismerni:D).Aztán ő megszólította mert,én nem mertem:D Na,de veletek mi a helyzet?? |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:21:01
Létrehozva:
|
|
|
gyó most látom alan ingje nem is kék hanem szürke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:21:08
Létrehozva:
|
|
|
úúú
boldog évfordulót Niki!!! de jó nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kilenc év szerelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszik, én is kérek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, de jó neked! mondjuk nem annyira vagyok képbe a kiss-sel, de hát nagyöregek, simán szuperek lehetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én mostmár 1000% hogy megyek Billy Idolra, teljesen beleszerettem. a voltra jön, és én első sorból nyomom majd neki a showt. hogy tuti észrevegyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak az nem mindegy hogy fizetek-e a volt jegyért. lehet hogy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az lenne az istenség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő, nem kell köszönni, szívesen feltöltöttem na bumm, nekem nem került semmi fáradtságba. mondom, Billy Idolt keresek, ha van neked, akkor esetleg kérném, de ha nincs, na bumm |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:21:09
Létrehozva:
|
|
|
Oh,persze örültem nagyon!:D Hát az ülő részen elég kevesen igen,az állóban meg nem tudom,de vhol azt olvastam,h szellősen.Én ott elől ezt nem nagyon érzékeltem. Hát kicsit gáz voltam Veronánál,mert kb egy méterre ment tőlünk,én meg kb félhangosan mondtam,h: az a Paul Stanley,az a Paul Stanley!!! Sztem simán hallotta,utána meg még tökölődtünk,mert magam sem hittem el,h ő lehet az.Anyukám elkezdi,nézd meg,h szőrös-e a mellkasa (mert,h szerinte,arról meglehet ismerni:D).Aztán ő megszólította mert,én nem mertem:D Na,de veletek mi a helyzet?? Szőrös mellkas xDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:21:19
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így is kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) íjááá, téényleg? nem tudtam, tökjóóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na, nem az. Csak lusta vagyok törplusta, vagy mi. Volt olyan? Vagy nem. Lustiiiiii |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:22:20
Létrehozva:
|
|
|
Jantar te drága! Köszi azt a sok Mart vidit! Nagyon cukor vagy. Bocs de egész nap nem néztem meg az üzijeimet.
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:22:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen. Egyik kolléganőm is volt a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujjj de jó,örülök,h nyert!!:D na,és neki is tetszett a konci?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Boldog évfordulót nektek!!!:) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:23:34
Létrehozva:
|
|
|
úúú boldog évfordulót Niki!!! de jó nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kilenc év szerelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszik, én is kérek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, de jó neked! mondjuk nem annyira vagyok képbe a kiss-sel, de hát nagyöregek, simán szuperek lehetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én mostmár 1000% hogy megyek Billy Idolra, teljesen beleszerettem. a voltra jön, és én első sorból nyomom majd neki a showt. hogy tuti észrevegyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak az nem mindegy hogy fizetek-e a volt jegyért. lehet hogy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az lenne az istenség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő, nem kell köszönni, szívesen feltöltöttem na bumm, nekem nem került semmi fáradtságba. mondom, Billy Idolt keresek, ha van neked, akkor esetleg kérném, de ha nincs, na bumm Hát, Lola, sajnos a nabumm verziónál kell maradnunk, mert Billy Idol-ról kb annyit tudok mint te a Kiss-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsiii (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól van na, nem az. Csak lusta vagyok törplusta, vagy mi. Volt olyan? Vagy nem. Lustiiiiii Nem néztem hupikéket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:23:46
Létrehozva:
|
|
|
nm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:25:53
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://roadsofstone.files.wordpress.com/2007/03/billy-idol.jpg)
jajj hát lehet nem odalenni érte? Macsus, ezt neked (is) küldöm, tudom hogy te is szereted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:26:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, nemrég értem haza a melóból... zombi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jesszusom, a nap végére már nem láttam a tervrajzok számozását, amivel ma egész nap bíbelődtünk. Szerintem el is megyek aludni, mert holnap meg holnap után egyedül leszek. Trixx, mi újság van a kolléganőddel? Bocs ha már írtad, de nincs lelki erőm végigolvasni. Ma nem is neteztem basszus, csak a Radnóti verset szúrtam be. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem legalább ezzel egy jó húzást követtem el ellenetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááá Szia! Én imádom Radnótit. Köszi a kérdésed: még nincs változás az állapotában, még altatják. Ha felébred után fog kiderülni. Viszont nagyon szar a melóban, egyszerűen nem tudunk dolgozni. Nem megy. Egész nap csak erről beszélünk. Ráadásul ma bejött a keresztfia a cuccaiért, gondolhatod mennyire rossz volt..... Tegnap már el tudtam aludni, de azért sokszor felébredtem, és gondolkodtam mi lesz, mi lett volna stb... Most próbálok másra gondolni... több-kevesebb sikerrrel. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:27:01
Létrehozva:
|
|
|
lola ki az a manus?
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:27:19
Létrehozva:
|
|
|
pá Mode na, elkezdtem feltölteni az EP-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én szeretem a 21 days-t. te miért nem, Usi? na jó, nem bírtam ennyire elszeparálva maradni. szóval nem tudom miért nem bírom. egyszerűen átkattant bennem vmi - pedig mielőtt kijött az album, ez volt az egyik ami megvolt fullban egy ismitől és akkor tetszett. olyan Dirtösnek tartottam. aztán vmi megváltozott és egyszerűen képtelen vagyok meghallgatni. na jó, azóta kicsit már lazult a dolog, nem mindig léptetem tovább. Trixx: köszi neked is!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Macsus: miért vetnénk meg???? a Kiss jó kis zenét tol!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, h jól érezted magad!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó! még egy külföldi világsztár aki magyarul beszélt itteni koncin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: grat az évfordulóhoz! Billy papa HOT!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (de ezt eddig is tudtuk) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:27:21
Létrehozva:
|
|
|
Ah, már megy is a soho... a saw something valami kegyetlen jól szól!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:28:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Ez szuper lehetett. Mekkora mákod volt a dobverővel. Anyám. Ha én megtalálnám Martin pengetőjét....... He-he de jó fej anyukád van. Hát igen,majd ha Mart jön,ha jön,kölcsön adom neki Gene pengetőjét,de csak ha nagyon vigyáz rá(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő is nyújtogathatja ám a nyelvét:D Mint ahogy Dave is egy ikonon,amit nem tudok beszúrni:( mi újság veled Trixx? |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:28:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen. Egyik kolléganőm is volt a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztoooook!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én azt hallottam a Kiss koncertről,hogy a hanganyagot meglehetett venni pendrive-on!A koncert 3/4-ét rávették kaptál hozzá egy kódot és a maradékot letölthetted! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy ez mekkora ötlet!!!!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne,ha a dM is alkalmazná ezt a megoldást!!! |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:29:13
Létrehozva:
|
|
|
úúú boldog évfordulót Niki!!! de jó nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kilenc év szerelem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszik, én is kérek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bi-bi-bí nekünk meg 11 év lesz augusztusban. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ja ez a bi-bi-bí inkább Niki tesómnak szólt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola ki az a manus? Na ezen jót röhögtem. :DDDDD |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:29:31
Létrehozva:
|
|
|
Jantar, ez a manus Billy Idol aka A ROCKISTEN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúááá, halok meg érte, annyira szexi. látnom kell a nyáron
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:30:19
Létrehozva:
|
|
|
Bi-bi-bí nekünk meg 11 év lesz augusztusban. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ja ez a bi-bi-bí inkább Niki tesómnak szólt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezen jót röhögtem. :DDDDD Jááááj xDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szeretem a lütyő testvéreimet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |