![]() ![]() |
2010.06. 01. - 20:30:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi-bi-bí nekünk meg 11 év lesz augusztusban. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ja ez a bi-bi-bí inkább Niki tesómnak szólt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most jó, mert lehet kettőt ünnepelni, hehe. Esküvő plusz ismerkedés. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Macsus igen, nagyon tetszett neki. Hát imádja, szóval.... Nekem is jöhetne a dM akár csak feküdnének a színpadon akkor is tetszene. Hahaha!!!! Mert szeretem. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:31:33
Létrehozva:
|
|
|
Szőrös mellkas xDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Paulnak nagyon szőrös:D De ez engem nem zavar:DDD |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:32:46
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen,majd ha Mart jön,ha jön,kölcsön adom neki Gene pengetőjét,de csak ha nagyon vigyáz rá(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő is nyújtogathatja ám a nyelvét:D Mint ahogy Dave is egy ikonon,amit nem tudok beszúrni:( mi újság veled Trixx? He-he, ha vigyáz rá?! Gyógyítgatom a lelkem. Du levágtam Zolim haját mielőtt ment focizni, utána felvette a mezét, én meg elkezdtem fotózni, áááá totál bele vagyok zúgva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Robert P MSN fiúval mi újsi? Jááááj xDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szeretem a lütyő testvéreimet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lütyő??? Ez tecccccccccccik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:33:24
Létrehozva:
|
|
|
He-he, ha vigyáz rá?! Gyógyítgatom a lelkem. Du levágtam Zolim haját mielőtt ment focizni, utána felvette a mezét, én meg elkezdtem fotózni, áááá totál bele vagyok zúgva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Robert P MSN fiúval mi újsi? Focizik a sóóógi? Miért hallgattad el előlem ezt az infót? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egyszer majd küldök vele egy derbit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:34:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://roadsofstone.files.wordpress.com/2007/03/billy-idol.jpg) jajj hát lehet nem odalenni érte? Macsus, ezt neked (is) küldöm, tudom hogy te is szereted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj köszi Lola!!!:) De jó,h mész Billy koncira!!! Jajj,de tombolda lesz ott is!! Helyeshelyes,elsősorban a helyed!! Mennyi kül a jegy Voltra? |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:37:43
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most jó, mert lehet kettőt ünnepelni, hehe. Esküvő plusz ismerkedés. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Macsus igen, nagyon tetszett neki. Hát imádja, szóval.... Nekem is jöhetne a dM akár csak feküdnének a színpadon akkor is tetszene. Hahaha!!!! Mert szeretem. Igen tudom, mi is mindkettőt tartjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja tetszene, mondjuk akkor én is szeretnék odafeküdni a színpadra. Úgy konkrétan Martinra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Focizik a sóóógi? Miért hallgattad el előlem ezt az infót? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egyszer majd küldök vele egy derbit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, most csak úgy haveri alapon kispályását. De már írtam drága, Süncivel beszéltük, csak nem figyeltél. Jó, majd meccseztek egyet. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:39:12
Létrehozva:
|
|
|
Igen tudom, mi is mindkettőt tartjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja tetszene, mondjuk akkor én is szeretnék odafeküdni a színpadra. Úgy konkrétan Martinra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, most csak úgy haveri alapon kispályását. De már írtam drága, Süncivel beszéltük, csak nem figyeltél. Jó, majd meccseztek egyet. Jólvan, bocsi.. mostanában úgyis szállok mindenfelé képzeletben csak ott nem vagyok, ahol kéne lennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lenne már, ha tényleg összejönne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:41:47
Létrehozva:
|
|
|
Igen tudom, mi is mindkettőt tartjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja tetszene, mondjuk akkor én is szeretnék odafeküdni a színpadra. Úgy konkrétan Martinra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak egy baj van, hogy Zolikát beírták dolgozni estére, szóval napközben kell "igyekeznünk", hahaha érted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) No meg nem is vacsizni megyünk, inkább uzsonnázni, mármint az időpont szempontjából. Nekem meg kora délután ráadásul egy továbbképzésre kell mennem. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:44:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola drágám most olvasom csak hogy milyen i want you now kommandózásra készülsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hajrá! Nagyon drukkolok neked. Mostantól I love fehérszuziki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:44:01
Létrehozva:
|
|
|
He-he, ha vigyáz rá?! Gyógyítgatom a lelkem. Du levágtam Zolim haját mielőtt ment focizni, utána felvette a mezét, én meg elkezdtem fotózni, áááá totál bele vagyok zúgva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Robert P MSN fiúval mi újsi? Lütyő??? Ez tecccccccccccik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó,fél órára megkaphatja,egy éjszakáért cserébe!:D ohh,olvastam előbb,amit Angie-nek írtál a kolléganődről,sajnálom!:((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jujjj jól nézhetett ki!! Én is a helyedben ezt tettem volna:) Hát ritkán van fent msn-en,azóta nem beszéltünk,mert én sem nagyon voltam fent. Tegnap fent volt,de az volt kiírva,h nincs a gépnél,meg h tanul,és nem is volt fent sokáig. Ma délután is felnéztem,és ez a koreográfia volt. Én meg nem írtam rá,nem akartam zavarni. De legközelebb,lehet,h beköszönök. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:44:38
Létrehozva:
|
|
|
csövike lassan lépek tetélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:45:11
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan, bocsi.. mostanában úgyis szállok mindenfelé képzeletben csak ott nem vagyok, ahol kéne lennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lenne már, ha tényleg összejönne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkérdeztem focizik-e majd veled. He-he. Azt mondta a másik szobából aha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény nem hagyom filmet nézni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:45:28
Létrehozva:
|
|
|
Oááhh... Lola, Edó, most lett vége a Use You-nak.. már értem miért vagytok oda érte. Nem kis orgazmus xP (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.06. 01. - 20:46:18
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, a VOLT jegy? egy vagyon (+a vonat meg a kajapia). 9-10, attól függően, mikor veszem meg. de... folyamatban van a tiszteletjegy szerzése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és akkor ingyen ott leszek egész héten, nem csak egy napon. juhéj! drukkdrukkdrukk!
Usi, olvastam amit a 21 daysről írtál. hm... azt hittem valami konkrétunóm miatt nem szereted, de akkor csak egyszerűen nem jön be. értem. nekem nagyon tetszik aza mocskos hangulata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:46:32
Létrehozva:
|
|
|
Csak egy baj van, hogy Zolikát beírták dolgozni estére, szóval napközben kell "igyekeznünk", hahaha érted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) No meg nem is vacsizni megyünk, inkább uzsonnázni, mármint az időpont szempontjából. Nekem meg kora délután ráadásul egy továbbképzésre kell mennem. Jól van drága értem én: Harangoznak délbe f.sz lesz ma ebédre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis majd holnap. |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:46:46
Létrehozva:
|
|
|
Megkérdeztem focizik-e majd veled. He-he. Azt mondta a másik szobából aha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény nem hagyom filmet nézni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jólvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Szegényt én nem hagyom filmet nézni. Olyan vagyok mint egy rossz gyerek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hagyok nyugtot a felnőtteknek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:48:21
Létrehozva:
|
|
|
Pucika Seregecske!!!!
Most nem tudok írni valahogy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csók mindenkinek, ma mindenkit csak puszilnék. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Most milyen sokan vagyunk itt, úgy szeretem érzem a bandát ilyenkor. Ja, valamit akartam még mondani, a meccsel kapcsolatban. Annyira jó érzés volt, mikor az ünnepségen a játékosok, edzők megköszönték a szurkolást, és hogy milyen jók voltunk Pakson és hogy ez mennyit segített. Valahogy olyan büszkeséget éreztem, olyan jó volt, na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit magaménak éreztem az aranyat, és az volt bennem, igen fiúk ezt megcsináltuk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:49:04
Létrehozva:
|
|
|
na jó,fél órára megkaphatja,egy éjszakáért cserébe!:D ohh,olvastam előbb,amit Angie-nek írtál a kolléganődről,sajnálom!:((IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jujjj jól nézhetett ki!! Én is a helyedben ezt tettem volna:) Hát ritkán van fent msn-en,azóta nem beszéltünk,mert én sem nagyon voltam fent. Tegnap fent volt,de az volt kiírva,h nincs a gépnél,meg h tanul,és nem is volt fent sokáig. Ma délután is felnéztem,és ez a koreográfia volt. Én meg nem írtam rá,nem akartam zavarni. De legközelebb,lehet,h beköszönök. Köszi. Kár hogy így elkerültétek egymást. Ha majd mindketten fenn lesztek "szabad" állapotban, azért köszönj rá mindenképpen. csövike lassan lépek tetélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Puszi. Még egyszer köszi azt a sok Martint!!!!! |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:49:08
Létrehozva:
|
|
|
Hahahaha Trixi!!!!!! Hehehe!!!!
Puszi! Ígérem meghallgatlak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.06. 01. - 20:49:33
Létrehozva:
|
|
|
háháh, Gergő, a Use you... naigen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj
Trixx, köszike a drukkolást. nagyon kell a drukkolás. mert nagyon kell a pasi. az egyetlen srác az ismerőseim közül (azaz nem rocksztár és nem külföldi), aki hozza azt a nem keveset amit egy pasitól elvárok. KELL!!! majd tudósítok a fejleményekről (naná, ha összejön, sikoltozni fogok a gyönyörtől az tuti) |
|
|
|
![]() ![]() |