2400 Oldal V  « < 1897 1898 1899 1900 1901 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.06. 01. - 20:50:18
Létrehozva: #37961

devotee

Most,hogy ilyen sokan(senki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )észrevettek,lefekszem aludni!
De előtte még ezt elmesélem!

Reggel hallgatom a rádiót(Neofm)és mit hallok 5:13-kor???

Na mit??

"Ma ünnepli 51. születésnapját
ALAN WILDER zenész!!!!
A depeCHe MODE zenekar tagja!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt olyan jó volt hallani korán reggel,
hogy az eső ellenére jó volt az egész napom!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 20:50:53
Létrehozva: #37962

devotee

Idézet (Niki @ 2010.06. 01. - 21:48:21) *
Pucika Seregecske!!!!

Most nem tudok írni valahogy...
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csók mindenkinek, ma mindenkit csak puszilnék. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Most milyen sokan vagyunk itt, úgy szeretem érzem a bandát ilyenkor.

Ja, valamit akartam még mondani, a meccsel kapcsolatban.

Annyira jó érzés volt, mikor az ünnepségen a játékosok, edzők megköszönték a szurkolást, és hogy milyen jók voltunk Pakson és hogy ez mennyit segített.

Valahogy olyan büszkeséget éreztem, olyan jó volt, na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kicsit magaménak éreztem az aranyat, és az volt bennem, igen fiúk ezt megcsináltuk!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

El is hiszem hogy büszke voltál. Én is az lennék.
Pusza drága.
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 01. - 20:51:05
Létrehozva: #37963

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 01. - 21:28:24) *
Sziasztoooook!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Én azt hallottam a Kiss koncertről,hogy a hanganyagot
meglehetett venni pendrive-on!A koncert 3/4-ét rávették
kaptál hozzá egy kódot és a maradékot letölthetted! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hogy ez mekkora ötlet!!!!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó lenne,ha a dM is alkalmazná ezt a megoldást!!!

Szia!

Igen,ez volt!! Csak én már siettem kifelé,szóval nem vettem végül. De reménykedem,h vki feltette,és leszedhetem gonosz módon.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 20:52:02
Létrehozva: #37964

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 01. - 21:50:18) *
Most,hogy ilyen sokan(senki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )észrevettek,lefekszem aludni!

Reggel hallgatom a rádiót(Neofm)és mit hallok 5:13-kor???

Na mit??

"Ma ünnepli 51. születésnapját
ALAN WILDER zenész!!!!
A depeCHe MODE zenekar tagja!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt olyan jó volt hallani korán reggel,
hogy az eső ellenére jó volt az egész napom!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Jó éjt!

naaaaaaaaaaaaaaa
ne kezdjél el hisztispicsa lenni, mint egyéb férfitagjainknál fordult elő ugyebár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádunk Süni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
békéscsabán rommá ölelgetlek. amúgy is fel leszek fokozódva lelkileg asszem.

na hallod, AW a DM tagja? ámen
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.06. 01. - 20:52:36
Létrehozva: #37965

devotee

Süni vazze' itt írok neked minden nap, és nem is láttad!!!

Bizony ám! Úgyhogy csak semmi panasz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 20:52:40
Létrehozva: #37966

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 01. - 21:49:33) *
háháh, Gergő, a Use you... naigen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj

Trixx, köszike a drukkolást. nagyon kell a drukkolás. mert nagyon kell a pasi. az egyetlen srác az ismerőseim közül (azaz nem rocksztár és nem külföldi), aki hozza azt a nem keveset amit egy pasitól elvárok. KELL!!! majd tudósítok a fejleményekről (naná, ha összejön, sikoltozni fogok a gyönyörtől az tuti)

Oké, várom a fejleményeket.
Girl power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 20:53:02
Létrehozva: #37967

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 01. - 21:52:02) *
naaaaaaaaaaaaaaa
ne kezdjél el hisztispicsa lenni, mint egyéb férfitagjainknál fordult elő ugyebár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádunk Süni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
békéscsabán rommá ölelgetlek. amúgy is fel leszek fokozódva lelkileg asszem.

na hallod, AW a DM tagja? ámen

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 20:56:25
Létrehozva: #37968

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.06. 01. - 21:50:18) *

Jó éjt!

De észrevettelek, és hivatkoztam is rád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó 9! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.06. 01. - 20:02:24) *
Találó, igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak semmi csúnyát ne küldjetek, nehogy megálljak a növésben xD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááááá nem is gondoltam rosszra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj, te az öcsim vagy?!!! Hess-hess perverz gondolatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 01. - 20:56:54
Létrehozva: #37969

devotee

Süni!! Én is írtam neked egy választ az előbb:)

Lola,mit fogsz csinálni,dumálsz a sráccal? Lemaradtam a sztoriról!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 20:57:21
Létrehozva: #37970

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 01. - 21:56:25) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááááá nem is gondoltam rosszra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj, te az öcsim vagy?!!! Hess-hess perverz gondolatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De nagyon messze kergesd ám el őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 01. - 20:58:51
Létrehozva: #37971

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 01. - 21:46:18) *
Macsus, a VOLT jegy? egy vagyon (+a vonat meg a kajapia). 9-10, attól függően, mikor veszem meg. de... folyamatban van a tiszteletjegy szerzése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és akkor ingyen ott leszek egész héten, nem csak egy napon. juhéj! drukkdrukkdrukk!

Usi, olvastam amit a 21 daysről írtál. hm... azt hittem valami konkrétunóm miatt nem szereted, de akkor csak egyszerűen nem jön be. értem. nekem nagyon tetszik aza mocskos hangulata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajjj,hát igen,ennyire tippeltem:( DE drukkolok nagyon neked Lola!!!!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 01. - 21:03:30
Létrehozva: #37972

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.06. 01. - 21:57:21) *
De nagyon messze kergesd ám el őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van bocsánat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak hát reflexből ez jutott az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Na most hogy így rám ijesztettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öcsi, el is köszönök.
Jó éjt mindenkinek.
Szia Süni!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 21:03:59
Létrehozva: #37973

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.06. 01. - 21:56:54) *
Süni!! Én is írtam neked egy választ az előbb:)

Lola,mit fogsz csinálni,dumálsz a sráccal? Lemaradtam a sztoriról!

ööö, nem ám arról van szó, akit beszéltünk. ő csak szexi, de egy gyökér, őt max megsimogatom ha alkalmam adódik rá.
neeem, azt a fiút, akiről most szó van, már ismerem egy ideje, tök jó kis jelzésekkel tűzdelt a sztori, vannak olyan sorsszerű dolgok, amik miatt elég fűszeres az ügy, izgalmas. bár személyesen még csak egyszer láttuk egymást, de beszéltünk elég sokat, és hát nagyon érdekel. az van, hogy kaptam tőle egy imádnivaló gesztust. csak úgy, egy ajándékot. mert eszébe jutottam, és ezért kért nekem egy autogramot ákostól, akivel most együtt dolgoznak. nem az autogram a nagy cucc, attól nem dobom el magam, attól viszont igen, hogy így csak hopp, bevillantam neki, és nem restellt kérni egy szívességet, meg boríték, meg címem elkérni, meg postára menni, egyszóval fáradozni értem, csak azért hogy örömet szerezzen. amúgy is tudom hogy milyen csodás ember ő, de ez a gesztus meg végképp meggyőzött. úgyhogy most egy ugyanilyen ajándékon kommandózok egyik barátnőm segítségével. kap majd tőlem valamit, ami ugyanilyen hogy nekem apróság, neki viszont sokat jelent és örömet szerez és kifejezi hogy gondolok rá. aztán meg majd a többi jön. jönni fog, mert akarom és mert vonzom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 21:04:17
Létrehozva: #37974

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.06. 01. - 22:00:52) *
Jól van bocsánat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak hát reflexből ez jutott az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Jajj, te kis perverz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aludj jól, szia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ÁÁÁ, lőjetek már le, nem tudom abbahagyni a Little Lie hallgatását (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 21:04:53
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 01. - 21:11:33
Létrehozva: #37975

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 01. - 22:03:59) *
ööö, nem ám arról van szó, akit beszéltünk. ő csak szexi, de egy gyökér, őt max megsimogatom ha alkalmam adódik rá.
neeem, azt a fiút, akiről most szó van, már ismerem egy ideje, tök jó kis jelzésekkel tűzdelt a sztori, vannak olyan sorsszerű dolgok, amik miatt elég fűszeres az ügy, izgalmas. bár személyesen még csak egyszer láttuk egymást, de beszéltünk elég sokat, és hát nagyon érdekel. az van, hogy kaptam tőle egy imádnivaló gesztust. csak úgy, egy ajándékot. mert eszébe jutottam, és ezért kért nekem egy autogramot ákostól, akivel most együtt dolgoznak. nem az autogram a nagy cucc, attól nem dobom el magam, attól viszont igen, hogy így csak hopp, bevillantam neki, és nem restellt kérni egy szívességet, meg boríték, meg címem elkérni, meg postára menni, egyszóval fáradozni értem, csak azért hogy örömet szerezzen. amúgy is tudom hogy milyen csodás ember ő, de ez a gesztus meg végképp meggyőzött. úgyhogy most egy ugyanilyen ajándékon kommandózok egyik barátnőm segítségével. kap majd tőlem valamit, ami ugyanilyen hogy nekem apróság, neki viszont sokat jelent és örömet szerez és kifejezi hogy gondolok rá. aztán meg majd a többi jön. jönni fog, mert akarom és mert vonzom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola,én is rá gondoltam,nem a kis hülye beképzelt szépfiúra!:) Na,de ez jó ötlet!!! Szurkolok,h sikerüljön az akció!!!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 01. - 21:24:42
Létrehozva: #37976

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.06. 01. - 21:45:28) *
Oááhh... Lola, Edó, most lett vége a Use You-nak.. már értem miért vagytok oda érte. Nem kis orgazmus xP (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mondtam én, h az arcomba liheg... aaah.. szinte érezni a leheletét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 21:31:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 21:26:46
Létrehozva: #37977

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 01. - 21:29:57
Létrehozva: #37978

devotee

Jaaa.. és Usi is imádja.. együtt sikítozunk rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Marcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nos.. midnenkinek jóccakát.. még megyek, olvasok kicsinykét!

Holnap korán kelünk.. megyünk laborba!

Lola, majd hívlak, h mit intéztem könyv ügyben!

Pusza!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.06. 01. - 21:31:41
Létrehozva: #37979

devotee

Na én is belövöm magam az ágyba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval jóéjt Edó, és mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 01. - 21:37:18
Létrehozva: #37980

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.06. 01. - 22:11:33) *
Lola,én is rá gondoltam,nem a kis hülye beképzelt szépfiúra!:) Na,de ez jó ötlet!!! Szurkolok,h sikerüljön az akció!!!:)

köfi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KELL!!! XDDD
jóéjt az alvóknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

s Edó, persze, hívj majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
10től vizsga, akkor ne, akkor a beígért szurkot kérem szépen. én is szurkolok Sedinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láwláwláw

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 01. - 21:37:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1897 1898 1899 1900 1901 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
92 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (92 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: