![]() ![]() |
2010.06. 02. - 04:45:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztoooook!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én azt hallottam a Kiss koncertről,hogy a hanganyagot meglehetett venni pendrive-on!A koncert 3/4-ét rávették kaptál hozzá egy kódot és a maradékot letölthetted! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy ez mekkora ötlet!!!!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne,ha a dM is alkalmazná ezt a megoldást!!! ilyesmit a Metallica is csinál a mostani turnén. pár nap múlva fenn van a koncertek anyaga a honlapjukon, ahol nem túl sokért le lehet tölteni a full koncit. amúgy sziasztok! igen, megint 5-kor keltem (mekkora mazochista vagyok!). 10-ig még tanulgatok. kár hogy nincs képességem rá, hogy visszamenjek kicsit az időben, hogy nyerjek pár órát (mondjuk két napot), mert ehhez a vámpíros órához elolvasnék szívesen minden anyagot. vizsga után ha minden igaz még egy vámpíros filmet megnézünk levezetés gyanánt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ohhh igen, én fertőztem meg Edót azzal a rekedten nyögős soho-s Use you-val............. gonosz vagyok, mi? XDDDD Lola: nem mondanám, hogy mocskos hangulata van a 21 days-nek. Ha a szöveget is figyeled, inkább pont az, hogy kiábrándult és sértett. Mintha Dave haragudna arra, akinek írta és olyan flegmán odamondogat. A zene, a szaggatott ritmus meg tükrözi az uneasy (kényelmetlen, kellemetlen) érzéseket. Edó: szurk nektek a kuttyal!!!! hjajjjj DE JÓ lesz holnap kialudni magam!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 02. - 04:57:20 |
|
|
|
2010.06. 02. - 05:23:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt,
hu, de nagyot aludtam, de bezzeg felébredtem 4:48-kor, mert túl korán feküdtem le tegnap önmagamhoz képest (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Totál beállt a szervezetem erre a 6-7 órás alvásra, és ha többet akarnék belőle, egyszerűen felébredek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem esik, végre!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak qva hideg van... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx, továbbra is nagyon szurkolok a kolléganődért... komolyan... szegényke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ah... Nagy vonalakban végigolvastam, amit termeltetek, Billy Idol-t szeretem, nagyon édi volt a Nászok Ászában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom ki látta a filmet, de Billy kapott benne egy kis mellékszerepet, ahol csak önmagát kellett játszania. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül. szeretem én őt, de nem vagyok fan. Láttam, hogy a facebookra belinkelt Sweet 16-re mennyi hsz érkezett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiderül, hogy minden ismeráősöm BI fan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, Macsus remélem eljuttok a Voltra, és a KISS koncert is tutkóra szuper lehetett! Usi, te tényleg ilyen korán keltél? Wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 02. - 07:18:07 |
|
|
|
2010.06. 02. - 05:54:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: megsúgom, hogy tegnap is ilyen korán keltem szóbeli előtt :S
de jó neked, te kialudtad magad!!! ÉN IS AKAROK!!!!! ez a felhős, hideg idő se segít. de legalább közben haladok az anyaggal. (hehe, csak ne esnék ki a saját számon az ásításoktól XD) |
|
|
|
2010.06. 02. - 06:14:18
Létrehozva:
|
|
|
óóó síííít!
ilyen kómát... én csak 6kor keltem, szóval papírkutya vagyok, bár 2kor feküdtem le, az is igaz. mostmár tanuláskész állapotban ülök itt tusolás meg minden után. 10ig nyomom, utána meg meglátjuk. hajrá neked is Usi. Angie, erre csak annyit mondhatok: BILLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én eddig is nagyon bírtam, de csak pár számát, a slágereket. de most tövig beleszerettem. |
|
|
|
2010.06. 02. - 06:19:48
Létrehozva:
|
|
|
Lola: köszi! neked is kitartást! nekem is kéne menni majd zuhizni, de még nyomom a vérszívókról szóló anyagokat XD hajat is akartam mosni, de az már nem fog beleférni vizsga előtt. no mindegy, majd kezdek vele vmit, hogy kicsit emberin nézzen ki XD
|
|
|
|
2010.06. 02. - 07:08:50
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
A vizsgázóknak szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie megkaptad tegnap az üres lemez amit a Gésáért cserébe küldtem? Niki boldog évfordulót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus örülök,hogy jól érezted magad a Kiss koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka szurk a kutyusnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon jó a regikonyvek.hu Edó én is rendeltem ma kettőt onnan. majd kövi hónapban is rendelek, lehet h egy garpot is hogy meglegyen. hogy kérted? házhoz vitetni nem nagyon éri meg, mert drágább a futár mint a könyv. ha gondolod, kérheted ide pestre, aztán át is veszem neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sztem megjönne a héten vagy a jövő hét elején, így tudnám már vinni neked tatabányára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, szerintem nézz egy ímélt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és ha másnak is szüksége van a soho ep-re, íme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=6337...Ho+%28EP%29.rar Lola köszi én is leszedtem. |
|
|
|
2010.06. 02. - 07:33:01
Létrehozva:
|
|
|
Vica, igen, megkaptam és köszönöm, de semmi időm sem volt netezni... a céges postát is 3 napja hurcolom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Usi, Lola, nem nagyon pihentem ki magam, elég fáradtnak érzem magam ma mindenhez... kétoldali munka undor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek jó vizsgát!!! A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 02. - 07:33:19 |
|
|
|
2010.06. 02. - 07:34:01
Létrehozva:
|
|
|
Vica, igen, megkaptam, de semmi időm sem volt netezni... a céges postát is 3 napja hurcolom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, Lola, nem nagyon pihentem ki magam, elég fáradtnak érzem magam ma mindenhez... kétoldali munka undor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek jó vizsgát!!! Angie akkor jó csak ezt akartam tudni rendben megérkezett-e. |
|
|
|
2010.06. 02. - 07:48:13
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mindjárt menni kell!!! ráadásul...: 10 emberből 3-an maradtunk a listán, úgyhogy még az sincs, hogy nem megyek be 10-er, majd csak később. mert csak 3an vagyunk, ott kell lenni bakker. sztem egy óra alatt végzek, de jó, csak tudjak is megszólalni. na meek vissza az anyaghoz |
|
|
|
2010.06. 02. - 08:11:48
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mindjárt menni kell!!! ráadásul...: 10 emberből 3-an maradtunk a listán, úgyhogy még az sincs, hogy nem megyek be 10-er, majd csak később. mert csak 3an vagyunk, ott kell lenni bakker. sztem egy óra alatt végzek, de jó, csak tudjak is megszólalni. na meek vissza az anyaghoz Hajrá! Angie akkor jó csak ezt akartam tudni rendben megérkezett-e. Igen, köszönöm és remélem hogy ma eljutok a postáig, hogy feladjam a Gésát meg vagy még 3 kiló céges is van már a táskámban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:35:40
Létrehozva:
|
|
|
juhúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!
jól drukkoltatok, cicák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ötös. megküzdöttem érte, de ötös. és már csak egy van. és most: pihiiiiiiiiiiiiii és igazi igazi zenehallgatás, teljes figyelemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) délután barátozás. mindenkinek szép napot (a lehetőségekhez képest - bloááá, fosidő) |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:46:47
Létrehozva:
|
|
|
juhúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!! jól drukkoltatok, cicák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ötös. megküzdöttem érte, de ötös. és már csak egy van. és most: pihiiiiiiiiiiiiii és igazi igazi zenehallgatás, teljes figyelemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) délután barátozás. mindenkinek szép napot (a lehetőségekhez képest - bloááá, fosidő) Na látod,ügyes vagy te! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Gratula... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:53:59
Létrehozva:
|
|
|
Huúuúuúuúúúúú gyerekek!!!
Az elöbb(egész délelőtt)megnéztem a Avatart....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naggggyygyyggyyon jó film!!!Nem is számítottam ilyen jóra!! Pedig sokan mondták,hogy nézzem meg!Már megvan vagy 2-3hete és még ki sem volt csomagolva!!!Hudejófilm..... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szégyen nem szégyen,még egyszer kétszer meg is könnyeztem.....hihi (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 02. - 10:56:33 |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:55:52
Létrehozva:
|
|
|
juhúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!! jól drukkoltatok, cicák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ötös. megküzdöttem érte, de ötös. és már csak egy van. és most: pihiiiiiiiiiiiiii és igazi igazi zenehallgatás, teljes figyelemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) délután barátozás. mindenkinek szép napot (a lehetőségekhez képest - bloááá, fosidő) Gratula, ügyi vagy! Jó zenehallgatást és barátozást mára. Fosidő itt is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Huúuúuúuúúúúú gyerekek!!! Az elöbb(egész délelőtt)megnéztem a Avatart....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naggggyygyyggyyon jó film!!!Nem is számítottam ilyen jóra!! Pedig sokan mondták,hogy nézzem meg!Már megvan vagy 2-3hete és még ki sem volt csomagolva!!!Hudejófilm..... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) He-he én elaludtam rajta. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:58:09
Létrehozva:
|
|
|
juhúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!! jól drukkoltatok, cicák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ötös. megküzdöttem érte, de ötös. és már csak egy van. és most: pihiiiiiiiiiiiiii és igazi igazi zenehallgatás, teljes figyelemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) délután barátozás. mindenkinek szép napot (a lehetőségekhez képest - bloááá, fosidő) Gratula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:58:12
Létrehozva:
|
|
|
Vica, igen, megkaptam és köszönöm, de semmi időm sem volt netezni... a céges postát is 3 napja hurcolom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, Lola, nem nagyon pihentem ki magam, elég fáradtnak érzem magam ma mindenhez... kétoldali munka undor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek jó vizsgát!!! Ezt mintha csak én írtam volna. És köszi Ange hogy gondolsz rám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 10:58:26
Létrehozva:
|
|
|
Gratula, ügyi vagy! Jó zenehallgatást és barátozást mára. Fosidő itt is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) He-he én elaludtam rajta. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Oóóóóóóó ezen elaludniiíiíiíi!!!! Pedig végig pörögnek az események! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 11:09:56
Létrehozva:
|
|
|
Oóóóóóóó ezen elaludniiíiíiíi!!!! Pedig végig pörögnek az események! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én minden filmnézésnek megadom a MODEját!!! Frankón besötétítek,minden ajtót becsukok,a hangfalakat kicsit messzebb rakom egymástól,az ajtót bezárom és már kezdődhet is a házi mozi!!!A legjobb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és jóóó hangosan,had dolgozzon az az 5.1 hehe Lehet,ha te is ilyen körülmények között néznéd,akkor nem aludnál el rajta hehe Na majd egyszer meghívlak egy jó kis mozizásra..... .......persze csak akkor,ha egyedül leszek itthon hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 11:15:12
Létrehozva:
|
|
|
Ezt mintha csak én írtam volna. És köszi Ange hogy gondolsz rám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Te is odafigyelsz rám, Te nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én ma abszolút takarék lángon vagyok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 11:19:04
Létrehozva:
|
|
|
Süni baba, te vagy a mi emberünk Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudtam én eddig is. mi Angie-vel imádjuk az Avatart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is besírtam rajta, ne aggódjál, otthon is a kalózfelvételen, aztán meg 3d-ben láttuk együtt Angie-vel, és azt meg szinte végigkönnyeztem. ugye Angie? jajjj, nagyon szeretem. nekem sokan szidják, fanyalognak, hogy milyen olcsó a sztori, de szerintem gyönyörű amit üzen és sok ilyen film kellene még. szeretem nagyon.
|
|
|
|
![]() ![]() |