![]() ![]() |
2009.10. 16. - 15:23:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Edóka.
Akkor gondolhatták a vendégek milyen jó kedved van. |
|
|
|
2009.10. 16. - 15:45:01
Létrehozva:
|
|
|
vica az Exciteres a One night in Paris DVD.
juj tényleg, a Devotionalt ki is felejtettem! De lökött vagyok! XDD (mondjuk ebből is látszik, hogy ritkán nézem azt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Edóka: hehe, örülök, hogy téged is sikerült megnevettetnem. XD Egyébként ez a sok "azon görcsölök álmomban, hogy helyesen beszéljek angolul" dolog visszatérő motívum az álmaimban, valszeg az angolszak határa XDDD |
|
|
|
2009.10. 16. - 15:54:30
Létrehozva:
|
|
|
Ó,látszik,hogy nem vagyok annyira képben hiv.dvd ügyben.
Az nekem is feltünt,hogy milyen sok álmodban van,hogy azon gondolkodsz helyesen beszéled-e az angolt.Meg az is,hogy Dave tud magyarul...hehe az tényleg vicces lenne ha egyszer csak elkezdene magyarul beszélni a valóságban. |
|
|
|
2009.10. 16. - 16:06:20
Létrehozva:
|
|
|
hát németül tuti tud egy icurit Christian által (az egyik Hourglass stúdió vidiben is kérdezte Christ hogy hogyan mondanak vmit németül, aztán ő is kimondta). De nem hiszem, hogy magyarul tud többet a Szia szón kívül XD (2006-ban minthat mondta is volna az egyik koncertünkön, de már nem emlékszem tisztán csak arra, hogy többen is úgy hallották és Anival össze is néztünk hogy mi van? XD) na mindegy. szóval ja.
|
|
|
|
2009.10. 16. - 16:11:15
Létrehozva:
|
|
|
A szia kezdetnek nem is rossz...biztos nem volt idő,hogy több ragadjon rá.De a sziát biztos cukin mondta.
|
|
|
|
2009.10. 16. - 16:47:19
Létrehozva:
|
|
|
ja, bocsi, nem is szia volt, hanem "Köszi". És valahogy úgy mondta kicsit bizonytalan-kérdő hangsúllyal, hogy "kő-szi", így,két szótagra szedve. (az egyik szám után a 2006-os LHN cdn is hallatszik, úgyhogy remélem nem én vagyok a hülye XD).
|
|
|
|
2009.10. 16. - 16:59:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Arik vagytok, hogy így szurkoltatok nekem munka ügyben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyelőre még nem tudom mit fogok csinálni, mert ez egy épületgépész cég nekem meg magasépítő szakirányos végzettségem van, szóval.... majd belejövök. Két hátrány azért van a dolognak, 1) Kb. 60 perc bkv-val a lakás és a munkahely, 2) minden nap este 5-ig van a meló, így pénteken nem tudok apuval hazajönni kocsival. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Van 3 hónap próbaidő, ha nem tetszik, akkor meg lépek. Közben már be is iratkoztam egy számítástechnikai iskolába, remélem jobb lesz, mint az előző volt. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2009.10. 16. - 17:21:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.Hát majd kivi leszek mit mesélsz a munkáról.Olvastad,hogy irtam megérkeztek a dvd-k és mekkorát ráztam rá?
U-girl azt a "kő-szi"-t meghallgatnám...hihi |
|
|
|
2009.10. 16. - 17:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie elküldte a 2006-os koncertet DVD-n, nem? elméletileg azon LHN hang van, úgyhogy ha jól odafigyelsz, akkor te is hallhatod. Csak nem tom melyik szám végén van. no mindegy. de szar kedvem lett hirtelen. (nem tudom miért, csak úgy).
|
|
|
|
2009.10. 16. - 17:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.Hát majd kivi leszek mit mesélsz a munkáról.Olvastad,hogy irtam megérkeztek a dvd-k és mekkorát ráztam rá? U-girl azt a "kő-szi"-t meghallgatnám...hihi Örülök, hogy megérkeztek a dvd-k, még nem nagyon olvastam vissza a napi történéseket, de majd mindjárt.! Angie elküldte a 2006-os koncertet DVD-n, nem? elméletileg azon LHN hang van, úgyhogy ha jól odafigyelsz, akkor te is hallhatod. Csak nem tom melyik szám végén van. no mindegy. de szar kedvem lett hirtelen. (nem tudom miért, csak úgy). Igen, azt küldtem el a 2006. márciusit, és igen, LHN hang van rajtuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne legyen rossz kedved... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2009.10. 16. - 17:46:44
Létrehozva:
|
|
|
U-girl még a 2006-ost nem néztem de majd figyelek.Ne légy rossz kedvű...sajnálom,hogy igy van...
|
|
|
|
2009.10. 16. - 17:53:46
Létrehozva:
|
|
|
ez van, néha rám jön. *vállat von*
Angie, lehet ma megnézem a Let the right one in-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 16. - 17:59:16
Létrehozva:
|
|
|
ez van, néha rám jön. *vállat von* Angie, lehet ma megnézem a Let the right one in-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jújj, már akartam kérdezni, hogy mizu a filmmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem fog tetszeni! |
|
|
|
2009.10. 16. - 18:33:53
Létrehozva:
|
|
|
Na hát akkor hátha a film amit megnézel feldobja a kedved U-girl.A nettel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy esetleg mobilinternetre nem gondoltál az albiba?
|
|
|
|
2009.10. 16. - 18:38:38
Létrehozva:
|
|
|
kurva drága a mobilnet, erre most nincs keret, meg nem is vagyok annak a híve, nekem az a havi 4-5 giga nagyon kevés. nekünk korlátlan net kellene, mert én sokat netezek.
|
|
|
|
2009.10. 16. - 18:42:44
Létrehozva:
|
|
|
kurva drága a mobilnet, erre most nincs keret, meg nem is vagyok annak a híve, nekem az a havi 4-5 giga nagyon kevés. nekünk korlátlan net kellene, mert én sokat netezek. akkor marad valami vezetékes szolgáltató (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kikre gondoltál? |
|
|
|
2009.10. 16. - 18:52:38
Létrehozva:
|
|
|
A férjemet kérdeztem a netet illetően.Esetleg kábel szolgáltatón keresztül?A belvárosban bizti van kábel tv akkor gondolom net is van.Az sem jó U-girl?
|
|
|
|
2009.10. 16. - 19:02:28
Létrehozva:
|
|
|
ez a TV networkos kábelszolgáltató lett volna a legjobb, mert eddig csak jót hallottunk róla, de a belvárosban egyszerűen nincs lefedettségük, amiazért vicces. Szegeden elég korlátoltak a lehetőségek. A T-com van még, amit szidnak, mert szar a netük. A másik lehetőség még a pannonos mobilnet, amit mint mondtam, hamar bedrágul, mert oké hogy most akció van de két hónap múlva nagy valószínűség szerint felemelik 5000ft fölé. mindegy. majd lesz vmi. ha nem, marad így a net ahogy van (hol van hol nincs a wifivel). na megyek megnézem a filmet.
|
|
|
|
2009.10. 16. - 19:07:33
Létrehozva:
|
|
|
Kellemes film nézést.
|
|
|
|
2009.10. 16. - 19:22:57
Létrehozva:
|
|
|
ez a TV networkos kábelszolgáltató lett volna a legjobb, mert eddig csak jót hallottunk róla, de a belvárosban egyszerűen nincs lefedettségük, amiazért vicces. Szegeden elég korlátoltak a lehetőségek. A T-com van még, amit szidnak, mert szar a netük. A másik lehetőség még a pannonos mobilnet, amit mint mondtam, hamar bedrágul, mert oké hogy most akció van de két hónap múlva nagy valószínűség szerint felemelik 5000ft fölé. mindegy. majd lesz vmi. ha nem, marad így a net ahogy van (hol van hol nincs a wifivel). na megyek megnézem a filmet. Akkor inkább T-com, én se szeretem őket, de a kábelnet szolgáltatásuk elég stabil, a mobilnet még nem. Jó mozizást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kellemes film nézést. Vica, melyik koncertet nézted meg? Már mindkettőt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |