2400 Oldal V  « < 189 190 191 192 193 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.12. 09. - 09:20:28
Létrehozva: #3801

devotee

Kár, hogy kimaradtál a dumcsiból tegnap Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos mégjobban röhögtél volna, ha élőben velünk vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, a felsorolás úgy spontán jött ki belőlem, de a lényeg, hogy minden témát le tudtunk követni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 09. - 10:39:22
Létrehozva: #3802

devotee

Nem gondoltam volna, h. ti is ennyire odáig vagytok értük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri az a fehértollas póló igen jó. Nekem Martin színpadi cuccai nagyon bejönnek, főleg a Devotional és a mostai. Nagyon szeretem ahideg színeket, fémes szürke. Én is elfogadnám azokat, ill. olyan ruhákat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 09. - 10:40:37
Létrehozva: #3803

devotee

Szevasz Jantar!

Látom már be tudsz lépni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Varázsolhatnál magadnak valami avatart (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 09. - 10:46:05
Létrehozva: #3804

devotee

Jóreggelt lányok!

Elaludtam.. most keltem,.. jesszus.. helyzetjelentés: fog nem fáj, álmos vagyok, majd jövök, gyorsan takaritanom kell, mert mindjárt itt az első vendég... hujjujujjj... pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 09. - 10:48:43
Létrehozva: #3805

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 09. - 10:46:05) *
Jóreggelt lányok!

Elaludtam.. most keltem,.. jesszus.. helyzetjelentés: fog nem fáj, álmos vagyok, majd jövök, gyorsan takaritanom kell, mert mindjárt itt az első vendég... hujjujujjj... pusza

Jó reggelt Edóka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez jó hír, ah nem fáj a fogad, azért aludtál olyan jót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi, jó takarítást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 09. - 10:49:51
Létrehozva: #3806

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 09. - 09:20:28) *
Kár, hogy kimaradtál a dumcsiból tegnap Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos mégjobban röhögtél volna, ha élőben velünk vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, a felsorolás úgy spontán jött ki belőlem, de a lényeg, hogy minden témát le tudtunk követni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Én is sajnálom Angie de ha az ember lányának már gyereke is van aki követeli esténként a figyelmedet akkor vele kell foglalkozni aztán meg már nem volt kedvem a jó pihe-puha ágyból kikelni,hogy visszakússzak a netre.Meg aztán nekem korán van ébresztő és igy kénytelen vagyok elvonulni viszonylag korán.Beszélgetnék én veletek nagyon szívesen bármeddig hidd el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jantar téged még nem üdvözöltelek én személy szerint mint a másik két "újoncot".Szóval légy üdvözölve köztünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ide nyugodtan rakhatod a DM fiúk családi képeit nem fog senki rád szólni mint kint topicban tegnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka neked akartam még írni,hogy nagyon tetszett amit kint a demós topicban írtál tegnap este Martyrnak."Van már nekünk forumunk csak kevesen bírják ott a strapát.Női szakasz...."Hehe...na igen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó hír,hogy nem fáj a fogad.Puszi,jó takarítást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 09. - 11:14:15
Létrehozva: #3807

devotee

Vica, értem én a helyzetet. A Petra az első (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meggyógyult már?

Ki fog sütni a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 09. - 11:53:48
Létrehozva: #3808

devotee

Na meg is vagok.. ez őrült nagy kapkodás volt... szóval nem fájhat a fogam, mert egy órán keresztül csak gyökérkezelték.. inkább az arcom amit érzek, megkínoztak rendesen... szeritnem ezért is aludtam el, mert bevettem hajnalban cataflam-ot, meg kivittem a kutyát, és utána nagyon mélyen aludtam.... a kutya meg nem ébresztett, mert hajnalban elvégezte a dolgát...

Szóval most ki vagyok pihenve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 09. - 11:56:36
Létrehozva: #3809

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 09. - 11:53:48) *
Na meg is vagok.. ez őrült nagy kapkodás volt... szóval nem fájhat a fogam, mert egy órán keresztül csak gyökérkezelték.. inkább az arcom amit érzek, megkínoztak rendesen... szeritnem ezért is aludtam el, mert bevettem hajnalban cataflam-ot, meg kivittem a kutyát, és utána nagyon mélyen aludtam.... a kutya meg nem ébresztett, mert hajnalban elvégezte a dolgát...

Szóval most ki vagyok pihenve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök neki, nekem hónapokig gyökérkezelték...de ezt egyszer már meséltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álmomba ne jöjjön elő!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 09. - 12:15:35
Létrehozva: #3810

devotee

Érdekes Angie, mert nekem most sem fájt... semmit nem éreztem, és a szurit is úgy adta be a Barbara, hogy azt sem éreztem. most január 7-ig bent van egy gyógyszeres kalcium-os cucc... aztán akkor kapok gyökér tömést.. utána meg felépítik a fogam, 15.-én
Még jó, hogy nem látszik, csak ha nagyon röhögök... Az a helyzet hogy életemben egy lukas fogam volt összesen.. Ez 5 évvel ezelőtt lukadt ki.. akkor megcsináltattam maszekkal... rá egy, vagy 2 évre el kezdett fájni, de annyira.. és persze hétvégén, hog majdnem beleőrültem. Na persze nem találtam senkit, aki megcsinálná, úgyhogy várnom kellett hétfő reggelig. Na én voltam az első az sztk-ban. Ott mondta a doki hogy azért fáj, mert hogy túl mély a tömés, és nyomja az ideget.. na akkor ő meggyökérkezelte... és most ez a gyökér kezelt fogam tört le... mert ez ugye ilyenkor már egy halott fog.
De most újra kellett gyökérkezelni, mert nem lett rendesen... úgyhogy 5 éve, egy rohadt lukas foggal szenvedek. És az összes többi fogam rendben van, most megnézték, nem kell velük csinálni semmit...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 09. - 12:21:21
Létrehozva: #3811

devotee

Edóka, nekem sem volt soha baj a fogaimmal. Tavaly aztán már mielőtt mentem volna Írországba éreztem, hogy fájdogál, de akkor azt mondta a doki, hogy nincs semmi... rá két hónapra meg az ügyeletes orvos rosszul idegelte ki, és ezért szenvedtem olyan sokáig. Ráadásul olyan mély volt a gyökér, hogy a doki se látott még ilyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 09. - 12:24:12
Létrehozva: #3812

devotee

JAja.. hát ezt ismerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek vissza dolgozni !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 09. - 12:43:47
Létrehozva: #3813

devotee

Fogak nekem. 31 fogam van és a 32. növőfélben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is volt olyan, h. a fogam tömött fogam elkezdett fájni és másnap feldagadt és az orvos nyitotta meg, h. kitiszuljon. Kigyökér kezelte és azóta semmi baja. Nagyon szeretek fogorvoshoz menni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kapok érzéstelnítött a doktor hozzán beszél, nem az idióta asszisztensnőjéhez...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 09. - 12:44:29
Létrehozva: #3814

devotee

Na ha már "fogazunk", nekem is van egy kellemetlen élményem.
Sajnos ki killett húzi az egyik fogamat. Utána fájt egy hétig piszkosul.
Visszajártam ecsetelésre, mire végül a szájsebészeten kötöttem ki.
Ott kiderült, a kedves doktornő húzás közben szétroncsolta az álkapcsomat, műteni kell.
Szóval, injekciók, visszamegyek, lefognak, és jön a sziké. Többre nem emlékszem... Brrrr
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 09. - 12:55:55
Létrehozva: #3815

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 09. - 11:14:15) *
Vica, értem én a helyzetet. A Petra az első (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meggyógyult már?

Ki fog sütni a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó!!!

Angie szedi még a gyógyszert a Petra de már nem köhög olyan csúnyán.Meg az orrát is szivom neki orrszivó porszivóval.

Jézusom Trixx borzasztó amit mondasz. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Ami a fogakat illeti nekem 28 volt három évvel ezelőttig amikor az egyik hátsót kihúzták amiből már alig volt valami mert kitörtek az oldalai a fognak.Azóta 27 van mert nem nőttek ki a bölcsesség fogaim.Ezért nem vagyok bölcs. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 09. - 13:17:41
Létrehozva: #3816

devotee

Jantar.. ennyire szar Miskolcon? Te is hr-es vagy? Hol végeztél egyetemet, és milyen szakon? Hát az a baj, hogy sehol nincs munka, a diplomásokkal meg tele az ország, és nem tud senki elhelyezdedni... meg hogy alig mennek nyugdíjba... iszonyatos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx... elájultál ?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 09. - 13:20:53
Létrehozva: #3817

devotee

Sziasztok!
Jesszusom, most nincs kedvem végigolvasni, amit műveltetek, mert valahogy le kell fordítanom egy angol szöveget úgy, hogy nem tudok angolul...xD
Vica, végre Alanről álmodtaaam XDD Érdepes a történet, de a lényege az, hogy a végén amikor Ők 4-en megtaláltak engem és egy barátnőmet, nyakon csíptem Alant és olyan jót csókolóztunk, reggel ki sem akartam kelni az ágyból (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 09. - 13:22:37
Létrehozva: #3818

devotee

Idézet (Trixx @ 2009.12. 09. - 07:49:30) *
Jó Reggelt!
Hát míg én aludtam és Marttal álmodtam ...hmmm.... it is ment a dumcsi rendesen.
Capri nagyon jó a kép rólatok, és a rucid is szuper. Kár hogy csak a felsőd látszik.
Sokáig tartott elkészíteni?

Nem, időben elkezdtük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 09. - 13:24:35
Létrehozva: #3819

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 09. - 13:20:53) *
Sziasztok!
Jesszusom, most nincs kedvem végigolvasni, amit műveltetek, mert valahogy le kell fordítanom egy angol szöveget úgy, hogy nem tudok angolul...xD
Vica, végre Alanről álmodtaaam XDD Érdepes a történet, de a lényege az, hogy a végén amikor Ők 4-en megtaláltak engem és egy barátnőmet, nyakon csíptem Alant és olyan jót csókolóztunk, reggel ki sem akartam kelni az ágyból (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sziiia Mode.

Aztaaaa...Alan-el csókolóztál álmodban?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ......tovább nem jutottatok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként Mode láttad,hogy vannak új tagok a Seregbe?Jantar,Trixx és Léna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Capri.Helyzet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 09. - 13:29:51
Létrehozva: #3820

Violator

Mode, ez tényleg jó álom lehetett, nem csodálkozom, hogy nem akartál felkelni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kár, hogy én nem álmodok ilyeneket, hogy csinálod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 189 190 191 192 193 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
120 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (120 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: