![]() ![]() |
2010.06. 02. - 11:22:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én minden filmnézésnek megadom a MODEját!!! Frankón besötétítek,minden ajtót becsukok,a hangfalakat kicsit messzebb rakom egymástól,az ajtót bezárom és már kezdődhet is a házi mozi!!!A legjobb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és jóóó hangosan,had dolgozzon az az 5.1 hehe Lehet,ha te is ilyen körülmények között néznéd,akkor nem aludnál el rajta hehe Na majd egyszer meghívlak egy jó kis mozizásra..... .......persze csak akkor,ha egyedül leszek itthon hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nálunk is van besötítés, meg 5.1 is (bár akkor nem kapcsoltuk be) és a hangfalak is be vannak állítva a kellő távolságba, csak nálunk úgy volt hogy sötét.... összebújás......fekvés..... alvás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Holnap úgy is erre jársz, meghívhatsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is odafigyelsz rám, Te nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én ma abszolút takarék lángon vagyok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Takarékon én is. Olyan álmos vagyok, és még mindig csak kutyulós kávé van, talán holnapra javítják meg a kévéfőzőt. Koffeint akarok. Igazit. Kááááááááávéééééééét. |
|
|
|
2010.06. 02. - 11:36:14
Létrehozva:
|
|
|
Szóval Süni holnap hánykor integetünk egymásnak???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 02. - 12:11:43
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá! Igen, köszönöm és remélem hogy ma eljutok a postáig, hogy feladjam a Gésát meg vagy még 3 kiló céges is van már a táskámban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm. juhúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!! jól drukkoltatok, cicák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ötös. megküzdöttem érte, de ötös. és már csak egy van. és most: pihiiiiiiiiiiiiii és igazi igazi zenehallgatás, teljes figyelemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) délután barátozás. mindenkinek szép napot (a lehetőségekhez képest - bloááá, fosidő) Lola gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép napot neked. |
|
|
|
2010.06. 02. - 12:27:11
Létrehozva:
|
|
|
Szóval Süni holnap hánykor integetünk egymásnak???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi csak ebédelni voltam!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Húúúúú tényleg,holnap megyek felétek! Hát egyszer hajnali négy körül,aztán meg visszafele.....még nem tudom!!! Most hívtak a cégtől,hogy holnap be kell mennem hozzátok!! A tószegi úton van egy Shell kút,az mellett van egy papír gyár, ott csinálják a sütijeinkhez a tasakokat(sütisziget)és nekem kell elhoznom őket! Úgyhogy holnap közelebbről integetek neked,visszafele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni baba, te vagy a mi emberünk Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudtam én eddig is. mi Angie-vel imádjuk az Avatart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is besírtam rajta, ne aggódjál, otthon is a kalózfelvételen, aztán meg 3d-ben láttuk együtt Angie-vel, és azt meg szinte végigkönnyeztem. ugye Angie? jajjj, nagyon szeretem. nekem sokan szidják, fanyalognak, hogy milyen olcsó a sztori, de szerintem gyönyörű amit üzen és sok ilyen film kellene még. szeretem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 12:31:13
Létrehozva:
|
|
|
Süni baba, te vagy a mi emberünk Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudtam én eddig is. mi Angie-vel imádjuk az Avatart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is besírtam rajta, ne aggódjál, otthon is a kalózfelvételen, aztán meg 3d-ben láttuk együtt Angie-vel, és azt meg szinte végigkönnyeztem. ugye Angie? jajjj, nagyon szeretem. nekem sokan szidják, fanyalognak, hogy milyen olcsó a sztori, de szerintem gyönyörű amit üzen és sok ilyen film kellene még. szeretem nagyon. Igen, nagyon szeretem én is az Avatart. Lolát megleptem a mozival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 12:36:48
Létrehozva:
|
|
|
Süni baba, te vagy a mi emberünk Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudtam én eddig is. mi Angie-vel imádjuk az Avatart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is besírtam rajta, ne aggódjál, otthon is a kalózfelvételen, aztán meg 3d-ben láttuk együtt Angie-vel, és azt meg szinte végigkönnyeztem. ugye Angie? jajjj, nagyon szeretem. nekem sokan szidják, fanyalognak, hogy milyen olcsó a sztori, de szerintem gyönyörű amit üzen és sok ilyen film kellene még. szeretem nagyon. Én láttam a Bombák földjén című filmet is!! Tudjátok amivel nagy versenyben voltak a Oscarokért!! Az se volt rossz film,de annyival nem volt jobb, mint amennyivel többet kapott!! Szerintem csak a sztori miatt értékelték jobbnak meg hát azért,mert Amerika,háború....stb.stb. És az amcsik mostanság nagyon ugranak a háborús történetekre,főleg az ilyenekre! Múltkor kérdezted,hogy hol vettem az Ákos koncira a jegyeket!!! Láttad a választ??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 12:44:13
Létrehozva:
|
|
|
Én láttam a Bombák földjén című filmet is!! Tudjátok amivel nagy versenyben voltak a Oscarokért!! Az se volt rossz film,de annyival nem volt jobb, mint amennyivel többet kapott!! Szerintem csak a sztori miatt értékelték jobbnak meg hát azért,mert Amerika,háború....stb.stb. És az amcsik mostanság nagyon ugranak a háborús történetekre,főleg az ilyenekre! Múltkor kérdezted,hogy hol vettem az Ákos koncira a jegyeket!!! Láttad a választ??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, azt még nem láttam, a bombák földjén-t, de majd. nem kétlem hogy jó film, sőt, gondolom, az oscarok tekintetében jogos is volt odaadni neki a legtöbbet. szerintem az avatar pont annyi díjat kapott, amennyit megérdemelt, szerintem egy abszolút a helyén kezelt, értékelt mozi. bizony, Angie meghívott a 3d-re, nagyon nagy élmény volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láttam ám a koncertjegyes hsz-ed, csak azóta már megoldódott, nem aktuális. de köszi azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyünk! |
|
|
|
2010.06. 02. - 12:54:11
Létrehozva:
|
|
|
Takarékon én is. Olyan álmos vagyok, és még mindig csak kutyulós kávé van, talán holnapra javítják meg a kévéfőzőt. Koffeint akarok. Igazit. Kááááááááávéééééééét. Na nekem is nyúlik a fejem, pedig én ma igazi kávét ittam!!!! Bazi erőset, na de ez "csak" Omnia, nem egy Segafredo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát nem nagyon dobott fel... majd most talán segít a Metallica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enter Sandman.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 13:05:14
Létrehozva:
|
|
|
Na nekem is nyúlik a fejem, pedig én ma igazi kávét ittam!!!! Bazi erőset, na de ez "csak" Omnia, nem egy Segafredo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát nem nagyon dobott fel... majd most talán segít a Metallica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enter Sandman.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akinek a kávé reggel Omnia, annak este könnyű............. nyomnia! hehehe Ezt nem hagyhattam ki,sorry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 13:08:46
Létrehozva:
|
|
|
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akinek a kávé reggel Omnia, annak este könnyű............. nyomnia! hehehe Ezt nem hagyhattam ki,sorry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Disznó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 13:12:27
Létrehozva:
|
|
|
Disznó!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 13:18:13
Létrehozva:
|
|
|
Metallica - Unforgiven
New blood joins this earth And quickly he's subdued Through constant pained disgrace The young boy learns their rules With time the child draws in This whipping boy done wrong Deprived of all his thoughts The young man struggles on and on he's known A vow unto his own That never from this day His will they'll take away-eay Chorus: What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never be Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee UNFORGIVEN They dedicate their lives To RUNNING all of his He tries to please THEM all This bitter man he is Throughout his life the same He's battled constantly This fight he cannot win A tired man they see no longer cares The old man then prepares To die regretfully That old man here is me What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never be Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee UNFORGIVEN (instrumental) What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never be Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee UNFORGIVEN whoa, whoa Never Free Never Me So I dub thee UNFORGIVEN You labeled me I'll label you So I dub thee UNFORGIVEN Never Free Never Me So I dub thee UNFORGIVEN You labeled me I'll label you So I dub thee UNFORGIVEN Never Free Never Me So I dub thee UNFORGIVEN |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:08:27
Létrehozva:
|
|
|
http://depechemoderajongoi.network.hu/vide...ott/strangelove
Amikor ezt a vidit megnéztem eszembe jutott,hogy Macsus szokta mondani "Dave a toppocskába". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:22:16
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi csak ebédelni voltam!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Húúúúú tényleg,holnap megyek felétek! Hát egyszer hajnali négy körül,aztán meg visszafele.....még nem tudom!!! Most hívtak a cégtől,hogy holnap be kell mennem hozzátok!! A tószegi úton van egy Shell kút,az mellett van egy papír gyár, ott csinálják a sütijeinkhez a tasakokat(sütisziget)és nekem kell elhoznom őket! Úgyhogy holnap közelebbről integetek neked,visszafele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hajnal 4 megint???? Hánykor kelsz? Jesszus, én soha nem tudnék ilyen korán kelni. Akkor nagyon közel leszel, az a Shell kút kb 5 percre van a munkahelyemhez. Csak integetsz? Sütit nem hozol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Metallica - Unforgiven Annyira de annyira szeretem ezt a számot Ange! De jó hogy beraktad ide. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:23:26
Létrehozva:
|
|
|
óóóó, Tószeg!
de rég voltam ott, pedig de jó kis emlékeim fűződnek oda! lááááwláwláw |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Na nekem is nyúlik a fejem, pedig én ma igazi kávét ittam!!!! Bazi erőset, na de ez "csak" Omnia, nem egy Segafredo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát nem nagyon dobott fel... majd most talán segít a Metallica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enter Sandman.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De jó neked. Én már hármat ittam, de semmi hatás. Ááááá Enter Sandmen na attól biztosan felébredsz. Dim-di-di-di-dim... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most ment el Zolim. Bejött a munkahelyemre megpuszilgatni. Olyna édes. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) óóóó, Tószeg! de rég voltam ott, pedig de jó kis emlékeim fűződnek oda! lááááwláwláw Szép emlékek? És láw is van benne? Izgi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:31:24
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, a férjed egy cukorborsó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Unforgiven nagyon klassz, most éppen a Reload album szól... nincs itt Andi, most hallgathatok Metallica-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enter sandman nagyon felébresztett és a titkárság dugi csoki készletéből is benyomtam egy XXL Sportszeletet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:34:50
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked. Én már hármat ittam, de semmi hatás. Ááááá Enter Sandmen na attól biztosan felébredsz. Dim-di-di-di-dim... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most ment el Zolim. Bejött a munkahelyemre megpuszilgatni. Olyna édes. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szép emlékek? És láw is van benne? Izgi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szétzabálom az uradat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ööö.... nem, a tószegi emlékekben nincs láw hogy így utánagondolok. a szolnokiakban van, de az sem láw, inkább csak kis kalandocska. a leggyorsabb pasizás története (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:37:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: annyira szimpi az urad, hogy ilyeneket csinál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Avataron én is elég erőteljesen bekönnyeztem - csak azért fogtam vissza magam, mert mi is 3D moziban láttuk apummal (ő totál bezsongott arra a filmre, múlt héten meg is vette magának, míg én leértékelt X-men 2-t és Wolverine-t zsákmányoltam XD) nah, köszi a drukkot! közben délben már végeztem, csak kávéztam egyik csoporttársammal, utána meg kaja közben elkezdtem nézni a Step up-ot bekucorodva az ágyba (hjajjj de jól esett!!!). mindjárt kezdem a Step up 2-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a ZH szerintem nem sikerült rosszul. meg azzal kezdte a tanár (fiatal goth csaj), hogy mivel mi vagyunk az utolsó csoportja az egyetemi pályafutása során (egyelőre), nem fog olyan szigorúan osztályozni, meg a párjával csináltatott képet a csoportról! XD a film most elmaradt a végén, mert mindenki kifingott - 2 órán át folyamatosan írtam. utoljára akkor fájt ennyire a kezem mikor kész lettem az irodalom írásbeli érettségivel XD Amúgy a végén már totál elszálltam és csak írtam és írtam a gondolataimat a vámpírokról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyáltalán nem is izgultam. Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval pozitív élmény volt. kivi leszek hanyast ad! hehe, nasizó Angie! XD hjaj most hogy olvastam az Unforgiven-t, be is pakoltam mindjárt pár Talicska számot a listámra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 02. - 14:38:12
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, a férjed egy cukorborsó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unforgiven nagyon klassz, most éppen a Reload album szól... nincs itt Andi, most hallgathatok Metallica-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enter sandman nagyon felébresztett és a titkárság dugi csoki készletéből is benyomtam egy XXL Sportszeletet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De jó dugikészlet.... Nálunk épp kifogyott, ráfanyalodtam egy abonettre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |